canlar nasılsınız? Benim için tesbih çekenlerden şimdiden allah razı olsun.Benim kırmızlar bizde misafirdi biliyorsunuz,bugün başlayamadım bende tesbihe,ama hemencecik başlayıp size yetişip sıradaki arkadaşlara okuyacağım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Anne adaylarımızı sağlıkla meleklerine kavuştursun,benim gibi aday adayı olan arkadaşlarada en yakın zamanda hayırlısı ile bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahiyiki varsınız
Ferideee yolda tesbihini cekiyorum canim. ama resbih olmadigi icin zor oluyor parmakla..sadece simdilik 700 tane cekebildim.. karsiyor elle(
Canim hayirli olsn yeni topigimiz..
Simdi doktordan geldim topige baktim kapatilmis deyip uzucu seyler gorunce bu kizlar kesin baska topikte toplanmistir deyip aramaya koyuldum vee buldum
Bugun doktorum vardii bebidimin teyzoslarii :)
7 haftamiz dolmus boyumuz 1 cm olmus kalbimizde pit pit atiyormus masallah :)
Oyle mutlu oldukki anlatamam sizi seviyoruz bebisim ve ben :)
Kizlar ayy valla cok huzurlu rahat hissediyorum bugun eskiden oldugu gibi bir kac saat gittim sayfalar ilerlemis :))
Yaa bu zikirmatik application mi telefonda, bende bakiyim bari varmi yukliyim, ben tesbihle ekiyordum her turdan sonra bir kaseden otekine boncuk atiyordum, bazen attim mi atmdim mi tereddut oluyordu atmdim deyip bir daha cekiordum karisiyordu valla..
Bende dolaplarimi sildim yine orta raflr fln neysede ust ve alt dolaplari silerken yoruluyor insan , yatak odasinin birtek supurdum yerinide sildim actim camini kapdim kapisini ins ciksin su koku uzaniyorum simdi azcik.. Ahhh ahhh buda bize ismiydi be sabah 9 gece 4lere kadar bazen barda kosturdugum gunleri hatirliyorum, simcik hemen yorulur olduk :))
Biraz dinleniyim, yemegimi yapiyim dusumu alinca bende baslicam bgn kismet olursa cekmeye ins..
Canim hayirli olsn yeni topigimiz..
Simdi doktordan geldim topige baktim kapatilmis deyip uzucu seyler gorunce bu kizlar kesin baska topikte toplanmistir deyip aramaya koyuldum vee buldum
Bugun doktorum vardii bebidimin teyzoslarii :)
7 haftamiz dolmus boyumuz 1 cm olmus kalbimizde pit pit atiyormus masallah :)
Oyle mutlu oldukki anlatamam sizi seviyoruz bebisim ve ben :)
Özlemcim ne iyi düşünmüşsün canım benim :) İnşallah güzel haberler her ay sırasıyla gelir. :)
diğer tarafa hiç yazasım gelmiyodu benim sadece okuyodum iki gündür zaten net yoktu burada konuşuruz artık :)
Slm kizlaaar,ay nasil uykum geldi anlatamam, sonunda temizlenip basladim tesBiheya kizlar bu arada bazen yemek deyince midem bulanip duruyor ben hamile olsam ne halt yerim bilmiyorum,simdiden boyleysem,eger kirmizlar gelmeseydi kesin hamileyim derdim
Slm kizlaaar,ay nasil uykum geldi anlatamam, sonunda temizlenip basladim tesBiheya kizlar bu arada bazen yemek deyince midem bulanip duruyor ben hamile olsam ne halt yerim bilmiyorum,simdiden boyleysem,eger kirmizlar gelmeseydi kesin hamileyim derdim
sen önce bi faceye baksana anacım
kaynana filan demeyin valla ben bi başlasam durmam haa :) hayır cadı bi kaynanam da yok ama gene de bazen beni çileden çıkarıyo:)
hele geçen gittiğimizde ne oldu bak anlatayım..
ben patik yelek filn örüyorum bebeğim için. görümcem de artık benimkine de örürsün dedi. daha yeni nişanlandı hemen bebeğine örgü düşünüyo. neyse bende dedim yok canım neden örcekmişim sen örüyon mu ki yiğenine dedim. ama düğün telaşı var dedi.
(düğün seneye olacak hangi ay olacağı bile belli değil) bende düğün yarın mı dedim. oradan kaynanam e örüver nolcak dedi. yok anam öremem kusura bakma dedim.
hala olacak bide benden kendi doğmamış bebesine don biçtircek. hayır ben zaten örerim ona söylettirmem ama sen önce ilk yiğenin tek abinin tek çocuğu ona bi ör. haksızmıyım ama
Bana mi dedin canim face bak diye, orda bi sıkınti var tam goremiyorum yazilanlarisen önce bi faceye baksana anacım
kaynana filan demeyin valla ben bi başlasam durmam haa :) hayır cadı bi kaynanam da yok ama gene de bazen beni çileden çıkarıyo:)
hele geçen gittiğimizde ne oldu bak anlatayım..
ben patik yelek filn örüyorum bebeğim için. görümcem de artık benimkine de örürsün dedi. daha yeni nişanlandı hemen bebeğine örgü düşünüyo. neyse bende dedim yok canım neden örcekmişim sen örüyon mu ki yiğenine dedim. ama düğün telaşı var dedi.
(düğün seneye olacak hangi ay olacağı bile belli değil) bende düğün yarın mı dedim. oradan kaynanam e örüver nolcak dedi. yok anam öremem kusura bakma dedim.
hala olacak bide benden kendi doğmamış bebesine don biçtircek. hayır ben zaten örerim ona söylettirmem ama sen önce ilk yiğenin tek abinin tek çocuğu ona bi ör. haksızmıyım ama
Valla bende anlamadim canim hazirlik yapiyor galiba bunyeohh ohh sımdıden bunye hazırlık yapıyor desene
hadı bakalım 3 haftaya gercek bulantılar yolda desene
baktım anacım baktım sımdıde sen bak
haklısın yuzde bın katılıorum bızdede var aynıları ben mıllete hep ordum ettım aldım her gıttıgımızde elımde ufak tefek hedıyeler ıle gıttım 9 ay boyunca hem abımın bebegıne hem esımın abısının bebeklerıne sımdı esımın tarafı hazır bısıler alıor haksızlık etmeyeyım ama oren eden yok
abım tarafından tık yok daha
bıde kayınvalıdem hep orgu orerdı nedense hamıle kaldım gozlerı bı anda gıdıvermıs oremıormusmus
haha sen hamile olunca obur bişey olmada tam tersi :) Önümüzdeki ay gelmezde inşallah hamilesin tamam iştahın açılmış miden bulanmıyo deriz
baktım anacım baktım sımdıde sen bak
haklısın yuzde bın katılıorum bızdede var aynıları ben mıllete hep ordum ettım aldım her gıttıgımızde elımde ufak tefek hedıyeler ıle gıttım 9 ay boyunca hem abımın bebegıne hem esımın abısının bebeklerıne sımdı esımın tarafı hazır bısıler alıor haksızlık etmeyeyım ama oren eden yok
abım tarafından tık yok daha
bıde kayınvalıdem hep orgu orerdı nedense hamıle kaldım gozlerı bı anda gıdıvermıs oremıormusmus
Bana mi dedin canim face bak diye, orda bi sıkınti var tam goremiyorum yazilanlari
hadi ben yapsın demiyorum ama insan kendi yapmıyosa bişey utanıp istememeli de yani..
hep öle olur zaten bi patik örsün bari lafa gelincede mangalda kül bırakmazlar bakma. amann pek lazımda değil aslında boşver. zararları olmasında yaraları kusur kalsın.
özleme dedim canım :) çok kişi yazınca facede yetişemiyo bizim hızımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?