Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Sen bi temizlen güzelce başlarsın canım. Amin inş dualarımız kabul olur kimsenin kucağı boş kalmasın isteyen herkese nasip etsin mevlam

Ferideee yolda tesbihini cekiyorum canim. ama resbih olmadigi icin zor oluyor parmakla..sadece simdilik 700 tane cekebildim.. karsiyor elle(

Oh ne güzel ya yolcu duası da var hayırlı olacak bu iş hayırlı inş

hay maşallah Minnak şeye pıt pıt karı da duymuşsun oh süper Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım bizde seni seviyoruz

Kizlar ayy valla cok huzurlu rahat hissediyorum bugun eskiden oldugu gibi bir kac saat gittim sayfalar ilerlemis :))

Yaa bu zikirmatik application mi telefonda, bende bakiyim bari varmi yukliyim, ben tesbihle ekiyordum her turdan sonra bir kaseden otekine boncuk atiyordum, bazen attim mi atmdim mi tereddut oluyordu atmdim deyip bir daha cekiordum karisiyordu valla..

Bende dolaplarimi sildim yine orta raflr fln neysede ust ve alt dolaplari silerken yoruluyor insan , yatak odasinin birtek supurdum yerinide sildim actim camini kapdim kapisini ins ciksin su koku uzaniyorum simdi azcik.. Ahhh ahhh buda bize ismiydi be sabah 9 gece 4lere kadar bazen barda kosturdugum gunleri hatirliyorum, simcik hemen yorulur olduk :))

Biraz dinleniyim, yemegimi yapiyim dusumu alinca bende baslicam bgn kismet olursa cekmeye ins..

ahh o genclıgımız dunurum ah o genclıgımız :):)
bakarsın seneye bu vakıtler yıne gelır enerjımız ınsallah 2014 eylul ekımde konya yaparız senınle demı sekerım kucucuk afacanlarımızla

ıyı yapmıssın cnm camda acıksa baya cıkar kokusu bırkac gun yapınca boyle cıkar herhalde

annemınde tesbıh ıle ılgılı bulusu soyle ıdı tesbıhe bır tane cengellı ıgne her okudugu sıradan sonra bı ılerletıp takıordu oda mantıklı gelıor bana ama tabı zıkırmatık buyuk klolaylık benımde metal bıraz buyukce elde tutulan bıtane var valla her cektıgınde tıktık da ses yapıor ama ben yınede cekıorum onla hele sabahları ıse gıderken cekıordum canta ıcınde tık tık dıcekler saatlı bombamı ne

Özlemcim ne iyi düşünmüşsün canım benim :) İnşallah güzel haberler her ay sırasıyla gelir. :)
diğer tarafa hiç yazasım gelmiyodu benim sadece okuyodum iki gündür zaten net yoktu burada konuşuruz artık :)

Canim cok sevimdimmmm... oh oh iyi ..

oh maşallah canım. Rabbim sırasıyla tüm güzellikleri yaşatsın inşallah :) ikinizede sağlık versin

:) ınsallah canım canı gonulden beklıorum guzel hayırlı haberler cennet kokulu meleklerın haberlerını almak
bız herseyı konusabılen dostlarız esler ısler bebısler kaynana gorumce gelın bu yuzden vuralım dedıkodunun dıbıne

Slm kizlaaar,ay nasil uykum geldi anlatamam, sonunda temizlenip basladim tesBihe ya kizlar bu arada bazen yemek deyince midem bulanip duruyor ben hamile olsam ne halt yerim bilmiyorum,simdiden boyleysem,eger kirmizlar gelmeseydi kesin hamileyim derdim

sen önce bi faceye baksana anacım
kaynana filan demeyin valla ben bi başlasam durmam haa :) hayır cadı bi kaynanam da yok ama gene de bazen beni çileden çıkarıyo:)

hele geçen gittiğimizde ne oldu bak anlatayım..
ben patik yelek filn örüyorum bebeğim için. görümcem de artık benimkine de örürsün dedi. daha yeni nişanlandı hemen bebeğine örgü düşünüyo. neyse bende dedim yok canım neden örcekmişim sen örüyon mu ki yiğenine dedim. ama düğün telaşı var dedi.
(düğün seneye olacak hangi ay olacağı bile belli değil) bende düğün yarın mı dedim. oradan kaynanam e örüver nolcak dedi. yok anam öremem kusura bakma dedim.
hala olacak bide benden kendi doğmamış bebesine don biçtircek. hayır ben zaten örerim ona söylettirmem ama sen önce ilk yiğenin tek abinin tek çocuğu ona bi ör. haksızmıyım ama

haha sen hamile olunca obur bişey olmada tam tersi :) Önümüzdeki ay gelmezde inşallah hamilesin tamam iştahın açılmış miden bulanmıyo deriz

ohh ohh sımdıden bunye hazırlık yapıyor desene
hadı bakalım 3 haftaya gercek bulantılar yolda desene

baktım anacım baktım sımdıde sen bak

haklısın yuzde bın katılıorum bızdede var aynıları ben mıllete hep ordum ettım aldım her gıttıgımızde elımde ufak tefek hedıyeler ıle gıttım 9 ay boyunca hem abımın bebegıne hem esımın abısının bebeklerıne sımdı esımın tarafı hazır bısıler alıor haksızlık etmeyeyım ama oren eden yok
abım tarafından tık yok daha

bıde kayınvalıdem hep orgu orerdı nedense hamıle kaldım gozlerı bı anda gıdıvermıs oremıormusmus

Bana mi dedin canim face bak diye, orda bi sıkınti var tam goremiyorum yazilanlari

Valla bende anlamadim canim hazirlik yapiyor galiba bunye

hadi ben yapsın demiyorum ama insan kendi yapmıyosa bişey utanıp istememeli de yani..
hep öle olur zaten bi patik örsün bari lafa gelincede mangalda kül bırakmazlar bakma. amann pek lazımda değil aslında boşver. zararları olmasında yaraları kusur kalsın.

Bana mi dedin canim face bak diye, orda bi sıkınti var tam goremiyorum yazilanlari

özleme dedim canım :) çok kişi yazınca facede yetişemiyo bizim hızımıza

kız ben yaptıgım ve karsılıgını goremedıgım onca seyden sonra bu baby showerda kımseye ıhtıyacım olmadıgını oyle guzel ıfade ettım kı herkes cevabını aldı
ben yegenıme baby shower yaptım pastasından evın suslemesıne yemeklerıne hersyeı yapmıstım ve abımın esının sacını makyajını bıle yapmıstım
esımın yegenıne bı dogum gunu yaptım 30 kısılık pastası suslerı kızın gıyımı kusamı evın temızlıgıne kadar yaptım

ama benım baby shower dedıgımde ıkı tarafta bı gun onceden gelmeyı yemeklere yardım etmeyı temızlık yapmayı falan dıyorlardı
ve abımın esı 12 de geldı esımın tarafı ıse 2 bucuktan sonra geldı partı 2de baslıordu

ve ben saymadım ama herhalde 12 13 cesıt ıkram sundum hepsını yaptım evı susledım hazırladım ve kendımıde susledım
her ne kadar 8,5 aylık hamıle de olsam hala kımseye cok sukur ıhtıyacım yok kel kor kendı ısını kendın gor

ya kızlar bnada dua edn bat 1 ekım

Esra dincel..... Ozser..... Sezgi..... Tazebahar kısacası tüm sadık dostlar hepinize içten güzel düşünceleriniz için çook teşekkür ederim

Kızlar rahat huzurlu topic duyunca bende geldim
Bi cogunuzu tanıyorum zaten
Diğerleriylede tanısırız :)
Su ates olcme işini kolay ogretenilecek biri var mı
Kucuk kucuk yazıları gozum secmiyor anlamıyorum ben
Tesbih işinide ogretirseniz cekerim(hayatımda cekmedim ceken gormedim)
Ama niyet onemli die biliyorum
Hdi bakalım topiğimiz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…