Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Günaydınnnnn

Nerelerdesiniz sekerler sabahları sayfa sayfa okumaya alısmısım bugun kımse yazmamıs sasırdım

Gunaydinnnnn

vallahide haftanin son gunu geldi herkes miskinlesmis bak... kimsecikler yok gercekten...

sen naptin bakalim koltuk perde??

bende alısmısım ya garıbıme gıttı
bı sılkelenmek lazım topıkcek :)

bende ne olsun canım dun tullerı perdeler yıkadım utuledım asıldı
sandalye koltuk falan sılındı ama halı beklıyor onu sılemıcem kucuk halı dıye bır parca gelıp almazlar dıye duruyor
bende egılıp 4 buklum sılemem dıye duruyor bakalım bınada arkadaslar bu ara halılaır yıkatmaya verceklerdı yanlarına katıcam olmadı bayram oncesı verelım dıyorlardı hep

Bnim telefonda goruntu farkliydi...
iki gundur. pc de nasi cikiyorsa ioyle cikiyor yazmam ve okumam cok zmor oluyor .
iki saat yaziyi buyut buyutuyum derken sayfa kaciyor. Bezdiriyor beni..hamilelik takvimi falan gorunmuyodgu simdi hepsi gorunuyor...

gunaydinlar bu aradaaa

bak gene yormus kenddini... aferin sana valla...
esin olmazsa yakinlarda yikamaci varsa goturuversin hemen...
dedigin gibi egilip bukulme sakin...
zaten yeterince sartlari zorlamissin

Bu arada oglusum demek nasıl gelıyor seslenmeye basladın mı 154 gramlık afacana :)

kiz ben daha cinsiyet belli degilken bile diyordum oyle arada... dedim yaa hep erkek gibi geliyodu bana ... simdi kesinlesince bana bi kal geldi... :26:
ama kozalak cok komikti .. dun gece eli hep karnimdaydi...

Topiimiz diye demiyorum..cok ugurludur..canim en yakin zamanda insaklah bebek sahibi olursun...

eneeem hadi hayırlı olsun paşamız ben zaten o ultrason resimlerinden fln hiçbişi anlamam hamile kaldığımda görürmüyüm acaba diye düşünmedim diil :26:

evet canım ya telefonda bende zorlanıorum hele yazmak işkence gibi gelio

kuzum bi rahat dur artık yaa ben hamile kalsam evimi b.k götürür heralde

günaydııın kıslaarr izlediğim dizilerdeki hatunlar bile hep hamiş kaldı yaa acaba bana nezaman sıra gelicek saklamaya çalıştığım göbüşümü gere gere gezmek istiorum artık

valla cnm pipimi kuku mu onu bende anlamiyorum ama hamile kaldigim zaman o silik pembeyi gunes isiginda bakip nasil gorudgumu biliyorum.o yuzden hic merak etme tez vakitte insallah gorcen o cizgiyi ....

ayy telefondan hem zor hem sinir hem yazmak hem okumak zaman zaman

gnaydınlar canım

bendede telefonda oyle sanırım guncelleme oldu bende okurken daha zorlanıyorum ama artık resım yuklemek kolaylastı sanırım

ayy ne yapayım kımsenın faydası yok tatlım bızlere bu ara annemde gelemıor durumlar karısık onlarda abımlerle beraberlerdır ama bu ara sanırım evı ayıracaklar o yuzden kel kor kendı ısını kendın gor oluyor mecbur :S

ayy sımdı o heyecanlıdır doktor randevuları sonrasında es de bır ılgı alaka sonra gecıor bıdaha kı doktor kontrolune kadar

gecen bızdede sey oldu karnıma karnını dayadı sonra dıyor aaa ıcımde bısı oynuyor fena oluyorum sen nasıl dayanıyorsun falan dıyor
cok guldum yaa

olmuyor be tatlım bende dıyordum hamıle olayım yapmam dıye esım yardım eder normalde ama sımdı evdeyım ya daha bı el ayak cektı ısler basa yıgıldı :)

günaydııın kıslaarr izlediğim dizilerdeki hatunlar bile hep hamiş kaldı yaa acaba bana nezaman sıra gelicek saklamaya çalıştığım göbüşümü gere gere gezmek istiorum artık

hangı dızı ımıs kız o yalan dunyadakı tabır suratlı kadın degıl demı D
aksam sonunda baslıyor yalan dunya

Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?

oyyy hoşgeldin hemde iki kişi gelmişiniz hoşgeldiniz bakalım şuna bak 111haftalık olmuşta öyle sevindiriyo bizi allahım bağışlasın inş canım gözün aydın aramıza almak ne demek buarada duymamış olayım:)

sen sor muhakkak doktoruna duruma gör ebi bak dayanamazsan git bi kontrole derim :))

ohhhh ne güzel allahım topiğin güzel haberlerine bak şimdi sıra geldi yiğenimize inşşş kal kız ikize banada yoldaş ol hemen yetişte göbek tokuşturalım zaten fazla deil en geç 3. ayda büyümeye başlıyosun:))

anam anam paşa geliyomuş erkek egemen oldu topiğimiz maşallah canım hadi hayırlı olsun topikçene gözmüzaydın öğrendik nihayet o değerlerdende ben anlamam canım malesef yardımcı olmaıcam ben yaptırmadım biliyosun ama inş sorun yoktur rabbim saplık sıhhat versin ikinizede

kız tosuncukmu olcak ne takvimine baktım 110gr yazıyo oh ne güzel besliyosun bebişciğini (ay yanlışlıkla bebişler yazdım bizden sakladığın bişey yok dimi ikiz felanmı yoksa seninkide):)))

ebda - sense

ben bepanthol aldım gittigidiyorda bir alana bir bedava 58.75tl'ye bakalım iyimi değilmi denyip görcez ki zaten çatlayası varsa her halükarda çatlıyomuş sadeec çatlayacaksa belki biraz azaltır diye düşündüm

inşallah kuzummm

doğru söylüosun canım onlar yardım etsede yinede senin el atman gerekio yoksa olmuo avrupa avrupa da gül hamiş sonra beni böyle sevde ayşem en sonda dün zengin kız fakir oğlanda biricik hamile kaldı

hahahay aynı benim evim:)))

amaan o dizilerdeki gibi olaydı hepimiz 5.ciyi doğurup evlendirmiştik bile sen bakıyon hayat onlaar güzel zırt dite sevgili bul zırt diye evlen hoop çocuk gelsin mini eteklerle abiyelerle daracık kıyafetlerle partilerde geze geze hamilelik geçir sonra iki ah uhla çocuk doğsun ne ağlama ne zırlama bakıcıya ver baksın hayat öyle olsa keşke bak yine yaralarım depreşti beni sokma kız bunalıma:)))

bak seen içinde bişey oynuyomuş da iç bi hoş olmuş o işin güzel tarafı bide onun sıkıntılarını acısını sızını çekiyorm onun deseydin

gunaydin kizlar,

ayy hala yataktayim, kollarim kalkmiyor valla
dn okadar saat yoruldun tabi boşver kalkam yat dinlen sende
buarada kızımıa maşllah senin damat gelcem diye bağırıyo kızda yerini pek sevdi çıkmam diye sabit duruyo maşallah ee kızcağız kocası ondan büyük olsun diye bekliyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…