Dostlugun ve dayanışmanın topiği

o değere çok takılma zaten canım beni hatırla 5800de yoktu ortada bişey sen dediğin gibi bekle 10 gün 15gün gitme doktora boşuna endişe etmiş olursun ohhh tekrar tekrar gözümüz aydın

canım snein evlenme tarihin ne biz seninlede aynı tarihte evlenmisiz aramızda 1 gün var bebeklede öyle bebek sonra ben sonrada sen aramızda birer gün var:))
evet canım sen ilk topiğe geldiğinde öyle tanışmıştık evlenme tarihlerimiz de bir gün var diye

bebısler kanını cok sevıyor herhalde hepsını kendılerıne alıyor annesı
aslında cok bısı yok programda utu nıyetım varıd bel agrısı ıle uyanmak caydırdı zaten

agdayıda yaptırayım yarın doktor yat su koltuga derse yuzum kızarmasın goremıyorumda kendımı zatı :S

haklısın tatlım ya bende hıc kıyamıyorum ufacık bısı olsa salya sumuk karısır bende ama yınede cok da kızarım cok hayta ya kucuk olmak sanırım onlara bu hakkı tanıyor

bebegım valla nasıl ogretılır boyle uzaktan uzaga bılmıorum ama ınsallah benım afacan saglıkla dogunca ayagımda onu sallarken kızlarına bırer yelek orerım pembıs pembıs :)

ayy ne guzel bendede oyle olmustu ılk gıttıgımde doktor rahımde bır hazırlık var ama henuz kese yok demıstı deger kucuk dıye gorememıstık akıntını sordunmu doktora onun ıcıb bırsey soyledımı ay cok sevındım canım rabbım hayırlısı ıle saglıkla aldırsın kucagına rahat bır hamılelık gecırtsın
sımdıden dogdu ıse ıcıne kesın ogln olur bende erkek dıye dıye bı hal olmustum hemde ruyalarımda hep kız gordum uyandım yok yok benım oglum olacak dıyordum

bu arada akşam size faceden bişey sölücem ama gizli unutturmayın bana olurmu çok güldüm şimdi farkedince:)))

ay teyzesi teşekkür ederiz:))) sağolasın

ya bu ağda olayını napcaz yaa ben hiç ağdaya gitmeidm kendim hallediyordum epilasyon aletiyle geçende yapıyım doktora gitcem nolur nolmaz dedim anaam canım çıktı dahada çok var nasıl olcak bu iş böyle yaaa bi akıl verin bana

bebek

canım evet akıntıyı mutlaka sorsaydın sormadıysanda kan sonucunu sorarken muhakkak sor progestan verebilir bide akıntı olsa bile bazen içerde kanama felan olmuyo içerde kanama felan varmıymış onu bi sor

kasımda gitcem bida kontrole ozamana kadar biter ilaç bende yazdırayım o sıvı olandan onu içeyim bari.

şimdilik 4 tane okudum canım yasinden birazdan 2 tane daha okurum toptan sölerim diye yazmadım hiç. tesbihte 3500 oldu henüz. İnşallah onuda bitirnce yazarım

hadi gözümüz aydın olsun inşallah.. :) değerinde güzel çıkacak ben inanıyorum bu sefer herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. 15 gün sonra git evet. stresten kurtulmuş olursun ikisini bir arada görür duyar çıkarsın 15 gün sonra..

nurancım batın ne zaman senınde yolunu gozleyelım ha ne dersın?
canım ben bat 3 gün sonra falan ama ben bu ay ilaç kullandım dokyor bebek yasak dedi bu ay o yüzden benden bu ay bir fos çıkmaz :) siz dua edin bu ay prolaktinim düşük çıksın 2 aydır onunla uğraşıyorum

Canim coooook sevindim tebrikler
Hep iyi dusun bundan sonra hersey cok guzel olacak Allahin izniyle haftanin ilk gunu super bi haber vee boyle giderde diger arkadaslarda verir haberleri Allah tamamina erdirsin canm..

Canimm cok tesekkur ederim sen kalp atislarini duydun ya bana cok buyuk umut oldun zaten insallah hic sorunsuz atlatalim hamilelik donemlerini vee bu ay tum kizlar hamileyiiimm diye gelsin insallah :))

niye yüksek çıkıyomuş o meymenetsiz hormon bu hani yumurta rezerviyle alakalı olanmıydı o inş düşmüştür canımda diğer ay herşey yolunda başlarsın çalışmalara

niye yüksek çıkıyomuş o meymenetsiz hormon bu hani yumurta rezerviyle alakalı olanmıydı o inş düşmüştür canımda diğer ay herşey yolunda başlarsın çalışmalara
yok canım bu süt hormonu bu yüksek oldukça yumurtlamayı engellermiş

Canim coooook sevindim tebrikler
Hep iyi dusun bundan sonra hersey cok guzel olacak Allahin izniyle haftanin ilk gunu super bi haber vee boyle giderde diger arkadaslarda verir haberleri Allah tamamina erdirsin canm..

cnm bu arada senden nbr? gorememistim seni uzun zamandir... gittin mi yakinda doktora sen?
bebis nasil bakalim?

ohhh masallahh hazirlansin hazirlansin bakalim... folikasit fln yazmadiysa hatirlat mutlaka...
akinti icin benim doktorum progesteron vermemisti valla... pek onaylamiyordu... Allaha sukur gerekte kalmadi kullanmama... ben ondan habersiz baska doktordan almistim sonra biraktirdi 4.gun...
sakin akinti icin stres yapma... yerlesme kanamasi bizde boyle olabilir.. kilcak damarlar catladigi icin fln rahim gelisiyorken...
ben ilk zamanlar cok pimpirikliydim ... sakin oyle olma
hayirlisi ile hersey cok guzel gidicek...

Akintiyi sordum kizlar bol bol dinlen kendini yorma endise edilicek bisey degil bebek yapabiliyo lekeyi dedi dunden beri de hicbisey yok ya artik kafama takmiyorum :)kese olmadigi icin simdi dusuk tehlikesi var diyemeyiz dedi ilac da vermedi bi daha olmaz insallah da 15 gun bekleyebilirim yoksa yine stres olucam her hafta gide gide :))

Aaaa iyki hatirlattin kuzum yaa cantamda var folic asit basliyim hemen valla unutmustum ben :)) akintiyi takmiyorum artik gecti bi daha da olmaz insallah :))

canım bende ac karnına içiyorum sabah 2 akşam iki bir seferlikten bişey olmaz ben arada içmeyi unutunca tok karnına da içiyorum

Canim ben 4-5 gundur iciyorum hep tok ictim, sende mi bu ilaci kullaniyorsun,eczaci tok dedi kafam karisti simdiii pofff

kasımda gitcem bida kontrole ozamana kadar biter ilaç bende yazdırayım o sıvı olandan onu içeyim bari.

vallahi dene sivi olani... 5ml ufacik bir yudumluk bisey ztn... hop diye gidiveriyor...

cnm benimde adetime yakin basladi ki ben o donem uzun yolculuklaar flnda yaptim araba ile fln... sakin stres yapma kendine.. benim 6-7. haftama kadar ara ara geldi... normal bisey yani.. ama bende hic yerlesme kanamasi olmadi mesela... doktorum bile cok rahattti o akintilar yuzunden... basta kizmistim adama ama bildigi varmis demekki..
battan 1 hafta sonra kese ondan 1 hafta sonra pitpitlari duyduk... insallah sende 15 gun sonra gittiginde ikisini birden halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…