oh yaa ne güzel böyle ol hayatın tadını çıkar rabbim nasip etmediyse biz ne yaparsak yapalım olmaz ama eğer nasip ettiyse hiç bişey olmadan mümkün değil derken oluverir inş rabbim isteyen herkese nasip etmiştirde sadeec zamanını bekliyodur ve kimseyi aratmadan gönderir inş o müjdeleri peş peşe aman eşinle muhabbetinizi huzurunuzu artırsın rabbim hiç bozulmasın ağzınızın tadı
amin canım hepimizin yuvasının huzuru mutluluğu daim olsun..senden kızlardan haber ver napıyolar bakalım ıyıce buyudulermi isim düşündünüzmü??
yaa hemde nasıl, yok yormuyorum çalışmak iyi geliyo
özser paşaya bak özlem yaaaa gelmkek bilmiyo proteinler ii geldi keyfi yerinde sanırım:)
bugun yarın alırız seninde haberini sağlıkla mutlulukla inşallah..
canımm harikaydı çok eğlendim sonuna kadar dinlendim kafa boşalttım harikaydı,
asıl haberler sizde
hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Canimm iyi olmaniza cok sevindim meryemimiz kocaman kiz olmustur nasil guzel kokuyodur kimbilir kokla bizim icin miss gibi :)) annecigine uzuldum cok gecmis olsun hemen iyileSsin insallah :) biz iyiyizdir umarim kalp atisindan sonra ilk defa 30 ekimde cagarmisti dr amcasi hersey yolunda demisti insallah da oyledir gidicez gorucez :))cok opuyorum sizii arada yaz ozluyoruzGunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakalim, biz cok iyiyiz cok sukur.. Dun doktor kontrolumuz vardi yine 3 gunde 140 gr almisiz. Bir gorseniz Meryem Sultan yatakta donuyor, tepine tepine yorganini aciyor bileAllahima sukurler olsun cok sakin sessiz, saglikli bir bebek.. Mama saati gelince iki ik miklaniyor altini degistirip emzirince guluyor birde :)
Gunduzleri uyanik artik baya, gecede 12 - 1 gibi emzirip yatiyorum boylece gece bir kere kalkiyoruz birde sabah 5 - 6 arasi babamiz ise giderken emiyoruz cok sukur duzenimiz oturdu ..
Ama annecigim yazik pazar gunu bisiklete bindi oda dusmus, sag el bilegini inciltmis , oyle sargida Meryemle yatakta yatiyorlar, o yuzden alis veris yemek derken yazmaya vaktim kalmiyor
Sizler nasilsiniz, Belgincim senin gunun doldu cok merak ediyorum iyimisin Poyraz Pasa nasil ne dedi doktor ne zaman gelcekmis?
Ozlem hayatim seninde birkac gunun kaldi masallah cocugu birlik olduk oglum bak erken gelme dedik , dinledi teyzoslarinin sozunu aferin benim akilli damadima.
Ins saglikla hayirlisiyla kolayca kavusun kizlar meleklerinize, inannin sonra diceksiniz, dogum hamilelik hic birseymis , onun hergun degistigini izlemek buyuk heyecan :)
Bu arada ins guzel haberler vardir Meryem`in gobek kime gitti kimin kizi geliyor bakalim ?
Hulyacim nasilsin, sende yoktun galiba coktandir nasil prenseslerimiz yolu yariladin sende masallah. Iki gundur bende seni dogurtuyorum ruyamda hayir olsun diyelim. Iki gundur ayni ruya arabadayiz seni doguma goturuyoruz arka sag koltuktasin, hastaneye geliyoruz hadi Hulya diyorum hastaneye geldik inhadi gidelim doguma diyorum, sen yok ben gitmem burasi rahat diyorsun , tartisiyoz inatlasiyon gitmicem diye, sonra ben hemsireleri cagiriyorum, kapiyi aciyoruz arabanin sen ayaklarini sarkitiyon otururken oyle hemsireler dogurtuyor seni, masallah cok iyisin birde bana diyorsun ben sana dedim burasi en iyi yer diye benden iyi mi bilceksin diyorsun dogumdan hemen sonra, o arada bebekleri bisilere sarmislar getiriyorlar, diyorum bunlarin kiyafetlerine noldu , kiziyorsun gene senin yuzunden hastane cantasini hastaneye gonderdin ondan boyle getirdiler diyorsun, kundaklarimizi aliyoz hemsireden sen hic arabadan cikmadan bebeklerle eve donuyoruz.. Valla niye boyle gordum bilmem ama Ins Allah sana oyle kolayca saglikla dogurmayi nasip etsin, hayir olsun diyelim..
Ebda hayatim, sanirim 3 test riskli cikmis, sakin takilma ole aminosentez flnda kesinlikle yaptirma bence.. Benim doktorum 3 test en cok yanilmanin oldugu test demisti ikili guzel cikinca istersen 4 lu yaptirirsin ama detayli ultrasona giricen nasilsa ona bile gerek yok demisti ama ben bebisi goriim diye 4 lude yaptirmistim.. O yzden hic takilma bosu bosuna uzmede kendini, Allah`tan hayirlisi ne olsa kabulumuz degilmi sonucta hic aminosentezle fln riske atma gebeligini cok sukur kocaman oldu bile bebisin..
Suzis Esra Sezgi gorkem sizin bebisler nasillar bakalim ?
Eee baska ne var ne yok kizlar ?
Kızlaaaaaaaaar canım kızlar nasılsınız???
herkes iyidir umarım nazlı bebekler büyüyen bebekler derken valla yakında ilkokula gıttıklerını görücez
bayram tatilinden sonra hızlıca işlere giriştim hiç bbu kadar çalışmamıştım son zamanlarda şimdi yine serildim
nasılsınız ne var ne yok??
topiğimizin onurlu şanslı bebeişi ve annesi nasılsınız ikinizde:)) face'e giriyorum ama seninle denk gelemiyoruz ne var ne yok nasıl miniğimiz sen nasılsın
Beni gormuyormusunuz ya
Mrrba ablalar nasilsiniz
Canimm evet denk gelemiyoruz bi turlu( biz iyiyiz cok sukur bol bol dinleniyoruz bi sikintimiz yoktur insallah haftaya gidip gorucez teyzesi :)) senin kizcelerin iyi olmasina da cok sevindim nasil guzellerdir yaa minik minik bi ultrason fotosu koysana kuzum nasil duruyo ikizler cok merak ediyorum :))
hiç belli olmuyo artık canım ultrasonda ve miniciklerken tek ultrason kağıdına çıkarıyodu doktor hani size atmıştım ya ama artık birini bi kağıda birini başka kağıda çıkarıyo biri hanyada biri konyada geziyolar :))dünkü fotoğrafımızda yine hiçbişey belli değil ama bir öncekini koyayım ozmanda bizim ağır canlı poz vermediği için onun resmi yok diğerininki var onu atarım:))
Ayy yerim ben onlari kuzular yaaa :)) koy valla bakalim ozledik cok kucuklerken gormustuk :) ne guzel canlari hic sikilmiyodur icerde 2 kisi takiliyolar :))yaa agir canli deme benim minikime napsin annesi flaslardan hoslanmiyo demekki :))
utangaç olcak teyzesi :))) ya ben en çok iç rahim genişlemesinden dolayı hareket edememsinden korkmuştum acaba o yüzdenmi böyleki diye 20gündür içim içimi yiyodu allaha bin şükür yokmuş öyle bişey koskocaman evleri varmış içerde:)) hiç sıkılmıyolar ama ip felan atlıyolar benim hissettiklerime bakılırsa birbirlerine nispet yapıolar kim daha sert ve çok takla attı diye :))dur dünkü resmi ekleyim ama bak hayal kırıklığına uğramak yok hiçbişey belli değil çünkü:))
ayyy teşekkür ederiz valla geçti ya çok şükür ben 4. ayıma girdim sıkıntılarımın biçoğu büyük ölçüde geçti zaten 4-5-6. aylar için hamileliğin balayı deniliyormuş ha var tabi arada mide bulantılarım kokuya dayanamamam hala devam ediyo mesela diş fırçalamak hala ölüm gibi sabahları sırf bu yüzden 5dakika erken uyanıyorum lavaboda bisürü zaman harcıyorum kasık ağrılarım azcık fazla ayakta kalınca yada ayakta kalmaya gerek yok bikaç kez oturup kalkınca hemen bel ve kalça hatta bacak ağrılarım var ama çok şükür onları görmezden geliyorum hamileleiğin üstüne bide ikiz hamileliğin cilveleri diyorum sen ne durumdasınOhhh saglikli olsunlarda utangac olsun minik melek :)) yerim ben onlarin attigi taklalari da yarislarini da :)) mide bulantilarin gecti mi senin tamamen canim?? Hic hayal kirikligina ugramam koy sen gonul gozumle gorurum ben onlari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?