Dostlugun ve dayanışmanın topiği

bizimki 95'li kız ayy çocuğu 19 yaşında yapmışım pardon 18 yaşında delikanlı ama bide annemle bana sor onun delikanlılığını yemin ederim çocukken koltukların tepesinden inmezdi ve uyumayı hiç sevmezdi hala öyle kendisi uyumaz uyuyan gördümüde eşek kaadr sıpa kafasına dikilir bide küçük çocuk şımarıklığıda var tabi annem hastayım diye uzanır ee kalk hadi otur uyuma yatma sıkıldım çay iç tv izleyelim konuşalım daha bişey yapamadı car car konuşur tepende

sus kız sancı diye diye çocuğun gelesi yoksada getirtecen aaa yok sancı felan yok sna öyle geliyo aslında uyuyor özsercik sen ne bilcen daha:))) hayırlısıyla bi git bakalım yarında hayırlı haberlerle gel

aşk olsuuun şeeeeyyyy nie öyle diyosunda esra sen bakma ona valla kızlarımı uslu yetiştirmeye çalışcam bak hem babaları gibi umarsız bi erkekle büyücekler kızların hayallerindeki erkek tipi babaları gibi olurmuş ya bizimki umarsız ilgisiz olunca benim kızlarda çağandan ilgi milgi beklemezler kendi işlerini kendi görürler bak ee baabmız kıskanç olacağada benziyor erkek sinek yüzüde görmücekler:))) ama olayı biraz abartıp okutmayabiliriz kızlarımızı okumamış kız kabulunüzmü???

al bendende o kadar canım .. bende de ağrılar var arada gelip giden.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ...

canım bosa gıtmemıstır sen ama artık ac ıc madem oyle yazıor sıkma canını ınsallah sıfa olmus yaramıstır ıcını ıı tut bence

pazarlıga bak pazarlıga hahay
tmm tmm karısmıyorum ben aranızda halledın artık hersey esranın keyfıne kalmıs

sorma kız benım kardesım de oyle bı dk huzur yok heryerden yetısır bos bos can can cene sureklı
elı dogru durust ıs de tutmuyor 3 gun orada calısıyor yok o patrn serefsızmıs karısını aldatıyormus yok bu patron ıscının hakkını yıyormus yok oburu haram ıs yapıormus 3 gun 5 gun calısıyor askere gıdıp adam olmasını temennı edenlerdenız

demı daha acemı anneyız ne bılecem ben ınsallah yanılıoruzdur belkıde korkular basladı ondan hep dılımde ne bıleyım ama hakıkaten korkmalara basladım ıyıce

al bendende o kadar canım .. bende de ağrılar var arada gelip giden.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ...

amın canım amın ınsallah

cnm gitmemistir bosa merak etme... etkisinde azalma olmustur sadece... bundan sonra ac olarak devam edersin...
hic kendini stress yapma...

canım bosa gıtmemıstır sen ama artık ac ıc madem oyle yazıor sıkma canını ınsallah sıfa olmus yaramıstır ıcını ıı tut bence

Canim simdi hemen bi eczaneyi aradim tok kullan dedi doktorlar hastalarina tok karnina veriyr her zaman, ac icersen bas donmesi yapar dedi rahatladim :) tesekkurler cevap icin

ıyyy böyle anlatınca ilaç gözümde daha iğrenç bi hal aldı

bende bende normal doğum istiyorum yaaa ama nasıl olcak doktor direk riske atmayız ikizler sezeryan olur dedi kesti attı valla bi yoll bulmam lazım gerçi kızların ikiside doğum pozisyonunda olursa acilende gelmeye kalkarlarsa sezeryana hazırlanmaya vakit olmayacağı için mecburen direk normal doğuma alacaklar:)))

boşa gitmemiştir canım inş bundan sonrakileri aç karnına içersin hem folik asit ilacını aç tok olmaz çok etkilemez diye düşünüyorum ben niye doğru düzgün açıklamazlar bilmemki şunları hem herşeyi bilelim bekelrler hemde bişeyi şu şöyleymiş diye sorsan ne çok biliyosun diye kızarlar

napıyım ayy evde kalacaklar yoksa baksana herkes rezerve oldu:)))
aman benimkinin elinden her iş gelir her türlü tamir şu bu işlerini yapar annemlerin bahçeye ful led döşedi benim evde ne bozuldu ne eksik hemen onu çağırırız şimdide inş eşimle bebeklere yatak odası yapacakalr valla bitek derslere kafası basmıyo ondada işte karaman tarih bölümünü kazandı

ama bende eşimin o kardeşimin ve diğer kardeşimin üçünün birlikte topluca askere gidip hanya konya neymiş öğrnemelerini canı gönülden temenni edenlerdenim:))) ama o günede çok var gibi duruyo

ben hani bizim aile ebesinin yanina gidiyorum yaa hastaneye... doktoru fln o ayarladi.. neyse dogumlari vardi... kadin rus yalniz... ikize hamile... tutturmus ben normal dogurcam... doktoru ile knusmus fln benim doktorun yanina gelmisler kendi doktoru ile ... iki doktorda ortak karar verdi normal olsun diye... sezeryan daha rahat olur ama madem illa normal istiyor tmm dedmisler... kadin agri kesici bile almiyormus... Ayten abla diyor...camlari fln actirmis sadece bolbol nefers alip veriyormus... benim agri kesicim oksijen diyormus.... catir catirda dogurmus valla sonradan ogrendim...

sezeryan tabiiki gerekirse ok. yada tercih edersen ama okadar dr a takilma... belki dogum icin baska doktr bulursun normal dogumunu desteklicek... hersey kismet...

buarada hanımlar hanımlar yasinler tesbihler ne alemde burda dedikodu kazanı kaynıyoda onlarıda unutmuyosunuz dimi....

bide benim başım çatlıyo yaaa delircem sabahtan beri mideme vurdu midemde hem bulanıyo hem ağrıyo nolcak bu baş ağrısı yaa kesip atasım var kafamı

Canim coooook sevindim tebrikler
Hep iyi dusun bundan sonra hersey cok guzel olacak Allahin izniyle haftanin ilk gunu super bi haber vee boyle giderde diger arkadaslarda verir haberleri Allah tamamina erdirsin canm..

valal bizim doktorlara ya öyle cazgır olcan tutturcan yada mecbur boyun eğcen riske atmıyolarki bide insanın içine biey bırakıyolar normal yaparız ama bi durum gelişirde sezeryana geçmemiz geerkirse yetişmez ozamanda beebkleri kaybederiz anne hayatıda riske girer yinede sen bilirsin deyip çıkıyolar işin içinden bu lafı duyduktan sonra nasıl normal diye tutturcan bide ben kısayım ufak tefek bişeyim ya dolayısıyla kabım çok dar ondanda çekiniyorum yoksa normal çok sağlıklı bişey bikere normal doğumda doğum esnasında anneden bebeğe geçen bi sıvı varmış bebek onu alırmış ama sezeryanda alamıyomuş o sıvıyı sonra anne ile bebek arasındaki bağ gelişiyomuş ee sonra annenin vücudunda kalıyo tüm pis kan sezeryan yapınca bide insanın günahları dökülürmüş ya bu sebeplerden normal doğum istiyorum ben sezeryan olunca çocuk doğuyo gidiyo senin bişeyden haberin olmuyo kendine gelincede zaten acın sızın oluyo epidural olsa oda çok zararlıymış felç ihtimali bile varmış ayyy allahım hayırlısını versin hakkımızda kolay doğumlar nasip etsin herkese

Canim simdi hemen bi eczaneyi aradim tok kullan dedi doktorlar hastalarina tok karnina veriyr her zaman, ac icersen bas donmesi yapar dedi rahatladim :) tesekkurler cevap icin

ohh ne guzel ıste ıcımız rahatladı ıyıkı aradın canım

kız oyle ısler bızımkınınde elınden gelıor elektronık telefon tamırı falan hep o yapıyor bızde sorun para kazanılması gerekn ıste
neyse ınsallah dedıgın sey bızde yakın subat gorunuyor su anda bı yandanda cok ezılır orada dıye uzulmuyor degılım ıcım acıyor kucuk annesıyım ben onn ya

canım dun esradan ogrendıgımıze gore kan olayı bas agrısı yapıormus ya bı tahlıl daha yapıp kan ılacları ıse yarıormu baktırsn mı ne?

ben sımdıden 2 yasın okudum canım bı yasın daha okuyup sonra bıraz tesbıh cekecegım sonra camasırları asıp kuafore gıdecegım sonra eve gelıp yemek yapacagım ve en son oglusa ormeye cabaladıgım yelegı bıraz orecegım yanı bugun kı odevlerımı yerıne getırecegım ınsallah (ozgen - ferıde - esım - oglum ve kendım ıcın )

ohh inşallah hayırlı bir doğumla kucağına alırsın canım benim,
canım tahminimce cuma ya da cumartesi yumurtaları toplarlar 3 gun sonra da transfer hemen bayram oncesi inşallah müjdeli haberi vermiş oluyorum size herşey yolunda giderse..inşallah dualarımızlaa

canım ben 2820 deyim henüz ama 7400 önceden vardı , bugun doktor muaynesi vardıya abdestsiz hissediyorum kendimi o yzuden çekmiyorum akşam devam edicem inşallah

canım bende ac karnına içiyorum sabah 2 akşam iki bir seferlikten bişey olmaz ben arada içmeyi unutunca tok karnına da içiyorum

yaa deme bende nasıl düşkünüm kardeşime demiştim ya üniversiteye gittii yer 1 saat uzaklıkta gidince ben ağla ağla bi hal oldum halbuki 3gün sonra geri geldi:))) çok kızarım ama kıyaamm hiç yaaa

aferin sana ödevlerini düzenli yaptığın için de sanki yine program fazlamı dolu ne dinlen dinlen azcık yat dinlen bide şu örgüyü banada öğretin yaaaaa bende istiyorum bişeyler öreyim

kan konusunda canım ilk öğrendiğimdeki kan tahlilinde işte normal olması gereken alt sınır 12'ymiş benim 11.6 çıkmıştı değer bu gidişimde ölçüldü 10.2 çıktı doktor kansızlık var ama normal nasılsa kan ilacı kullanıyosun dedi

Ben geldimm :)) kesemizi tabikii goremedik kizlar ama dr rahimde gebelige hazirlik var dedi buyuk ihtimalle deger 1500 alti ondan goremedik dedi simdi kan verdim 3.30 4 gibi cikicak ona gore cagaricakmis dr :)) iste boyle kuzularim ustumde bi sakinlik var valla kan sonucunu ogreniyim 15 gun gitmicem dra :))allahim buyuk bu sefer hersey yolunda gidicek inaniyorum :)) hepinize tekrar tekrar da tesekkur ederim iyki varsiniz iyki iyki :)) benim tok gozlu dunurum yerim seni ben :)) benim oglum senin kizin olucak bence icime oyle dogdu :)) gelinime agirligi kadar altin takicam bol bol yedirirsin artik kuzum :))

canım snein evlenme tarihin ne biz seninlede aynı tarihte evlenmisiz aramızda 1 gün var bebeklede öyle bebek sonra ben sonrada sen aramızda birer gün var:))

canım tebrik ederim allahım inşallah kucağına almaya da nasip eder facede halay çekememiştim burda çekeyim baree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…