Dostlugun ve dayanışmanın topiği

şimdiii herkeslere günaydııınnnn herşey çoook güzel olsun inş gece ben kabuslar gördüm ayy nasıl etkilendim tai 9da yatarsan bünye alışkın değil tabi 11de içim kalkmış elim ayağım titriyo bi şekilde kalktım su mu içtim dolaştım annemle oturdum muskamı aldım yastıımın altına öyle yattım

neyse yasinleri yazıyorum
feride:3
merve:1
özgen:1
burcu:1
sezzgi:10
özlem:5
nice'ın eşi:))))1
ben:20
toplamda 42oldu kızçeler:))) gözümüzaydın şimdi kimduasını etcek bence özgen yapsın duasını ne dersiniz????

feride'nin tesbihler:
özgen:12000
nice:5000
feride:7000
esra:2000
ben:25000
diğer kızlar devam ediyolardı son durum ne onuda yazında heralde oda tamam oldu şuanda 51000sayımız

amin canım inşallah,güzel yüreğinin duası ,evet siz analar hep düşünceli oluyosunuz elatlarınıza kıyamıyosunuz

tazebaharrrr

canim ablana cok uzuldum....seninle sevinecej insallah...

amin canım inşallah, çok teşekkür ederim,herşey yolunda şimdilik heycanlı bekleyişteyim

Tazebahar

Canim cok uzuldum bebisler icin cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim hayatım

Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???
Opuldunuz, ins herkes icin guzel bir gun olur..

ayyy inşallah çok beğenirsin,içine rahatlık gelir canım benim hadi bakalım gelince haber ver bizede

canım arkadaşım sana da gunaydın kabusları boşver hayatın rüya gibi olsun,eskilerimiz derdiye hamileleri korkuturlar öle diye ne demek bilmiyorum ama sen takma kabusları,

canımcım herkeslerin duası kabul olsun allah razı olsun, duasını ben yapayım ama nasıl yapılıyo bilmiyrum:18::100::105:

Gunaydin Hanimlar ,

haftasonuna son 1 gun
artik kismetse bu haftasonu evde oturucam insallah......
zaten havalarda serinlemeye basladi...

Gunaydin kizlar ,

Biz doktora gidiyoruz bakalim ilk kez muayeneye dogum yapicam hastaneye , kendi doktorum gonderdi bakalim nolcak ???

hadi bakalim kuzum guzel guzel git guzel haberlerle gel insallah... meryem prenses nasil bakalim ... yolculuga hazir mi ogrenelim..

cnm okadar ince ince dusunme herseyi... bakalim gorumcen evlenince nasil olcak ... ordan pay bic sonucta... herkesin annesi .. bunda ayip bisey yok ki... nasil kayinvaliden senin yaninda cok rahat edemez ise sende onun yaninda edemezsin...
sanki tahmin etmiyo mudur? kesin seninkiyle konusmus haberlerini almistir merak etme ... agzini aramistir sende soylememissindir.

tazebahar
cnm sen nasilsin ? ablan nasil ?
asil yarin icin esin ve sende durumlar nasil ? heyecan stress mutluluk....

tazebahar
cnm sen nasilsin ? ablan nasil ?
asil yarin icin esin ve sende durumlar nasil ? heyecan stress mutluluk....

Günaydın canım,ablam gayet iyi sağlık olarak bi problem yok inşallah

ben iyiyim galiba çok yüryemiyorum sadece bide otramıyorum uzun süreli, psikolojık olarak eşimde bende iyiyiz sanırım bi mutluluk var bi inanç anlatamam bana dıyoki sen onu asla bırakmazsın transfer edilen embriyo için ama olmazsa da yaşama kaldıgı yerden devam edicez sn şansımız olmadıgını anlatmaya calısıyo ben ise bi garibim hayatımda ilk defa anestezi alıcam yalnızmıyımd eğilmiyim annemi tekrar çağırsammı bilememkle birlikte yarın itibariyle kullanacagım ilaçların yan etkisini göstermemesi için dua ediyorum

taze baharimm bugun insallah cok guzel gececek..guzel haberlerke doneceksin.
mervee icindeki sikinti hayitlara ciksin canim....sen pozitif olmaya bak...esinle simdi nasilsiniz..iyisinizdir umarim...

burcuuu
hadi hastaneyi begenirsin..

suzi canim naber...

ozgeee

selam caktin gittin...

inşallah canım dün son iğnelerimi vurundum artık iğnelere veda ettim çoğu bitti azı kaldı çok şükür inşallah güzel mmutlu hayırlı haberlerle gelirim yarın

Gunayzdin kizlaaaar, tazebaharim dun yazamadim cokbgecmis olsun ablana,guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle insallah

yumurtaliklardan heralde oylesin...
en iyisi oncleikle inanicaksin zaten .. negatiflik out - pozitif inanc in hayatimizda ...
esin dogru soyluyor ... onlar daha ayrintili dusunuyorlar .... insallah ilkinde hersey yolunda gidicek ama olmasa bile gercekten son degil bu... mutlaka o bebis gelicek...
yaa sonrasindaki ilaclar herseyden once odem yapiyor... halam 5.inci aya kadar 8 aylik gibiydi... sonra ilaclar bitti bi anda sondu...
hic kasma yan etki icin.. herkesi etkilemiyorlar..

günaydın kızlar nasılsınız bugün içimde ir sııntı var hayır olsun diyorum

ben o sIkintlari havalara bagliyorum hep... gecis donemlerinde insanlari etkiliyor... bahar yorgunlugu gibi...
icini ferah tut hayir olsun...

ii diyelim ii olsun cnm... bugun biraz gerginim aslinda ... 4'lu var kismetse... belki cinsiyet...
dusunmemeye calisiyorum pek... zamanda gecmiyor.. teee 15.30 da randevu

inşallah canım dün son iğnelerimi vurundum artık iğnelere veda ettim çoğu bitti azı kaldı çok şükür inşallah güzel mmutlu hayırlı haberlerle gelirim yarın

cnm bnim hadi insallah...
ama o igneler tam bitti derken basliyor ona gore... hemen bitti deme...

çok teşekür ederim hayatım ,ablam ii çok şükür şimdi bizde yarını bekliyoruz heycanla bakalım hayırlar olsun inşallah, sen nasılsın?

İyiyim bende canim kürümü hazirlarken size bakiyim dedim ptesiyi bekliyorum merakla, folik asit dun bitti, baska zamn hemen gun gelir simdi yok :3@:

başım gene çatlıyorrrr
bi dün ağrımamıştı,sevinmiştim.hevesim kursağımda kaldı.
sayfaları okuyamıyorum kızlar.
geçerse uğrarım.
öpüldünüz.hepinizden iyi haberler bekliyorum...

inşallah canım ben yine ilaçlarla konuşurum işe yarayın ve çıkın vücudumdan usulca görevinizi yapın ve gidin yan etki falan kabul etmıyorum bakalım daha neler olcak ama herşey sağlıkla olsun, moral tavan bende bakalım hayırlısı

canım sende güzel haberlerle gelceksin emin ol,herşey guzel olacak,

İyiyim bende canim kürümü hazirlarken size bakiyim dedim ptesiyi bekliyorum merakla, folik asit dun bitti, baska zamn hemen gun gelir simdi yok :3@:

gelir o da gelir hayırlarla guzel haberlerle gelsin inşallah

canlarım hepinizden allah razı olsunn,niye kimse yok yaaa

dun gece bı agırlık coktu bana gırıp bakamadımdı meger kımse gelmemıs tek kalmısın canım ya

ohh ohh hamarat hatun neler de yapıcak tmm sen tuttur tursuyu haber ver :)

Gunaydin kizlar ,

canım guzel haberlerle gel bakalım meryemcık nasılmıs memnunmuymus yerınden
ınsallah begenırsın canım

günaydın herkese....

masallah yasınlerımız ıcın cok sukur valla ne guzel oluyor boyle bır arada yapınca hemen hemen yapılıyor
rabbım dualarımızı kabul etsın
canım tesbıhte ben 7400 cekmısım sn duz 7000 de ben yıne gun ıcınde cekıp eklemeye calısayım

Gunaydin kizlarrrrrr..

gunaydın esracım nasılsınız bakalım kızınla bırlıkte :) ne zaman sımdı sızınde kontrol ınsallah kocaman olmusmu bı gıt de gorelım artık

günaydın kızlar nasılsınız bugün içimde ir sııntı var hayır olsun diyorum

gunaydın canım aaa hayıra yoralım sıkıntı falan aksın gıtsın ınsallah sonu ıı olan hayırlar olsun

ayy bugun sımdı artık ebdaya dunur mu rakıp mı gelıo ogrenıcez ınsallah yıcek ıcıceklerını unutma sakın tatlım :)
guzel sevındırıcı haberler ıle gel tatlım bak saat 11 bucuk oldu bıle

başım gene çatlıyorrrr
bi dün ağrımamıştı,sevinmiştim.hevesim kursağımda kaldı.
sayfaları okuyamıyorum kızlar.
geçerse uğrarım.
öpüldünüz.hepinizden iyi haberler bekliyorum...

ay ınsallah bır an once gecer bu bas agrısı sureklı kendını hasta gıbı hıssetmek bıle mutsuz hıssettırıyordur tatlım
rabbım sıfa versın sızlere

gunaydın ve tunaydın arasında bır selam kızlar :)

gece esım fılm ızledı onu beklerken gec yattım gec de kalktım gunde ıkı kere sırketten gelen telefonun bırı de sagolsun yatakta buldu benı ay ben ızıne cıktımmı nıye anlayamıorum dıye sıkayet edıyorum ama bellı gunde en az ıkı telefon alıorum hatta ruyamdada ıse gıdıordum herahdle sonunda ısyana baglayıp hadı len ıse geleyım madem mı dıyordum acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…