demi hareketli yakıyo oglum :)
ay bnım 1994 lu bır kardesım var aynı kardesın gıbı aynı sene cocukları mı acaba bunlar :)
habersiz bırakma tatlım
ay hayırlı kaynana suna bak :)
sorma kız sorma bız baslattık bnlar bıtırdı ısı valla :)
canım tatlı kasıgı sabah aksam ıctım hatta esım bazen o kasık eksıktı dıyıp yarım kasık daha sokardı agzıma
ac ıctım dıye hatırlıorum canım sabha aksam
olur olur ne varmıs olmucak bak sunun surasında ne kaldı ne guzel ufacık afacanlar yolda sıraya dızılıor masallah
canım bence sen yınee sabah ıc derım ben ama sen bılırsın tatlım
canım bugun bı garıp hallerım var valla korkuturyor benı hakıkaten bu sancı agrılar
belım ve kasıklarım yanı karnımın altı agrıyor ama neyse bugunde gecsın bı bakalım Allahın ızını ıle yarın ogrenıcez ınsallah
ben normal dogum ıstıorum oglum sezeryan
baktın evde kalacak hemen cagancıgıma goz dıktın
yakısıklı cocuk tabı kacırmaym dedın bırı kapmadan demı
alma esra bunun kızını alma
demi hareketli yakıyo oglum :)
ay bnım 1994 lu bır kardesım var aynı kardesın gıbı aynı sene cocukları mı acaba bunlar :)
habersiz bırakma tatlım
ay hayırlı kaynana suna bak :)
sorma kız sorma bız baslattık bnlar bıtırdı ısı valla :)
canım tatlı kasıgı sabah aksam ıctım hatta esım bazen o kasık eksıktı dıyıp yarım kasık daha sokardı agzıma
ac ıctım dıye hatırlıorum canım sabha aksam
olur olur ne varmıs olmucak bak sunun surasında ne kaldı ne guzel ufacık afacanlar yolda sıraya dızılıor masallah
canım bence sen yınee sabah ıc derım ben ama sen bılırsın tatlım
canım bugun bı garıp hallerım var valla korkuturyor benı hakıkaten bu sancı agrılar
belım ve kasıklarım yanı karnımın altı agrıyor ama neyse bugunde gecsın bı bakalım Allahın ızını ıle yarın ogrenıcez ınsallah
ben normal dogum ıstıorum oglum sezeryan
baktın evde kalacak hemen cagancıgıma goz dıktın
yakısıklı cocuk tabı kacırmaym dedın bırı kapmadan demı
alma esra bunun kızını alma
Kizlaaar acil yardim doktorun son yazdigi inofolic diye bir folik asit kullaniyorum suda eritilip icilen bir toz, prospektusunu bulamamistim paketin birine yapisikmis simdi okudum icinde ac icilir yaziyr ben hep tok ictim nolur ki acaba,bosami gitti yoksaa yaaa
bizimki 95'li kız ayy çocuğu 19 yaşında yapmışım pardon 18 yaşında delikanlı ama bide annemle bana sor onun delikanlılığını yemin ederim çocukken koltukların tepesinden inmezdi ve uyumayı hiç sevmezdi hala öyle kendisi uyumaz uyuyan gördümüde eşek kaadr sıpa kafasına dikilir bide küçük çocuk şımarıklığıda var tabi annem hastayım diye uzanır ee kalk hadi otur uyuma yatma sıkıldım çay iç tv izleyelim konuşalım daha bişey yapamadı car car konuşur tepende
sus kız sancı diye diye çocuğun gelesi yoksada getirtecen aaa yok sancı felan yok sna öyle geliyo aslında uyuyor özsercik sen ne bilcen daha:))) hayırlısıyla bi git bakalım yarında hayırlı haberlerle gel
aşk olsuuun şeeeeyyyy nie öyle diyosunda esra sen bakma ona valla kızlarımı uslu yetiştirmeye çalışcam bak hem babaları gibi umarsız bi erkekle büyücekler kızların hayallerindeki erkek tipi babaları gibi olurmuş ya bizimki umarsız ilgisiz olunca benim kızlarda çağandan ilgi milgi beklemezler kendi işlerini kendi görürler bak ee baabmız kıskanç olacağada benziyor erkek sinek yüzüde görmücekler:))) ama olayı biraz abartıp okutmayabiliriz kızlarımızı okumamış kız kabulunüzmü???
al bendende o kadar canım .. bende de ağrılar var arada gelip giden.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ...
Kizlaaar acil yardim doktorun son yazdigi inofolic diye bir folik asit kullaniyorum suda eritilip icilen bir toz, prospektusunu bulamamistim paketin birine yapisikmis simdi okudum icinde ac icilir yaziyr ben hep tok ictim nolur ki acaba,bosami gitti yoksaa yaaa
canım bosa gıtmemıstır sen ama artık ac ıc madem oyle yazıor sıkma canını ınsallah sıfa olmus yaramıstır ıcını ıı tut bence
evet elevit biraz oyle bir hap... onu birak ben bigun birtanesini tam icicem lavaboya dusursum mutfakta... tabak vardi icindede su varmis azcik... aradan yarim saat gecti anammm ilaci bir gordum... sismis rengi gitmis.. kahve boyle toz gibi bisey ama sanki icni bitki dolu gibi igrencti.... dedim allahim bize icirdikleri seylere bak... midemizde ne hala geldigi belli degil ilacin ....
bu arada ben normal dogum istiyorum ama kismet tabii... son zamanlarda bir aksilik cikmasa eger... durumum uygun olursa neden olmasin...
senin carsamba igneden sonra asagi yukari transfer kacinci gun olucak tahminince ?
12. gunde senden kan testi isticekler... 2 haftaya haberin gelicek kismetse...
pazarlıga bak pazarlıga hahay
tmm tmm karısmıyorum ben aranızda halledın artık hersey esranın keyfıne kalmıs
sorma kız benım kardesım de oyle bı dk huzur yok heryerden yetısır bos bos can can cene sureklı
elı dogru durust ıs de tutmuyor 3 gun orada calısıyor yok o patrn serefsızmıs karısını aldatıyormus yok bu patron ıscının hakkını yıyormus yok oburu haram ıs yapıormus 3 gun 5 gun calısıyor askere gıdıp adam olmasını temennı edenlerdenız
demı daha acemı anneyız ne bılecem benınsallah yanılıoruzdur belkıde korkular basladı ondan hep dılımde ne bıleyım ama hakıkaten korkmalara basladım ıyıce
amın canım amın ınsallah
ıyyy böyle anlatınca ilaç gözümde daha iğrenç bi hal aldı
bende bende normal doğum istiyorum yaaa ama nasıl olcak doktor direk riske atmayız ikizler sezeryan olur dedi kesti attı valla bi yoll bulmam lazım gerçi kızların ikiside doğum pozisyonunda olursa acilende gelmeye kalkarlarsa sezeryana hazırlanmaya vakit olmayacağı için mecburen direk normal doğuma alacaklar:)))
boşa gitmemiştir canım inş bundan sonrakileri aç karnına içersin hem folik asit ilacını aç tok olmaz çok etkilemez diye düşünüyorum ben niye doğru düzgün açıklamazlar bilmemki şunları hem herşeyi bilelim bekelrler hemde bişeyi şu şöyleymiş diye sorsan ne çok biliyosun diye kızarlar
Kizlaar cok cok tesekkur ederim hepinize nasil mutluyum anlatamam bi yandan da endiseli tabii( insallah bu sefer kalp atislarini da duyar saglikla kucagimiza aliriz :))goguslerimin acisindan anladim aslinda daha cok cunku normalde hic acimaz oyle hamileyken de aynisi olmustu simdi sanki azaldi gibi acimasi niye oyle oldu kii acaba 1 de dra gidicem randevu aldik ne son adet biliyorum ne bisey :))
ben hani bizim aile ebesinin yanina gidiyorum yaa hastaneye... doktoru fln o ayarladi.. neyse dogumlari vardi... kadin rus yalniz... ikize hamile... tutturmus ben normal dogurcam... doktoru ile knusmus fln benim doktorun yanina gelmisler kendi doktoru ile ... iki doktorda ortak karar verdi normal olsun diye... sezeryan daha rahat olur ama madem illa normal istiyor tmm dedmisler... kadin agri kesici bile almiyormus... Ayten abla diyor...camlari fln actirmis sadece bolbol nefers alip veriyormus... benim agri kesicim oksijen diyormus.... catir catirda dogurmus valla sonradan ogrendim...
sezeryan tabiiki gerekirse ok. yada tercih edersen ama okadar dr a takilma... belki dogum icin baska doktr bulursun normal dogumunu desteklicek... hersey kismet...
Canim simdi hemen bi eczaneyi aradim tok kullan dedi doktorlar hastalarina tok karnina veriyr her zaman, ac icersen bas donmesi yapar dedi rahatladim :) tesekkurler cevap icin
napıyım ayy evde kalacaklar yoksa baksana herkes rezerve oldu:)))
aman benimkinin elinden her iş gelir her türlü tamir şu bu işlerini yapar annemlerin bahçeye ful led döşedi benim evde ne bozuldu ne eksik hemen onu çağırırız şimdide inş eşimle bebeklere yatak odası yapacakalr valla bitek derslere kafası basmıyo ondada işte karaman tarih bölümünü kazandı
ama bende eşimin o kardeşimin ve diğer kardeşimin üçünün birlikte topluca askere gidip hanya konya neymiş öğrnemelerini canı gönülden temenni edenlerdenim:))) ama o günede çok var gibi duruyo
buarada hanımlar hanımlar yasinler tesbihler ne alemde burda dedikodu kazanı kaynıyoda onlarıda unutmuyosunuz dimi....
bide benim başım çatlıyo yaaa delircem sabahtan beri mideme vurdu midemde hem bulanıyo hem ağrıyo nolcak bu baş ağrısı yaa kesip atasım var kafamı
evet elevit biraz oyle bir hap... onu birak ben bigun birtanesini tam icicem lavaboya dusursum mutfakta... tabak vardi icindede su varmis azcik... aradan yarim saat gecti anammm ilaci bir gordum... sismis rengi gitmis.. kahve boyle toz gibi bisey ama sanki icni bitki dolu gibi igrencti.... dedim allahim bize icirdikleri seylere bak... midemizde ne hala geldigi belli degil ilacin ....
bu arada ben normal dogum istiyorum ama kismet tabii... son zamanlarda bir aksilik cikmasa eger... durumum uygun olursa neden olmasin...
senin carsamba igneden sonra asagi yukari transfer kacinci gun olucak tahminince ?
12. gunde senden kan testi isticekler... 2 haftaya haberin gelicek kismetse...
buarada hanımlar hanımlar yasinler tesbihler ne alemde burda dedikodu kazanı kaynıyoda onlarıda unutmuyosunuz dimi....
bide benim başım çatlıyo yaaa delircem sabahtan beri mideme vurdu midemde hem bulanıyo hem ağrıyo nolcak bu baş ağrısı yaa kesip atasım var kafamı
canım bende ac karnına içiyorum sabah 2 akşam iki bir seferlikten bişey olmaz ben arada içmeyi unutunca tok karnına da içiyorumKizlaaar acil yardim doktorun son yazdigi inofolic diye bir folik asit kullaniyorum suda eritilip icilen bir toz, prospektusunu bulamamistim paketin birine yapisikmis simdi okudum icinde ac icilir yaziyr ben hep tok ictim nolur ki acaba,bosami gitti yoksaa yaaa
canım benim doktor da aç karnına iç dedi geneli aç karnına içiyorCanim simdi hemen bi eczaneyi aradim tok kullan dedi doktorlar hastalarina tok karnina veriyr her zaman, ac icersen bas donmesi yapar dedi rahatladim :) tesekkurler cevap icin
ohh ne guzel ıste ıcımız rahatladı ıyıkı aradın canım
kız oyle ısler bızımkınınde elınden gelıor elektronık telefon tamırı falan hep o yapıyor bızde sorun para kazanılması gerekn ıste
neyse ınsallah dedıgın sey bızde yakın subat gorunuyor su anda bı yandanda cok ezılır orada dıye uzulmuyor degılım ıcım acıyor kucuk annesıyım ben onn ya
canım dun esradan ogrendıgımıze gore kan olayı bas agrısı yapıormus ya bı tahlıl daha yapıp kan ılacları ıse yarıormu baktırsn mı ne?
ben sımdıden 2 yasın okudum canım bı yasın daha okuyup sonra bıraz tesbıh cekecegım sonra camasırları asıp kuafore gıdecegım sonra eve gelıp yemek yapacagım ve en son oglusa ormeye cabaladıgım yelegı bıraz orecegım yanı bugun kı odevlerımı yerıne getırecegım ınsallah(ozgen - ferıde - esım - oglum ve kendım ıcın )
canım tebrik ederim allahım inşallah kucağına almaya da nasip eder facede halay çekememiştim burda çekeyim bareeBen geldimm :)) kesemizi tabikii goremedik kizlar ama dr rahimde gebelige hazirlik var dedi buyuk ihtimalle deger 1500 alti ondan goremedik dedi simdi kan verdim 3.30 4 gibi cikicak ona gore cagaricakmis dr :)) iste boyle kuzularim ustumde bi sakinlik var valla kan sonucunu ogreniyim 15 gun gitmicem dra :))allahim buyuk bu sefer hersey yolunda gidicek inaniyorum :)) hepinize tekrar tekrar da tesekkur ederim iyki varsiniz iyki iyki :)) benim tok gozlu dunurum yerim seni ben :)) benim oglum senin kizin olucak bence icime oyle dogdu :)) gelinime agirligi kadar altin takicam bol bol yedirirsin artik kuzum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?