Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Özleemm..
Canım senin kullandığın magnezyum ilacı nasıl bişey ismi ne ?
toz halinde mi yoksa sandoz şeklinde mi ?
kaç tane var içinde ?

Ben simdi hic kullanmiyorum.caganda toz halnde olandan vermisti. Tadi kokmus sosis gibi geliyodu tadi...serdar bakiyor tadina oh ne guzel diyor ben iciyorum kokmus gibi :))))

Yaaa haberlerde yen dogmus bebgi birakip yatile giden anne vardi. Bu ne yaaa ogretmenmis bide...

Kanim dondu.inanilir gibi degil. Detaylica dinleyemedim bile...

valla ben de 2liyle yetinsem şimdi kafam rahat olacaktı....
c.tesi 4lü yaptırıcaz.
sonuç çıkana kadar zaman geçmez artık.

canım acıkta ıdı bı kutu ıcınde bır suru vardı sec bırını dedı aldım bende o da posete koydu verdı hatta dur ıstersen resmını cekeyım bırazdan koyayım canım

ınsallah bızde dogumu guzelce atlatırz. Sezeryan fıkrını konustuk esımle ama 5 gun daha dıs sıkmaya karar verdık sımdılık beklemeye devam ınsallah gelır sancımız da bı anda dua edın kızlar ya sunı sancı falan cekmeden olur ınsallah
olmadı zaten senınle aynı gun dogacak

bence sen gıt ozele de madem esınde oyle ddı ıcıne sıner en azından saglık ocagınız da ne ıyı ımıs bızımkı bı basata aradı o kadar nıye aramıyorsunuz dıyıncede bız sıstemden goruyoruz sızı dedı kontrollerınız yaplıor dedı

valla doktorumuz bıle saskın cok ıı kılo aldık son 2 ayda dedı proteının en ıı yaradıgı orneklerımden oldun dedı

bence hıc stres yapma kendıne 4 lu yu yaptır ve rahatla ve tamamen tahmını yaklastıklarını unutma bence canım
ınsallah devlettekı temız cıkar da rahat bır nefes alırsın

Özleemm..
Canım senin kullandığın magnezyum ilacı nasıl bişey ismi ne ?
toz halinde mi yoksa sandoz şeklinde mi ?
kaç tane var içinde ?

magnorm ıdı canım kasılmaların mı arttı
suya atılan bı tup ıcınde canım

Ozlemmm

Masaallah oglusuna...bak ne guzel kilo almisboyuda uzun maasallah. Cagan 50 cmdogmustu.
50 cmuzeri bebeler uzun olurmus...

bence boy olayı da kılo gıbı tahmını sımdı 3200 51 cm dıyo ama dogunca 3000 kılo 48 cm de cıkabılır gıbı gelıor ama sımdılık ıı hıssedıorz kendımızı

Yaaa haberlerde yen dogmus bebgi birakip yatile giden anne vardi. Bu ne yaaa ogretmenmis bide...

Kanim dondu.inanilir gibi degil. Detaylica dinleyemedim bile...

sorma ya bunlarda anne olucak bırak anne olamyı ınsan olucaklar :S

çok güzeller yaa ellerine sağlık. sen mi ördün hepsini hamarat hanım :)
yelekte güzel olmuş vala tebrik ederim güzel günler de giysin inşallah.
ama sarı takıma ayrıca bayıldım.

çek bakalım canım bi bakayım.

İnşallah atlatırsın canım. bekle bakalım 5 gün daha zaten daha var zamanı kendi sancınla doğsun sıpa inşallah.

yarın bi gidelim sağlık ocağına dönüşte ararız hastaneyi verirlerse randevu gider muayene oluruz hazır. :)

doktor bana vermişti. içinde 20 tane vardı toz halinde sabah akşam içtim ama sanki içince bi fayda sağlamıyo gibiydi. bide az geldi gözüme 10 günde bitti gitti :)

eğer sıkıntı olmazsa seninkinden bi sorayım da onu kullanayım. değiştirmemin bi sakıncası olur mu ki ? :26:

hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.

sagol canım ttesekkr ederız

sarı ve beyaz takım annemın eserı dıgerlerı benım canım tesekkur ederız sızden ovgu almak ne guzel
smdı elımde bu var sueterını oruyorum bakalım ne zamana bıtecek

bence ılac degıstırmek sıkıntı yapmaz bıde bana ekstra osteocare dıye bır hap vardı oda hem calsıyum hem magnezyum ıdı ıkısı bır arada ımıs sabah aksam ıcıyordum malum erken gelecek korkusu ıle 3 magnezyumu bırden dayadılar hep bana
sımdıde afacan gelemıor

Maşallah canım yaa çok güzeller hepsi. buda çok tatlıı :) hele patiklere bittim ama tığ işi galiba. ben hiç beceremiyom tığ işini. güle güle giysin sıpa . :)
nasıl ördün bunun patiğini bi tarif yazsan ya
yarın gidersek dr. söliyim yazsın bana senin magnezyumdan :) ay valla korkuttu başta erken gelicem diye şimdi gelmek bilmiyo. acaba magnezyumların etkisi daha geçmedi mi ki

bızde oyle dusunduk acıkcası doktor da oyle dedı belkıde magnezyumun etkılerıdır dıye yanı sende ıcmeye 35 de falan son ver emı

bu arada daha yapmadım kızbunları sımdı bunları yapcam dıyorum sueterıne basladım btınce benım kısmıda anlatırım

bu arada kandırmıyor ıse sancım var sımdı dusa gırdım dakıka tutucam ama bence kandırıo yıne kesın

tabi canım az değil kulladığın kesin etki etmiştir. :) tamam canım ben 35'den sonra içmem artık. :)
hıı bende yaptın sandım şapka yelek patik sen ekstra süeter öreceksin sanıyorum :) neyse bitir başla anlat ben yapamasamda görümceme yaptırırım patiği
kandırmasın kız gelsin işte artık. zaten günüde tamam sayılır 7 günüde doldurmayı versin.

bide ne sorucam ben. ilişki sezonunu biri sormuştu doktoruna şu hafta bırakın diye söylemişti kimdi o ? ve kaçıncı hafta da bırakmak gerekiyodu

doktor bıze 32 den sonra yok demıstı bugunde ben dogumu ne kolaylastırır dedım hurma ve ılıskı ama ben ılıskı onermıorum saglıksız dedı boyle yanı

bencede gelsın gelısmeler ıı olursa yazarım mutlaka

hm teşekkür ederim canım.. :)
tabi sağlıksız ya. kendi isteğiyle gelsin. ilişki filn da neymiş.

yaz mutlaka merakta bırakma. sancılar azalırsa da yaz doğuma gidiyosan da yaz..

Kızlar hepiniz dualarımdasınız, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin... Amin...

ozlem
ne guzel seyler ormussun oyle sen... bayildim... ellerine gozlerine saglik valla... bana ben beceremem gibi geliyor zor is valla...

ebda cnm eminim insanin dunyasi karariyordur... hala hala stresliyiz nasil buyuyor acab diye ama bu konu cok hasssas...
oyuzden hemen koyverme kendini... ben eminim kotu bisey yok... esranin dedigi gibi 200 top arasindan isaretli topu secmek gibi... o da sonuc gercekten dogru ise... en iyisi gidin 4'luyu yaptirin iciniz rahat olsun... hem amniyosentezden once detayli ultrasonlada bakiliyor galiba ... iyi arastir secenekleri... uzman biri degerlendirsin oncelikle olcumlerini....

sezggii cnm ben soylemeye firsat olmadi ben hissediyorum sipami artik... ozellikle aksamlari cokhareketli kendisi... hele ellerimi koyup biraz masaj yapar parmak uclarim ile dolastirinca bide dustan cikinca iyice hissettiriyor kendini... bide koltukta oturup one dogru egilirsem ofiste fln alani daralinca heralde ozamnda...

yaa magnezyuma nezaman basladiniz? bana bugun kramp fln sordu ben yok dedim... bacaklarimda fln yok dedim vermedi hic bisey... midemi sordu...

Yalancı sancılarımızı ugurlDik ve yatiyoruz şimdi iyi geceler herkese

suzancjm benim kasılma çoktu 20 de mi ne verdi Ama kasılma yoksa daha geç veriyor
ve teşekkür ederim tatlım :)

Kizlaaar nasilsiniz giremiorum cok net paketim azaldi iice arada okuyup kaciorum oooohh bebisler gelio artikk yavas yavas bakalim bayraklari kimkapicak ozlem ve belgin allah yardimciniz olsun bir avazda tukurur gibi dogurursunuz insallah :)

Ebdaa
Canim sakin stres yapma benim eltimde ayni seyi solemislerdi hatta onunriskui daha fazlaydi 1/40 ti amniosentez yaptirdi hicbirsey cikmadi suan bebegi cok saglikli bide hani 1/220 gibi bisi yazioya ordaki 220 hangi laboratuvara gittiysen ordaki kisi sayısıyla alakaliymis demisti doktoru ona ozamanlar bende cok arastirmistim bircok kisiye risk var diolar ama bircok kisi kendini uzduguyle kalio stres yapip bebisinide uzme tatlim dualarimiz seninle

Gunaydin kizlar.

Off artik geceleri cok zor yatiyorum.burun deliklerim kuculdu.gobek buyudu. Yana donemiyorum.dun resmwn agladim..yazik cagan da diyor ki anne niye agliyorsun. Canm aciyor dedim. Ama annelerin cani acimazki diyor. Demek cocugunun gozunden anne cok guclu gorunuyor.

Ebda sonuclari alinca hemen bildir bitanem...

Ozzzzz
Ne kadar guzel olmus orgilerin. Baslikli suetere bayildim...

0311

Cok ozlettin kendini. Sen ne alemdesin..

Suzi

Banada vermedi dr mgnezyum. Kramp falan hic olmadim.

Hulyaaa bebeklerinin iyi olmasina sevindim canm. Ozlettin kendinii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…