Dostlugun ve dayanışmanın topiği

sorma ikimizin kocası kesin doğurcak zaten hemde 5er 5er bende olmayan belirtiler bile var maşallah kendisinde giderken köfte yaptım ya sever diye ekmek arasıda hazırladım yesin yolda aç kalmasın diye paşam evde zaten et dokundu güya çıkardı onu yoldada azcık ucundan yemiş hastalanmış yiyememiş ya köfte içinde farklı bişey yok niye yiyemiyosun dedim kekik dokunmuş allahım yarabbim :)))
hafta sonu yarın işten çıkınca ananeme geçicem gün var akşamda heralde geç döneriz pazarda çıkalımda alışveriş yapalım diye düşünüyrum bakalım nolcak

Gunaydin kizlarr :)) birazdan yola cikicaz hepimiz icin cok guzel bi gun olsun insallaahhh :))

hadi bakalım canım gitte bizlerdende selam söyle bızdığa inş güzel haberlerle dönceksin

çok afedersinde oha demekten alamadım kendimi yeni beebk imalatı yapsa daha ucuza gelir ne o öyle yaa iyi ben hamile kalıyım okaadr ay acısınız sızınını çekiyim sabırla endişeyle merakla bekleyim bi ıkın sık düşünü az kaldı hadi biraz daha dicekler diye 10000lira veriyim iyiymiş yolunu bulmuşlar

Vallahi kizlar doktor isleriniz cok masrafli, Allah yardimciniz olsun ..

Hulyacim benim anemde denemedigi korunma yoktemi kalmamis, haptan igneye, spinala bir suru sey denemis ama 9 kurtaji iki dusugu , ikide biz variz kardesimle.. vucudu devamli yumurta uretiyormus , adetleride 3 gun fln suruyormus ama adeti bittiginde bile yeni catlamaya hazir yumosu oluyormus, bilmiyorum aslinda ole ustun koru konustuk en son gittigimde ama kismet iste .. Yani buda iyi bisi degil en son kurtajinda doktor bu son yoksa hayati tehliken var dedi , kanamasini durduramadilar ..
Yani formulu allah`in vergisi annem hep aglar dusen , gobiste olen bebisleri duyunca napiyim vicdan azabi duyuyorum ama nasil bakcam ben 10 cocuga, Allah biliyor istemedigim halde, korundugum halde oldu diye.. Yani isin oteki boyutuda zor ..

ozlemcim evet doğru kabul ettin canım burcuuu senide ekledim kızlaar saat kaç oldu benim daha kahvaltı masam ortada takıldım kaldım buraya öpüldünüzzz

canım bende basta bebek yagları kullanayaım dedım valla kıllanmam artı gobegım kıllandı bıraktım ama bana mı yaptı bılemem
badem yagı falanda cok kıllandırıyor demıslerdı

evet annemın ısı basından askın gergınde oluyor bu surecler zaten bakalım bı gecse onlar ıcınde sıra benım nazıma nıyazıma gelse

benımkı gecen normal dogum yapmak zorunda degılsın korkuyor olabılırsın herkes normal normal dıye baskı yapıor barı ben sana bı acık kapı bırakayım dıor bı yandanda eklıor ama ne dedıgımın farkında degılım hangısı dogru bılmıorum sadece ılla normal dıe dıreten ınsanlar dolmasın basında dıe konusuyorm dıo D:

keyifler iyi güzel şükür canım,şu ptesi gelsede o kadar ilaçtan sonra içerde neler oldu onu bi öğrensek diye bekliyorumm

az kaldı tatlım hafta sonu su gıbı akıp gecer ınsallah

bencede bızım kocalar ayrı dunya
ne o be 30 da mı kekık dokunmaya baslamıs allahım bu adamları anlamakta alem ya

yorma tatlm kendını yorma yınede calısıp ev es derken bıde gezme gırınce sankı aralıksız kosturuyor gıbı oluyor ınsan

canım tesbihler 64000olmuştu dün ben 2500daha okudum 66500 oldu sanırım 700tanede burcuda vardı onu 1000e tamamlarım ben toplam 67500oluyo bide geçen seferden kaalnlar vardı ya onları saymadık onlar kaç taneydi unuttum ben

Canim valla o kadar okuyorsunuz Allah kabul etsin, benimki devede kulak bile kalmiyor

Kizlar size birsey daniscam..

Hani carsamba dedim ya komsuyuda cagirmislar yandaki iki cocugu var diye.. Dun kiz ma faceden mesaj atmis, nasilsin, nasil hissediyorsun, zaman geliyor dimi diye
Google amca sagolsun ole translate etti yani yanlis anlamadim okudugumu, simdi bende bisi yazdirim mi google amcaya ? Daha once hic bana yazmamisti , acaba laf almak icin midir yoksa cidden mi sordu anlamadim, ne dersiniz ?

Feridw icin 2000 di ya benim 1200 daha okudum.3200 oldu...

orasıda kesinlikle öyle bizim bi tanıdıkta var 7 çocuğu var doktor demiş hatta sizede anlatmıştım ne yaparsan yap hamile kalırsın çok doğurgansın istersen spiral istersen tüpleri bağlat her şekilde hamile kalırsın demiş ama o dediğim güya ilki kazayla olmuş anlamış bişeyler olacağını ama nasıl korunacağını tedbirini bilememiş bu dediğimde gayet aklı başında bi kız ertesi gün hapı şu bu herşeyden haberi olan bi kız sanırsam ozmaanlar daha üniversitedeydi milet hem okul hem çocuk dicek diye öyle dedi arkasından okul biter bitmez ikinciye hamile kaldı yine kazayla oldu dedi milete işin komik yanı kızın kocası yoo kazayla mazayla değil gayette bilerek oldu diyo:)) yine allah bilir tabi hoş korunsa bile zaten allah alnına onu yazmış o zaten geleckmiş ama amaan işte öyle:))) anladın sen onu

Benim kozalagin babanneside oyle hehalde, babasi tam 14 kardes ayni anne babadan .. Biri komunist donemde intahar etmis, diger 13u hayattalar, yolda gorsen tipten bu kesin bu sulaleden dersin .. kuzenler yigenler bir ordu masallah

Canim benim gittigim hastanede muayene 15 tl, bu arada catlat.a ignesi olanlar kalcadan mi gobekten mi oldu, benim bundan onceki gobektendi,doktora soracagim farki var mi diye
canım ben çatlatma iğnesini koldan yaptırıyordum.
göbekten asla yaptıramam,zaten kasmana gerek yok.göbek kol aynı şey dedi doktorum.
ama kalçayı bilmiyorum canım.
koldan yaptırdığım her seferde çatladı yumurtalar,sorun çıkmadı.
sen de koldan yaptır gitsin.

Canim valla o kadar okuyorsunuz Allah kabul etsin, benimki devede kulak bile kalmiyor

allah kabul etsin canım benim herkes az çok okucak diye bişey yokki kim nekaadr okuyabillirse birisi bisürü okur kabul olmaz ama biri bir defa gönülden lailaheillallah der onun duası kabul olur belli olmaz bunlar

senin kimseyle bi sorunun yokki boşver cevap ver bence iyiyim sen nasılsın de öylesine üstünkörü yani nezamn doğum olcağını felan iyice açık verme aklında soru işareti varsa belki dün konuştular kendileri sormuyolar ya ona sorduruyoda olabilirler

Feridw icin 2000 di ya benim 1200 daha okudum.3200 oldu...

allah kabul etsin şimdi ben burcununkini 1000'e taammladım seninkileride ekleyince 68700oldu onu ben 70000'e tamamlayım belginden kalanlarda burcuya aktaralım artık özlem heralde işi çıktı pc başında değil sanırsam

hakıkaten oyle ama bak bı ton orada dogum yapan var demekkı arz talep adamlar hıc rahatsız olmadan onbın gayme sayıyor ıste

ozlemcim evet doğru kabul ettin canım burcuuu senide ekledim kızlaar saat kaç oldu benim daha kahvaltı masam ortada takıldım kaldım buraya öpüldünüzzz

benımde aynen valla kaldırcam sımdı art arda haber aldım bı buraya bı tele zor yetısıyorum valla su anda

canım belgınden kaldı mıydı ya bız benden kalanı belgıne aktarmıstık dıye hatırlıorum aslında
valla hatırlamıorum (

bence cevap ver ama ole sıradan bı cevap ıı sen nasılsın falan gıbı gecıstır cevap vermemek daha kotu bence

kızlar asıl bomba haber abımın esı hamıle ımıs daha 9 aylık bebeklerı var annemde benım bebegıme bakcak dıe hep konusuyorduk
sımdı hatta evı ayırıcaklardı sımdı bu havadıs cıktıgına gore 8 ayına kadar anca bakar sonra gıder ona bakar bıde evıde ayıramazlar ay sevıneyım mı uzuleyım mı uzuldum

kuzenımde dogum yapmıs 3 kılo dogmus Cınar Alp ımız
yarın gıdıp gorucem ınsallah

Evet canim 15.30 randevumuz kesemizi gorucez insallah :))

eneeee kzı sizin bu gelin seni kıskandı:))) ayy hayırlı olsun anaam o 9aylık sonra seninki sonra bi 9ay sonra bi yeni beebk ananene yazık kadıncağız çocuk bakmaktan başını kaldıramıcak ama evin içide şenlikli boy boy çocuk dolcak hadi hayırl olsun tekrardan :))
ayrıca gözün aydın allah sağlıklı hayırlı uzun ömür verisn inş

senden kaldı belgine aktardık sonra belgindende kalmıştı neyse önemli değil fazla fazla çekmş olalım burcu için çekcez heralde şimdi dimi kızlar okumak isteyenler burcu için başlayabilirler

Soylerim tabii teyzeleri :))insallah guzel haberlerle gelicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…