- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
canım kan ılacı nasıl bılmıorum ama benım doktorum ve eczanecı ustune basa basa soyle demıstı
sabah ac karna ıcılecek 1 saatte sut ve sut urunlerı tuketılmeyecek
sımdı ılacın adı ne yada tıpı ne bılmıorum ama ben 3 cesıt denedım benıde ılk ıctıgım hap seklınde ıdı ıshal etmıstı karnım agrıordu sureklı degıstık sonrakının tadı ıgrenctı sımdı memnunum kucuk cam sısede surup gıbı bırsey ıcıyorum 13. haftadan beri iciyorum sanırım dogumdan snrada bı sure kullanılacakmıs sanırım
bakalım gorelım dogumda da gorecegız ınsallah
bu arada haberdar et bızede canım bakalım bebıs nasılmıs annesı nas
canım ben 8. gun baslamıstım sanırım ve 14. gune kadar tuketmıstım o ay hamıle kalmıstım bencede basla ama cok yeme coguda zarar dıye bılıorum
canım bence sılmenın hıc bır faydası yok bosuna sılmekle ugrasma mecburen tek yol havalandıracaksın ama onu havalandırırken hasta olma bence naftalın daha agır kokar ve daha cok cıksın dıye ugrasmak zorunda kalabılırsın
bence 1 hafta havalansa yeter sen gunduzlerı ac camı guzelce havalansın sende odada olma ama zaten hastasın
özleeeem bak bizden fenalarıda varmış anacım hatunlar altın olayını mehiri felan hepsini halletti şimdiden nasıl hızlı çıktınız kız siz öyle :))))
canımm o kadar bekledikki artık olunca geri kalan herşeyi hemen halledelim dedik napalımama tabi önce siiznkilerin düğünü görüp ona göre yol yordam öğreniriz benimde sanki oldu da konuşuyorum
ne var şuan olmamış olabilir ama ne kaldıki olmasına en fazla 20gün sonra senin halayını çekcez inş burda
gunaydin hanimlar,
ohh vallaha senlik gelmis topige...
ayy ilk 3 ayda kusmadigimi 4 uncu ayda kustum...
benim bebek kesin bana benzicek... kesinlikle kofte fln sevmiyor... nezaman yesem aradan 10 dakka gecmiyo daha 2.incide hersey disari...
bide bu sabah kan ilaci kusturdu... ben hap gibi olanlari icemiyorum yaa... eskiden de oyle idi... doktora ilk sivi yazdirmistim... hop diye iciveriyordum... sonra hap olarak yazmis... vallahi daha yarisina gelmedim... berbat etti midemi....
yaw kizlar bide bu 4'lu teste acmi gitmek lazim.. bnm randevu ogleden sonra 3.30 da... ozamana kadar ac duramam heralde
ve asil haber sonunda kilo almisim.... tuzlada gece tuvalete diye kalktim bir baktim tarti... bir tartildim ....
sakin korkma gecen hafta bende de aniden oyle gun icinde bir sanci kramp anlatamam... hemen doktora gittik fln ama masallah bisey yoktu.. doktor dedi artik olur cnku buyuyo rahim genisliyo fln... daha sIk bile girebilir dedi... telas yapma kotudusunme...
kizlar bu arada elevit icin bisey duydum mart anneleri topiginde... arada okuyorum orayi...
neyse biri elevit icindeki e vitamininin domuzdan elde edildigini yazmis fln...
bazi bayanlar degistrimeye karar verdi.. bilginiz olsun...
ben kullanmaya devam ediyorum acik konusmak gerekirse ama boyle durumlari takip edenlerin bilgisi olsun isterim...
gorkemmm nerdesin.... 10 u kac dakkai gecti bak...
ozlem
sen yarin doktora kacta gidicen ??
hulya
bu arada sen hisseteye basladin mi bebisleri artik ?!
ben emin degiilim o mu degil mi diye arada ...
Kizlaar cok cok tesekkur ederim hepinize nasil mutluyum anlatamam bi yandan da endiseli tabii( insallah bu sefer kalp atislarini da duyar saglikla kucagimiza aliriz :))goguslerimin acisindan anladim aslinda daha cok cunku normalde hic acimaz oyle hamileyken de aynisi olmustu simdi sanki azaldi gibi acimasi niye oyle oldu kii acaba 1 de dra gidicem randevu aldik ne son adet biliyorum ne bisey :))
bende bıraz once yarın saaat 3 e aldım randevumu bakalım ıcerde neler oluyor
ınsallah aksama kızlar doguruyorum demem :S
Az önce kan ilacı aç karnına alınmalıymış sonra sorun yaratıyomuş diyen hülü senmiydin ?
eczanedeki kız bana tok karnına al dedi. gynoferon kan hapını kullanıyorum ben napiim şimdi bunu aç karnına mı alayım artık :26:
öğle tatilindeydim.dersim var.
bi uğradım kaçıyorum.
ya şu kan ilacı gece içince de aç karna olmuş olmuyor mu işte:44:
Az önce kan ilacı aç karnına alınmalıymış sonra sorun yaratıyomuş diyen hülü senmiydin ?
eczanedeki kız bana tok karnına al dedi. gynoferon kan hapını kullanıyorum ben napiim şimdi bunu aç karnına mı alayım artık :26:
bende bıraz once yarın saaat 3 e aldım randevumu bakalım ıcerde neler oluyor
ınsallah aksama kızlar doguruyorum demem :S
hayııııııııııır tek dünürün ben olucambenden iii dünürmü olur bak benimki kız olursa çok altın istemem ama erkek olursa gelinime istediğini alırım
valla görkemcim kertelim gitsin bunları biz şimdiden
artık göstersin senin bebek kendisini yahu kız mı bu ne :) erkek olsa şimdiye yayıldıydı
bende elevit kullanıyorum. aç karnına mide bulantısı yaptığı için tok alıyorum sen nasıl kullanıyosun ?
canım sakın stres yapma kendine bu sefer herşey çok güzel ilerliyecek Allahın izniyle.Dualarımdasın her daim..
canım ayın ilacı bende kullanıyorum sabah aç karınan alıyorum ama mide bulantısı yaparsa yemeklerden bir saat sonra al demişti dr um.. çay süt kahve gibi ürünlerle birlikte içilmemesi gerekiyormuş birde bilgin olsun..
Ayy ozlem... Dlini isir azcik... Cocugun durcagi varsa bile gelicek he.. Sen yrn bi gitte hayirlisiyla gel... Artik orda yapcak bisiyi kalmamissa cocugun nasil dursun gelcek elbet..
Vallahibi benim ki ortada kaldi... Herkes kendine bi dunur buldu... Olmadi artik ebda ninki ile yakin onunkini yaa alirim yada veririm...
Yapcak bisi yok..
Herkes kiz diyo bnimkine... Bnde ogrenmek istemiyorum supriz olsun istiyorum....
Oyuzden yaa Annesinin sozunden cikmiyo gostermiyo kendini supriz yapmak icin
Yada erkek olucak herkese kustu sakliyo gostercem ben size kizi diyo.....Bakalim persembe 4lu varya belki drgorur..
Benim elevitle sorunm yok tatlim. Kan ilaci hap olunca benim midem kaldirmiyo..
Ben sivi kullanirdim onu hep.. Eskiden 6 ay kullan,istim hep sivi olarak... Ilk kur yine sivi idi bu defa dr hap yazmis unutmus...
bende sabah kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum çayın etkisi geçsin diye. bi yarın aç karnına içmeyi deneyim bakalım mide bulantısı yapmassa öle devam ederim.
Vallahibi benim ki ortada kaldi... Herkes kendine bi dunur buldu... Olmadi artik ebda ninki ile yakin onunkini yaa alirim yada veririm...
Yapcak bisi yok..
Herkes kiz diyo bnimkine... Bnde ogrenmek istemiyorum supriz olsun istiyorum....
Oyuzden yaa Annesinin sozunden cikmiyo gostermiyo kendini supriz yapmak icin
Yada erkek olucak herkese kustu sakliyo gostercem ben size kizi diyo.....Bakalim persembe 4lu varya belki drgorur..
Benim elevitle sorunm yok tatlim. Kan ilaci hap olunca benim midem kaldirmiyo..
Ben sivi kullanirdim onu hep.. Eskiden 6 ay kullan,istim hep sivi olarak... Ilk kur yine sivi idi bu defa dr hap yazmis unutmus...
bide 2 ekim vardı o kimdi
hadi hayırlısı bakalım inşş güzel şeyle roluyodur içerde kız bide sneinkinin bu kadar harekete kilo almaması gayet normal hiç durmuyoki yerinde bi uyu bi dinlen dimi ama yookk tepin tepin tepiniyo ben sana söyleyim bu oğlan 20yaşınada gelse böyle olcak bizdede var bitane anne karnında öyleydi doğarken bağırarak doğdu şimdi 19yaşında hala öyle kendisi kardeşim olurda:)))
bebek
senin o ağrının geçmesi heyecandandır heyecandan mutluluktan tüm ağrıların sızılrın geçti dinleme kendini sakın bide doktora gidince aman kese göremedi şumu bumu diye stres yapma germe kendini daha çok küçük o minikcik
Canlarimm yavas yavas hazirlanmaya gidiyorum cikicaz birazdan dr icin gelir gelmez hbr vericem size hepinizi cok seviyorummmm :))
hayııııııııııır tek dünürün ben olucambenden iii dünürmü olur bak benimki kız olursa çok altın istemem ama erkek olursa gelinime istediğini alırım
valla görkemcim kertelim gitsin bunları biz şimdiden
özleeeem bak bizden fenalarıda varmış anacım hatunlar altın olayını mehiri felan hepsini halletti şimdiden nasıl hızlı çıktınız kız siz öyle :))))
Canim sabah aksam ac mi, bir tatli kasigi mi cay kasigi mi almak lazim
canımm o kadar bekledikki artık olunca geri kalan herşeyi hemen halledelim dedik napalımama tabi önce siiznkilerin düğünü görüp ona göre yol yordam öğreniriz benimde sanki oldu da konuşuyorum
öğle tatilindeydim.dersim var.
bi uğradım kaçıyorum.
ya şu kan ilacı gece içince de aç karna olmuş olmuyor mu işte:44:
canım dur daha erken biraz daha beklesin oğluşumuz ondan sonra sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla gelsin inşallah.. bende her an olacakmış gibi bekliyorum artık hafiften sancımda var zaten ara ara giriyor .. bakalım inşallah biraz daha bekleyebilirler bizim afacanlar..
kızlar normal doğummu düşünüyosunuz?? nedir gidişat?
anaa ben evlendirmicem derken cddi ciddi benimkiler evde kalcaklar aslında bende bi süre sonra evlendirebilirim:)))) ama aynı memlekette olcaz alırım oğullarınızı bide bize iki tane lazım şimdi ayy çağancığamı versemki birini hem zeki çocuk hem kız abisi hemde erkeğin büyük olanı iyi olur derler esra ne dersin kendinden küçükler kız buldu evlendi çağanımız bear kaldı bizde senle dünür olakmı
yaaa anensi seninkininde kısmetı bulunur mutlakayaa bu tedavi itibari ile bende elevite başladım folikasiti bıraktım insanın boğazında duruyomuş hissi yaratıyo,
seninkisi nazlı çıktı kız erkek farketmez sağlıklı olsun da ama hemen cinsiyetini göstersinde dünür bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?