Canım öyle diyeceğimden eminim ama işte Bayram olunca mecbur temizlik şart oluyor.. Evet canım son 5 gün bakalım inşallah biran önce gelir .. Sen nasılsın Özer bey nasıl ? Senin kontrol ne zaman dı canım ?
Feridecigim bugun senin ondorduncu gunun galiba genelde igneden sonra on besinci gun adet olunuyormus eger yarin olmazsan inşallah olmazsin bence testini tekrarla
Canim bugun 15. Gun adet 1gun gecikti gelen yok ama elim yyregimde heran geleck diye arada belim agriyr gibi bilemiuorum, yarin yada obur gun duruma gore yapacagim ates takibindeyimde,biraz dustu gibi ama 36.4-3e dusmezse umudum artack,
Herkese iyi bayramlar kizlar
ozlemmm ne alemdesin hayatım yaa arada haber ver. elimiz yüreğimizde bekliyoruzz:18::18::18:
belgin aynı şekilde sen deeeeeeeee
Belgin in de bende son dk ları oynuyoruz gelmiyor bu afacanlar :)
dün nst ye girdik sadece kalp atışımız ii idi doktor doguma giricekti beklemedik bizde
yeni doğmuş bebek gördük minicikti anane babane leri vardı çifte Bayram oldu diye seviniyorlardı
canım hadi inşallah gelmez de... hamilesindir... bekliyorum heyecanlaa
Oglusunun boyu kilosu kac olmus ogrenebildin mi??
ozlemmm ne alemdesin hayatım yaa arada haber ver. elimiz yüreğimizde bekliyoruzz:18::18::18:
belgin aynı şekilde sen deeeeeeeee
Selam kızlar buralarda yım okuyorum ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum .. Bayram dolayısıyla gelen giden pek eksik olmuyor çok yoruldum gerçektenBelgin in de bende son dk ları oynuyoruz gelmiyor bu afacanlar :)
dün nst ye girdik sadece kalp atışımız ii idi doktor doguma giricekti beklemedik bizde
yeni doğmuş bebek gördük minicikti anane babane leri vardı çifte Bayram oldu diye seviniyorlardı
Yok canım girmedik ultrasona en son 36+6 2800 dük 49 cm Di
artık 38 haftayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?