Günaydınnnnn
Nerelerdesiniz sekerler sabahları sayfa sayfa okumaya alısmısım bugun kımse yazmamıs sasırdım
Gunaydinnnnn
vallahide haftanin son gunu geldi herkes miskinlesmis bak... kimsecikler yok gercekten...
sen naptin bakalim koltuk perde??
bende alısmısım ya garıbıme gıttı
bı sılkelenmek lazım topıkcek :)
bende ne olsun canım dun tullerı perdeler yıkadım utuledım asıldı
sandalye koltuk falan sılındı ama halı beklıyor onu sılemıcem kucuk halı dıye bır parca gelıp almazlar dıye duruyor
bende egılıp 4 buklum sılemem dıye duruyor bakalım bınada arkadaslar bu ara halılaır yıkatmaya verceklerdı yanlarına katıcam olmadı bayram oncesı verelım dıyorlardı hep
Bu arada oglusum demek nasıl gelıyor seslenmeye basladın mı 154 gramlık afacana :)
Amin canım ya inş.çok istiyoruz ama Rabbim verirse olur inş.bir bucuk yıldır yapmadığımız takla kalmadı bi amuda kalkmadım onuda bu ay denemek lazım:)))valla bu topiğin sıcaklığı bide gebe kalan arkadaşların haberleri bizleri sevindiriyo.
sense söylemeyecek herhalde illaha çatlatacak bizi
kızlar ben de bugün doktora gittim ve iyi haber aldım en azından benimle birlikte 9 ay dır olan kistim bu ay gitmiş ve prolaktın hormonum bu ay düşmüş sonunda klomene başlayacağım bu ay inşallah güzel haberler alrım ya ilk defa kendimi bugün mutlu hissettim sanki hamile kalmış gibi
simdi zaten takip icin muayene ucreti odiceksin ve 10 gun icinde kontrol ucretsiz. otomatik olarak bence git gor...
icinde kalmasin kesin olsun... sonra dusunme derim ben...
cok sevindim canımm hadi bakalım bebişe yer açılmışş herşey yoluna giriyo tez zamanda haberini alırız inşallah
biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104
cinsiyet kesin
yalniz kozalak cok komikti...doktor bana 13. haftada %70 kiz demisti... gecen hafta emin olamadi gostermedi...
bu defa ultrasonu acti direk belli oldu yani olmus... kozalak nasil gulmeye basladi anlatamam.. sonra doktor da basladi...
meger pipimize guluyolarmis cok net belli olmus... annesi saf bebisin anlamadim basta ben
çok sevindim canım.hayırlı uğurlu olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
gel tabi,burda merak ettiğin pek çok şeyi öğrenebilirsin.
topik iyi gidiyor bu aradamaşallah!
ya canım değil mi baş ağrısı çok kötü bişey...
ben de diyorum acaba abartıyor muyum?baş ağrısına katlanamıyorum diye millet naz yapıyorum sanacak.
okulda artık başım ağrıyor demeye utanıyorum.
valla yaşam kalitem sıfıra düşüyor.hiçbir şey yapamıyor,gün boyu iptal haldeyim.
bugün yine parol içtim,yoksa hastanelik olacaktım.
yaaa ben de yapmak istiyorum ama hiç hayatımda turşu yapmadım.
valla topiğin hamaratısın sen.
zaten baş ağrımdan yemeğimi gözüm kapalı yiyorum.
bi geçeydiiii....
bende ilk defa yaptım canım şansımı denedim bakalım tutarmı ya da kokarmıgeçer canım inşallah tüh ya bi arkadaşım nane yağı sürüodu ferahlatıomuş doktora sorsan da bi denesen aslında rahatlatır belki biraz :44:
canım sen eşinle neden ayrı kaldın?
bir gün bile olsa benim ailem gece ayrı kalmamızı istemez.aynı şehirdeysek tabi.
hadi yolcu yoluna,evli evine derler.
gerçi durumunuzu bilmeden söylüyorum tabi.
Bnim telefonda goruntu farkliydi...
iki gundur. pc de nasi cikiyorsa ioyle cikiyor yazmam ve okumam cok zmor oluyor .
iki saat yaziyi buyut buyutuyum derken sayfa kaciyor. Bezdiriyor beni..hamilelik takvimi falan gorunmuyodgu simdi hepsi gorunuyor...
gunaydinlar bu aradaaa
bende alısmısım ya garıbıme gıttı
bı sılkelenmek lazım topıkcek :)
bende ne olsun canım dun tullerı perdeler yıkadım utuledım asıldı
sandalye koltuk falan sılındı ama halı beklıyor onu sılemıcem kucuk halı dıye bır parca gelıp almazlar dıye duruyor
bende egılıp 4 buklum sılemem dıye duruyor bakalım bınada arkadaslar bu ara halılaır yıkatmaya verceklerdı yanlarına katıcam olmadı bayram oncesı verelım dıyorlardı hep
eneeem hadi hayırlı olsun paşamızben zaten o ultrason resimlerinden fln hiçbişi anlamam hamile kaldığımda görürmüyüm acaba diye düşünmedim diil :26:
evet canım ya telefonda bende zorlanıorum hele yazmak işkence gibi gelio
Bnim telefonda goruntu farkliydi...
iki gundur. pc de nasi cikiyorsa ioyle cikiyor yazmam ve okumam cok zmor oluyor .
iki saat yaziyi buyut buyutuyum derken sayfa kaciyor. Bezdiriyor beni..hamilelik takvimi falan gorunmuyodgu simdi hepsi gorunuyor...
gunaydinlar bu aradaaa
bak gene yormus kenddini... aferin sana valla...
esin olmazsa yakinlarda yikamaci varsa goturuversin hemen...
dedigin gibi egilip bukulme sakin...
zaten yeterince sartlari zorlamissin
kiz ben daha cinsiyet belli degilken bile diyordum oyle arada... dedim yaa hep erkek gibi geliyodu bana ... simdi kesinlesince bana bi kal geldi... :26:
ama kozalak cok komikti .. dun gece eli hep karnimdaydi...
kuzum bi rahat dur artık yaa ben hamile kalsam evimi b.k götürür heralde
günaydııın kıslaarrizlediğim dizilerdeki hatunlar bile hep hamiş kaldı yaa acaba bana nezaman sıra gelicek saklamaya çalıştığım göbüşümü gere gere gezmek istiorum artık
Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?
ayy canım inşallah güzel haberleri alırız hep beraber,ben yiyebiliyorum inciri ama suyu beni öldürdüüü,sizlere sorayım ptesi doktor çatlatma iğnesi verirse,çatlayaıp çatlamadığına bakmak için geliyim mi diyimmiyani gitmem mi iyi olur
sense söylemeyecek herhalde illaha çatlatacak bizi
kızlar ben de bugün doktora gittim ve iyi haber aldım en azından benimle birlikte 9 ay dır olan kistim bu ay gitmiş ve prolaktın hormonum bu ay düşmüş sonunda klomene başlayacağım bu ay inşallah güzel haberler alrım ya ilk defa kendimi bugün mutlu hissettim sanki hamile kalmış gibi
anam anam paşa geliyomuş erkek egemen oldu topiğimiz maşallah canım hadi hayırlı olsun topikçene gözmüzaydın öğrendik nihayet o değerlerdende ben anlamam canım malesef yardımcı olmaıcam ben yaptırmadım biliyosun ama inş sorun yoktur rabbim saplık sıhhat versin ikinizedesimdi zaten takip icin muayene ucreti odiceksin ve 10 gun icinde kontrol ucretsiz. otomatik olarak bence git gor...
icinde kalmasin kesin olsun... sonra dusunme derim ben...
biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104
cinsiyet kesin
yalniz kozalak cok komikti...doktor bana 13. haftada %70 kiz demisti... gecen hafta emin olamadi gostermedi...
bu defa ultrasonu acti direk belli oldu yani olmus... kozalak nasil gulmeye basladi anlatamam.. sonra doktor da basladi...
meger pipimize guluyolarmis cok net belli olmus... annesi saf bebisin anlamadim basta ben
amin canim ... cumlemize insallah... tez vakitte insallah herkese nasip olcak...
ayy sorma yaa.. bnmde aklima geldi... o pimpirik yapislarim fln... artik sira sende insallah..
kese pitpit sonra bunlara gelcek sira....
sorma masallah direk acmis pasa pipiyi babasina ...
cnm bunlar ultrason olcumleri sadece... simdi nette deger araliklarini buldum.. normal sinirlar icinde..
senin dedigin sonuc kismetse haftaya cikicak... bugun kan aldilar iste... pazartesi - sali cikarmis sonuc... persembe gidicez doktora degerleri gostermek icin... insallah onlarda guzel cikar...
gerci doktor risk yok gibi dedi ama hayirlisi bakalim...
154 gram kendileri...
vallahi aklima sen geldin... hep erkek dedin yaa..
Ay insallah canim bilmiyorum ama sanki icimde tarif edilmeyen bir mutluluk var bu ay
bebğin gelcekte onun mutluluğu canım benim
hoşbulduk canım.Amin inş. Yüce Rabbim en kısa zamanda bizede mucize yollasada çığlık çığlığa atsam diyorum bat tarihi 25.09.2013 canım daha dün oldum.
hoşgeldin canım burda inan hepimiz çok zor zamanlar geçirdik doktorlar herbirimize hem hamile kalam sürecinde hem hamilelik sürecinde bisürü olumsuz şeyler söyledi ve bizler olumsuz şeyler yaşadık bisürü uydurma belirti yaşadık üstüne her ay adet olunca
bol bol depresyonlara girdik sonunda rabbim müjdelerimizi verdi ve inş bekelyenlerede çok yakın zamanda vercek
sen anladığım kadarıyla doktora gitmemişin doğrumuyum eğer gittiysen sende yada eşinde bi sorun felan varmı ve gitmeyi düşünüyosan işine karışmak gibi olmasn ama bak yeni adet olmuşun kaçırmadan gidip adetin 2. ada3. günü yapılan testlerini yaptır derim ben
ayy ayy 154 gramcık olmus bıle sımdıden bak sen pasaya ınsallah persembeye guzel sonuclar alırsın canım doktor rısk yok gıbı dedıgıne gore yoktur ıcın rahat olsun tatlım
hayy masallahh gelınıme ne guzel serpılmıs kocaman olmus annesı nasıl cıkıcak bu melek sen sımdıden dusun :)
aman aman sen fazla yorma bu ara kendını de hemen gelmesı bebısın ananecıgını beklesın
ayy bu senın adamda 3000 5000 bısıkletlere dagıtıor yıllardır zor bela kredı ıle eve gırıstınız bu nasıl sevda ya :S
ohh arkadasla bulusmakta moral olmustur ıyı yapmıssın canım ıkı sohbetn belını kırmak ıı gelıor
bence de nst de olabılır dedıgı sey cunku bızımde belımıze ıkı tane kemer takıolar bırı kalpatısı dınlenıor dıgerı ıse sancıyı olcuyor
canım ben basta ıkı kutu lıerac kullandım ama yınede catladım bana yaramadı bence lıerac yeterlı bı krem degıl
sonra aldgım kredm cok ıı geldı
bırde sıze kotu bır haberım var
bız 32den berı her kontrolumuzde nst ye baglanıyoruz ve 32den snra doktor randevularımız sıklastı artık her hafta gıdıyoruz
ve nst benım hastanemde 153 tl doktor muaynesı 110 tl her hafta boyle allahtan ozel saglık sıgortam var da 48 tl tutuyor
bıde son haftlarda zehırlenme rıskı var dıye sureklı ıdrar tahlılı ıstıorlar ıdrarda proteın cıkıormu dıye oda 30 kusur ben toplamda her hafta 52 tl mı ne oduyorum
hakıkaten son donemler daha malıyetlı
ohhh maşallah hastane değil tefeci mübarek ne o öyle benimde iflahım kesilmişti her ay en az 2kere 37tl ödemekten ama tahlil şu bu ücretli değildi allahtan artık tıpa gitmeye başladım inş bi aksilik çıkmaz yoksa özelde doğum çok pahalı bi sordumda sadece doğum sezeryanı sordum tabi 500küsür dedi ee bide iki tane benimkiler muhakkak fark alırlar bide küvez ihtiyacı olursa bide hastanede yatmamız gerekirse sermayeyi hastaneye bırakıp çıkardık artık allah herkese kolaylık versin valla olmayanlarada çok versin bu zamanda herşey çok zor
valla cnm pipimi kuku mu onu bende anlamiyorum ama hamile kaldigim zaman o silik pembeyi gunes isiginda bakip nasil gorudgumu biliyorum.o yuzden hic merak etme tez vakitte insallah gorcen o cizgiyi ....
ayy telefondan hem zor hem sinir hem yazmak hem okumak zaman zaman
gnaydınlar canım
bendede telefonda oyle sanırım guncelleme oldu bende okurken daha zorlanıyorum ama artık resım yuklemek kolaylastı sanırım
ayy ne yapayım kımsenın faydası yok tatlım bızlere bu ara annemde gelemıor durumlar karısık onlarda abımlerle beraberlerdır ama bu ara sanırım evı ayıracaklar o yuzden kel kor kendı ısını kendın gor oluyor mecbur :S
ayy sımdı o heyecanlıdır doktor randevuları sonrasında es de bır ılgı alaka sonra gecıor bıdaha kı doktor kontrolune kadar
gecen bızdede sey oldu karnıma karnını dayadı sonra dıyor aaa ıcımde bısı oynuyor fena oluyorum sen nasıl dayanıyorsun falan dıyor
cok guldum yaa
olmuyor be tatlım bende dıyordum hamıle olayım yapmam dıye esım yardım eder normalde ama sımdı evdeyım ya daha bı el ayak cektı ısler basa yıgıldı :)
hangı dızı ımıs kız o yalan dunyadakı tabır suratlı kadın degıl demıD
aksam sonunda baslıyor yalan dunya
kuzum bi rahat dur artık yaa ben hamile kalsam evimi b.k götürür heralde
günaydııın kıslaarrizlediğim dizilerdeki hatunlar bile hep hamiş kaldı yaa acaba bana nezaman sıra gelicek saklamaya çalıştığım göbüşümü gere gere gezmek istiorum artık
gnaydınlar canım
bendede telefonda oyle sanırım guncelleme oldu bende okurken daha zorlanıyorum ama artık resım yuklemek kolaylastı sanırım
ayy ne yapayım kımsenın faydası yok tatlım bızlere bu ara annemde gelemıor durumlar karısık onlarda abımlerle beraberlerdır ama bu ara sanırım evı ayıracaklar o yuzden kel kor kendı ısını kendın gor oluyor mecbur :S
ayy sımdı o heyecanlıdır doktor randevuları sonrasında es de bır ılgı alaka sonra gecıor bıdaha kı doktor kontrolune kadar
gecen bızdede sey oldu karnıma karnını dayadı sonra dıyor aaa ıcımde bısı oynuyor fena oluyorum sen nasıl dayanıyorsun falan dıyor
cok guldum yaa
olmuyor be tatlım bende dıyordum hamıle olayım yapmam dıye esım yardım eder normalde ama sımdı evdeyım ya daha bı el ayak cektı ısler basa yıgıldı :)
hangı dızı ımıs kız o yalan dunyadakı tabır suratlı kadın degıl demıD
aksam sonunda baslıyor yalan dunya
dn okadar saat yoruldun tabi boşver kalkam yat dinlen sendegunaydin kizlar,
ayy hala yataktayim, kollarim kalkmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?