ayy annecıgın nasılda dusunmus yapmısda gıtmıs Allah razı olsun
amın cnm amın ne demek rabbım ınsallah bızlere dualrın gucunude alarak cıktıgımız bu yolda alnımızın akı ıle cıkmayı nasıp edıcek
tazebaharrrr
canim ablana cok uzuldum....seninle sevinecej insallah...
çok teşekkür ederim hayatımTazebahar
Canim cok uzuldum bebisler icin cok gecmis olsun
Gunaydin kizlar ,
Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..
şimdiii herkeslere günaydııınnnn herşey çoook güzel olsun inş gece ben kabuslar gördüm ayy nasıl etkilendim tai 9da yatarsan bünye alışkın değil tabi 11de içim kalkmış elim ayağım titriyo bi şekilde kalktım su mu içtim dolaştım annemle oturdum muskamı aldım yastıımın altına öyle yattım
neyse yasinleri yazıyorum
feride:3
merve:1
özgen:1
burcu:1
sezzgi:10
özlem:5
nice'ın eşi:))))1
ben:20
toplamda 42oldu kızçeler:))) gözümüzaydın şimdi kimduasını etcek bence özgen yapsın duasını ne dersiniz????
feride'nin tesbihler:
özgen:12000
nice:5000
feride:7000
esra:2000
ben:25000
diğer kızlar devam ediyolardı son durum ne onuda yazında heralde oda tamam oldu şuanda 51000sayımız
Gunaydin kizlar ,
Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
yok kız ne gelmesi aman gelmesinler bide onların yemeği bilmemneyi uğraşamam valla dün benim bişeye ihtiyacım yok akşam eve gidince korkarsam öağırırım dedim
yaa kızlar ne biliiym ben söyleyemiyorum bırak kaldığımı annemle telefonda görüştüğümü bile söyleyemiyorum nebiliyim yetiştirilmemden sanırım utanıyorum sanki sürekli annesiyle birlikte felan dicekler diye çekiniyorum halbuki kayınvalideme daha çok gidiyorum bide annem benim evime çok yakın olunca zaten akıllarında yakın olduğu için sürekli annesine gidiyo düşüncesi var gittiğimide söylesem iyice kendi kendilerine hırs yapcaklar aman ne biliyim işte şöyle çat çat herşeyi söyleyen yırtık bi gelin olamadımki
tazebahar
cnm sen nasilsin ? ablan nasil ?
asil yarin icin esin ve sende durumlar nasil ? heyecan stress mutluluk....
günaydın kızlar nasılsınız bugün içimde ir sııntı var hayır olsun diyorum
taze baharimm bugun insallah cok guzel gececek..guzel haberlerke doneceksin.
mervee icindeki sikinti hayitlara ciksin canim....sen pozitif olmaya bak...esinle simdi nasilsiniz..iyisinizdir umarim...
burcuuu
hadi hastaneyi begenirsin..
suzi canim naber...
ozgeee
selam caktin gittin...
Gunayzdin kizlaaaar, tazebaharim dun yazamadim cokbgecmis olsun ablana,guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle insallah
Günaydın canım,ablam gayet iyi sağlık olarak bi problem yok inşallah
ben iyiyim galiba çok yüryemiyorum sadece bide otramıyorum uzun süreli, psikolojık olarak eşimde bende iyiyiz sanırım bi mutluluk var bi inanç anlatamam bana dıyoki sen onu asla bırakmazsın transfer edilen embriyo içinama olmazsa da yaşama kaldıgı yerden devam edicez sn şansımız olmadıgını anlatmaya calısıyo ben ise bi garibim hayatımda ilk defa anestezi alıcam yalnızmıyımd eğilmiyim annemi tekrar çağırsammı bilememkle birlikte yarın itibariyle kullanacagım ilaçların yan etkisini göstermemesi için dua ediyorum
taze baharimm bugun insallah cok guzel gececek..guzel haberlerke doneceksin.
mervee icindeki sikinti hayitlara ciksin canim....sen pozitif olmaya bak...esinle simdi nasilsiniz..iyisinizdir umarim...
burcuuu
hadi hastaneyi begenirsin..
suzi canim naber...
ozgeee
selam caktin gittin...
inşallah canım dün son iğnelerimi vurundum artık iğnelere veda ettim çoğu bitti azı kaldı çok şükür inşallah güzel mmutlu hayırlı haberlerle gelirim yarın
çok teşekür ederim hayatım ,ablam ii çok şükür şimdi bizde yarını bekliyoruz heycanla bakalım hayırlar olsun inşallah, sen nasılsın?
yumurtaliklardan heralde oylesin...
en iyisi oncleikle inanicaksin zaten .. negatiflik out - pozitif inanc in hayatimizda ...
esin dogru soyluyor ... onlar daha ayrintili dusunuyorlar .... insallah ilkinde hersey yolunda gidicek ama olmasa bile gercekten son degil bu... mutlaka o bebis gelicek...
yaa sonrasindaki ilaclar herseyden once odem yapiyor... halam 5.inci aya kadar 8 aylik gibiydi... sonra ilaclar bitti bi anda sondu...
hic kasma yan etki icin.. herkesi etkilemiyorlar..
..
ii diyelim ii olsun cnm... bugun biraz gerginim aslinda ... 4'lu var kismetse... belki cinsiyet...
dusunmemeye calisiyorum pek... zamanda gecmiyor.. teee 15.30 da randevu
cnm bnim hadi insallah...
ama o igneler tam bitti derken basliyor ona gore... hemen bitti deme...
İyiyim bende canim kürümü hazirlarken size bakiyim dedimptesiyi bekliyorum merakla, folik asit dun bitti, baska zamn hemen gun gelir simdi yok :3@:
İyiyim bende canim kürümü hazirlarken size bakiyim dedimptesiyi bekliyorum merakla, folik asit dun bitti, baska zamn hemen gun gelir simdi yok :3@:
canlarım hepinizden allah razı olsunn,niye kimse yok yaaa
Kizlaaar bugun disardaydim giremedim hic yine basima is aldim pazara ugradim konservelik domates bissuru patlican aldim kozleyip dolaba atiyim die ...ben anlamam bu ay topigin hamarati beni secmelisiniz bence
Ozlem
Canim gonderirim tabi tursulari hele bi beceryimde
Tazebahar
Canim cok uzuldum bebisler icin cok gecmis olsun
Burcu
Canim takmamaya calis su insanlari bosver kizin gelince gozun ondan baska bisi gormezz az kaldo sabret
Telden giriorum yazmayi unuttugum seylr varsa kusura bakmayin tam okuyamadim optum hepinizi
Gunaydin kizlar ,
şimdiii herkeslere günaydııınnnn herşey çoook güzel olsun inş gece ben kabuslar gördüm ayy nasıl etkilendim tai 9da yatarsan bünye alışkın değil tabi 11de içim kalkmış elim ayağım titriyo bi şekilde kalktım su mu içtim dolaştım annemle oturdum muskamı aldım yastıımın altına öyle yattım
neyse yasinleri yazıyorum
feride:3
merve:1
özgen:1
burcu:1
sezzgi:10
özlem:5
nice'ın eşi:))))1
ben:20
toplamda 42oldu kızçeler:))) gözümüzaydın şimdi kimduasını etcek bence özgen yapsın duasını ne dersiniz????
feride'nin tesbihler:
özgen:12000
nice:5000
feride:7000
esra:2000
ben:25000
diğer kızlar devam ediyolardı son durum ne onuda yazında heralde oda tamam oldu şuanda 51000sayımız
günaydın herkese....
Gunaydin kizlarrrrrr..
ii diyelim ii olsun cnm... bugun biraz gerginim aslinda ... 4'lu var kismetse... belki cinsiyet...
dusunmemeye calisiyorum pek... zamanda gecmiyor.. teee 15.30 da randevu
cnm bnim hadi insallah...
ama o igneler tam bitti derken basliyor ona gore... hemen bitti deme...
başım gene çatlıyorrrr
bi dün ağrımamıştı,sevinmiştim.hevesim kursağımda kaldı.
sayfaları okuyamıyorum kızlar.
geçerse uğrarım.
öpüldünüz.hepinizden iyi haberler bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?