En iyi hukuk fakültelerinden biridir dokuz eylül olur umarım geçen sene kaçla almıştı bilgin var mı
İyi bari sevindim olsun ya anlaşmazlıklar olmadan da tadı olmuo ilişkinin dümdüz bişey sonuçta çabuk bitio sıkılıo insan biraz action olmadığı zaman
tm2 den 480 ile almış canım .
O zaman büyük ihtimalle girersin sen şimdiden tebrikler
bu sıralar fazla action yaşadık :)) ama seviyorum yinede önceki kadar çok olmasada. monoton şeyleri sevmem zaten ama arada sırada kavga etsek iyi olucak :))
sen nasılsın cecenn sende durumlar nasıl ? yeni bişey var mı ?
Bekliyorum canım bende oda sınavlara girıyo bitince gelcek :)
Çok heycanlıyım ya birsürü bişey aldım bugün ayakkabı kolye küpe badigüzel görsün istiyorum beni:)
Benim 3 yıllık ilişkim de 6 ay önce bitti ama o 3 yılda neler yaşadım bi bilsen...
Büyük kavgalar insanı çok yorar bilirim ufak tartışmalarla sınırlı kalsa keşke hep ama olmuo işte bazen
Aa barıştınız mı
Benim 3 yıllık ilişkim de 6 ay önce bitti ama o 3 yılda neler yaşadım bi bilsen...
Büyük kavgalar insanı çok yorar bilirim ufak tartışmalarla sınırlı kalsa keşke hep ama olmuo işte bazen
en kötüsüde yıpranmak galiba ilişkilerde.
15 gün sonra bizimde başlayalı 1 yıl olucak
senin ki neden bitmişti ?
evet basit tartışmalar olmuyo malesef. çok ayrıldık şimdiye kadar eğer o barışmak istemeseydi şuan çoktan ayrılmış olurduk.
Bekliyorum canım bende oda sınavlara girıyo bitince gelcek :)
Çok heycanlıyım ya birsürü bişey aldım bugün ayakkabı kolye küpe badigüzel görsün istiyorum beni:)
Geldiğinde dayanamazsınız bence de tekrar devam sizin ilişki
Ben 6 aydır tek bi haber alamıyorum.
Başkası olacak gibi hayatımda ve geçen gün onu aramış tehditler savurmuş benim o demiş sinir mi oldum mutlu mu oldum bilemedim
Bitmemesi için sebepleri saysam daha kısa sürer emin ol
Çok sorunlu bi ilişkiydi sadece aşk vardı o da tek başına yetmio ki....
çok sevindim canım benim :))
inşallah üzülmezsin bu sefer ve herşey istediğin gibi olur.
görüşün de neler olduğunu anlat.
çok güzel olacaksındır eminim :))
Sağol canım ya hepimiz mutlu oluruz inş
Anlaticam tabi hatta günlüğe dökülürum hemen şöyle oldu böyle oldu diye
Yok o kadar çok şey oldu ki sevmiyorum ama pişmanlık duymasını istiyorum.
Tamamen sildim onu ne aklımda ne kalbimde artık nefretim de kalmadı ama pişman olmasını hala çok istiyorum sırf reddedebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?