- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Özleemm..
Canım senin kullandığın magnezyum ilacı nasıl bişey ismi ne ?
toz halinde mi yoksa sandoz şeklinde mi ?
kaç tane var içinde ?
Eki Görüntüle 836168 Eki Görüntüle 836165 Eki Görüntüle 836167 Eki Görüntüle 836171 Eki Görüntüle 836174 Eki Görüntüle 836178 Eki Görüntüle 836180 Eki Görüntüle 836181 Eki Görüntüle 836187 Eki Görüntüle 836188
bakın bakalım begenecek mısınız?
iremm yelegım nasıl olmus
iyi maşallah o hanıma :) bizde verebilir inşallah.
Öyle tabi doğumda bakan bakana ama işte erkek milleti. daha bizimki o kuaföre kamera koydularsa diye garip düşüncelere bile giriyo :))
Atma canım inşallah sancın gelsin de kullan bakalım. bende bu hafta Ankara ya gidince bulursam alıcam Ulus'ta varmış sadece.
Ama sahtelerini filan da üretmeye başlamışlar diye duymuştum. sen kutuda filn mı aldın yoksa açıkta mı satıyolar diğer otlar gibi ?
Canım inşallah sağlıkla stressiz sıkıntısız atlatırsın.
benim paşa iyi maşallah hareketleri çoğaldı yerini genişletti sanırım. yarın sağlık Ocağına gidicez. belki oradan fikir değiştirip özeldeki doktorumuza kaymada yapabiliriz. :)
Kozalak bugün kaç kilo oldu ki diye soruyodu. bende devletteki söylemedi ki dedim Özeldekine gidelim o zaman dedi ama bilemiyorum yarına randevu alırsak gideriz belki :)
tekrar demek istemedim sana sağlık Ocağı işini ama askıya alma artık git lütfen.
Oh ohh maşallah Özser beyimize :)) Kilosu filan ne güzel. Sezeryan olcam desen hemen kavuşcaksın oğluna ne güzel. ama tabi herşeyin normali en güzeli. 28 Ekim benim doğum günüm Paşamızda gelsin o gün ne güzel olur kiii :)))
canım insanın dünyası kararıyor.
doktor ultrasonda ölçtüğünde işler yolunda gözüküyor demişti aslında.
valla stresten şakır şakır burnum kanadı az önce.
ama söyledikleriniz içimi rahatlattı.
dediğiniz gibi önce 4lü yaptırıcam.
sonra gerek olursa amniyosentez...inş gerekli olmaz.
bu arada devlet hastanesinde de 3lü yaptırmıştım.
o 3lünün sonucu cuma çıkacak.
onu da görmek istiyorum.
eşim bu hafta sonu gelmeyecekti güya.
durumu öğrenince c.tesi gelmeye karar verdi.c.tesi yeni bir doktorda 4lü yaptırıcaz.
nolur bana dua edin.sonuç iyi çıksın...
Özleemm..
Canım senin kullandığın magnezyum ilacı nasıl bişey ismi ne ?
toz halinde mi yoksa sandoz şeklinde mi ?
kaç tane var içinde ?
Ozlemmm
Masaallah oglusuna...bak ne guzel kilo almisboyuda uzun maasallah. Cagan 50 cmdogmustu.
50 cmuzeri bebeler uzun olurmus...
Yaaa haberlerde yen dogmus bebgi birakip yatile giden anne vardi. Bu ne yaaa ogretmenmis bide...
Kanim dondu.inanilir gibi degil. Detaylica dinleyemedim bile...
hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.Eki Görüntüle 836168 Eki Görüntüle 836165 Eki Görüntüle 836167 Eki Görüntüle 836171 Eki Görüntüle 836174 Eki Görüntüle 836178 Eki Görüntüle 836180 Eki Görüntüle 836181 Eki Görüntüle 836187 Eki Görüntüle 836188
Eki Görüntüle 836168 Eki Görüntüle 836165 Eki Görüntüle 836167 Eki Görüntüle 836171 Eki Görüntüle 836174 Eki Görüntüle 836178 Eki Görüntüle 836180 Eki Görüntüle 836181 Eki Görüntüle 836187 Eki Görüntüle 836188
canım acıkta ıdı bı kutu ıcınde bır suru vardı sec bırını dedı aldım bende o da posete koydu verdı hatta dur ıstersen resmını cekeyım bırazdan koyayım canım
ınsallah bızde dogumu guzelce atlatırz. Sezeryan fıkrını konustuk esımle ama 5 gun daha dıs sıkmaya karar verdık sımdılık beklemeye devam ınsallah gelır sancımız da bı anda dua edın kızlar ya sunı sancı falan cekmeden olur ınsallah
olmadı zaten senınle aynı gun dogacak
bence sen gıt ozele de madem esınde oyle ddı ıcıne sıner en azından saglık ocagınız da ne ıyı ımıs bızımkı bı basata aradı o kadar nıye aramıyorsunuz dıyıncede bız sıstemden goruyoruz sızı dedı kontrollerınız yaplıor dedı
valla doktorumuz bıle saskın cok ıı kılo aldık son 2 ayda dedı proteının en ıı yaradıgı orneklerımden oldun dedı
magnorm ıdı canım kasılmaların mı arttı
suya atılan bı tup ıcınde canım
hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.
çok güzeller yaa ellerine sağlık. sen mi ördün hepsini hamarat hanım :)
yelekte güzel olmuş vala tebrik ederim güzel günler de giysin inşallah.
ama sarı takıma ayrıca bayıldım.
çek bakalım canım bi bakayım.
İnşallah atlatırsın canım. bekle bakalım 5 gün daha zaten daha var zamanı kendi sancınla doğsun sıpa inşallah.
yarın bi gidelim sağlık ocağına dönüşte ararız hastaneyi verirlerse randevu gider muayene oluruz hazır. :)
doktor bana vermişti. içinde 20 tane vardı toz halinde sabah akşam içtim ama sanki içince bi fayda sağlamıyo gibiydi. bide az geldi gözüme 10 günde bitti gitti :)
eğer sıkıntı olmazsa seninkinden bi sorayım da onu kullanayım. değiştirmemin bi sakıncası olur mu ki ? :26:
sagol canım ttesekkr ederız
sarı ve beyaz takım annemın eserı dıgerlerı benım canım tesekkur ederız sızden ovgu almak ne guzel
smdı elımde Eki Görüntüle 836230 bu var sueterını oruyorum bakalım ne zamana bıtecek
bence ılac degıstırmek sıkıntı yapmaz bıde bana ekstra osteocare dıye bır hap vardı oda hem calsıyum hem magnezyum ıdı ıkısı bır arada ımıs sabah aksam ıcıyordum malum erken gelecek korkusu ıle 3 magnezyumu bırden dayadılar hep bana
sımdıde afacan gelemıor
Maşallah canım yaa çok güzeller hepsi. buda çok tatlıı :) hele patiklere bittim ama tığ işi galiba. ben hiç beceremiyom tığ işini. güle güle giysin sıpa . :)
nasıl ördün bunun patiğini bi tarif yazsan ya
yarın gidersek dr. söliyim yazsın bana senin magnezyumdan :) ay valla korkuttu başta erken gelicem diye şimdi gelmek bilmiyo. acaba magnezyumların etkisi daha geçmedi mi ki
bızde oyle dusunduk acıkcası doktor da oyle dedı belkıde magnezyumun etkılerıdır dıye yanı sende ıcmeye 35 de falan son ver emı
bu arada daha yapmadım kızbunları sımdı bunları yapcam dıyorum sueterıne basladım btınce benım kısmıda anlatırım
bu arada kandırmıyor ıse sancım var sımdı dusa gırdım dakıka tutucam ama bence kandırıo yıne kesın
tabi canım az değil kulladığın kesin etki etmiştir. :) tamam canım ben 35'den sonra içmem artık. :)
hıı bende yaptın sandım şapka yelek patik sen ekstra süeter öreceksin sanıyorum :) neyse bitir başla anlat ben yapamasamda görümceme yaptırırım patiği
kandırmasın kız gelsin işte artık. zaten günüde tamam sayılır 7 günüde doldurmayı versin.
bide ne sorucam ben. ilişki sezonunu biri sormuştu doktoruna şu hafta bırakın diye söylemişti kimdi o ? ve kaçıncı hafta da bırakmak gerekiyodu
doktor bıze 32 den sonra yok demıstı bugunde ben dogumu ne kolaylastırır dedım hurma ve ılıskı ama ben ılıskı onermıorum saglıksız dedı boyle yanı
bencede gelsın gelısmeler ıı olursa yazarım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?