Dostlarımla Sohbet Topiği

Anlamadığım şey beni neden 6 aydır bi kere bile aramadı da onu arayıp tehdit edio?
Hala peşimde olsa beni de arardı amacı ne çözemedim

Hem de ne büyük bi hata yapmış ve ben onu ayrıldıktan sonra öğrendim.
Bence de yüzü yok zaten asıl olaylar ayrıldıktan sonra çıkmıştı berbat bitti daha kötü bitemezdi

Hem de ne büyük bi hata yapmış ve ben onu ayrıldıktan sonra öğrendim.
Bence de yüzü yok zaten asıl olaylar ayrıldıktan sonra çıkmıştı berbat bitti daha kötü bitemezdi

aramamsı normal o zaman. kendi içinde pişman belkide
ama ne güzel kendi hayatına devam etmişsin. ilk zamanlar elbette zor geçmiştir ama geçip gidiyo herşey ve hiçbi acı sonsuza dek yaşanmıyo.

Evet şuan gayet iyiyim nefretim o kadar büyüktü ki o nefretle yaşayamacağımı düşünüodum ama noldu?
Nefret bile kalmadı ama hala onun yüzünden antidepresan kullanıyorum ve terapi alıyorum.
(son cümleden sonra iyi olduğuma inanasın gelmeyecek )

Son düzenleme:

Hahaa.... gelmez keşke onu yazmasaydın tatlımm

bu durumu şakaya vurman bile iyi olduğunu gösteriyo merak etme :))
onları da bırakırsın zamanla

Evet canım ya uyku sorunum zaten hep vardı onun için ilaç kullanmam zaten gerekiodu yakında gündüz ilacını da bırakırım.

aşk acısına dayanmanın tek yolu tekrar aşık olmakmış boşverin üzülmeye değmez hiçbir erkek için sakın üzülmeyin

aşk acısına dayanmanın tek yolu tekrar aşık olmakmış boşverin üzülmeye değmez hiçbir erkek için sakın üzülmeyin
Tekrar aşık olmakk bana ne kadar uzak gelio yaşadıklarımdan sonra
Kitap ismi gibi olmuş Layd kitapmı çıkarsak böyle ?

Tecrubeyle sabit bilgilerimizi paylaşırsak yok satar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…