Dostlugun ve dayanışmanın topiği

çok geçmiş ossn özlemcm bnde senn gbi çok acı çekiodum emzirrken hatta göğüslermdeki ateş sırtmdan çıkıodu sanki bi gece acillik oldum bnde.. ama zaman tek ilaçmış anladm. şmdilere şükürler olsun daha rahat emziriorum
özser 1. ayını tammladımı blmiorm daha ama bnm selim tamamlar tamamlamaz gaz sancıları kolik ağlama nöbetleri... yani sadece emzrmek değil annelik zormuş.. allah betrnden korusun tby de uykusuz gecelermz başlıyo.... kolay atlatrz inş.. rabbim sabır ve dayanma gücümüzü arttrsn..

Canimmm cok gecmis olsunn,

Canim benim yaa cok uzuldum ( dikkat et kendine dinlenmeye calis sen iyi olucaksin ki ozser de iyi olsun kuzum vitaminine yemene dikkat et biran once toparlarsin insallah

Tesekkür ederim kızlarrrr
ates düşürücü verdi canım bende ates çıkınca tansiyon düşüuo ne alaka ise oda gözümü açtırmıyor
bide hala ishal mide bulantısı dewam midem cok köyü karnım ağrıyo sürekli
ahh bu veletler gelişleri Nazlı geldikten sonrası Nazlı
Buara diyorum biri ah mı etti cocuğundan bul diye acaba
hamilelik zor geçti hop oturup hop kalktım
dogum vooook zor geçti
şimdi de böyle

iyi yi olmam lazım bu Afacana nasıl bakıcsm

bugun 32 gün olucak canım
Rabbim sanada yardım etsin
ben gazı olunca rezene veriyorum denedin mi jiç
bide kızlar kimyonu kaynattıtıp verdirdi iyi geliyo

Gunaydin Hanmlar ,

tunaydin oldu gerci artik ama
persembe ve cuma cok kotu yaa… kafami kasicak zaman bulamadim sabahtan beri..
aksamda uyuyamadim kolumdan… ustune yatamiyorum sisti… kozalak bile sasirdi gorunce…
yani ustune dokununca ve yatinca saglam hissettiriyor kendini asi…

esra

cnm boyunu net soylemedi 27 -28 cm civari dedi.… kilosu 760 gram gibi bisey dedi … diceksin niye boyle oldu …
laf muhabbet derken doktor herseyine bakti olctu fln artik ben toparlaniyorken aklina geldi soylemek bende tam anlayamadim kaynadi arada… :50 :26: bidaha da soramadim...
3hafta sonra daha net sorcam bu defa….

kızlar günaydınlarrrrrrrr

sabah sınav görevim vardı gittim geldim yarında sabah gidecem.. öğleden sonra evde olmak çooooooook güzelllllllll

özlem
canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
valla ben de nerdeyse doğumdan çok şu emzirmeden korkmaya başladım.
nasıl bişey mi ya bu seni mahvetmiş.
umarım bir an evvel geçer canım...

özlem
canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
valla ben de nerdeyse doğumdan çok şu emzirmeden korkmaya başladım.
nasıl bişey mi ya bu seni mahvetmiş.
umarım bir an evvel geçer canım...

Ebdaa bu video onceden vardi siz tekrardan mi cektiniz canim cok güzel olmus senide gordum canım

Ve son olay

oğluma da iltihap gecti bugun bütün gün ağladı gündüz üstünü değiştiriyordum giydirmeden sardım battanıyeye saglık Ocağı'na koştum aşı sonradır dediler eve geldik
akşsm ağlamaktan artık morardı çocuk komşuyu aradım hastaneye yetiştir diye gittik hala susmuyo tabi ateşi 38,8 çok yüksek dedi tahlil yaptı kanında cok yüksek iltihap varmış bogaxına kulağına bile sarmış
meger sütüm den geçmiş gögüs iltihaplarım deger 0-10 arası normal 44 bizdr hast yatıralım dedi sonra 50 olmamış belki düşer dedi 6 antibiyotik iğne şurup 2 damla ve fitil verdi oglum cok yoruldu cok bitkin
ömrümden ömür gitti
eger 5 saat emmek istemezse iş bitmiştir hast lik olmuştur dedi ama emmek isterse mücadele ediyordur dedi
kuzumun canı Neki
bugun de hiç emmek istemiyordu en son kasıkla zorla verdik sütü gündüz meger bundan Mış

canım çok geçm,iş olsunn

çok yükselmiş ateşi demek senden geçiyoormuş bilmiyodum bunu.
wbc değeri enfeksiyon olduğunu gösterir.. o mu 44 olmuş

eğer öyleyse 18 ile biz hastaneye yatmıştık dizanteri olduğunda..

allah şifa versin canımm bizde meraklandık noldu diyee

Ozlemim allahim sifa versin ozsere ve sana inşallah biean once iyilesirsiniz
Esra tesbih icin 11000 okudum sen eklermisin

ozlem kuzum cok gecmis olsun.. Rabbim tez zamanda sifasini verir… hemen moral bozma bakalim olucak oyle seyler zaman zaman … hemen nedenini ogrenmis olmasniz cok ii… yakinda toparlanir senin pasan sen hic merak etme..
hem nerden bilebilirsin neden oldugunu… onla beraber ogreniceksin sende herseyi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…