Ohhh saglikli olsunlarda utangac olsun minik melek :)) yerim ben onlarin attigi taklalari da yarislarini da :)) mide bulantilarin gecti mi senin tamamen canim?? Hic hayal kirikligina ugramam koy sen gonul gozumle gorurum ben onlari :))
ayyy teşekkür ederiz valla geçti ya çok şükür ben 4. ayıma girdim sıkıntılarımın biçoğu büyük ölçüde geçti zaten 4-5-6. aylar için hamileliğin balayı deniliyormuş ha var tabi arada mide bulantılarım kokuya dayanamamam hala devam ediyo mesela diş fırçalamak hala ölüm gibi sabahları sırf bu yüzden 5dakika erken uyanıyorum lavaboda bisürü zaman harcıyorum kasık ağrılarım azcık fazla ayakta kalınca yada ayakta kalmaya gerek yok bikaç kez oturup kalkınca hemen bel ve kalça hatta bacak ağrılarım var ama çok şükür onları görmezden geliyorum hamileleiğin üstüne bide ikiz hamileliğin cilveleri diyorum sen ne durumdasın
Ohh iyi bari cok sevindim iyi olmana canim :)) benim de mide bulantim var ama cok sukur istifra yok ayakta fazla kalamiyorum tansiyonum dusuyo hasta gibiyim surekli yorgun halsiz butun gun yatiyorum halbuki ama yinede yorgunum :)) bunlar olurken hep sukrediyorum gerci demekki iyi saglikli diyorum midem bulaniyo derin derin nefes alirken cok sukur diyorum falan komik bi haldeyim :)) allah isteyen herkese nasip etsim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah :)
kizlar ben geldim yine ,
masallah burdada ceneler dusmus...
1-eski aile hekimimi aradim annemlerin kayitli oldugu ben hala onda kayitli gozukuyorum.. direk yarin geliyorsun asini vurucaz dediler. hemsirenin yanina gidip kayit actiricakmisim sonra cizzz
2- detayli icin aradim haftaya cumartesi 2.11.2013 icin randevu aldim... kadin biraz nazlandi... erken olmasin 21 bitsin fln dedi... yokdedim olmaz daha gec.. kilomu fln sordu... neyse zar zor 2 kasim icin aldim randevumu... sonra tee 3 hafta sonra seker yuklemesi.....
keyiflerine ne düşkün bu veletler yaaa ohh parmağında oynatıyolar onların isteğine göre kalkıyoruz onların isteğine göre oturuyoruz:))
çok şükür canım halimize tansiyonun niye düşüyoki allala sende inş sende atlatırsın bu dönemleri bende tansiyon düşmesi yok çok şkür ama o sürekli yorgunluk halsizlik ara ara tekrardan geliyo elimi kolumu kıpırdatamıyorum sürekli uyusam uyusam diyorum ama bikaç gün sürüp geçiyo allahım kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş hevesini kursağında bırakmasın isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dünden beri bi değişik mutluyum o ultrason görüntüleri aklıma geldikçe rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum gerçekkten çok garip güzel bi duygu inş bizim burdaki kızlar olmak üzere allahım herkese tattırcak bu duyguları amiiinnnn:)
Ohh sevindim canim asini yaptirda ciksin aradan bari ayrintili ultrasonu da cikaricaksin aradan cok iyi olucak az kaldi tekrar goruceksin kucuk pasamizi :))kizlar ben geldim yine ,
1-eski aile hekimimi aradim annemlerin kayitli oldugu ben hala onda kayitli gozukuyorum.. direk yarin geliyorsun asini vurucaz dediler. hemsirenin yanina gidip kayit actiricakmisim sonra cizzz
2- detayli icin aradim haftaya cumartesi 2.11.2013 icin randevu aldim... kadin biraz nazlandi... erken olmasin 21 bitsin fln dedi... yokdedim olmaz daha gec.. kilomu fln sordu... neyse zar zor 2 kasim icin aldim randevumu... sonra tee 3 hafta sonra seker yuklemesi.....
görkem aklıma geldı sekerım ben dısten cekmıstım hamılelıkte 4-6 ay arasında ıslem yapıorlar
ben narkozsuz ılk ıslem yaptırdım 8 9 haftalarda sanırım sonra 4 ayı beklıorduk kalanı narkozla yapmak ıcın ama hafıfledı baska yere gıttım oda daha once yaptırdıgım ıslemı bırkez daha narkozsuz yaptı ama cok fazla narkoz alanlar var
kizlar ben geldim yine ,
aile hekımlıgı ıcın super olmus hadı bakalım cıksın aradan canım cızz ası
detaylı ıcın kac para ımıs sordun mu canım
bu arada hepınıze mervenın slm var yogunluktan gıremırmus
kızlar bırsey sorcam arkadasımda pco cıkmıs sogan suyu yapıcak ama ya yumurtlama da tutarsa dusurmeyım falan dıor nasıl dedım bızde kızlar yaptı bı sorayım
esra ve hulya hangı gunlerde yapmısıtnız sekerler
Aynen oyle canim yaa daha simdiden onlarin esiriyiz :)) amin kuzucum allah herkese tattirsin bu guzel duygulari basta da bizim kizlara tabii ve nerde evlat hasretiyle yanan kisiler varsa onlara :)) ultrasonda hareketlerini yavas yavas yuzlerini gormek nasil mutluluktur tabii yaa :)
yeeliz pabucu yarıım çık dışarıya oynayalım ateş topiği karışmış hayırdır
aleykümselam canım merveye tesbih çekiyomuşuz ya şimdi ben 10.000dedim sabah onu ekle emi sen sayıyı banada söylede ben inş burdayım takip ederim sen aniden doğuma gidersen havada kalmasın
canım adet bittikten 2gün sonra başlanılıyo 15gün sabah akşam devam ediliyo ikinci ayda yine adet bittikten sonra 2.gün başlanılıyo ve 10gün yapılıyo
hemde ne mutluluk inanamadım yaa okadar net görünce:))
ozlem
valla cnm bende sevindim aradan cikmasina artik... cok uzamisti... su detaylida atlatsam hayirlisi ile ....
kuzum yaa sormadim ya ben ucretikapattiktan sonra aklima geldi...ama arastirdigim kadari ile 250 -300 tlymis... bakalim artik...
hulum
kuzum yok 4'lu test degil... detayli ultrason diyorlar normal kadin dogumcu degil bir ust basamaktaki kadin dogumcu bakiyor ultrasonda... bebek ayrintili inceleniyormus... olcumleri yapiliyormus yine... organ gelisimine fln bakiliyor yanlis bilmiyorsam...
benim doktor her defasinda inceliyor kafa kol bacak kalp ama yinede bir git istersen dedi... bende tamm dedim..
kiz senin coktan asi olman lazimdi bu arada... dogumdan en gec 1 ay once 2. asinin vurulmus olmasi lazimmis... iki asi arasi 4 hafta... sen yarin obur gun git hemen... bugun ki bizim kozalaklarin aile hekimi kadin... dogumda yapmis.. 20. haftada olmaya bak geciktirme dedi... bu hafta hallet mutlaka dedi... ( kizim yalniz olmam ben o ciziii... sende olacan iste okaa....)
yaa hemde nasıl, yok yormuyorum çalışmak iyi geliyo
özser paşaya bak özlem yaaaa gelmkek bilmiyo proteinler ii geldi keyfi yerinde sanırım:)
bugun yarın alırız seninde haberini sağlıkla mutlulukla inşallah..
canımm harikaydı çok eğlendim sonuna kadar dinlendim kafa boşalttım harikaydı,
asıl haberler sizde
yaa kusura bakmayın arada faceden yazmaya çalışıyorum ama evde olmak zormuş valla bi üşen bi üşen bilgisayara girmek için:)) tetanoz aşısını bende sabah araştırdım allah korusun doğumda sağlıksız ortam felan olursa göbek bağının kesilmesinde yada doğumda sağlıksız aletler kullanılmasında oluşabilecek sorunlar için önemliymiş ve doğumdan önce iki doz yapılıyormuş birer ay arayla normalde 20. haftada yapılıyormuş ama sadece arada 1ay olması geerktiği için aslında daha zamanım var diye düşünüyorum ama bakalım fırsat bulur bulmaz gidicem yaptırmaya
aman ne ilgilisi ayy normalde 20. haftada felan yapılıyomuş aramış bide eee bayramda girdi araya hiç gelmediniz diyo bide zaten iki gündür yanıma kadının numarasını almayı unutuyorum unutmasam şimdiye kadını arayıp kızcaktım niye aramıyosunuz sizin göreviniz takip etmek değilmi diye allahtan kötü olmadan o aradı ondada uyuz işte şeker yüklemesi dedi kafamaı bulandırdı nette felan 24 ve üstü diyo hep burda bizim kızlardanda 24diye duymuştum neyse artık 24. hafta gelsinde doktorumu arar sorarım o söyler ne yapmam gerektiğini aaa bu arada ben söylemedim dimi ben 20. haftada hafta bişeyler hissetmeye başladım böyle sanki yokuştan çıkarken içinden bişey kayar gibi olur ya öyle oluyodu yok canım bu değildir diyodum meğer o bebekmiş ama 21. hafta benimkiler bir başladı pir başladı gece gündüz tepiş tepişler ama eşim elini koyunca benimkiler zaten naza çekiyolar sus pus oluyolar ama olaki hareket etseler bile eşim hissetmiyo benim içmde olduğu içinmi ben hissediyorum yoksa eşimmi anlayamıyoki acaba
kizlar ben geldim yine ,
bizde yarım saat önce girdik eve çok yorulmuşum.
saat 3 te çıktık evden direk sağlık ocağına gittik. hemşirem muayene etti.
kalp atışımızı dinledik. sıkıntılarım olup olmadığını sordu. Aralık başı için sözleştik çıktım.
Özlem senin ilaçtan da aldım tadı da bi güzelmiş Magnorm olanı :)
Dr. gidecez demiştim ya. vazgeçtik artık 2 kasımda gidecez.
hemşire vazgeçirdi beni kalp atışı filn da normal bende de herşey normal olunca 2 hafta kadar daha bekleyeyim dedim.
sonrasında oturma odamız için berjer baktık ama bi türlü karar veremedik.
yorgun argın geldik eve..
Yarasın oğluna sana canım :)
oh hersey yolunda ise süper canım gözümüz Aydın 2 kasıma da birşey kalmadı zaten
gezmişiniz ne güzel işte ohh yakında en büyük gezmelerin markete çık kasaba çık olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?