Dostlugun ve dayanışmanın topiği

hadi cnm insallah hersey yolunda gidicek....
sen gonlunu ferah tut...
yarn kese sonra pit pit derken bi bakmissin haftalar gecmis bile...
hastalik icinde kendini sIkma.. esimin kuzeni hamile kaldigi zaman kis ayiydi.. berbat bir sekilde hastaydi...
antibiyotik fln kullandi ates fln ... allaha sukur pasamiz sagsaglim geldi...

Bugun gostericek bence kucuk kuzu cinsiyetini annesi :))testlerin de cok guzel cikicak hic stres yapma guzel haberlerini bekliyoruz :)

aaa cikolata az cola ve visne suyu bunlari sirasi ile tuketmeyi planliyorum...
bu defada zipirliktan kestiremicek gibi geliyor doktor cinsiyetimizi....

ahh kizlar bu arada dun aksam catlak kremi aldim..
markayi daha once duymustum... eczaci kadinda olumlu bahsetti .. bakalaim nolcak... o bilindik Lireac degil ama...
daha bir sorun yok ama benim kisin vucudum cok kurur simdiden baslim dedim... aradada dogal tatli badem yagi suruyordum... pek o kremlere guvenmiyorum cnku...
gerci genetik fln diyorlar ... eger oyle ise ben ucuz yirtcam gibi cnku anne teyze fln sorun yok....

Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mersi şekerimm iste tabi iste sen ankaradaydın dimi ben anneme gelince sanada uğrar getiririm yaptıklarımdan

kızlar eşime keçiboynuzu kürü yapmaya başladımda şöyle yapıorum 2,5 su bardağı su kaynatılıyo sonra içine 6-7 adet keçboynuzu kırılıp atılıo 3 dakika daha kaynatlıp 20 dakika demlendirilio dogru yapıorum dimi:26: bide adet olursam ki inşallah olmam sogan kürüne başlamayı düşünüorum ama adet bittikten sonra 7. gün başlayın yazıoya 15 gün hesaplarsak yumurtlama dönemini geçio eeee bebek olursa bi zararı olmazmı :26:

yaww bende diyorum neden usuyorum devamli...
botlarimi bile cikardim yaaaa ben...
internetten alsan getirseler olmuyor mu dicem ama bu defada onlar gelene kadar 1 hafta olur...
eldekilerle idare edilcek yapcak bisi yok...

yaw ben bugun yine muallakta kaldim cinsiyeti ogrensem mi ogrenmesem mi diye... bir tarafim cok istiyor bir tarafim amannn bosver diyor... bir tuhaf oldum nedense.... :26:

Takip var tatlim,kür btç kürü bide incir kaynatip ictim ay tadi cok kotu midem bulandiiii

uwww saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun... kurler takipler... hadi bakalim hayirlisi ile 20 gune senden de guzel haberler gelir insallah...
yilbasina kadar insallah herkes bebislenicek....
bu arada inciri hic sevmem bende...

İnsallah canimm hersey yolunda gitsin zaman hemen gecsin de pit pit kucuk kalbin attigini gorelim insallah :)bende ilac ictim diye tedirgindim aslinda ama bi yandan da dogru yicek ekmegi varsa allah nasip ettiyse bize ne olursa olsun gelicek bebegim :))bugun hoplasa da ziplasa da saklasada dr amcasi gorucek bence cinsiyetini kacari yok :))

Ayy bugün bi mutsuzum bi mutsuzum töbe estağfirullah valla bişey olsada ağlasam diye bekliyorum herkese çatıp duruyorum şimdi benim stres topum canım eşimede sert çıktım:))) hakkınızı helal edin ama valla yazdıklarınızı bile okuyamıyorum bi sıkıntı var gitmiyo sadece tesbih sayılarını yazıyorum oyyyy aksi gibi bide patronum döndü yurtdışından olur olmaz şeyler isteyip duruyo onada sert davrandım sanırsam adamcağız korktu

cnm o adetin 7.gunu baslanmiyor mu?
bide yumurtlamaya zarari varmi ki? ben sadece temizliyo diyo biliyorum hani zarar vermez bence ama yapanlara danismak lazim bencede..

cnm o adetin 7.gunu baslanmiyor mu?
bide yumurtlamaya zarari varmi ki? ben sadece temizliyo diyo biliyorum hani zarar vermez bence ama yapanlara danismak lazim bencede..

bilemedim bende canım araştırdım herkes değişik bişiler yazmış :26: yapanlar vardı heralde bizim topikte bakalım onlar ne dicek :18:

mersi şekerimm iste tabi iste sen ankaradaydın dimi ben anneme gelince sanada uğrar getiririm yaptıklarımdan

olur canım ne getiriyosan önceden haber et bende yanına börek filn yaparım oturur bi güzel yeriz :))

işte kardan ötürü şekerim :) maşallah kabanınıda çıkarsaydın bari
ben dışarıda uzun kollu giymeye çekiniyom. millet kısa kolla geziyo hala. havada bi garip ben çıkmaya yakın kapalı ben çıkayım zırt diye güneş parlıyo. :))
netten almayı düşündüm ama onlarında kumaşlarına güvenemedim kötü bi kumaş denk gelir filn sıkıntı olmasın bide o :)
muallakta kalma canım öğren gel bak isim bulamazsın sonra arar gezersin. hem hiç cinsiyeti öğrenip güzel bi örgü başlayasın yokmu yavrucuğuna. hadi canım öğrenene kadar gelme sen buraya hadii

kız herifin yanında yok diye manyadın mı noldu sana yahu. bul bişey ağla rahatla madem. fazla agresif olma hayatım kızlarına da bulaşmasın bu huyun.
bazen o ağlama hissi bana da gelir. 10 dk hıçkıra hıçkıra ağlarım sonra geçer gider ama bi rahatlıyorum ki sorma. ama sen şimdi ağlama. sana tabi özlemde dokandı ama sabret bak az kaldı eşin gelcek yakında yanına.
bu arada dönme fikrinde hala kararlı mı ?

canım keçi boynuzunu ben içmedim eşime yaptım aynı dediğin gibi yaptım ama 3 değil 5 dakika kaynattım hoş çokta uymadım saatlere akşamları koyuyodum ocağa bende namaza gidiyodum selam verince gelip bakıyodum:)) aramızda kalsın bikaç kez evi yakmanın kıyısından döndük :)))sakın unutup yakma ıyy iğrenç kokuyo evden 2gün kokusu çıkmadı yakarsanda tencere simsiyah oluyo kuzum onu cifle felan azcık sürtüyosun kabasını alıp çamaşır suyu koyuyosun tencereye ağzınıda koku çıkmsın diye bi güzel kapatıp bişey olmamış gibi hayatına devam ediyosun:))) neyse sağsalim bunu kaynattıktan sonra demlendirip kocama sabah akşam bir hafta içirdim 1 hafta sonundada hergün bir bardak içirdim

soğana gelince adetin bittikten 2gün sonra başlıyosun 15 gün içiyosunn sabah akşam aynı şeyi bende ve herkeste soruyo canım bebek olsa bile ki inş olur daha çok küçük olduğu için tutunma dönemleri diyim (ortalama 14. gün yumurtlasan 22.gün daha 7-8günlük olmuş oluyo) zararı olmuyomuş ama eğer olduda erken öğrendin öğrenince bırakıyosun hemen soğanı

amaan nebiliyim noldu bana rahatlık battı heralde benim kızlara kesin agresiflik bulaşacak benden okadarda dikkat ediyorum ama nafile ayy nasıl başa çıkacam benim gibi herşeye sinirlenen kızan kızlarla yaaa((( kozalak kocamıda bilmiyorum sordum imdi gelince konuşcakmışız bıdırda bıdır başımın etini yicek yine oraya gidelimde yerleşelim diye

ayy bu insanlarada sinri oluyorum yaa hiçmi banyo yapmazlar yaaa şimdi biri geldi allahım günah yazmsında iğrenç ter kokuyo yaz günü desem terlemiştir ne kadar banyo yapsada terler dicem anlayış göstercem ama bildiğin hava serin adam masanın öninden geçse bile yetiyo kokusunu bırakmasına midem kalktı valla

hamileyken menopoza giriliyosa bana ondan oluyo heralde

kiz gecen gun bizimde ofise biri geldi sadece yanimdan gecti... resmen adamin suratina ogurcektim sorma...
birde bizi gectim yaa bunlarin ailesine yazik....tovbe ya rabbim...

bnde utaniyodum ama napican serin... yavrum 21 eylulde gecti ay sonu geldi... artik sonbahar...
millette ne atesliymis ... yaz gelir bi turllu soyunamazlar kis gelir giyinemezler ....
onlari beklersek biz donariz...

sari - mor beyaz orerim ben ona... bide orgu bn bilmem kii
isim konusu dert iste bi bakalimm halletcez bir sekill..

dikkat etmeye çalış genede sakin ol. hadi bi tane olsa tamam uğraş dicem ama iki tane agresif sinir küpü kızlarla uğraşmak herkesin harcı olmaz. erkenden yaşlandırırlar seni :)
belki yerleşelim demez. vazgeçmiştir belki onu konuşacaktır. bak gene kendi kendine sinir ettin :)
canım o koku kiminin kendi kokusu gibi artık ne yapsalar da nafile gitmiyo. çok rahatsız edici haklısın hele ki hamileyken. Allah yardımcın olsun..

Valla bu topikte birisi eksikmiş bende koşa koşa geliverdim Hayırlı olsun arkadaşlar.Kavgasız gürültüsüz paylaşım alanı olur inş.çocuk hasretiyle yananlara bizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş.her ay anne olma umidiyle bekleyip hüsrana uğramak başına gelmeyenler bilemez.o yüzden Yüce Rabbim bebiş isteyen herkese gönlüne göre verir.keşke bu topiğe biz gebeğiz msj nı biz versek ne güzel olurdu...valla böyle topiklerde olmasa napardık bilmem.

Doğru diyosun bak. Millet yaz girince de bi türlü kazaklardan kurtulamazlar.
az önce dışarı çıktım mevsimlik montumu giyip eve gelene kadar piştim. akıl sır erdiremedim ben bu havalara yahu. tam bi serinlese de kurtulsak :))
onlarıda örersinde asıl renklerinden örmek varken hiç öle unisex renklerden örülür mü. örgü örmede ne var 2 ters iki düz git gel al sana örgü. :)
sen öğren gel şekerim bizde meraktayız valla topikçenek. 3buçuktamıydı randevun 4 temiydi?

hoşgeldin canım.. buradaki herkesler yaşadı o hüsranı ama yanlızca bi gün sonra yine umutla önümüzdeki aylara baktık. derken Rabbim mucizemizi yolladı bizlere. İnşallah sende yakında güzel haberler verirsin.. :) Bat ne zaman ?

hosgeldın cnm hayırlı ugurlu olsun ck sevındım tabıkı gel aramza almaz olur muyuz
Teşekkür ederim canim sagol allaidteyen herkese nsdip etsin ins..hosbuldum:)
Canimm tebrik ederim saglikla kucagina al bebisini :))
Amin canim sagol hepimiz in
Tesekkur ederix teyzesi allah her idteyene versin ins

Canim seni oyle iyi snliyorum ki..cok haklisin bebek yolu gozlemeyenler bilemez ne zor oldugunu nasıl haysl kirikliklari oldugunu...allah en kisa zamnda hayirli bi evlat versin inş bizde epey bekledik bize gore coktu tabi. ama ben umudumu kaybetsemde eşim hic kaybetmedi olacak ben inaniyorum dedi denemedigim kür kalmadı. ..sonra nasıl oldu biliyormusun o ay sadece uc kere mik mik yapmisiz ve cok alakasiz zamnds o ay gelmis konmus minik..allahim isteyen herkese nnadip etsin aratmasin ins.senjnde olscak ins

bende eşime içiriorum canım başında bekleyeyim bari bide evi yakmayalım teşekkürler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…