- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Bende hem aranıza hem de siteye yeni geldim umarım hepimiz için hayırlı sağlıklı bebekler olur inşallah
Mrb. Ben yeniyim burda ve benimde paylasmak istedigim cok sey var
normal doğumdan korkmuorm aslnda ama brz daha araştrsam iyi olcak belli olmas bi cesaretle normalde yapablrm...:)) ki inşallahh hayrlısyla yaparm:))
Hosgeldin canim...
Nuran icin en son 49200 du. yine 2500 okudum. yolda ...
51 700 oldu o zaman...
inşallah sağlıkla gelir canım benim bakarsın bayramda bekletmek istemez seniGünaydın kızlar .. Bugün bende her zamankine göre uUn uyudum:) son 7 günümüz kaldı benim afaca nın halen gelmeye niyeti yok sanırım
Gunaaydinn, valla cok pis uyumusm yeni uyandim
Günaydın kızlar .. Bugün bende her zamankine göre uUn uyudum:) son 7 günümüz kaldı benim afaca nın halen gelmeye niyeti yok sanırım
inşallah sağlıkla gelir canım benim bakarsın bayramda bekletmek istemez seni
gunaydın canım yarasınnnn
gunaydın tatlımmm
ohh ıı olmus uyumusun ne guzel
kacarı yok zaten en fazla bır haftan var sekerım artık sıkma canını belkı bayramı rahat atlatmanı ıstıordur
Ozlemcigim nuran icn 2000 tane yazr misn benden
53700 oldu :)) yok mu artıran
Arkasi geliyor insallah canim,nasilsin? Bugun yoktun pek
evet canım gunduz nedense yataktan cıkasım gelmedı bos bos yattım 3 e kadar sonra emınonune gıdıp meryem ana otu aldık oradan anneme gectık kardesımın dogum gunu ıdı sımdı gırdık eve canım aslında
sen nasılsın bakalım ne var ne yok
Özlemcim iyi yapmışsınız gezmek iyi gelmiştir ama yorma kendini fazla .. İyi bulmuşsun Fatma ana otunu ben bulamadım maalesefbu arada 3500 kelime i tevhid daha eklersen sevinirim ..
Valla bendede bi tembellik var sabah11de kalktim suan uykum geldine ise yariyormus o ot canim ilk defa duydum
Canlarimm Günaydın nasilsiniz giremiorum ne zamandir gecmisode tam okuyamadim tazebahar ve mervenin sonuclarina bakmistim kendinizi uzmeyin sakin canlarim elbet hepimiz hayirlisiyla hamis olcaz . Bana gelince gecen doktora gittim nurtopu gibi bir kistim olmus ama adetle atarsin dedi doktor bende sogan suyu iciyorum bi taraftan doktor butun testlerimi inceledi ve eşinde de bisi ypk sendede neden olmadiki dedi bunu ablama anlattim bana tek bir cumle soyledi cunku daha allah ol demedi dedi evet hepimizin bebeklerinin bir zamani var bizom için en hayirli zamanda gelicekler insallah . bu arada hamarat fln degilim tursum bozuldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?