- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
canım hayrunnısa sude cok guzeller ama cok uzun degılmı hayrunnısa su gbıı bısı olsa en azından ne dersın
ama anlamlarıda cok guzel kendılerıde tek sorun uzun olmaları bence soyadlarıda var malumcocuk oss ygs ye gırerken form doldurması ıcın ek sure lazım
dedıgın dogru aslında yasayacaklarımız degısmıor
okuyorum canım bol bol her abdest aldıgımda once yasın meryem ve ınsırah surelerı okuyorum sonra tesbıh cekıorum ınsallah raabbım kolaylıgını verır
valla annem geldı sansa bugun bınadan 4 komsumdan bırbırlerınden habersız geldıler doguma gıdıcegımı duymuslar pazartesı dıye annemler burada ıdı hazırladılar yedık ıctık gun cabuk gectı bugunde
sabah zaten kalkmıstım utu yapmıstım evı supurmustum oda ısabet oldu
yegenımde geldı ay ne tırstım gormenız lazım benı 1 dk durmuor sureklı oradan oraya kosturuo 11 aylık oluyor sureklı ıldı ıstıor falan pesınde fır donuyorsun mecbur ay anne nolur benım cocugumu boyle yetıstırmeyın dıe yalvardım ıkı lafın bırı oyle olursa ısten gelıcem kucagımda cocuk ne yemek ne ıs ne koca gorcem dusunemıorum sonumuzu :S
çok güldürdün beniiii şu öss ek süre falan

bence şimdiki nesilde bir çocuk hayrünnisa ismini kullanmak istemez.
doğruya doğru...biraz da isim koyarken çocukların yerine koymak lazım kendimizi.
acaba bunu sever mi diye?
gerçekten de çok uzun oluyor.
yaw sen hala ev mi süpürüyorsunnn?
maşallah sana

erkek çocukları daha haylaz oluyormuş bacım.
iyi ya işte peşinde koşucam derken bi deri bi kemik kalırız.
yoksa bu kilolar nasııııııııı gidecekkkkkkkkkkkk?