yok kuzu yaaa aslında bu ay tam 4 adet yumurtam vardı sıkı da çalıştık
ama şimdi karnım ağrıyoya bütün ümitlerim söndü, göğüslerim ilk defa şişmedi,sadece uyurken afedersin ucunu biri sıkıyomuş gibi bişey oluyo,başka da bişe yok uyku halsizlik falan gayet dinç aktifim
ama yılmak yok bu ay ovulasyon testi alıp dah asıkı çalışıcam bu işi halledicem ocaka kadar
Bence yarin bugun hicbi gun kirmizi karti yemiceksin bu ay icimden bi ses oyle diyo yaa insallah dogru soyluyodur :)bide hep derler ya tup bebek denedik tutmadi sonra kendiliginden oldu diye hadi insallah sende bunu diyenler kervanina katilicaksin kuzucumm :))
inşallah canım,zaten tüp bebeği denerken eşimin değerlerinin normale dönmesi bi mucizeydi ikinci mucizem de tez zamanda gelir artık, valla 4 yumurtam vardı kendi gözlerimle gördümama önce allah ol dicek sonra olcak,
çok şiddetli sancım yok sadece arada böle biri arada 3 numara örgü şişi batıp çıkarıyomuş gibi oluyo o kadarbide normal adet sancısı
valla benden kurtulamaz ki bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmaz sa öbür ay zaten olamzsa ocakta gidip buz bebeğimi alırım o da olamzsa yine doktora bu sefer rahim filmi çektiririm o da olmazsa öbür donmuş bebişlerimi alırım ama allah izin verirse oldurucam bu işi
Yerim seni yaaaa ne kadar tatlisin biliyosun dimii :))) sakin agriya takilma benim hala oluyo bi anda kalkarsam yerimden falan hatta durup dururken dra sordum 20.haftaya kadar agri olabili cok normal dedi adet agrisi olmayabilir yanii kii insallah degildir :)) ama dedigin gibi allah ol derse olucak zamani degilse ol dememisse de mutlaka diycek ve az kaldi o zaman da cok az canimcim :))
ayyy tatlımıyım ki cidden
o senin güzel görüşün canım , evet mutlak aolacagını bende biliyorum canımmm kocam ve ben inanıyoruz en onemlısı artık iki kişi istiyoruz bu bebeği o yüzden işim çok kolay
eee senden ne var ne yok haberler bebişler hadi bari seninki oğlan olsun benim kızım olsunki dünür olabilelim
Ohh en onemlisi de esinin de seninle ayni duygulari tasiyo olmasi tatlim yaa hersey yavas yavas daha da iyiye gidicek :))valla benim hissettigim erkek senin de senin kadar guzel bi kizin olucak biz kacirirmiyiz hic o guzel kizi hic simdiden rezerve ettik :))
ohhh çalsın davullar o zaman :123:
sen erkek hissediyosan erkek olurrr anneler hissederrrrr
yaşasın veridm gitti kızı bu arada iltifatın içinde saol bebişim beni hepppp şımartıyorsun:131:
Calsin tabii davullar :)) bakalim hislerim ne derece dogru cikicak :)) aaa hic iltifat degil valla gercekler tatlisim fistiksin fistik :))
ağzından bal damlıyoo bal..Canim cok sukur atlattin islemi asil persembe guzel haberini alinca nasil rahatliycaksin bak hicbiseycik yok oglusunda saglikli mi saglikli bi pasa o :)gelmis gecmis olsun insallah duhanla ilgili tek sikintiniz bu olsun bundan sonra bi omur dertsiz tasasiz bi hayati olsun minik yavrunuzun :))
rica ediyorum face den dünyaya dönünnnnnnnnnnn
giren var giremeyen var kardeşimmmmmmmmmm
rica ediyorum face den dünyaya dönünnnnnnnnnnn
giren var giremeyen var kardeşimmmmmmmmmm
Selammmkizlarrr
Ozgeeeen
Kiz ne zaman yapcan su testiiiii..meraktan olcez.yelizdende mi gaz almadin...
günaydınnnnnnnnnn herkese...gunaydinn
ayy bugun pazara gidicem bakalim ne cicisler var.. yesilkoy pazari cok meshur yaa burda guya
yakin bide bize ama uzun zman oldu firsat olmadi gitmeye havalar iyice sogumadan gidip bakim .
cnm 3000 benden eklermisin tesbih icin
Selammmkizlarrr
Ozgeeeen
Kiz ne zaman yapcan su testiiiii..meraktan olcez.yelizdende mi gaz almadin...
42.000
Suzi 3000
Irem 1000
Toplammm 46.000
Gunaydinnnn kizlarrr..
Hadi bugunden itibaren guzel haberlere devam edelim...ozgen bi test yap artik...feride yari. Sennde dimiii
Ebdosumm..yarin bebisin gzel haberleri.ide alcaz nsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?