hülyacım canım benden 12 bin tespih yazabilirsin hayatım,şimdi kendiminkine başlicam benimki bitince yine kime yapılacaksa buyuk bır zevkle tespih çekerim, allahım kabul etsin inşallah
ay kızlar bugün üzerimde bi tuhafık var bi yorgun gibiyim uykum geliyo başım çatlıyo ağrıdan valla elim size yazmayada gitmiyo elimi kolumu kaldırasım yok anamın evinde rahatlığa alıştım sanırım:)))
demin kaynanam aramış düşünün iki gün olmuş eşim gideli ee nasılsın iyimisin bişeye ihtiyacın varmı yalnız kalıyosun ya istersen biz gelelim diye ya tamam allah razı olsun hiç düşünmeyedebilirdi ve aramadığı esasında benim için daha iyi çünkü geliyim deyince gelme diyemiyorum ve onlar gelincede çok yoruluyorum annemde kaldığımıda söyleyemiyorum ne biliyim utanıyorum ama hamileyim ve benim annemde kalmadığımı evde yalnız kaldığımı düşünüyosan insan iki kap yemek yapar arar yemek getircez yalnız kalma sende felan diye gelir dimi benim annemi düşünüuyorum kardeşimin arkadaşı gelmiş dün mesela bizim yazlık evde kalcaklarmış şusu varmı yemek yedilermi naptılar dedi durdu bide taa arkadaşı yani akraba felan değil bırak annemi ben bile orası soğuk olur örtü varmı diye telaşa düştüm ki ben onun geliniyim 2gün sonra aklına gelyo ondada zaten eşimi sormak için aradı naptı iyimiymiş nezman gelcek diyo zaten canım burnumda başım çatlıyo sinir oldum
buarada bide mervecim ilişki görev haline geliyo demişin ya ben bir ay gün aşırı ilişki yapalım dedim anaa bildiğin bende eşimde stres oldu yaaa felan yapıodk baktım olmuyo akışına bıraktım sonraki aylarda allah ne verdiyse denk gelişine yaptım hep ama o yumurtlama zamanları ful oldu hep bide doktor takibindeydim ya doktor yumurtan çatlamak üzere deyip olayı abartıp saat vermişti bu gün şu saatte ertesi günde şu saatte diye nan o iki gün işkence gibi geldi sende akışına bırak allah ne verdiyse kocacım kocacım yap aban adamın üzerine yada o abanınca hiiiç geri çevirme ne gelirse başım gözüm üzerine de:)))
allah kabul etsin canım 7400de dahil dimi buna
kızlar tazebahrın yasinler 5tane kaldı hepsini ben okuyabilirm ama okumak isteyen varsa önüne geçmekte istemem
off off ne dıyeyım ben bu ınsanlara rabbım buyuk emın ol o ınsanlardan bı darbe yerler senı mumla ararlar ama ıs ısten gecer
sıkma canını dıcem bos ama bebegını dusun bak kendın dıyorsun oldun 37 sıkıp uzup meryeme hıssettırme
bızım ıslerımızdede hep ayrım oldu basta ben de sustum bıgun oradan alacak darbe dıye dugun gunu cıktı obur tarafın foyası sımdı kıymetlı olsak ne olur sogudu yuregım
senınde kıymetın anlasılıcak emın ol tatlım o ınsanların ben melek olduklarını hıc sanmıorum
demı canım ozledıgınden dayanamıcak oglum :)
sagol canım allah razı olsun sendede
ayrıca yattıgın yerden sarj aletını unutma telden bız yetısırız sana moral olmaya hıc merak etme
tamm dun bugun uzuldun ama artik toparlanma zamani ... korkma cnm hayirlisi ile hersey yolunda gidicektir...
kendini cok yormassin evin icinde... 2-3 aksam disardan fln idare edersiniz yemek isini.
olmasa kayinvaliden yapar esin alip getirir... bidaha ztn rahat olucaksin... tutunma zamani kendini yormaman icin...
iste patron olunca insan halden anlamiyor.... onemlisi kendi isleri gorulsun... aman sen dikkat et kendine yada butun gun kalma... kaca bildigin kadar erken kac ofisten...
ahhh ahhh senin sunlar yokmuk tam dayaklik gercekten...
ama Allah'in sopasi yok hep soylerim gun gelir butun hepsi cikar...
insallah o gunleri gormek nasip olur sana...
hayir herseyi gectim nezaket geregi insan yardim edim der yarim agiz bile olsa...
birak uzulme en azindan kimsenin agzini acip sana bende sunu yaptim bunu yaptim demeye cesareti olmaz..
gun gelir yuzlerine soylersin cat cat....
kiz seninkilere laf soyluyorum ama benimde basima gelicek o...
bizimkilerde kucuge cok duskun... essek kadar adam oldu.. hala el bebek gul bebek...
yarin obur gun bir gelin getircek o da ben yiyicem kafayi gibime geliyor :18:
esracığımmmm canım benim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)benimde moralim sizler sayesinde tekrar yerine geldi iyi ki varsınız.
canımmmm ablan için çok üzüldüm Allah'ım sabır versin ona.Ama sen üzülme Allah'ım sabrını verir inşallah o da tekrardan bebeklerine kavuşur yine tez zamanda inşallah.
burcucugum ya kıyamam saaa.bunlar insanlıktan nasibini almamışlar yainanamıyorum ya.sen üzülme tatlım yapacak birşey yok belli ki seni çekemiyorlar seninle az da olsa tanışma imkanım olduğu için biliyorum sen çok tatlı akıllı ve aklı başında bir kızsın belli ki seni çekemiyorlar.Meyve veren ağaç taşlanır derler ya aynı o mesele.Seni kendilerine dişli bir rakip olarak görüyorlar.Ama sabrın sonu selamettir bunu sakın unutma tatlım.Rabbim sana peygamber sabrı versin inşallah.Ya hep soracagım soracağım unutuyorum belkı yazmıssındır ama gozumden kactı sen esınle nasıl tanıstın kuzum :) özel degilse merak ediyorum
Tessekkur ederim kizlar napalim buda bizim cilemiz galiba, agladim agladim uyudum, simdide basim catliyor aciktim canim yemek yapmak bile istemiyorumDemin tuvalet copunu cikardim yan komsuyuda cagirmislar iki cacugu var biri 2 yasinda biri 6 aylik ohh kahkahalar camdan duyuluyor disari cikmaya ne hacet..
Senelerdir sabrederek oturuyorum belki bebek geliyor biraz degisirler dedim ama ne, bendekide akil.. Ustelik iki gunluk kizin cocugu daha degerli, kiskanclik degil bu kesinlikle sadece ben neden haketmiyorum, benim kocam niye hak etmiyor ..
Iste nedeni cozumu olmayan donup dolasan ayni mevzular, bende patliyorum arada iste boyle sizide skyorum hakkinizi helal edin..
Mervecim ben ilk lisedeyken ingiltereye 6 ayligina staj icin gittim, lise bitti sirf ingiltereye onu gormeye geri gidebilmek icin deli gibi sinavlara calistim, annem istanbul disi olursa hic kayida fln gidemem okumak icin degil vize icin kazanmaya bakiyorsun dedi, kazanamicami gitmiycemi dusundu belkide beni caydirmak icin, neyse istanbul uni turizm otel isletmeciligine girdim, iki derse girdim belki sonra turizm dil okulu bahanesiyle vize cikardim ingiltereye dondum, ama sure dolunca okula donemem gerekiyordu ayrilmak istemedik, zaten bize su bu cok zor bir surecti, evlenmeye karar verdik. Ingilterede evlenip orda kalcaktik birlikte istanbula donduk evlilik vizesi icin, cunku ogrenci vizesiyle evlenemiyorsun, konsolosluk 30000paund vize basvuru ucreti istedi , tabi bizde nerde o para cek cum. evlenmeye karar verdik cunku Tr evlensende yine ayni prosudur gerekli yurtdisina cikmak icin, oyle boyle derken burda evlendik, planladigimiz gibi gitmedigi icin hicbirsey dugunden sonra ingiltereye doncek paramiz bile yok, birkac ay burda kalalim dedik is bulduk fln derken esim bir daha geri donmek istemedi, oyle kaldik iste 5,5 senedir burdayiz ..
anladım canım :) ne yapacaksın hepimiz kaderimizi yaşıyoruz seninde sınavın buymuş arkadaşım ama bebeğin gelsin o destek olacak sana ozaman kimseye ihtiyacında olmayacak onunla konusup ona anlatacaksın herşeyini buna inan tatlım benim .
anladım canım :) ne yapacaksın hepimiz kaderimizi yaşıyoruz seninde sınavın buymuş arkadaşım ama bebeğin gelsin o destek olacak sana ozaman kimseye ihtiyacında olmayacak onunla konusup ona anlatacaksın herşeyini buna inan tatlım benim .
bu arada ne demek elbetteki anlatacaksın bizde dertlerimiz sorunlarımızı burada anlatmıyor muyz derdine derman olamıyoruz ama sana moral verip yüzüne ufacık bir gülücük kondurduysak ne mutlu bize canım benım
Sagol canim, npiyim benim tek dert ortagimda sizlersiniz, gunlerdir kimseyle iki cift konusmadim bile, isteyken belkide daha iyidi gormuyordum kafaya takmiyordum. Aslinde bebek olunca daha cok korkuyorum onu oyle eve hapsetmek istemiyorum , depresif yanliz bir cocuk olsun, kendini farkli hissetsin istemiyorum. Ama nolcak yanyanayiz oteki cocukla birlikte buyucek, o kiz gitcek bulcak okullar eglenceler bilmem neler, kozalak onlarla gondermeye kalkicak, yada bizimkine ne yapiyorsa onada yapmaya kalkicak, bunu dusunmek beni uzuyor, onlar daha kalabalik sanki bebegimi istedigim gibi buyutemicekmisim gibi hissediyorum, Sonra diyorum Rabbim bu bebegi bana nasip ettiyse elbet kaderimizide yazmistir ins hayirlisi olur diyorum.. Kendimede kiziyorum goz gore gore bebek istedim hep frenledim kendimi olmaz olmaz simdi degil sorunlar var diye ama dayanamadim . Cok sukur hatalari olsada ailesine duskun olsada cogu zaman kullanildigini gormesede beni sevdigini bildigim bir esim var, Allah ins bu melegin hatrina evime, icime huzur verir kizimi guzelce yetistirebilmek nasip eder..
Sagol canim, npiyim benim tek dert ortagimda sizlersiniz, gunlerdir kimseyle iki cift konusmadim bile, isteyken belkide daha iyidi gormuyordum kafaya takmiyordum. Aslinde bebek olunca daha cok korkuyorum onu oyle eve hapsetmek istemiyorum , depresif yanliz bir cocuk olsun, kendini farkli hissetsin istemiyorum. Ama nolcak yanyanayiz oteki cocukla birlikte buyucek, o kiz gitcek bulcak okullar eglenceler bilmem neler, kozalak onlarla gondermeye kalkicak, yada bizimkine ne yapiyorsa onada yapmaya kalkicak, bunu dusunmek beni uzuyor, onlar daha kalabalik sanki bebegimi istedigim gibi buyutemicekmisim gibi hissediyorum, Sonra diyorum Rabbim bu bebegi bana nasip ettiyse elbet kaderimizide yazmistir ins hayirlisi olur diyorum.. Kendimede kiziyorum goz gore gore bebek istedim hep frenledim kendimi olmaz olmaz simdi degil sorunlar var diye ama dayanamadim . Cok sukur hatalari olsada ailesine duskun olsada cogu zaman kullanildigini gormesede beni sevdigini bildigim bir esim var, Allah ins bu melegin hatrina evime, icime huzur verir kizimi guzelce yetistirebilmek nasip eder..
öyle sizi sıkıyorum felanda deyip durma hepimiz burda dertlerimizi paylaşıp birbirimize ağlamıyomuyuz biz anlatınca sen sıkıyo diyemi düşünüyosun alalalala:)))
sen çok iyi bi anne olcaksın ve çocuğunu çok güzel yetiştirceksin inş allahım sana o kolaylığı vercek inş kızının gerekirse tek arladaşı dert ortağı sen seninkide o olcak ama hep birlkte mutlu büyüceksiniz sende heemn bi tane daha yaparsın kardeşiyle oynarlar:))) sen kafana dert etme şimdiden canım herşey olacağına varır gün doğmadan neler doğar allah büyük niyeyse benim içimde hep bi umut var sanki bigün bişey çıkacak ve siz eşinle birlikte temelli türkiyeye gelceksiniz gibi
burcucum yorum yapmadım ben yani yapmakta istemiyorum deliriyourm senin bu akraba demeye bin şahit yakınlarına sende alttan almasana ne ilgi alaka bekliyosun emri vaki yap onlar naısl yapıolar şunu içeriye alın biriniz desene onlardan teklif bekliyosun nerde onlarda o adamlık ayy neyse ben açmayım ağzımı valla küfür müfür ederim şimdi rabbim sana bol bol dayanma gücü versin arık onlara insaf versin diye dua etmicem çünkü yok onların iki soak ötesinden geçmiyo insaf merhamet insanlık şunlar için ağlayıpta cnını sıktığına değmez alahım sana vermiş işte en gzüel hediyesini müjdesini onu düşün
hımm ozaman bıraz daha gec cıkarsın zaten daha erken sayılır sanırım
ay bende bugun kafamı kadıramıyorum sureklı yatasım var basım asagı cekıor
canım cok normal hıssettıklerın kolay seyler yasamıyorsun zorlu bır yoldasınız ve rabbım ınsallah bu cabalarınızın mukafatını verıcek sen hıc uzulme sıkma canını aglamıssın acılmıssında bıttı gectı hem kımseye ıhtıyacın olmaz yat asagıya olsun bıtsın esınde gelır yardım eder ıkı uc gun ne olacak bolca dınlenmıs olursun tek ıhtıyacın olan kumanda :)
ayy bende ızıne cıktıktan sonra ıkı gun gıttım ınan ole zor oluyor kı ben calısamadım bıle neredeyse kafam almıordu bı ara bı seyı 3 kere hesapladım yok olmuyor ya dedım kalktım cay falan ıctım sonra dogru yolu buldum bıde evde durunca kopuyorsun ıyıce donemıyorsun ıse kı yol benı donerkn mahvetmıstı belım cok agrımıstı sende kımbılır nasıl gıtmısındır ınsallah bugunu atlatırsın sende kalkamıorum dıye soyle bıdaha cagırrılarsa canım az kaldı ınsallah sag salım gecse su son gunler
tamm dun bugun uzuldun ama artik toparlanma zamani ... korkma cnm hayirlisi ile hersey yolunda gidicektir...
kendini cok yormassin evin icinde... 2-3 aksam disardan fln idare edersiniz yemek isini.
olmasa kayinvaliden yapar esin alip getirir... bidaha ztn rahat olucaksin... tutunma zamani kendini yormaman icin...
iste patron olunca insan halden anlamiyor.... onemlisi kendi isleri gorulsun... aman sen dikkat et kendine yada butun gun kalma... kaca bildigin kadar erken kac ofisten...
ahhh ahhh senin sunlar yokmuk tam dayaklik gercekten...
ama Allah'in sopasi yok hep soylerim gun gelir butun hepsi cikar...
insallah o gunleri gormek nasip olur sana...
hayir herseyi gectim nezaket geregi insan yardim edim der yarim agiz bile olsa...
birak uzulme en azindan kimsenin agzini acip sana bende sunu yaptim bunu yaptim demeye cesareti olmaz..
gun gelir yuzlerine soylersin cat cat....
kiz seninkilere laf soyluyorum ama benimde basima gelicek o...
bizimkilerde kucuge cok duskun... essek kadar adam oldu.. hala el bebek gul bebek...
yarin obur gun bir gelin getircek o da ben yiyicem kafayi gibime geliyor :18:
öyle sizi sıkıyorum felanda deyip durma hepimiz burda dertlerimizi paylaşıp birbirimize ağlamıyomuyuz biz anlatınca sen sıkıyo diyemi düşünüyosun alalalala:)))
sen çok iyi bi anne olcaksın ve çocuğunu çok güzel yetiştirceksin inş allahım sana o kolaylığı vercek inş kızının gerekirse tek arladaşı dert ortağı sen seninkide o olcak ama hep birlkte mutlu büyüceksiniz sende heemn bi tane daha yaparsın kardeşiyle oynarlar:))) sen kafana dert etme şimdiden canım herşey olacağına varır gün doğmadan neler doğar allah büyük niyeyse benim içimde hep bi umut var sanki bigün bişey çıkacak ve siz eşinle birlikte temelli türkiyeye gelceksiniz gibi
gönlünü ferah tut canım bebeğin içinde öyle deme yok dayanamadım yaptım falan o Rabbi'min bileceği iş sen istemeseydin bile bebeğinin rahmine düşecegi varsa ki, varmış yine düşecekti yani :)derdini veren Allah dermanını da verir yeter ki sen Rabbi'mden iste.o sana verecektir.Bizlerin buradan yapacagımız tek sey sana destk olmaz ama maalesef kı elden brsey gelmez tahmın ederım bol bol dua edıyorsundur ama sakın unutma dua etmeyı yer gok dua uzerıne kurulu elbet bırgun hersey hallolacak bebegınde huzurlu mutlu bır yuvada buyuyecek canım benım
burcuuu
ben kaçırdım burcuyu kendi derdime dalıpta canım mevzu nedir anlamadım pek ama,sen meleğin sana geldiği zaman herkesten güçlü olacaksın üçünüzün birlikteliği çoook kalabalık ailelere taş çıkarır, kocan seni sevıyo sen onu seıyosun boşver demek kolay bılıyorum ama sen kapını kapattığında geri kalan herkes dışarda kalıyo , nolur içindeki masum meleği üzme o seni hissediyo, ona sarıl,allaha sığn mutlak ayapıyosundur da işte ne bilim başka da bişe gelmiyoki elimziden sölemekten başka
ayyy hulya bende oyle hissedıyorum ki burcu turkıyeye doncekgelse buralara ne guzel olur ya benım ıcım ona cok ısındı ozlem zaten burada :) sizinle görüşmediğimiz için ozlemle burcu ddım yanlıs anlamayın kızlar :)
Amin kizlar ins hayrlisi neyse kismetimiz mutlugumuz nerdeyse o olur.. Allah hepizin hakkinda hayirlisini versin, en onemlisi bebegim zaten allah onun uzuntusuyle sinamasin bunlara katlanicaz bir sekilde.. Ins hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur.. Allah onlari yolundan merhametinden esirgemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?