- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
heheeheh ohh canıma değsin burda yalnız bırakırmısınız siz beni akşama kadar:)) ama bak kendimide şikayet ettim lütfen haksızlık yapmadım:))
iyi yolculuklar canım benim inş çift kişi gidiyosunuzdur
tazebahar
sen nasilsin bakalim? vallahi hulu dogru soyluyor herkesler facede cougda direk telden giriyor daha kolay yaziliyor diye kacaklik yapiyorlar bende dahil olmak uzere
calismalar nasil gidiyor bu ay bat nezamn senin ? 14 kasim itibari ile sirada olanlar var.. arka arkaya guzel haberleri alicaz insallah
Özgencim telden buraya atamıyorum
dur sana faceden atayım bi foto :)
kızlar sizden birer Yasin istesem müsait olunca okuyabilir misiniz? 40 Mevlüt'ünde 41 Yasin bağışlansın diye konuştuk annem de olucak okutucak inş
heyecanlı canım hadi hayırlısı kızı erkeği fark etmiyor valla nadıl tatlılar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
fotokarı atınca habr habr edin kızlar göbek Show bende istiyorum
benim göbek duruyor hala 3 aylık gibiyim
valla tatlim ben 16. haftadan olanlara pek inanmiyorum banada %70 kiz demisti 13. haftada doktor oyle dusunuyorum dedi sonra 16 da gittik direk acmis bacaklari gosteri yapiyordoktorla esim cok gulmustu hatta ama suna inaniyorum annenin icine dogan oluyor doktor bana kiz olma ihtimalinden bile bahsettiginde inanmadim hep erkek gecmisti oylede oldu asil senin icinde gecen ne bakalim
kızlar sizden birer Yasin istesem müsait olunca okuyabilir misiniz? 40 Mevlüt'ünde 41 Yasin bağışlansın diye konuştuk annem de olucak okutucak inş
heyecanlı canım hadi hayırlısı kızı erkeği fark etmiyor valla nadıl tatlılar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
anaaa bi paşa dahamı ooo esra burcu bizim kızlara sahip çıkacak bisürü delikanlı geliyo erkek olarak koruyup kollucaklar kuzenlerini :)))
gözünaydın sağlığınızda yerindeymiş sen nasılsın varmı sıkıntın felan
canım buarada sanırım yazmadım bi face bi burası iyice karıştı:))
yazmadıysamda yazdıysamda çoook geçmiş olsun allahım birdaha düşürmesin hastahanelere inş bol bol şifa versin çağanımızada sanada herkesede allah:))
Bende ginlerdir okuyamadim aksam otururken 3000 de ben okudum
Toplam 61.100 oluyor... ha gayret...
gunaydin Hnmlar ,
yeni haftamiz basladi herkes icin hayirli - guzel - mutlu bir hafta olsun insallah
vallahi oyle ordan telden bile yazilinca burasi bir sessizlesti
cnm aksam cekebilirsem koyarim bir gobis resmi.. ama benim cok garip sadece once top var gibi asil sen koy bakalim
bu arada hic catlak fln varmi ? insallah yoktur ve olmazda ama olursa kacinci ayda cikmaya basliyor genelde
hulu senin durum ne guzelim.. catlak fln? bir suru krem almistin sende durumlar nasil?
Bebis saglikli teyzesi buyuyor uslu uslu :) bi pasa daha geliyor galiba iciniz rahat olsun prensesler guvende kizlaar
Bende iyiyim cok sukur 3-4 haftadir bulantilarim cok yogundu ogurtu kusma..
Ama iki gundur azaldi nihayet baska da bi sıkıntı yok kilo da almadim henuz com mutluyum:))
Siz de buyumussunuzdur baya kizcelerle gobiste cikmistir kocaman merak ediyorum valla :)
Canımcım bende face de herkes ekli ben nıye göremıyorum konusmalarınızı? gerçi ilk açıldıgında ben eşimle ortak kullandığım için sizlerin mahremini görmesin diye konuşmadan çıkmıştım heralde o pencereden devam edıyo konuşmalar
benim batı valla bilmiyorum ne zaman ama kasım ortalarında olsa gerek am açalışmalar tam gaz devam edıyo inşallah canım zaten ocaka d-kadar kendiliğinden olmazsa dondurulmuşları alıcam bakalım nasip kısmet,
sen nasılsın nasıl gıdıyo ?
özlemm allah razı olsun o resimi görünce varya içime sıcak bişeler aktı maşallah paşama yaaa nasıl bir güzelliktir o , ilk önce meryemim sonra özserim içimi ferahlattı bi tek poyraz beyi göremedim
1 yasin beni sayabilrisin bebişim özserimiz için dimi?ona göre niyet edeyim
Canımcım bende face de herkes ekli ben nıye göremıyorum konusmalarınızı? gerçi ilk açıldıgında ben eşimle ortak kullandığım için sizlerin mahremini görmesin diye konuşmadan çıkmıştım heralde o pencereden devam edıyo konuşmalar
benim batı valla bilmiyorum ne zaman ama kasım ortalarında olsa gerek am açalışmalar tam gaz devam edıyo inşallah canım zaten ocaka d-kadar kendiliğinden olmazsa dondurulmuşları alıcam bakalım nasip kısmet,
sen nasılsın nasıl gıdıyo ?
özlemm allah razı olsun o resimi görünce varya içime sıcak bişeler aktı maşallah paşama yaaa nasıl bir güzelliktir o , ilk önce meryemim sonra özserim içimi ferahlattı bi tek poyraz beyi göremedim
1 yasin beni sayabilrisin bebişim özserimiz için dimi?ona göre niyet edeyim
Bende okurum yasin canm
Kiz erkek farketmez tabi saglikli olsun ben hepsine raziyim :)
Sen dogum yaptin 3 aylik gibisin tatlim ama ben 3,5 aylik oldum nerdeyse gobis yok :))
Biraz kilom vardi zaten normalde simdi hic anlamiyorum :)
Canım ben okumayı çok isterdim ama maalesef durumu biliyorsun:)
Göbek bende de halen tam anlamıyla gitmedi maalesef .. Bu arada göğüs yaraların nasıl oldu geçti mi benim biraz hafifledi gibi ..
Bebis saglikli teyzesi buyuyor uslu uslu :) bi pasa daha geliyor galiba iciniz rahat olsun prensesler guvende kizlaar
Bende iyiyim cok sukur 3-4 haftadir bulantilarim cok yogundu ogurtu kusma..
Ama iki gundur azaldi nihayet baska da bi sıkıntı yok kilo da almadim henuz com mutluyum:))
Siz de buyumussunuzdur baya kizcelerle gobiste cikmistir kocaman merak ediyorum valla :)
ohh güle güle giyinin inş koy koy hepsini ne zevkli olur onları yıkayıp ütülemesi tabi bizim içinde bakması :)))günaydınn kızlarrrrrrrr
hava kapalı hiç bişey yapasım yok bazen enerji geliyor bazen hiçççç öyleee yat..butikbeben iç zıbın sipariş verdim. oturduğum muhitte bebek şeyleri yok. çaraşıya gitmem lazım zaten 5 tl otopark parası oluyor.. 4 tanesini 14 tl ye aldım kargo da bedavaymış..iyi oldu böylelikle eksiğimiz kalmadı...o gelince yıkıcam hepsini. bi aara cicilerin fotosunuda koyarım..
hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnngunaydin hnmlar ,
ahhh esram yaa bende de suan yok ama tirsiyorum valla olursa diye… ztn kara kuru biseyim biliyorsun bide izler olursa…
annemde teyzemde fln yokmus… bakalim kismet artik…
valla internetten alisveris olayi guzel… daha bebek icin fazla bisey almadim ben ama banada mantikli geliyor.. nasilsa begenmezsen iade sansinda oldugu icin hic magaza magaza dolasmaya gerek yok bencede… ztn oralarda da herseyi acip elleyemiyorsun….
annemle kayinvalidem almis bisiler daha cok pijama tarzi gibi … nerden baslicagimida bilmiyorum alisveris icin aslinda… giydirilcekler konusunda… internette listeler buldum indirdim… onlardan kendime bende liste duzenlicem heralda… yoksa cok ivir zivir var gibi… :26:
bu arada biz dun aksam kozalakla bebek arabasi ve oto kolutugu aldik.. oto koltuk ana kucagi oluyor galiba… demirbaslar aradan cikti… bir sifonyer ve besik kaldi.. onlarda artik ocak ayinda kismetse… digerlerine indirimimiz var diye acele ettik biraz
ozlem 1 yasinde ben okurum cnm bu aksam… benide ekle listeye….
hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnn
63 100
irem 2500
feride 2000
toplammmmmmmm
67 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?