Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım benim boşver sonuçta aramış alllah razı olsun de geç, kimse kendi annen gibi düşünmezki seni, bak ben 10 gundur iğne vuurnuyorum kayınvalidem 1 kere arayıp sormadı iyimisin diye ama kötü biri oldugundanmı hayır, alarsa anam ağlar dıye boşuna dememişler...biz iyi olalım,senin minişşler iyi olsun gerisi boş... hemde bomboş

kızlar tazebahrın yasinler 5tane kaldı hepsini ben okuyabilirm ama okumak isteyen varsa önüne geçmekte istemem

Tessekkur ederim kizlar napalim buda bizim cilemiz galiba, agladim agladim uyudum, simdide basim catliyor aciktim canim yemek yapmak bile istemiyorum Demin tuvalet copunu cikardim yan komsuyuda cagirmislar iki cacugu var biri 2 yasinda biri 6 aylik ohh kahkahalar camdan duyuluyor disari cikmaya ne hacet..
Senelerdir sabrederek oturuyorum belki bebek geliyor biraz degisirler dedim ama ne, bendekide akil.. Ustelik iki gunluk kizin cocugu daha degerli, kiskanclik degil bu kesinlikle sadece ben neden haketmiyorum, benim kocam niye hak etmiyor ..
Iste nedeni cozumu olmayan donup dolasan ayni mevzular, bende patliyorum arada iste boyle sizide skyorum hakkinizi helal edin..

Mervecim ben ilk lisedeyken ingiltereye 6 ayligina staj icin gittim, lise bitti sirf ingiltereye onu gormeye geri gidebilmek icin deli gibi sinavlara calistim, annem istanbul disi olursa hic kayida fln gidemem okumak icin degil vize icin kazanmaya bakiyorsun dedi, kazanamicami gitmiycemi dusundu belkide beni caydirmak icin, neyse istanbul uni turizm otel isletmeciligine girdim, iki derse girdim belki sonra turizm dil okulu bahanesiyle vize cikardim ingiltereye dondum, ama sure dolunca okula donemem gerekiyordu ayrilmak istemedik, zaten bize su bu cok zor bir surecti, evlenmeye karar verdik. Ingilterede evlenip orda kalcaktik birlikte istanbula donduk evlilik vizesi icin, cunku ogrenci vizesiyle evlenemiyorsun, konsolosluk 30000paund vize basvuru ucreti istedi , tabi bizde nerde o para cek cum. evlenmeye karar verdik cunku Tr evlensende yine ayni prosudur gerekli yurtdisina cikmak icin, oyle boyle derken burda evlendik, planladigimiz gibi gitmedigi icin hicbirsey dugunden sonra ingiltereye doncek paramiz bile yok, birkac ay burda kalalim dedik is bulduk fln derken esim bir daha geri donmek istemedi, oyle kaldik iste 5,5 senedir burdayiz ..

anladım canım :) ne yapacaksın hepimiz kaderimizi yaşıyoruz seninde sınavın buymuş arkadaşım ama bebeğin gelsin o destek olacak sana ozaman kimseye ihtiyacında olmayacak onunla konusup ona anlatacaksın herşeyini buna inan tatlım benim .

bu arada ne demek elbetteki anlatacaksın bizde dertlerimiz sorunlarımızı burada anlatmıyor muyz derdine derman olamıyoruz ama sana moral verip yüzüne ufacık bir gülücük kondurduysak ne mutlu bize canım benım

bu arada ne demek elbetteki anlatacaksın bizde dertlerimiz sorunlarımızı burada anlatmıyor muyz derdine derman olamıyoruz ama sana moral verip yüzüne ufacık bir gülücük kondurduysak ne mutlu bize canım benım

Sagol canim, npiyim benim tek dert ortagimda sizlersiniz, gunlerdir kimseyle iki cift konusmadim bile, isteyken belkide daha iyidi gormuyordum kafaya takmiyordum. Aslinde bebek olunca daha cok korkuyorum onu oyle eve hapsetmek istemiyorum , depresif yanliz bir cocuk olsun, kendini farkli hissetsin istemiyorum. Ama nolcak yanyanayiz oteki cocukla birlikte buyucek, o kiz gitcek bulcak okullar eglenceler bilmem neler, kozalak onlarla gondermeye kalkicak, yada bizimkine ne yapiyorsa onada yapmaya kalkicak, bunu dusunmek beni uzuyor, onlar daha kalabalik sanki bebegimi istedigim gibi buyutemicekmisim gibi hissediyorum, Sonra diyorum Rabbim bu bebegi bana nasip ettiyse elbet kaderimizide yazmistir ins hayirlisi olur diyorum.. Kendimede kiziyorum goz gore gore bebek istedim hep frenledim kendimi olmaz olmaz simdi degil sorunlar var diye ama dayanamadim bu hasrete . kizmam kesinlikle hamileligimle ilgili degil yanlis anlasilmasin , bosu bosuna uzuluyorum ona kiziyorum. Cok sukur hatalari olsada ailesine duskun olsada cogu zaman kullanildigini gormesede beni sevdigini bildigim bir esim var, Allah ins bu melegin hatrina evime, icime huzur verir kizimi guzelce yetistirebilmek nasip eder..

Son düzenleme:
burcucum yorum yapmadım ben yani yapmakta istemiyorum deliriyourm senin bu akraba demeye bin şahit yakınlarına sende alttan almasana ne ilgi alaka bekliyosun emri vaki yap onlar naısl yapıolar şunu içeriye alın biriniz desene onlardan teklif bekliyosun nerde onlarda o adamlık ayy neyse ben açmayım ağzımı valla küfür müfür ederim şimdi rabbim sana bol bol dayanma gücü versin arık onlara insaf versin diye dua etmicem çünkü yok onların iki soak ötesinden geçmiyo insaf merhamet insanlık şunlar için ağlayıpta cnını sıktığına değmez alahım sana vermiş işte en gzüel hediyesini müjdesini onu düşün

öyle sizi sıkıyorum felanda deyip durma hepimiz burda dertlerimizi paylaşıp birbirimize ağlamıyomuyuz biz anlatınca sen sıkıyo diyemi düşünüyosun alalalala:)))

sen çok iyi bi anne olcaksın ve çocuğunu çok güzel yetiştirceksin inş allahım sana o kolaylığı vercek inş kızının gerekirse tek arladaşı dert ortağı sen seninkide o olcak ama hep birlkte mutlu büyüceksiniz sende heemn bi tane daha yaparsın kardeşiyle oynarlar:))) sen kafana dert etme şimdiden canım herşey olacağına varır gün doğmadan neler doğar allah büyük niyeyse benim içimde hep bi umut var sanki bigün bişey çıkacak ve siz eşinle birlikte temelli türkiyeye gelceksiniz gibi

burcuuu

ben kaçırdım burcuyu kendi derdime dalıpta canım mevzu nedir anlamadım pek ama,sen meleğin sana geldiği zaman herkesten güçlü olacaksın üçünüzün birlikteliği çoook kalabalık ailelere taş çıkarır, kocan seni sevıyo sen onu seıyosun boşver demek kolay bılıyorum ama sen kapını kapattığında geri kalan herkes dışarda kalıyo , nolur içindeki masum meleği üzme o seni hissediyo, ona sarıl,allaha sığn mutlak ayapıyosundur da işte ne bilim başka da bişe gelmiyoki elimziden sölemekten başka

buarada 0311 nerde kız dün turşu turşu dedi okaadr çok tarif veren olduki sanırım manavı pazarı eve taşıdı şundanda bundanda derken işin içinden çıkamadı

gönlünü ferah tut canım bebeğin içinde öyle deme yok dayanamadım yaptım falan o Rabbi'min bileceği iş sen istemeseydin bile bebeğinin rahmine düşecegi varsa ki, varmış yine düşecekti yani :)derdini veren Allah dermanını da verir yeter ki sen Rabbi'mden iste.o sana verecektir.Bizlerin buradan yapacagımız tek sey sana destk olmaz ama maalesef kı elden brsey gelmez tahmın ederım bol bol dua edıyorsundur ama sakın unutma dua etmeyı yer gok dua uzerıne kurulu elbet bırgun hersey hallolacak bebegınde huzurlu mutlu bır yuvada buyuyecek canım benım

ayyy hulya bende oyle hissedıyorum ki burcu turkıyeye doncekgelse buralara ne guzel olur ya benım ıcım ona cok ısındı ozlem zaten burada :) sizinle görüşmediğimiz için ozlemle burcu ddım yanlıs anlamayın kızlar :)

Uzulmicem diyorum yine uzuluyorum be hulya napiyim, endiselerim bitmiyorki, benimde yanimda gostericem uc bes yakinim arkadasim fln olsaydi belki daha guclu olurdum.. Boyle kendi kendime ediyorum biliyorum ama napiyim hislerimin onune gecemiyorum..

maalesef canım işler birikmiş yapacak kimse yok maalesef sabahtan beri bitirmeye çalışıorum bakalım ne olacak.. yarında buradayım mecbur..

Amin kizlar ins hayrlisi neyse kismetimiz mutlugumuz nerdeyse o olur.. Allah hepizin hakkinda hayirlisini versin, en onemlisi bebegim zaten allah onun uzuntusuyle sinamasin bunlara katlanicaz bir sekilde.. Ins hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur.. Allah onlari yolundan merhametinden esirgemez..

neyse kızlar ben yavas yavas kacayım cokk hastayım esımde ıl dısına cıktı annemlere gecıyorum babam benı almaya gelıyormuş .yarın gorusuruz ben yokken cok kaynatmayın bakalım ama annemlerde ınternet var aksam gırerım artıkın :) optum hepınızı cok cok :)

BURCU

tatlim hic kendini kapatma eve... bazi seyleri insanin gozune sokmazsan anlamazlar...
cik bahcene bak keyfine... onlarda karsi koseden seni izlesinler...
kitabini cayini al... mumkunse cicek fln edin onlarla ilgilen... orasi sadece onlarin degil bunu onlara hissettir.
sanada kiziyorum valla iyice kendini cekiyorsun onlara meydan birakiyorsun...
iki lafi yuzlerini vurmuyorsun... sizde simdi dil sorunuda var tabii onlarda onu iyice belli ediyorlar...
meryemin hele bir gelsin alirsin bebegini gunluk yuruyuslerini yaparsin gunde 1-2 saat onu bahceye cikarirsin...
sende kendi duzenini kur orda... 3 sene evde olucaksin... onlardan firsat buldukcami cikican o bahceye yoksa HAYIR...
yarin obur gun onlar orayida sahiplenir iyice valla... artik biraz yuzsuz ol onlara karsi...
ilerde meryemle sag sola parka fln cikmaya baslayinca konu komsu ile daha cok gorusmeye baslarsin...
parkta cevrede fln birileri ile tanisirsin...
hic uzme kendini... kismetse anaciginda gelsinde meryem ve o senin keyfini yerine geitrir.... sonrada baharda sen meryemi alip biraz istanbula gelirsin...

arkadas konusuna gelince ... benimde pek arkadasim yoktur... yani oyle derdimi sevincimi hic dusunmeden paylasicagim biri..
sadece 1 kiz var. onlada herzamn gorusemiyoruz.. anlicak orasi yada burasi fark etmiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…