oyyy hoşgeldin hemde iki kişi gelmişiniz hoşgeldiniz bakalım şuna bak 111haftalık olmuşta öyle sevindiriyo bizi allahım bağışlasın inş canım gözün aydın aramıza almak ne demek buarada duymamış olayım:)
sen sor muhakkak doktoruna duruma gör ebi bak dayanamazsan git bi kontrole derim :))
ohhhh ne güzel allahım topiğin güzel haberlerine bak şimdi sıra geldi yiğenimize inşşş kal kız ikize banada yoldaş ol hemen yetişte göbek tokuşturalım zaten fazla deil en geç 3. ayda büyümeye başlıyosun:))
anam anam paşa geliyomuş erkek egemen oldu topiğimiz maşallah canım hadi hayırlı olsun topikçene gözmüzaydın öğrendik nihayet o değerlerdende ben anlamam canım malesef yardımcı olmaıcam ben yaptırmadım biliyosun ama inş sorun yoktur rabbim saplık sıhhat versin ikinizede
kız tosuncukmu olcak ne takvimine baktım 110gr yazıyo oh ne güzel besliyosun bebişciğini (ay yanlışlıkla bebişler yazdım bizden sakladığın bişey yok dimi ikiz felanmı yoksa seninkide):)))
6-7 ay önce istanbulda simir testi hormon testi ve yumurtalıklarıma baktırmıştım doktor herhangibir sorun yok demişti.eşin sperm testi yaptırsın demişti onuda henüz yaptırmadı git diyorum gidicem diyor fazlada üzerine gitmek istemiyorum.tahinimiz yeni çıktığı için tedaviye yeni doktorla başlayacaz ben bu yaptırdığım testleri doktora göstersemmi yoksa hiç karıştırmadan yeni testmi yaptırsam anlamadım gitti sizce ne yapmalığım bide bu rahim filmi çektirmek istiyorum belki tüplerde sorun vardır doktor çeker mi acaba
canım bende çok istemiştim rahim filmi çektirmek okadar bekleyip olmayınca kesin tüplerde sorun var diyodum doktor hep bekleyelim dedi takip altındayken 6ay düzenli yumurtayı yakalayalım çatladığını görelim olmazsa ozaman isteriz dedi eşini sıkıştırma canım hep diyorum kendiliğinden hadi gidelim test yaptıralım diyen bile 2ayda anca kendini hazır hissediyo psikolojik olarak teste sen git doktora yeni testleri yaptır sonuçlar çıkınca önce yenilere baksın sonra eskileride gösterirsin bunlarda önceki testlerim diye doktora önceden doktora gittim felan diye anlatmamaya çalış o muayene etsin ne dicekse dedin sonra sen gerekirse söylersin ben gitmiştim doktora diye
az kaldı ınsallah hersey yolunda gıdıcek canım
kucuk bıreyımızın fotosunu al gel :)
canım valla bırsey demeyım dıyorum ama ılk cocugnuda kendı buyuttu denemez annem buyutttu evde ıken bıle gece emzırır anneme verırdı annem gece 3 4 onu uyuturdu sonra hala yemek saatı uyku saatı annemın kontrolnde ıkıncı cocuk nasıl olacak ayrı merak konusu
anneme cok ezıyet olucak kesınlıkle hepde ozlemınde bebegını yasına getırıp bırakıp gıtcem buraları dıyordu gıtmesın dıye onune engel koymak ıstedıler herhalde
20 yasında 2 cocuk sahıbı olacka Allahın gucune gıtmesın ama cehalet mı dıyım delı cesaretı mı dıyım yoksa boxvermıslık vurdumduymazlık mı dıyım ne dıyım kı
asgarı ucret alıor abım ıkı cocuk yazık cok yazık
seninkiler varya bulmuş kolayını ohhh annen büyütüyo nasılsa ee annenin yanında oturuyolar maddi olarakta yarı yükleri annein üzerindedir oda abinden geleni almış geleni almış bu aldıklarım çocuk olurmu dememiş hiç yani kötü niyetlimiyim bilmiyorum ama belkide evden ayrılmamak için yaptılar
Tünaydın kızlar,
ay ne çok konuşmuşsunuz okumaktan yazamadım.Sabah dusta yıgıldım ben elım ayağım bembeyaz kesıldı kendımı zor salona attım hemen anacıgımı aradm galıba tansyonum dustu doktora gttım c vıtmını verdı brde grıp ılacı brde serum taktılar sımdı de ofse geldım işte
geçmiş olsun canım ya dikkat et bakalım kendine hayırdır yaa canım öyle yığılma c vitaniminiyle geçiştirilirmi detaylı bi görün doktora
cokkk guzel haberler alınmıs dun.
burcummm ayyy bebegın maasallah kocamn olmus prenses ya hayırlısıyla bebegıne kucagına al da hayatına yenı bır ısık gelsın ınsallah canım.
sense canım senınde pasacık gelıyrmus maasallah pasalarımız cogaldı artık prenseslerınde zamanı geldı ınsallah prenseslerden de bız bat bekleyenlerden gelır ınsallah
nuran senınde kıst gıtmıs prolaktın dusmus hadı gozun aydın gelsın bebsler cfter cfter ınsallah
kızlar gozden kacrdıgım varsa kusura bakmayın.
huluuuuu ya bana kızmayın ama ben hala 1 yasını okuyamadım arkadasım kac gundur hastalıktan ya yerıme bırı alsa vıcdan azabı cekıyorum benımde duam olsun dyordum ama benım yuzumden eksık kalırsa coook uzulurum yerıme bırı alabılırse alsın ben aksam okuyabılırsem yıne ozgenıme ıleterek okuyacagım ınsallah
canım sıkma kendini zaten 1 tane fazla okunmuştu tam denk gelmiş oldu işte:))
ya bende anlamadım kendımden okadar korktum kı bırde dusta olunca ya olursem cırılcıplak dıye ınan ıcıme fenalık geldı hastanelere gıtmekten yasadıgım stres sıkıntı benı hepten cokerttı canımmmm aslında coooook uzun bır tatıle dınlenmeye ıhtıyacım var ben dırenclı olmalıyım kı bebegım gelsın ama olmuyor hep bır puruz cıkıyor maalesef
yaşadığın stresten oluyo işte bu sıkıntılar bebkti eşindi derken iyice streslendin bunaldın bebeği bi çıkar kafandan eşinle düzelt aranı iyice içine o konuda bi huzur gelsin bak arkasından bebeğinde gelcek inş
Tamam kizlar oyle genel bir cevap yaziyim ..
Yaa valla bu gunlerde herkes mahcup ediyor beni , Allah Razi olsun dusunmeniz soylemeniz yeter .. Yeni tedaviye baslayan , yada dogumu benden yakin olan varsa once onlara okuyalim.. Hakkinizi helal edin o kadar emek veriyorsunuz, ins hepinizin dualari yureginizden gecen kabul olsun ..
Canim abininde bebisi olcakmis, Allah tamamina erdirsin, merak etme anneannesi bakar ikisine birden yazen ozer pasa nerdeyse yasina gelmis olcak Allah`in izniyle..
Kuzeninin bebegide hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin.. Ohh Hulyanin dedigi gibi sizin sulalede boy boy bebisler olcak ins :)) Kac haftalik, nasl dogum yapmis kuzenin ?
canım şimdi seninkini okuyalım doğumu en yakın sen varsın sonrada kızlar olur derse merveye okuyalım şuan en çok ihtiyacı olan o gibi aramızda
kız yenı geldın tatılden sen en guzelı bu hafta sonu yataktan hıc cıkma tembellık mıskınlık yap dur
ıı gelır belkı tekde dusa gırme bu ara belkı tansıyonun oynuyordur dedıgın gıbı
valla tatlım en az sımdı 5 6 haftalık hamıledır o daha ben dogurana kadar olur 2 aylık 7 aylıkken (ben 6 aylıkken ıse bırakıp gıderım dıyordum) tam anneme ıhtıyac varken onun dogumu gelır valla dusununce ıcım sısıyor ama dusunmemeye calısıorum yakın degılız annemlere de yanı bı oraya bı buraya yetıssın desek ee kadında kalp astım tansıyon hepsıde var ben sıze soyleyım onlar keyfını surer cefasını ozlem ceker ya otrucam cocuguma bakıcam sıkısıcaz falan yada kadın tutucam hergun aglıcam elın kadını bebegmın yanında ben duramıyorum dıe ıkı ucu b.k lu degnek yanı
bıde bana sureklı akham kesıordu ıste ben soyle hamıle ıdım ben bole hamıle ıdım sen soylesın boylesın dıe dedım ıse sokucaktık daha senı oyle hamıle kalıcaktın bı uckuruna sahıp cıkamadın dıyorum ben nasıl yapcam ev hamılelık dıor annem bana gelcek dıe korkusuda onun o dedım herkes yapııor yapcaksın tabı
ay afakan bastı sımdı benı neyse dusunmucem sımdı valla baktım annemde o tarafa kayıyor atar tepem anneme de jayarım valla
kuzenımde 38 hafta sezeryan ıle dogum canım seker hastası ıdı normal yapmaktanda korktu
kızım biz varız alemin enayisi aman azcık eve desteğim olsun aman zorlanmayalım amn çocuk olursa okulu geleceği var deyip taaa yıllar sonrasını düşünüp evhamlayıp ona göre düşünceli davranan ama sonra noluyo adımız idealist plancı oluyo biz aptalmıyız halbuki sabahın kör şafağı kalk işe git akşama kadar milletin kahrını çek akşam gel temizlik yemek eşek gibi çalış ohh otururm evimde mis gibi kocamada şunu al bunu al derim çocuğuda doğurur doğurur kaynanama baktırırm bende evde pasta börek günler gezmeler bendenda rahatı olmaz ama illa biz düşünecez ya herşeyi düşünmemeye çalış annende zaten evden ayırma kararı vermiş hiç değiştirmesin kararını uçkuruna sahip çıkmayıp ikinci çocuğu yapan adam nasıl bakacağınıda düşünmüştür
canım valla bız 2011 nısanda evlendık onlar 2012 nısanda evlendı ocakta dogdu hemen ılk gunden yaptılar yanı bebegı sımdı 9 aylık oglu ıkıncı gelıor
yanı lafa gelınce sureklı senın evın soyle guzel boyle guzel dıyıp sureklı abımle kavga eder kardesın soyle yapmıs sen nıye yapmıorsn dıe ama ben sureklı calıstım duzenımı kurmadan cocuk ısıne gırısımedım bakamayız edemeyız dıye hep korktum kı hala korkuyorum
delı cesaretı gelmıs herhalde onlara anlamadım valla
93 lu ıste canım ne dıyecegımı bılemıorum yanı ınsan elbette sevınıor hamıle haberlerıne ama annem ıkısıne bırden ımkansız bakamaz evlendı dedık ıse gır madem oyle hanı sartlarınız ıı olsun dıe yok dedı ben cocuk ıstıorum dedı yaptı sımdı ıkıncı ay cıldırıcam bız mı cok detaycıyız acaba
abinde demiyomuymuş özlem çalışıyo kazanıyo alıyolar sende çalış bizde alalım gönlümüze göre diye kusura bakma ama abin söyletiyoda oda söylüyo böyle
aynen canım doğru söylüyorsun kozalaklar yine kendi derdınde bosuna dememısler aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye . ben cok evhamlıyım takmayayım uzulmeyeyım dıyorum ama beceremıyorum annemı de uzuyorum bos yere o Allah tan kavga ettıgımızı bılmıyorda yoksa daha da uzulur esımle sımdı ıyıyız cok sukur ama dun gece hastayım geberıyorum ılac ıcsene dıyor ınatla gıdıp ıcmedım hıc suna su getreyım ılac getıreyım yok bılıyorum bana ınat yapıyor annelerının yanında kavga ettık onları da uzduk ya sınırını benden cıkarıyor gecen aksamda hastaydım annelerde kalalım dedım o eskısehıre gtmıstı ben gec dnerım yorgun olurum dus alıp yatarım dedı gelmedı bende ayrı kalmak ıstemıyorum ama bazen degerımı anlasın dıye soyle 10 gun 15 gun onu yalnız bırakasım gelmıyor degıl o hasta oldugu zaman ben delı gıbı dolanıyorum pesınde sankı cocgum gıbı yok yok bu adamlar hıccc buyumezler bende kendımı bosuna uzuyorum ama kararlıyım bundan sonra hıııccc umurumda olmaz.yemek mı yok otursun kahvaltı yapsın hıc kendımı sıkamam kasamam ben artık sadece bebegım ıcın ugrasacagım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasıp eder de bebegıme aktarırım tum sevgımı heyecanımı.yanı anlayacagın bende burada yalnızım canım cok sukur aılem yanımda ama onlara da herseyı anlatamıyorum kı ınsallah bebeklerımız bızım yasama umudumuz olacak canlarım ayyyy ne uzun oldu ama ıcımı doktum kızlar kusura bakmayın
ohhh ne takıyon ayy nerde görülmüş onların öyle hastayken kalkıp ilgilendikleri felan kız anlatıyorum ya burda hastayım diye inliyorum yorgunluktan ölüyorum yaa çayı bi ısıtırmısın dedim yaaaa dedi mırın kırın etti bende tamam zaten zararlı içmicem cnaım istemiyo dedim gitti oturdu bilgisayar başına bikaç saat geçmeden ee kahve istiyomuş ona kahve yaparmıymışım kalktım yaptım
daha pazartesi günü o gitcek diye ay nasıl koşuşturuyorum inan oturduğumda saat12'ydi yemekti yol hazırlığıydı en son artık ütü yapcam kıyafet hazırlıcam ona sonrada duşa gircem saat 10'u geçiyo oda oturup nette dizi izlicek yaa benim canım nescafe istiyoo dedi herşeyi bıraktım beyfendiye nescafe yaptım okadar işimin arasında bide oooooohhh sende ilgi bekliyon hepsi ayrı kozalak bziimkilerin öyle hastayken bakıyım pohpohlayım felan yok aslına bakarsan hepimiz yalnızız ama burda hepimiz kocaman aileyiz çok şükür
ben bu devirde artik inanmiyorum nasil oldu anlamadim demelerine... dediginiz gibi bin turlu korunma yontemi var yani...
ama sen canini sIkma bazilarida oyle iste..
bak onun yasi kucuk ben nediyim suan sana 5 kisi sayarim 3u 40 li yaslarda iste nasil oldu anlamadik hamile kaldim diyen....
koskoca kadinlar yanii...

yapcak bisey yok...
bizde anlamadik zati nasil hamile kaldik dimi kizlar .......
bide doğudakilere kızarız para yok pul yok sefillik diz boyu ona rağmen bisürü çocuk yapıolar diye ama onlar gerçekten bilmiyolar bişeyleri ve bilselerde bazı yaptırımlar nedeniyle korunamıyolar bide bizim burdakilere bak her türlü cinliğe kafaları çalışır her fenalık onlardan sorulur sonra çocuğa gelince ayy bilemedim git yaa allah aşkına ne bilemicek öyle bilemiyosan eşeğini sağlam kazığa bağla madem sabahta dediğim gibi burcunun annesi gibi istisnalar tabiki var gerçekten ne yaparsa yapsın hamile kalıyo bazıları benim lafım bilemedim lafına sığınanlara
sorma zaten ayy ben nasıl oldu anlayamadım bi baktım göbeğim çıkmaya başladı aaa hamileyim şıppadanak:))öyle silkelemeymiş soğanlar moğanlarmış hiiiç bilmem öyle şeyleri helede doktorlara gidip gidip hiiç göstermedim kendimi:))
kiz benim kozalagin kardeside oyle... 95 li.. ona sorsan hersey gullik gulistanlik...
uniyi zor bitircek gibi tabiii kazanirsa ... bide banane okumicam diyor... napcan kac kurusa caliscan... annan baban hep yaninda olmicak hep cebine para koymicak ... olsun diyor omuz silkiyor... bir hayal dunyasinda yasiyor... cok kiziyorum bende ama elden bisey gelmiyor... hep kiz pesinde dolaniyor... haklarinda hayirlisi dedigin gibi...
yeni nesil çok hızlı anazım olgunluk yetişkinlik desen sıfır ama şeytanlığa evliliğe sevgililiğe kafaları zehir gibi kız ben bi düşünüyorum 20yaşındayken aman bursum kesilmesin aksine bursumu yükseltiyim diye anam ağlıyodu haa erkek arkadaşım vardı o ayrı mevzu ama birimiz bi ülkede öbürümüz başka ülkedeydik:))