Dostlugun ve dayanışmanın topiği

baş ağrısı denen şey strese bağlı bişey zaten sinirlenmeemye çalışcan ve mide bulantısı gibi şu dönemi geçiyim sonra geçecek diye bişeyide yok oldum olası çektim baş ağrısından hala daha çekiyorum biliyomusun ben kafamı iki hızlı sallasam beynim zonklar yada bi sesimi yükseltip bağırsam kafam patlıyo sanırım hemen anında başlar bende metalci rakçı felan olmazmış:))) bende hissetmiyodum dediğim gibi 20. haftada bile azıcıktı hatta ben anlamamıştım meğerse beebkmiş seninkide yakındır tepinmeye başlar yakında yaramaz bizde gülüşüyoruz otururken özelliklede onlar hakkında konulurken bildiğin sanki anlıyolar başlıyolar tekmeye ve dünden beri daha bi güçlü tekmeler sanki:)) amniyosentezdende iyiki vazgeçmişsin allah korusun çok riskli bişey bişey yoksa bile amniyosentez kötü şeylere sebep olabiliyor sen bikere en başta amniyosentez sonucu diyelimki allah korusun sorunlu bu bebk dedi kürtaj olcakmısında olmucaksın ee ozman hiiç kafanı bulandırmana gerek yok rabbim sapasağlam göndercek oğlumuzu bak hem ben kızlarımdan birini sana vercem karar verdim:))
prenatolog canım bende çok araştırdım konya'da bulamamıştım ama meğer konya o doktordan kaynıyomuş hepside tıptalarmış mesela benim gittiğim doktor o branştan işte dını zor söylüyorum zaten sende tıp fakültesine bi bak istersen hatta öyle bi bölüm bile var yani hani kadın doğum dahiliye diyoruz ya o bölümüde ayırmışlar

aşının 10yıl geçerliliği varmış canım 10yıl içnde olduysanız olmanıza gerek yok diyolar bu şey kaç doz oluyoki sağlık ocağından arayan kadın doğumdan önce iki doz dedi daha devamıda varmı sen bi sor istersen belki snein 3. dozdan başlarlar

gelirim elbet canım
inşallah önümüzdeki ay müjdemle gelirim

hoşgeldin canım nasılsın bak hazırda devşr teslimi bekleyen göbişler var inş o göbişler bölünerek çoğalır bi göbiş boşalıp yerine 3-5 göbiş dolar sende onlardan biri olursun

yaa valla varya sabah sabah ağladım yaa ne güzel yaa allahım inş hiç ayırmasın benim yavrularımıda kimsenin yavrularınıda hep el ele olsunlar oo bunlar evcilik felanda oynarlar çalıkuşundaki gibi bi kamran bulurlarsa doktorculuk bile oynarlar:))

isim önerilerin için çook teşekkür ederim benim kocam azcık cins bide şu var beb"r" özürlüyüm yoksa azra afra berra isimlerini felan çok beğeniyorum ama veletlerin dalga konusu olmayım diye dikkat ediyorum o harfin olmamasına ama nas güzel ikinci isim olabilir dediğin gibi yazıyım ben bunu hem hayrünnisa'ylada uyumlu ben sude isminide çok beğeniyorum meryem sude felan olabilr ama benim kuzenimin çozuğunun adı meryem sude gerçi görüşmüyoruz ama olsun hemde kocam beğenmedi nisa isminide çok beğeniyodum onuda kabul ettirememiştim manası saçma demişti ama hayrinnisa olunca oldu hayırlı kadın demekmiş hayrünnisa

allahım yardımcın olsun canım benim inş bi çırpıda daha ne olduğunu anlamadan doğuruverirsin ayy kuran okusak kızlar yaa belgin için acaba bitmişmidirki doğumu artık

hahaha kız hamilelik takviminde 40 yazıyo şaka gibi valla son haftaya kadar bekledi maşallah hakkını kimsede koymucak bu özser ben sana deyim

sanaad günaydın minik kuş yarınmı film eşin naptı izin alabildimi
evet canım yarın,saat 3te,allahtan eşimin işi sabah bitecekmiş.Ptesi eşimin sonuçlarını göstermeye gitmiştik çok hızlı değilmiş ama normal hareketlilik görüldü,inşallah gerek kalmaz ama tedaviden olumsuz sonuç alırsak aşılama yapılabilir dedi doktor.Ben bu ay şu meryem ana otunuda deniycem,hem suyunu içecem hem buharına oturmak gerekiyrmus,hemde üstümde tasıycam.Rabbim inşallah vesile ederde hayırlısıyla gelir bizim sıpaa

kızlar bişey sorcaaaam
şimdi bizden kimin kızı olcak esra var başka kim var hep erkekmi ben bi kaşe mont aldım kızlara ama çoook güzel eve gidince resmini çekiyim size atıyımda beğenirseniz kızı olacaklara alıp kargolayım pazar günü bi çocuğun üzerinde görmüştüm görümcemle ikimiz bayılmıştık tesadüf salı günü gezerken denk geldi aldık hemen ama 2 yaşında felan giyebilirler heralde fiyatınıda söylesem asla inanmazsınız

iyi yaa allaha şükür sen kocanada otu çöpü bol içir bide adamın işi stresli iş ondanda etkilenir muhakkak senin yarınki film inş ağrısız sızısız kolay geçer iyi bari eşinde yanında olabilecekmiş iş bu ay yada diğer ay senden güzel haber bekliyoruz artıkın

ay moralim bozuldu yaaa,kardeşim aradı bugün kontrolleri vardı herşey normalmiş,çatı konrolu varmış bezim gelin ağlamış,O da ben normal doğum öneriyorum ama sen karar vereceksin demiş,normal olursa 20 gün var ama eğer sezeryan olursan 6kasımda almam lzım demiş.Benim tam yumyum dönemime geliyor.E ablamda filmden sonra dikkat etmek gerekmez deselerde bence dikkat edin diyor.Bu ay dikkat et öbür ay dikkat et bu ne ya başlıycam böyle işe ben. bu rahim filmini doktorum sitesinde bir doktora sordum adetin ilk döneminde çekilirse dikkat etmeye gerek yokmuş.Valla oturup ağlıycam şimdi yaa

ası için 1 doz 1 yıl koruyor eger 5 doz olursak da menopoza kadar koruyor dıye bılıyorum sankı

belgın beklıyormus daha sezeryan olması muhtemelmış canım

sorma tatlım son 3 gunumuz pazt gelıyor elı makhum :)

canım yazdım sabah gormedın sanırım yarın demı fılm allah yardımcın olsun
esın ıcın de bence kecıboynuzunu ıcır bence cok faydalı dıyorlar

yok cnaım görmedim,evet yarın saat 3 te,valla benim adam inat ,içmiyor keçiboynuzunu yerim ben diyor.Ama az önceki yazdıgım mesajı gördüysen bu ay bize yalan valla oturdum ağlıyorum

Son düzenleme:
yok cnaım görmedim,evet yarın saat 3 te,valla benim adam inat ,içmiyor keçiboynuzunu yerim ben diyor.Ama az önceki yazdıgım mesajı gördüysen bu ay bize yalan valla oturdum ağlıyorum

aglama canım ya vardır bundada bı hayır ayrıca sen yap bellı olmaz bakarsın erken yumurtlarsın gec yumurtlarsın sen yap da bakalım varsa kısmetınızde gelır o bebıs merak etme :)

Belgiinn canimm hayirlisiyla bebgin kucagina al insallah..

Suzannnn. Daha isim bulmadim..caganida son gece komustuk....elif ismini seviyorum ama serdarin 4 sene ciktigi kizin adi diye koyamiyorum...:))

Huluu koy bakalim kasenin fotosunu. Gerci bizimkinin kaban hazir kuzenimn kizininkini aldik kanz dan almislar yepyeni duruyor..am sennknide merak ettim.

elif ismini bende seviyorum ama oyle bir durum varsa bosver koyma bencede.... cagan fikir vermiyor mu ? :44: cagan ve cagla

elif ismini bende seviyorum ama oyle bir durum varsa bosver koyma bencede.... cagan fikir vermiyor mu ? :44: cagan ve cagla

Ayy cok guzel oldu caganla cagla :)) kizlar isminin sonunun sesli harfle bitmesi kismetinin daha acik olmasini saglarmis diye duydum esra cagla eda vs kapatmamak lazimmis eceyi ecem diye mesela :)) kardesimin adi da ecem bu arada :))

İsim demisken muge anlida ismi mavi seker olan bi konuk var ismi bu soyadi ayri ismi mavi soyadi seker degil yani nasil isim :)))

Ayy cok guzel oldu caganla cagla :)) kizlar isminin sonunun sesli harfle bitmesi kismetinin daha acik olmasini saglarmis diye duydum esra cagla eda vs kapatmamak lazimmis eceyi ecem diye mesela :)) kardesimin adi da ecem bu arada :))

bende duydum onu... sonu acik olsun diyorlarmis... daha dogrusu kayinvalidem takmis durumda ona.. hep tekrarliyor onu...

İsim demisken muge anlida ismi mavi seker olan bi konuk var ismi bu soyadi ayri ismi mavi soyadi seker degil yani nasil isim :)))

bir unlunun cocugunun adi da mavi ruzgar iki isimli.. bend ilk orda duymustum mavi ismini degisik olmus ama... soyledikce insan alisiyor gibi ama cok iddiali ...

bir unlunun cocugunun adi da mavi ruzgar iki isimli.. bend ilk orda duymustum mavi ismini degisik olmus ama... soyledikce insan alisiyor gibi ama cok iddiali ...

Bu iki isim degil kuzum birlesik isim :)) cok sasirdim mavi bana da degisik guzel geliyo seker koyan da var mesela peker acikalinla niran unsalin kizinin adi:)) ama birlesik isim olarak tektir dunyada heralde :))maviseker diye yaziyo mavi seker degil :)

aaa ben onu ayri sandim… valla ozaman onunki bayaa iddiali olmus yaa… kim koyduysa artik valla helal…

Yaw Feride ne koruncan be güzelim amaaaan boşver. Millet kürtaj masasından kalkıyo 2 gün sonra ilişkiye giriyo. Takılma sen o laflara bişi olmaz tam gaz devam çalışmalara. Hadi göreyim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…