Dostlarımla Sohbet Topiği

bu konuyu daha detaylı bir şekilde umarım daha yeni haberlerle konuşuruz ladyim
ben şimdilik çıkıyorum otur otur totiş acıdı bi gezineyim evin içinde
öpüyorum kızlar sizi
iyi geceler
ladyim sınavda başarılar

Saol seduluum
Ben de çıkayım erken kalkacağım yarınn
İyi geceler

tamam tamam kizilayin o taraflardasin

evet twitim

Bakmadımm ya da baktım ama sanki etrafıma bakınıomuş gibi yani
İnandım
İyi Geceler
:124::124::124::124::124:

Aşık Olunca Böyle Olunuyor Demek ki

bende klasik tel görüşmesini yaptım:)
lady umarım bakışmadan öteye gider o durumda çok sinir bozucu bak bak bir atak yok ama bu hallerindende etkilenmiş olabilir hani:)
bende çıkıyorum kızlar yarın sabah dersim var sonrada otobüsüm iyi geceler kızlar

nereye gidiyorsun kız

yakaladım seni sonunda nerelerdesin bakayımm gerçi aşk meşk işlerine girişilmiş ojeler falan uçup gitmiş heralde

yelizcemmm çok yakında geliyorum yeni ojelerle
Menekşe yağı işe yaradı gerçekten uzuyor tırnaklarım hatta şuan da yeni aldığım bi oje var tırnağımda ama biraz daha uzamasını bekliyorum

laydim neler okudum öyle

Ceydamm
Sadece beğenme henüz

Allahim yareppim noluyor ya??
Hoslanma moslanma bakisma falan...
Ayy cok hos duygular bunlar, umarim görürsün onu daha...

Ben böyle soguk, ciddi ve agir olan insanlara bayiliyorum biliyor musun? Bana olgun geliyor nedense bu tip insanlar. Benim kafam da olgundur ama disaridan cok eglenceli, cocuksu bir tip gibi görünürüm. O yüzden okul, dersane gibi ortamlarda siradan, insanlarin özünü kesfetmeyi bilmeyen tipler beni ciddiye almazlar. Öyle cok laubali hareketler yapmam tabi, hic hoslanmam öyle hareketlerden ama fazla gülerim, boyum da kisa oldugu icin sanirim insanlar ciddiye alinacak bir tip olarak görmüyorlar beni.
Amaan cok da umrumda degil, kendi suh kahkahalarina, basit hareketlerine baksin onlar. Beni bilen biliyor zaten...

Ya Leydim ben gercekten cok sinirlendim, sitede hic bu kadar sinirlenmemistim bir üyeye.

Ayyy ne oluyor bu siteye ya !
Size de oluyor mu açamıyorum girilmiyor doğru düzgün yüklenmiyor şimdi de ifadeler yok

Slaniaa'mm yatacaktım seni gördüm aşağıda yazdıklarını okumadan çıkmak istemedim
Canımm ya bidaha görürsem ve bi şey olursa anlatırım hemen

Oyy yerim saçların da kısa artık çok şirin olmuşsundur

Boşver okudum cevabını bi daha da yorum yapmayalım ben daha fazla sakinliğimi koruyamayabilirim
Cidden sinir bozucu bu sefer sinir olmamak elde değil
Çok haklısın
Laubali şey

Bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kadinlar-kulubune-ozel-1978.html#post22297092

dün site resmen sinir etti beni bakımda diyip durdu
baya bi çabaladım girmek için sonra vazgeçtim
bugünde sabahtan forum açıktı ama ana sayfaya ulaşılmıyordu sanırım sorun yeni yeni geçti
sevgilime kazak aldım hediye çok sever gömlek üstüne kazak giymeyi umarım beğenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…