Dostlugun ve dayanışmanın topiği

sagol canım sagol inş cok güzel olur hersey
senin bat be zaman şimdi canım

canım bende 7400 alabilirsin ben ablam için çekiyodum gaza gelmişim fazl aolmuş 7400 var olurmu öyle bilmiyorum

canım olur sadece onu şu anda bağışlaman lazım yani gönülden rızan olmalı Allah kabul etsin

arada olur Hamburger falanama abartmamak lazım :)

Gunaydin Kizlar ,
Ayy bu ne guzellik herkes burda bugun.. Opuldunuz hepiniz :))) xxx

bizdr öpüyoruz kızınla seni tatlım doktora ne güne aldın randevu bol su iç olurmu

canım sana da çekeriz inş feride için falan bi tamamlayalım gücümüz yettiğince dilimiz döndüğüncd çekeriz

ben ateşten anlamam inş ama hamilesindir canım :)

İnş hanenizde Nur topu gibi bebişiniz oynar :)
allah hayra yorsun

canım tek care havalandırmak başka yolu yok bir hafta sürer en az bence

Bizde beşikle alınan uyku setini yıkadım kahverengi olan yerleri beyaz leke kaldı değişmeye götürcez sinir oldum ya

çok tşk ederim canım inşallah dediğin gibi olur...bu ay ki ateş tabloma göre eşim benden daha ümitli inşallah artık bu sefer olur sabırsızca bekliyorum...454f13 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Yaa ben atese pek guvenmiyorum acikcasi, en azindan kendi atesime
Ovulasyon testleride oyle , ben hamile kaldigim ay hic cift cizgi gormedim, ama dusununce ates ovu testine nazaran daha dogru sonuc verebilir .. Ovu testindeki hormon olcumu baska nedenlerden de artmis olabilir yumurtlama yerine .

Bizde beşikle alınan uyku setini yıkadım kahverengi olan yerleri beyaz leke kaldı değişmeye götürcez sinir oldum ya

Aman gelen mala gelsin bosver , alirlar geri herhalde sonucta yikamadan kullancak degilsin ..
Bakalim bizimkilerde bisi olmaz ins ikitakim TRden bir takim burdan aldim bende annemde getircek bir tane yeter herhalde bol bol..

Hayatim benim randevu Persembeye bkalim hastanedeki doktor ne dicek, kendi doktorum hastanede gerekli gormedikce testleri yapmiyorlar NTS fln ben 35 haftadan itibaren bakiyorum ama burda ne yazikki gordugun gibi makineler yok dedi. Hastanede sadece doguma gittiginde bakiyorlar yada acil durumlarda dedi o yuzden gidince bebgin hareketlerini cok az hissediyorum fln de tum testlerin yapilsin dedi, bakalim oyle dicem artik..

inşallahhhh canım :)

haklısın canım ama benim ateşle orantılı gitti test bu ay ümitliyiz bakalım rabbimö yazmış olsun...

oyyy hazırlıklar başlamış, canımcım bol bol su iç mutlak aiçiyosundur da off ne bilim sölemeden duramıyo insan, olsun sen yormadan yavaş yavaş yap her işini mutlaka annen gelince diğerlerini halleder heleki erken doğum dediyse doktor daha dikkatli ol hayatım dünya işi kalsın nasılsa bebek doğunca herşey düzene girer ben bu hamile kızalrımız kendilerini yorunca bi garip oluyorum

özlemcim caaaaanı gönülden bağışlıyorum helali hoş olsun sayabilirsiniz o zaman 7400 adet hala çekiyorum yıne yazarım,
benim bat 12 ekim falan inşallah

valla rüya konusunda ben zır cahilim zaten ansıl anne olcam bilmiyorum annelerin rüyası çıkarmış bi kız bi erkek gördüm fos çıktı:)) am rüyan maşallah ççok güzelmiş bembeyaz huzur dolu yuvanıza bembeyaz bi minicik bi melek sevinçler mutluluklar getirsin öyle sütleri yemekleri döksün inş:)))

eşin iyileşmedimi hala aman uzak dur zaten sende hastasın işten güçtende uzak dur bak kırgınlığın var iyice artmasın son zmanaların artık kendine dikkat et o dolap kokusu malesef canım bildiğim kadarıyla hiçbişeyle çıkmıyor zamanla çıkıyor hayırlı olsun buarada ayy habire alışveriş yapılıosa demekki eksikler tamamlanıyo yavaş yavaş iş çok olunca göze görünmez genelde yapılan iş ama aslında ilerliyodur

canım çok tşk ederim guzel dileklerin için :))

Off kizlar yaa cok canim sikiliyoo ( benim adetler 2 aydir biliyosunuz kafasina gore geliyo gecen ay 26 agustosta kanli akinti gibi degisik bi sekilde baslamisti normalde 4 gun normal gelir biter benim neyse gecen ay 4 eylulde tamamen bitti 10 gun yani ne zaman tam soktugunu de hatirlamiyorum bu arada 30-31 gibi falan sanirim biz yelizle yeni batimin 26 eylul olduguna karar verdik ama soyle bi durum gelisti goguslerim cok sis ve koltuk altimdan gelen bi aci mevcut dun gece kahve bi leke geldi sabah bisey yoktu biraz once yine 1 damla gelmis ve ben gece otobusle 8 saat yol gidicem ( yaa hamileysem (kii ins hamileyimdirde :))bisey olmaz dimi pztesi test yapicam insallah :))

kızlar uzun zamandır size söylemek istediğim ama söylemediğim şeyi açıklıyorum:))) dualarınıza ihtiyacım var, biz eylülde doktor randevusuna gittiğimizde eşimde sayı azlığı sebebiyle tüp bebeğe yönlendirildik valla nasıl olduğunu anlamadan pat diye kendimi tüp bebek tedavisi içinde buldum.1 haftadır iğne vuruluyorum pazartesi kontrol var sanırım çarşamba yumoşlar toplanacak allah kısmet eder bi aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olucak,sizler melek taşıyosunuz hepininiz dualarınıza ihtiyacım var
moral olarak çok iyiyim,inancım sonsuz çünkü çok şükür allaha bende bi problem yok eşimde sadece sayı az kalite olarak sıkıntı yok doktorlarımız ümitli ama önce Allah ol diyecek tabiki...
benim durumum bu sizden destek ve dua bekliyorum ben inanıyorum,sizin de inancınızı arkama alırsam daha güçlü giricem o işlemlere...

Canim benim kozalak adi ustunde has kozalak iste haftaya yarisi varmis antibiyotik kullanamazmis, icmiyorki ilaclari koca gun cay fln yatiyor oyle deli ediyor benide

Ayyy ama cok guldum az once anlatmam lazim..
Gittim bakmaya bugun su tesisatcisigelcekti yarinda elektrikcide gelcek ins , kozalagin kardesi almanyadan almislar klozetlerini fln..
Bilmem hatirlarmisiniz biz klozet ve taharat klozeti ayri ayri aldik cunku burda oylesi var .. Kardesi anlata anlata bitiremiyor iste biz ikisi bir arada olandan aldik iste normalden bizay pahali ama en azindan yer kaplamiyor iki ayri para vermiyorsun fln.. Iste hem alman kalitesi ve matigi ne iyi dusunmusler bir anlatiyor klozeti anlatamam. Hesapta biz iyi yapmadik fln filan.. Dedim bakiyim nasil biseymis, tabiki normal Trdekiler gibi klozet ama o kadar anlatti .. Bir baktim canakkale seramik klozet ve klozet kapaklari yazir kutuda kocaman.. Iste uretim yeri ureten mara bilmem ne , ehh ben bir basladim valla cok dikatlisin ne mali aldigina gercek aman mali ve super mantik dedim kozalak yarildi gulmekten ki kardesine demisti Turkiyede tuvaletler boyle fln diye onceden.. Cok bozuldular , ayy ne yalan soyliyim alt tarafi klozet iste yani ama icimin yaglari eridi

Bata 6 gun kala kahve leke iyiye alamet . :) Benimde bata 4 gun kala olmustu ara ara kahve lekelenme batta kesilmisti hadi ins hayirlisi olsun.. Canim bisi olmaz yolculuktan bence ama molalarda yuru kan dolasimin saglansin biraz .. Ayy hadi ins iyi haberdir

Canim hic sikma canini sen cok sukur sagliklisin bak yumoslar hemen kapicak sposlari, rahminde tertemiz transferde sonra guzelce tutuncaklar annesi .. Hic sikm canini stres yapmamaya calis iyi dusun iyi olsun .. Dualarimizdasin canim, ins cok guzel olcak hersey :)))

canım rabbim hakkında hayırlısını yazmış olsun inş...hiç korkma her şey güzel olacak ebnim kalbime öyle doğuyor...duam hepimizle...butun bebiş isteyenlerle ve butun bebiş bekleyenlerle...

canım rabbim hakkında hayırlısını yazmış olsun inş...hiç korkma her şey güzel olacak ebnim kalbime öyle doğuyor...duam hepimizle...butun bebiş isteyenlerle ve butun bebiş bekleyenlerle...

allah biliyoya hiç stres yapmıyorum rüya gibi herşey o kadar inanıyorumki elimde değil...1 senedir olmadığım kadar mutlu huzurlu ve neşeliyim,herşey alahın takdiri tabiki ama sanki oraya gidip bebeğimi alıp gelecekmişim gibi geliyo allahım hiçkimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..çok saolun desteğiniz için..

Tabi mala gelsin canım cana gelmesin ama ne bilim özeniyoruz niye ii çıkmıyor diye kızıyorum
aaa neymiş öyle acil e falan bakıyorlar sadece sende tuttur sancım var diye baksınlar doğru düzgün
bende 32 de girdim 34 de girdim şimdi 35 de gircem ne güne randevu alsam bilemedim
haftada bir gel dedi ama acaba 10 gün mü yapsam büyüdüğü belli olur diyorum ne dersin sence ? mantıklı mı?

ay Bayram şekerine az kalmış yam Bayram öncesi inş

canım Hülya İtalyanlara gitti masallah birşey olmadı yüreğini bozma inş vardır ve birşeycik olmaz

Aaa hayırlı olsun canım ii saklamışsın kız ben heyecandan yüz kere anlatırdım :)
inş emeginizin umudunuzun karşılığı gelir canım ilk seferde tutar cankm

dualarımdasın bol bol dua edicim sana

haha sen desen kızardı kozLak belki iyi kendi görmüş çok güldüm ya bende Alman mantığı işte :)))

Canim cok sevindim mutlu olduguna rahat hissettigine, artik sorun ne cozun ne bunu biliyorsun artik..
Niye doktor direk tub bebege yonlendirdi, asilamada bu spos secimi yapilamiyormuymus ki ?

Canim cok sevindim mutlu olduguna rahat hissettigine, artik sorun ne cozun ne bunu biliyorsun artik..
Niye doktor direk tub bebege yonlendirdi, asilamada bu spos secimi yapilamiyormuymus ki ?

canım sayı 5 milyondan az olunca direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor aşılama olupta zaman kaybetmek istemedi hem maddi hem psikolojık savaş dedi,aşılamanın yüzde 10 şansı oldugu için bide benim yaşım 30un altındayken hazır ilkini hemen yapalım 2. ye düşünürüz doğal yollardan dedi,doktoruma inandım güvendim sadece şimdi denicem olmazsa tekrar denermiym bilmem çok şükür 1 ay içinde değerimiz 2 katına çıktı ama garantisi yok işte ilk bebeğimizi kucağımıza alalım sonrasında eşim için tedavi düşünüyoruz inşallah
belkide ondan artık problem ne çözüm ne biliyorum içim rahat,sizlerin desteğiyle inşallah guzel olacak herşey..

canımcım aslında saklamak değildi amaç ilk öğrendiğimizde şok olduk bizde ben hemen kabullendik sonra tedavi iğne derken çünkü hayatım boyunca hiç iğne olammıştım ama bu sıpa için günde 2 kere iğne oluyorum bir de o sıralar malum eski topic b garip olmuştu ne yazılsa yanlış anlaşılıyodu şimdi yazarım olay başka şeylere gider ne bileyim elektriği farklılaşmıştı eski topicin amaç saklamak değil allah izin verirse güzel haberle gelmek topici şenlendirmek ve süpriz yapmaktı
neyse yapım aşamsına az bi zaman kaldıdualar ile beni yumoş toplama işlemine yollar transfer sırasında da dua edersiniz kendimi güpgçlü hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…