Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Yarın için demişti doktor ama bakalım arıcam nöbetçi doktora göre gidicem canım

arifeyi yi de atlattık :)

Günaydın kızlar iyi bayramlar
musmutlu bir Bayram olsun inş

Yeliz ve feride ii haberleriniz olsun inş
belgincim güzel bi dogum yasarsın sende inş
bende bayramı atlat bilirim inş
öpüyorum sizleri

Günaydın .. Herkese şeker tadında hayırlı bayramlar diliyorum ..
Özlemcim güzel dileklerin için teş. Ederim inşallah Rabbim bu güzel ve özel günler hatrına herkesin gönlündeki hayırlı dualrı kabul eder ..

Gu.aydn kizlar bende bayramnizi kutluuyorum..

Dogum yapacaklara hayirli gu,el dogumlar diliyorum..ozlem belgin
Yavrulariniz hayirlisiyla gelir nsallah.

Herkesin bayrami mubarek olsin en kotu gunumuz boyle olsum hepinizi kocaman öpüyorum

Gunaydin kizlar,

Herkese iyi bayramlar, bol bayram sekerli baramlar olsun ins..
Kizlar bebeklerinize hayirlisiyla saglikla kavusun Allah kolaylikla kurtulmak nasip etsin..
Mujdelerle dolu bayramlar olsun yeni sekerlerimiz bebislerimiz gelsin topigimiz senlensin ins..

Feridecigim bugun senin ondorduncu gunun galiba genelde igneden sonra on besinci gun adet olunuyormus eger yarin olmazsan inşallah olmazsin bence testini tekrarla

herkese sevdikleriyle geçireceği çok çok güsel bayramlar diliorumm.. allah herkesin gönlüne göre versinn.. bol bebişli hamileli bayramlar görelm inş.....

selam kızlar nerelerdesınız ya

bana bı halsızlık bı yılgınlık coktu ya cok sıstım ayaklarım ellerım yuzum acayıp odemlı sıstı
yururjken ayaklarımda su sallanıpor sankı ellerım uyusuyor falan :S

Feridecigim bugun senin ondorduncu gunun galiba genelde igneden sonra on besinci gun adet olunuyormus eger yarin olmazsan inşallah olmazsin bence testini tekrarla

Canim bugun 15. Gun adet 1gun gecikti gelen yok ama elim yyregimde heran geleck diye arada belim agriyr gibi bilemiuorum, yarin yada obur gun duruma gore yapacagim ates takibindeyimde,biraz dustu gibi ama 36.4-3e dusmezse umudum artack,

Herkese iyi bayramlar kizlar

canım hadi inşallah gelmez de... hamilesindir... bekliyorum heyecanlaa

ozlemmm ne alemdesin hayatım yaa arada haber ver. elimiz yüreğimizde bekliyoruzz:18::18::18:

belgin aynı şekilde sen deeeeeeeee

Son düzenleme:
ozlemmm ne alemdesin hayatım yaa arada haber ver. elimiz yüreğimizde bekliyoruzz:18::18::18:

Belgin in de bende son dk ları oynuyoruz gelmiyor bu afacanlar :)
dün nst ye girdik sadece kalp atışımız ii idi doktor doguma giricekti beklemedik bizde
yeni doğmuş bebek gördük minicikti anane babane leri vardı çifte Bayram oldu diye seviniyorlardı

Oglusunun boyu kilosu kac olmus ogrenebildin mi??

Selam kızlar buralarda yım okuyorum ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum .. Bayram dolayısıyla gelen giden pek eksik olmuyor çok yoruldum gerçekten yarın kontrolümüz var bakalım Dr umuz ne diyecek .. Bu Arada bende ağrı sızı pek yok hissetmiyorum c.tesi de 40 hafta bitecek inşallah o zamana kadar ağrım başlar da suni sancıya gerek kalmaz dua edin benim için lütfen ..

Yok canım girmedik ultrasona en son 36+6 2800 dük 49 cm Di
artık 38 haftayız canım

Maşallah Özer beyimiz gayet güzel kilo alıyor Doğan'a kadar 3 kiloyu geçecek başta erken gelicem diye korkuttu bizi ama şimdi gelmeye niyeti yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…