- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Selam kizlaar herkesler iyidir umarim bebegine kavusanlar bebek bekleyen ve isteyen tum arkadaslarimi opuyorum kocaman :)
Bizde cuma gunu doktordaydik 13 haftamiz bitti boyumuz 7 cm olmus ellerimiz ayaklarimiz midemiz herseyimizi gorduk ense kalinligida iyi cikti ikili test icin kan verdim..ama bebisi izlemekcok guzeldi sukurler olsun..
Ve doktorcugum cinsiyetle ilgili bi ipucu verdiiii :)) hadi tahminler gelsin topige prens mi prenses mi geliyor acaba :)
Selam kizlaar herkesler iyidir umarim bebegine kavusanlar bebek bekleyen ve isteyen tum arkadaslarimi opuyorum kocaman :)
Bizde cuma gunu doktordaydik 13 haftamiz bitti boyumuz 7 cm olmus ellerimiz ayaklarimiz midemiz herseyimizi gorduk ense kalinligida iyi cikti ikili test icin kan verdim..ama bebisi izlemekcok guzeldi sukurler olsun..
Ve doktorcugum cinsiyetle ilgili bi ipucu verdiiii :)) hadi tahminler gelsin topige prens mi prenses mi geliyor acaba :)
Bence de prenses canım.. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin ..
Bencede Prensss :)))
erkekkkkkkkkkkkk
yelizin tesbihı
Toplammmm23.600 dü
sezgi 2500
feride 2000
ben 10000
toplammmmm 38.100 olduuu
Bende ginlerdir okuyamadim aksam otururken 3000 de ben okudumcanım bendende 20.000 eklermisin toplam 58.100 oluyor benimkiyle
Gunaydiiin herkese. Ne var ne yok herkesler elini etegini cekmesin burdan canim. Gerc i face ten konsunca burdan yazilmiyor ama ihmal etmeyelim burayi..
Kiz hulyaaa yok mu gobis resmi yada suzi ebdaaa koyun da bakalim..benimki iyice buyudu. Korkarsiniz diye komuyorum artik
Hmm :)
Doktorum burda bi cikinti goruyorum amaa dedi guldu :) bizede gosterdi :))
Erkek olma olasiligi yuksek yani canlar 3 hafta sonra netlesecek Allahin izniyle :)
Gunaydiiin herkese. Ne var ne yok herkesler elini etegini cekmesin burdan canim. Gerc i face ten konsunca burdan yazilmiyor ama ihmal etmeyelim burayi..
Kiz hulyaaa yok mu gobis resmi yada suzi ebdaaa koyun da bakalim..benimki iyice buyudu. Korkarsiniz diye komuyorum artik
gunaydin Hnmlar ,
yeni haftamiz basladi… herkes icin hayirli - guzel - mutlu bir hafta olsun insallah…
vallahi oyle ordan telden bile yazilinca burasi bir sessizlesti…
cnm aksam cekebilirsem koyarim bir gobis resmi.. ama benim cok garip sadece once top var gibi… asil sen koy bakalim…
bu arada hic catlak fln varmi ? insallah yoktur ve olmazda ama olursa kacinci ayda cikmaya basliyor genelde…
hulu senin durum ne guzelim.. catlak fln? bir suru krem almistin sende durumlar nasil?
buarada ne anlatcam sizlere bakın benim kızlarım ne yaptı dün gece
eşim malum arkadaşlarındaydı 11,30gibi geldi lavaboya bilmemneye gitti bende o sırada sızmışım görümcemde benimkine bi video göndermiş sanırım herkes biliyo 2 yaşlarında sarı bi yabancı kız çocuğu annesine doğum günü videosu hazırlamış bıdır bıdır konuşuyo eşim gülüp durunca uyandım banada izletti bende o uyku sersemliğine rağmen kızçeyi içimden gele gele sevdim maşallah çektim habire benimkiler bir başladı tepinmeye ikisi birden ama hiç durmuyolar daha önce hiç böyle olmamıştılar başta anlam veremedim sonra bunlar habire devam edince kızlarım ben sizi daha çok sevcem siz daha tatlısınız felan dedim karnımı okşadım eşimde okşadı bunlar bir anda sakinledi kıskandılar benim bızdıklarım:)) sanırım annelerine çekecekler bende sevdiğim insanları acaip kıskanırım ama böyle belli etmem bunlar cazgır:)))
şaka bi tarafa hani bebekler hissedermiş ya yani sizcede kıskanmış olabilirler mi???
oy kurban olurum onlara, hissetmezlermi canımm tabiki kıskanmışlardır bebekler, büyükler hep duygu hiss doluyuz herşeyi hissediyoruz,ben çok duygulandım yaa maşallah allahım nazarlardan saklasın
aamin canım allahım herkesin evladını canını malını nazardan saklasın kötülük getirmesin başına bende ilk başta çok gülüyorum bu tarz numaralarına bu veletciklerin sonra düşününce bi tuhaf oluyo içim duygulanıp ağlamaklı oluyorum:))
inş rabbim bu duyguları tez zamanda önce sizlere sonrada isteyen herkese yaşatsın
amin canım dünyanın neresinde varsa isteyen herkese yaşatsın, sağlıkla huzurla, mutlulukla inşallah..
özserin resimlerini göremedim hiç kaçırdımmı yoksa ben??
hülyacım bu arada 2000 adet daha benden alabilirsin canım tesbih
topike yeni delikanlılar geliyomuş duyduguma göre sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşallah allahım
Slm kizlaar,yola ciktim, kiz hülü niye şikayet ediyon cadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?