Dostlugun ve dayanışmanın topiği

kızlarr ben sizi çoook merak ediorum face ten eklesem olurmuuu :26: özlem seninkini biliorum bi seni eklesem sonrada ordan diğer kızları eklesem olurmuu acepp bide bi ricam var kendi ismimi burda soylemeseniz olur dimi eşim sen yazmıosun dimi die sorup duruo papaz olmak istemem yönetimede mesaj attım şu saçma nick ten kurtulmak için

doğru söylüosun canım onlar yardım etsede yinede senin el atman gerekio yoksa olmuo avrupa avrupa da gül hamiş sonra beni böyle sevde ayşem en sonda dün zengin kız fakir oğlanda biricik hamile kaldı

ayy biricik evlendimide hamile kaldı anaam ne ara ben o gül'e çok güldüm geçende izledimde yaa direk eşime bak bak nasıl hamile olunuyomuş gör dedim ben böyle yapsam çekcenmi nazımı dedim gülüyo şirinlik yapıyo üzerine bikaç saat sonra rahatsızlandım ah uh diyorum inliyorum yerimde bi baktım benimkide hasta oldu yuh yani yaa millet numaradan yapıyo biz ciddi hastalanıyoruz adam umursamıyo bide ben onla ilgileniyorum dedim kaderime küstüm yattım uyudum:))) sende sakın sakın onlaar bakıpta eşin peşinde poervane olcak diye bekleme kuzucum sonra bizler gibi anaaa böylemiymşi ama filmlerde böyle değildi der kalırsın :)))

günaydın hanımlaaaaarrrr,nasılsınız?

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

koptum yaaa alemsin hülya zaten o filmler yüzünden oldu herşey ben böyle zor bişi oldugunu bileydim korunmazdım bir sene evlenir evlenmez başalrdım çalışmalara

beni ekleyebilirsin canım bi sorun yok benim açımdan

merhabahayatt günaydım tatlım

koptum yaaa alemsin hülya zaten o filmler yüzünden oldu herşey ben böyle zor bişi oldugunu bileydim korunmazdım bir sene evlenir evlenmez başalrdım çalışmalara

aynen vallaha bende ilk seferde çocuk olacak sandıydım ayyy toyluk işte saf köylü kızı havalarında ilk korunmayı bıraktım bide geciktimi adetim anam ben bi havalara girdim nasıl mutluyum nasıl mutluyum hamileyim diye bide bi yandan ama hazır değilim acaba korunmayı bırakmasamıydımki ama oldu artık diyodum e be gerizekalı ben noldu sonra biyerlerimi yırtım hamile kalıyım diye
daha bide planlar yapıodum şu ay hamile kalıyım şu zamna doğar işte şu ay doğsa iyi olur ama ozamanda çok geç olur diye :)))

gunaydin kizlar,

ayy hala yataktayim, kollarim kalkmiyor valla

kalkma tatlım yat sende keyıf yap ama kalkıp meryemcıgın karnını doyur sonra yıne yat ac ac yatma tatlım

haklısın dogum surecı daha rısklı sımdı 300 500 dıyorlar ama yatınca hastanye ne cıkar basımıza kımse bılmıor ama devlette cok rısklı gelıor bana

sımdılık dedıklerı dogru ıse benım dogumu yaptırcak doktorun nomal dogum ucretı 1770 sezeryan ıcınde 3300 dıye hatırlıorum %20 sını oducez ınsallah baska bırsey cıkmazsa

bugun kuzenım ve arkadasım ıkısıde doguma gırıor
bırını gıder aksam goruruz dıgerını de ınsallah yarın gıdıp gorucez artık serı dogum sezonu basladı :)

kızlar ben anladım benim bu kocam bana iyi gelmiyo kızlarımada iyi gelmiyo kaç gündür uslu duran çocuklar bi tuhaf oldu karnım kasıldı kaldı nefes almakta zorlanıyorum bi garip ağrılar giriyo neyse gece 11gibi felan gelcekti bende iş çıkışı pazara gittim ordan dedim şimdi börek sever börek yaptırayım dedim hemde yemek ne yapcağımı bulamadım fırına gittim böreği yaptırdım eve geldim saat zaten 8i geçiyodu baktım ev topluymuş nasıl olduysa tek tük şeyleride kaldırdım ütüye giriştim acil olanları ütüleyip diğerlerini kenara yığmaktan evde havlu kalmamıştı artık ütüsüz havlu kullanıyoduk hiçte sevmem ütüsüz havluyu pijamalar havlular sofra bezleri ayy ne çokmuş hepsini ütüledim tabi geriye eşimin gömlekler ve pantolonları kaldı inş onlarıda bugün yapaırm ütüye 9da başladım 11e kadar sonrada sofrayı ayarladım namaz kıldım tam eşim geldi yemek ye çay iç heryerim ağrıyodu sabah işe geldim kolumu uzatamıyorum telefona kan aldırdığım yer acıyo kendi kendime kızdım amma nazlısın taa kaç gün oldu acırmı diye meğerse kolum tutulmuş ütü yapmaktan kıçım başım nasıl acıyo taş bağlamış gibi oysa anamın evind eöylemiydi ohhh gel keyfim gel naısl rahattım

bende ilk korunmayı bıraktığımda 1 hafta adetim gecikmişti kesin diodum ya eneem sonra bi baktım aylar geçio gelen giden yok bide temmuzda hamile kalayım nisan da dogurcam kızım olursa adını nisan koycam diodumm peeee hayal gücüm baya kuvvetliymiş bi allah ın kuluda geç hamile kaldıgını söylemez zaten kime sorsan ya ilk denemede hamile kalmıştır ya da yanlışlıkla olmuştur

iyiym bende canım bu arada diğer yorumuna cevap yazıyım o biricik gerçektede hamile olduğu için hemen evlendirdi hamile bıraktılar ,

ayy allahım kolaylıkla anneyide bebğide kurtarsın inş sağlıklı sıhhatli yeni doğum yapanların doğum hikayelerini çok dinleme canım sen duymazdan gel mümkünse:))

uff 3300mü sanki doktorlar ıkıncak kendimiz ıkınıp kendimiz çıkarcaz:))) inş başka bişey felan çıkmaz canım mümkün olan en az ücreti öder çıkarsınız inş

iyiym bende canım bu arada diğer yorumuna cevap yazıyım o biricik gerçektede hamile olduğu için hemen evlendirdi hamile bıraktılar ,

eneee hamilemi o kız uff ya ben nolcam böyle magazindende çok uzağım türkiye gündeminden bile çok uzağım nolcak benim bu cahil cühela halim :))

aynı kız hazirandı heralde korunmayı bıraktım hatta yeni bıraktığımdaki olab gecikmelerden biri kurban bayramına denk gelmişti bizde muğlaya eşimin ananesine gitcektik ben doktora gittim nasıl bi heyecan eminim ya hamile olduğumdan sanki her adeti geciken hamile kalıyo be salak düşünsene evlenmeden öncede her ay gecikirdi ozmaanda her ay hamile olman geerkirdi desene kendi kendine anam nasıl planlar nasıl planlar güya gitcem orda müjde vercem herkese herkeste beni pohpohlucak ilgi göstercekler felan oooohhhhhhhh pek havalandıydım yani:))) sonra fısssss diye söndüm şubatta martta hamile kalsam kışa doğar sonra yaza kadarda sevilecek kadar büyür gezeriz diyodum sonrada aa olmaz okadar zaman beklenilmez daha bisürü ay var ozamana diyodum
o yanlışlıkla hamile kalanlar keşke bi formül verseler bizede bizim bi tanıdığın gelini var oda iki seferdir güya yanlışlıkla hamile kalıyo

doğru söylüosun canım onlar yardım etsede yinede senin el atman gerekio yoksa olmuo avrupa avrupa da gül hamiş sonra beni böyle sevde ayşem en sonda dün zengin kız fakir oğlanda biricik hamile kaldı

hakıkaten he dusununce gercekten dızıler de gobus sezonu actı ınsallah bu ay sızlerede ugur gelıcek canım

gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın keyıfler nasıl

bak seen içinde bişey oynuyomuş da iç bi hoş olmuş o işin güzel tarafı bide onun sıkıntılarını acısını sızını çekiyorm onun deseydin

bıde dıor bebek rahatsız oldu yatıs seklınden cok tekme atıor dıo dedım yok bu keyıf tekmesı rahatsız olma tekmesı baska dedım oyle olsa daha derınden hıssedersın dedım hosuna gıdıor bu durum

canım ekledın galıba demı dogru kısıyı kabul ettım demı

o gulun hamılelıgını yasasak sımdıye coktan bosanırdık kız ben ıkı surat assam kocam 5 surat asar haklı pozısyon yaratır kendıne hemen kız
benım kocama hamılelık deprasyonu olustu bana olacagına

kocan ıı gelmıo degıl tatlım malm acık ortada yorulmusun neyse kı cuma bugun cok sukur hafta sonu geldı
ınsallah dınlenırsın hafta sonu canım

Gunaydin kizlarr :)) birazdan yola cikicaz hepimiz icin cok guzel bi gun olsun insallaahhh :))

bende mustela aldim bakalim ama ben ekstra dedigim gibi yaglarda kullaniyorumaktardan aldim...
sadece onlara guvenmiyorum...

gunaydin kizlar,

ayy hala yataktayim, kollarim kalkmiyor valla

miskin senii... havalarda serin ise bosver cikma zatn bak keyfine

annenin iside basindan askin ozaman... ama bosver snein icin rahta olur ilerde ...annenin evi ayri olunca gidip gelmesi kalmasi fln...

ayy evet su erkekler cok komik oluyor... bide bunlara o suni sanci makinalari ile dogumu yasatmak lazim... anlasinlar azcik nasil oluyor dogum...

keyifler iyi güzel şükür canım,şu ptesi gelsede o kadar ilaçtan sonra içerde neler oldu onu bi öğrensek diye bekliyorumm

burcucum herşey yolundaymış çok sevindim maşallah size

Sagol hayatim, ins darisi size bizim gobisler giderken, sizlerinki dolsun tassin ins..

Gunaydin canim, iyiyz cok sukur sen nasilsin ?

Valla aslinda aksam kozalagi bekledim 12 gibi geldi baktim elinde kamera bisikleti cekiyor, kendi kendine konusuyor neymis rewiev yapiyormus .. Insan bir ben geldim nasilsin der, hastanedeydim disardaydim koca gun bisiklet almaya giderken anlatiyom, o bana ahh bilmem ne parcasida var yok soyle yok boyle diyor, hadidedim heyecanli takmadim, eve gec sarhos eliyor sormuyor bile, vurdum kapiyi yattim salonda uyudu , sabahta geliyor, dedim defol git isigida kapa rahatsiz etme beni ..

Allah kizim akilli uslu bekliyor, yoksa bu kozalakla isimiz zor..

Benide ekleyebilirsin canim, benim kozalakta hic takmaz kendide yok bisiklet yok bu hokeyi futbol forumlardan cikmadigi icin..

Valla kizlar sizin hamaratliginiza sasiyorum, Alah`im ben ne tembelim, koca gun yaptigim iki tas yemek arada bir camasir yika as, haftada bir supurge, o kadar .. utu yakinimdan gecmiyor lazim olursa utuluyorum .. Ilk evlendigimizde bende donuna kadar utulerdim muntazam muntazam kozalagin yaptikta noldu, bosver canim uc caninla havlu masa ortusude eksik kalsin yorma kendini..

valla dınlemek korkutmuyor benı ya Allah nasıl bır serınlık verdı ıcıme anlatamam ama gece ruyamda bebısımı gordum bebege meyce suyu ıcırıyorum su ıcırıyorum falan ama uyumuyor dıyorum bu neden aglıor uyumuyor sonra aaa ben emzırmedım dıyorum emzırınce uyuyo bebıs altını falan acıorum

valla benım hastane yıne bazı hastanelere gore cok ıı
2 sene once arkadasım amerıkan hastanesınde dogum yaptım 10000 dıye hatırlıorum
yenı bebek ımalatı yapıorlar herhalde ya :S

Gunaydin kizlarr :)) birazdan yola cikicaz hepimiz icin cok guzel bi gun olsun insallaahhh :))

gunaydın canım bugun mu gıdıceksın doktora pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…