Dostlugun ve dayanışmanın topiği

bütün güzel isimlerde r var yaa.ben napiim : hera,hare,hira
neyse r lerin dışında şimdilik şunlar var.
helin,hazan,hazel,hayat...

en güzeli hadise koy:52:
hem h ile başlıyor hem r yok.
senin kızlar bu güzellikle kesin hadise olurlar:nazar:

eee bekle bekle sinirler gevşedi tabe.
dışarısı iyi gelmiştir inşş.
kız sinemada neyin doğurmayasın.
çocuk sesten etkilenmiştir kesin.
2.perdede ya dışarı çıktın ya doğurdun diyorum benn:52:
o kadar seste arada kaynar giderdin.
valla özserle gelirsen şaşırmıycam,doğuma ramak kala sinema nasıl olur bilemedim.
çünkü seslere tepki veriyorlar diye biliyorum.
hadi gelin artık merak ettim.

Ahh canim benim ne guzel surpriz yapmis bebisin sana erkenden kavusmussunuz:) dogumun da kolay olmus heralde darisi dogumu bekleyen tum kizlarin basina insallah bi cirpida ciksin bebisler :)emzirmeyi kafana takma sakin tatlim anca ogrenicek iyi olmaniza cok sevindim bakalim senin gobus kime gidicek :))
alın alın bütün göbişler devredilsiiinn:49: saol cnmm darısı başınızaa zamnnda gelsin bebişlernzz tabyy sağlıklaa:16:

Ayy canim gozun aydin saglikla buyut bebegini
aminnnn cnmm sizinde güzel haberleriniz alırım inşallahhh.. rabbim hayrlı zamanda müjdelesin seni ve tüm bekleyenleri canmm dualarım hep sizinle....:16:

Canım km normal dogum diye zorlama kendini de bebeği De aclmıcak belli ki bu zamana kadar uğraştın yorma kendin lütfen Rabbim saglıklabir an önce kucağına almayı nasip etsin canm

Ay inanmıyorum bi aceleci dahasırasını beklememiş :) kaç kilo kaç cm miz dogum nasıl geçti anlat bakalım
Allah saglık sıhhat versin sizlere Rabbim korusn hayırlı uğurlu olsun canım

ayy çok teşekkür edrm cnmm 3.450 gr. 50 cm. doğdu sağlık sıhhat yernde şükür canm darısı başınızaa tez zamandaaaaaa.. kavurmak harikada snrasıda epey zorlu yolmuş haniii.. rabbim sabırla bakmak nasip etsinnn inşallahh hepimize:16::16:

ohhh yarasın şifa olsun inş kist varken hamile olunmaz diye bişeymi var kız yumurtan yokmuda benimde hep kistlerim vardı ama yanında yumurtada vardı kisti eritip bebek getirdi o yumurtacıklar seninde öyle olur belkim ne biliyosun ayrıca esra gibi bende bu taktiği uyguluyodum biliyosun soğan +keçiboynuzu:)) inş müjden gelir yakın zamanda

rabbim yardımcın olsun inş şu vakitlerde bebişini sağ salim almışsındır kucağınada güzelce huzurlu bi uyku uyuyosunuzdur

anaaaam bizde bu kız nerelere kayboldu diyoruz bacım ne pratik çıktın arada derede gidip doğurup gelmişsin bile maşallah sanada bebeişinede rabbim bağışlasın inş hepimizede böyle biranda doğum nasip etsin inş ee hadi ikinci bebğimizin resmini koyda bizde görelim:))
amin canmm bizim içnde şok etkisi oldu hala sarhoş gbiyzzz:)) resmini laptoba atsın benm kocişş koyarım cnmm :) darısı başınızaa dualarınızı eksik etmeyinnn:))
gunaydin kizlar herkese ,

masallah sabah bir baktim bisoluk patlatmis bombayi… ozlem cnm azcik ornek al bakim durumu…

cnm tebrik ederim… masallah sana ve bebise… hopp diye doguruvermissin ne guzel…. darisi bekleyenlerin basina artik…
emzirmede duzelir yakinda merak etme … simdi alisma zamanlari birbirinize nede olsa :16:

belginden haber varmi kizlar :26: insallah da o da kucagina almistir artik oglusunu… normal veya sezeryan diye kasmamak lazim demekki veletlerin cani nasil isterse oyle gelicekler belliki.. yeterki saglikla dogsunlar ….

saol cnmm darısı başınızaa..kesinlikle normal veya sezeryan die istediğin kadar plan yap. ewdeki hesap çarşıya uymayabilio.. uysun die de inatlaşmann bi alemi yok tabyy. dediğin gbi tek istedğimz sağlıklı doğum olsun. taramva etkisi olmasında ikisinnde kendine göre zorlukları varr.. Allah yardımcımz olsun kolay değilmiş kızlarrr:30:

buarada dün gece göğüslerim ateşlendi resmenn acile gttk yapıcak bişi yok dediler:(( emzirmeyi nasl kolaylaştrablrm bilmiormm alışma süreci zorlu geccek gbi. anne sütünü çok önemsiyorumm acılar içndede olsam veriyorum dua edinde çabuk atlatalımmm:14:

Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güç :( bir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .

canmm hayrlı olsunn bebeğinn rabbim kolaylık versinn. ve tabyy sabrda versin canm. hayrlı uğurlu mutlu mesut sağlıkla büyüt inşallah poyraz beyii:16::16:

Iyi eglenceler canim...git tabi...oyalanacak bisey bul yarin da...

Ooooo tatlim naptin yaaaa iyice agliycaksin :(( neseli biseylere gitseydiniz :((ben fragmanda bile agladim yanii :)

eee bekle bekle sinirler gevşedi tabe.
dışarısı iyi gelmiştir inşş.
kız sinemada neyin doğurmayasın.
çocuk sesten etkilenmiştir kesin.
2.perdede ya dışarı çıktın ya doğurdun diyorum benn:52:
o kadar seste arada kaynar giderdin.
valla özserle gelirsen şaşırmıycam,doğuma ramak kala sinema nasıl olur bilemedim.
çünkü seslere tepki veriyorlar diye biliyorum.
hadi gelin artık merak ettim.

Sinemada da en ön sırada 3 5 koltuk vardı boş Full çakılı idi boynumuz ağrır diye girmedik yarına dedik
Mecidiyeköy şişli yürüdük bide cok hewesim olan bi Cafe'de kahve içtik yıllardır burada kahve içicem der içeri giröezsik biraz lüks biyer iyi geldi
şimdi ewdeyiz şekerler çdaha iyiyim çok şükür

Sinemada da en ön sırada 3 5 koltuk vardı boş Full çakılı idi boynumuz ağrır diye girmedik yarına dedik
Mecidiyeköy şişli yürüdük bide cok hewesim olan bi Cafe'de kahve içtik yıllardır burada kahve içicem der içeri giröezsik biraz lüks biyer iyi geldi
şimdi ewdeyiz şekerler çdaha iyiyim çok şükür
tüh ya doğumu beleşe getiremedik:27:
zaten sen sinemaya girsen yarısında çıkaracaktı özser seni:27:
iyi olmuş canım,değişikliğe ihtiyacın var.
hatta falına baktım.
pazar mı desemmm pazartesi mi desemmm,2 vakte kadar hayatın epeyyyy bi değişecekkkk:37:

kızlar ya bu mothercare in ürünlerini nerden bulucaz?
nette adam gibi satan bir site bulamadım.
bu arada mothercarein kendi mağazası yok mu?
hep başka mağazalar 3-5 parça ürününü satıyor.

tüh ya doğumu beleşe getiremedik:27:
zaten sen sinemaya girsen yarısında çıkaracaktı özser seni:27:
iyi olmuş canım,değişikliğe ihtiyacın var.
hatta falına baktım.
pazar mı desemmm pazartesi mi desemmm,2 vakte kadar hayatın epeyyyy bi değişecekkkk:37:

Ay o kendi gelsin de ben çıkmaya razıyım filmden :)
neysr bügünde gecti bi yarın kaldı degiliklik kapıda
falım da tuttu :)

Antep forumda magazasi var...bursada yokmuymus...

Ozlem iyu yapmusssiniz canm...kiz hangi kafe jmis bu..

Bisoluk..

Ilk gunler sit atesi olur...bolbol gogsunu bosaltman gerekir. Goguslerin yara olu buyuk ihtmal ama vazgecme...meme u larini nemli birakmamaya calis. Catlaklar iyilesmiyor yoksa...maasallah kilos boyu iyi dogmus kendinide merak edijorixzz..

güzel fal baktımııı hep sölerler:37:
nası da tutturdum acep:37:

on numarasın tatlım ;)

Bisoluk..

Ilk gunler sit atesi olur...bolbol gogsunu bosaltman gerekir. Goguslerin yara olu buyuk ihtmal ama vazgecme...meme u larini nemli birakmamaya calis. Catlaklar iyilesmiyor yoksa...maasallah kilos boyu iyi dogmus kendinide merak edijorixzz..

trump Towers avm var Mecidiyeköy de önünde su var havuz gibi üzerinde ahşap bi çıkıntı var orada masalar mumlar ışıklandırmalar fakan cok ii canım fratelli la bufulo diye bir yer aslında ben hep 2013 girmeden burada bi akşam içiçem demiştim ama öncesinde gidemedik hamilelik te de alkol olmayınca kahve içtim :)

Bisoluk..

hehh işte o ateş var bende acıda çeksem emzirmeynce daha fena oluorum.. el mahkum emziriorumm:) alışcaz bakalım brbirimize:) annelik başladı:)):emir_bebek:

hehh işte o ateş var bende acıda çeksem emzirmeynce daha fena oluorum.. el mahkum emziriorumm:) alışcaz bakalım brbirimize:) annelik başladı:)):emir_bebek:
maşallah maşallah:nazar:
bikaç güne geçiyormuş o acı.
canım ben bir de katı kakao yağının çok iyi geldiğini duymuştum.
yani kuzenlerim yaptılar.
ama bebk doğmadan 1hafta önce başlamışlardı sürmeye.
belki işine yarar.

ahhh ahhh bide bana sor ne çekiyorum mide ağrısından hele dün hayatımda hiç okadar çok ağrımamıştı valla kızlar midenizde sorununuz varsa hamile kalmadan çaresine bakın benim hamileleikten öncede ne yesem ağrırdı ve azcık bişey yediğimde,yürüdüğümde davul gibi olurdu bir kere doktora gittim bişey yok dedi gönderdi bende önemsemedim şimdi çekiyorum acısını dün ikram varya kakaolu bisküvi toplasan 3-5 tane anca yemişimdir mahvoldum yaa bu ağrıların sızıların hastalıkların hepsi birbirinden kötü ben "rennie" içiyorum canım kaşık kaşık ama o bile çoğu zaman kesmiyo doktor midem ağrıyo deyince vermişti şurubunu ve zararı yok içebilirsin dedi istersen onuda deneyebilirsin inş dahada artmaz ve bidaha olmaz

sevde peygamberimizin 2. eşinin adı zaten ve sude'de onun başka bi söylenişiymiş bende sude ismini çok istediğim için işime geldi:)) hira malesef mimli isim canım içinde "r" var:)))

kabanın fiyatını boşver sen bana adresini gönder yeter bide kaç yaş için alıncak yiğeninemi alcan yoksa arkadaşının çocuğunamı bugün gittiğimde inş gidersem sorayım

maşallah sana yaa hadi ütü neysede ev süpürüyosun demek valla ben şimdiden ev süpüremiyorum o gücümü verip yüklenmek canımı çok acıtıyor bildiğin kramplar giriyo kasıklarıma evi eşim süpürüyor ayda yılda bir allah gücünü artırsın diye dua ediyorum hep yine ediyroum:))) naptı buarada sizin gelin bebeği nasıl düşük tehlikesi geçtimi perşembe eltinleri savuşturdun ama gelininizin bebeğinden kaçamadım kaderin bu senin kuzum:))

hayrünnisa sude bencede çok uzun hayrünnisa zaten iki isim gibi tek başına ama eşim kabul etmiyo bakalım şuanda ilk aklıma gelenler bunlar bide büyüklerin fikrini sorcaz daha kesin kırk kez değişir önerilerinizi bekliyorum

allaha çok şükür canım benim kurtuldunuz çok şükür artık ikinizde bi güzeelll misler gibi kokunuzu içinize çeke çeke uyursunuz doğarken zor oldu allahım inş hayatınız boyunca birdaha zorluk yaşatmaz allah hayırlı evlat etsin talihinden güldürsün inş

Gunaydinn kizlarrr..

Dogum sirasi bende ama daha var benimkine. Tesbih sirasini isteyen alabilir....yeliz isterse ebda isterse onn icin baslayabiliriz..

Belginn

poyaraz ne tatli yaaa.. uygun oldugin bi vaki dogm hikayeni yaz mutlakaaa...

Yelizcm ins. Verirler parayi. Bayiden. Esyalari almadigin icin sorun cikacagini zannetmiyorum.

Ozzz

Sen niye kizdin kocayaa ...

Huluu

Kiz sen osi birakmamismiydin.....

BELGİN

Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,

kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız

hülyaaaaaa prensesler nasıl canım

özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???

sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???

Canimm masallah oglusuna pek guzel :))) simdi o mis kokusuyla butun zor dogumu unutturmustur bile sana eminim ki :)allah saglikli mutlu huzurlu gupguzel bi omur nasil etsin annesi babasiyla minik kuzuya :)) bebisinle hasret gider azcik dogum hikayeni bekliyoruz:))

çok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...

sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?

canmm hayrlı olsunn bebeğinn rabbim kolaylık versinn. ve tabyy sabrda versin canm. hayrlı uğurlu mutlu mesut sağlıkla büyüt inşallah poyraz beyii:16::16:

Günaydın kızlar .. Bütün güzell Dilek ve dualarınız için teş ederim . Rabbim inşallah doğum yapacak arkadaşlar kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlere de tez zaman da nasip eder inşallah .. Çok zor bi doğum oldu daha sonra Ayrıntılarını yazarım.. Hiç ağtım olmadığı için suni sancı verildi ve inanılmaz bir ağrı .. Ve makatta bile dikiş im var oturup kalmamıyorum :( ama en güzel yanı onu kucağına aldığım zaman çektiğim bütün ağrı acı geçîyor ... Kızlar bir de sütüm halen gelmedi ilk sıvı geliyor Ama olğlumla emme. Sorunu yaşıyoruz bunun için bir fikri olan varmı sütüm nasıl gelir şimdilik mama takviyesi yapıyoruz :((

kizlar gunaydin ,

dun ortalarda yoktum masallah ceneler dusmus yine…

belginn cnm pasayi kucagina almissin… :emir_bebek::nazar:
allah anali babali buyutsun masallah size… biraz zorlu bir dogum olmus ama olsun … bundan sonrasi cok guzel olucaktir… eminim toparlanmissin bile poyraz pasanin yuuznu gorur gormez…
dun anneme anlattim arkadas boyle boyle dogurmus diye… annemde demesinmi sende oyle dogdun…
onda yuksek tansiyon varmis 1 ay hastanede yatmis son ay… ayni suni sanci ile baslatmislar icerde 5 disarda 4 dikis oldu ddedi… ama yinede cabuk toparlaniyormus insan… hic merak etme… bden sayende dogumumu ogrenmis oldum :9:

ozlem kuzum senin aglama stres ve endiseden iyice gerildin artik .. hem yarin artik netlesiyor kismetse alicaksin ozser beyi kucagina ….
ohh ii yapmissiniz ne guzel yuruyus kahve keyfi… o gittiginiz yer cok guzel.. pizzalari fena degil ama makarnalarini begenmemistim.. :56: kahveleri guzeldi bencede… arada kampanyalari cikiyor nette orasinin…

kuzu burda internet satisi yok maalesef.. ama magazalari var direk… arada internette satislarida cikiyor onlari takip etmeye calis…
dun cikmisti mesela hatta %60 indirimliydi urunler montlar fln ama bizim sipalar martta gelcegi icin bisey almadim..

kizlar bu arada mide sorunumu cozmus bulunuyorum yani neden kaynaklandigini….
ben o gunler hamile tayti giyiyordum… onun lastik kismi artik midemin ustune denk geliyor… o sIkIyormus megerse… oyle sIkI lastik degil ama mide sisince baski yapiyormus…:1::1:
elbise en rahati valla…. :9:

kuzu burda internet satisi yok maalesef.. ama magazalari var direk… arada internette satislarida cikiyor onlari takip etmeye calis…
dun cikmisti mesela hatta %60 indirimliydi urunler montlar fln ama bizim sipalar martta gelcegi icin bisey almadim..
canım hangi sitede indirimdeydi?
görünce lütfen bana da haber verrrr.

kizlar bu arada mide sorunumu cozmus bulunuyorum yani neden kaynaklandigini….
ben o gunler hamile tayti giyiyordum… onun lastik kismi artik midemin ustune denk geliyor… o sIkIyormus megerse… oyle sIkI lastik degil ama mide sisince baski yapiyormus…:1::1:
elbise en rahati valla…. :9:
hadi geçmiş olsun.
ben hamile pantolunu falan hiç giyemiyorum,midemi ağrıtıyor.
ama senin sorununun da bundan kaynaklı olabileceği aklıma gelmedi.
ben hala düşük bel pantalon ve çamaşır giyiyorum.
diğerlerini giyemiycem galiba.

Back
X