Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güçbir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .
Cok ok şükür canım maşallah poyraz beye Rabbim şifa versin sanada anneciğin Gül gibi bakar şans toplanırsınız bir an önce inş öpüldünüz ana oğul fotolarda cok güzel masallah
maşallah sana yaa hadi ütü neysede ev süpürüyosun demek valla ben şimdiden ev süpüremiyorum o gücümü verip yüklenmek canımı çok acıtıyor bildiğin kramplar giriyo kasıklarıma evi eşim süpürüyor ayda yılda bir allah gücünü artırsın diye dua ediyorum hep yine ediyroum:))) naptı buarada sizin gelin bebeği nasıl düşük tehlikesi geçtimi perşembe eltinleri savuşturdun ama gelininizin bebeğinden kaçamadım kaderin bu senin kuzum:))
hayrünnisa sude bencede çok uzun hayrünnisa zaten iki isim gibi tek başına ama eşim kabul etmiyo bakalım şuanda ilk aklıma gelenler bunlar bide büyüklerin fikrini sorcaz daha kesin kırk kez değişir önerilerinizi bekliyorum
canım iş çok kötü yapmıyor eşimi beklesek ooo heryer tertemiz baş dök yala niye temizlik yapıyoruz diye kavga ediyoruz ugrasamıyorum onunla zaten sinirliyim ona şuan koltukta 3 de uyuya kalmışım 5 de uyandım belim tutulmuş üşümüşüm o da yanımda oyun oynuyor gittim yattım 7 de mi geldi odaya haberim yok acıktım bisküvi yiyorum yemicem onunla
kız eltilerimden ii yine topladı evi gitti oda birşey dağıttığı neyse topladı yani Pazartesi ben doğururken fakan gitcek benim doktora sanırım düşük tehlikesi dewam yani