Dostlugun ve dayanışmanın topiği

kız doktor her an sancı gelse dogum yapabılırsın dedıgı acılmam oldugu halde bak saat 3 oldu daha benım kozalak benı hıc aramdı sen neden bahsedıorsun :D:D
bunların dogası bu bısı olsa zaten bız onları ararız soruyorum neye guvenıyorsun kıme guvenıyorsun dıyrum tabıkı sana sen guclusun falan dıyor
beklentılerı kucultunce mutlu olucaz sanırım gerısı bos

hahah dogru ımıs :)))

amannnnn iyiki siz varsınızda sızınle unutyorum derdımı esimin arkadası esinden bosandı kız cok ılgısızsın ben ayrılmak ıstıyorum demıs ve carsamba gunu anlasmalı olarak tek celsede bosanmıslar esıme dun dedım ben brseylerı dengelemesem senın bu tavırlarını taksam bızımde sonumuz onlar gıbı olur baskasıda senı cekmes dedımmm ohhhhhh ıyı dedım agzıma saglıkkkk

kız doktor her an sancı gelse dogum yapabılırsın dedıgı acılmam oldugu halde bak saat 3 oldu daha benım kozalak benı hıc aramdı sen neden bahsedıorsun :D:D
bunların dogası bu bısı olsa zaten bız onları ararız soruyorum neye guvenıyorsun kıme guvenıyorsun dıyrum tabıkı sana sen guclusun falan dıyor
beklentılerı kucultunce mutlu olucaz sanırım gerısı bos

hahah dogru ımıs :)))

Kiz ozos sen merk etme, senden kaynana olmaz benim kiz sanada acar canim kapiyi.. :))

sorma hayatim, dun aksam elektrik tesisatcisi bisi yapcakmis ne otekilerin tarafta yarim saat ana trafodan kestiler elektrigi napcam dedim, telde oyun oynadim.. Resmen bagimli olmusuz valla..

Benimde kahvaldi masada hala saat oldu 1.30 , kalmam mutfagi toplamam iki yemek yapmam lazim en azindan, Meremin ciciler yikanmistir onlari asiyim kuruyanlari topliyim yarinda kismetse utusunu yaparim, ama bir hafta oldu dolap hala kokuyor sanki sinir oldum..

cnm sen dolabi bide sirkeli su ile sil ... kokusunu alir belki biraz... ben buzdolabini bile kokunca oyle arada siliyorum... sirke sonra ucuyor nasilsa...

ozlem

yaa iste bazen bende diyorum kaynim bakalim kimle evlencek kimi getircek basimiza... ztn akli bir karis havada...
Allahtan aramizda yas farki varda elti bayaa kucuk olcak benden ama yinede hakkimizda hayirlisi hic belli olmaz vallahi neyle karsilazcagimiz...

sende ii yapmissin fazla yuz verme artik.... ztn sizinkilerede yazik oyle ayni evde cok zor valla... bizde babaannemlerle basta ayni evde yasamistik ama her iki taraf icin zor sartlar... hele simdi senle ilgilenmeye kalksa kizin iyice gozune batar ben hamileim diye seni ihmal etse kadinin ici rahat etmez... Allah yardimcisi olsun valla..

kiz bazen diyorum tek cocuk olmakta baska guzel :9: boyle dertlerim yok... annemin babamin kafasi rahat.. .

Kiza yazdim bu arada, iyiyiz zaman yaklasti , gelmesini sabirsizlikl bekliyoruz, sen nasilsin diye.. Bizde iyiyiz , kucuk kizi bekliyoruz . yazmis bende bir gulumseme gonderdim yeter .. Onun iki oglu var , belkide cidden yazdi bakti onlar orda yiyip iciyorlar ben evde yanliz , bisi sormadi daha henuz baska..

yazman ıı oldu bence sımdı sen yazmasak kız soguk ondan ona boyle yapıorlar dıcek en azından sen bana ılgı gosterıldıgınde sıcak kanlıyım demek ıstemıs oldun ıı oldu canım ıı

amannnnn iyiki siz varsınızda sızınle unutyorum derdımı esimin arkadası esinden bosandı kız cok ılgısızsın ben ayrılmak ıstıyorum demıs ve carsamba gunu anlasmalı olarak tek celsede bosanmıslar esıme dun dedım ben brseylerı dengelemesem senın bu tavırlarını taksam bızımde sonumuz onlar gıbı olur baskasıda senı cekmes dedımmm ohhhhhh ıyı dedım agzıma saglıkkkk

ee bı taraf toplayıcı olmasa nasıl yururkı evlılıkler bızde bu ılgı alaka varken adamlarda ohh cekıor ıyıce ellerını ayaklarını
bu yuzden boyle gelmıs boyle gıder dıcez yola devam

Kiz ozos sen merk etme, senden kaynana olmaz benim kiz sanada acar canim kapiyi.. :))

ayy gelın ne demekmıs o kızım olur benım
gul gıbı gecınırız bız

yaa iste bazen bende diyorum kaynim bakalim kimle evlencek kimi getircek basimiza... ztn akli bir karis havada...
Allahtan aramizda yas farki varda elti bayaa kucuk olcak benden ama yinede hakkimizda hayirlisi hic belli olmaz vallahi neyle karsilazcagimiz...

sende ii yapmissin fazla yuz verme artik.... ztn sizinkilerede yazik oyle ayni evde cok zor valla... bizde babaannemlerle basta ayni evde yasamistik ama her iki taraf icin zor sartlar... hele simdi senle ilgilenmeye kalksa kizin iyice gozune batar ben hamileim diye seni ihmal etse kadinin ici rahat etmez... Allah yardimcisi olsun valla..

kiz bazen diyorum tek cocuk olmakta baska guzel :9: boyle dertlerim yok... annemin babamin kafasi rahat.. .

dıyorum hp zaten annemler ıcın tam kafa dınleme yaslarınızda bunlar sıze gore fazla dıye
babamla tam ıkıncı bahar donemlerınde torn torba yasıyorlar gencler kavga etse ıcınde cocuk aglasa ıcınde kapısını cekıp de rahatlayamıyor :S

kız benhamıle ıken kımse ılgılenmedı kı benımle evıme 2 3 ayda bır gelındı oda mısaıfr onlerıne yemek cay geldı sımdı karnım burnumda yenı yenı yapılıor kı oda mıllet gıbı degıl
ınsallah sızede hayrılı bır gelın gelırde basın agrımaz canım

Kiza yazdim bu arada, iyiyiz zaman yaklasti , gelmesini sabirsizlikl bekliyoruz, sen nasilsin diye.. Bizde iyiyiz , kucuk kizi bekliyoruz . yazmis bende bir gulumseme gonderdim yeter .. Onun iki oglu var , belkide cidden yazdi bakti onlar orda yiyip iciyorlar ben evde yanliz , bisi sormadi daha henuz baska..

cnm gercekten sende hic mi yok dil yoksa akicimi degil ?
yani yoksa azcik basla birilerinden ders almaya bence.. yrn oburgun meryem okula fln gidicek nasil olcak??

yazman ıı oldu bence sımdı sen yazmasak kız soguk ondan ona boyle yapıorlar dıcek en azından sen bana ılgı gosterıldıgınde sıcak kanlıyım demek ıstemıs oldun ıı oldu canım ıı

ee bı taraf toplayıcı olmasa nasıl yururkı evlılıkler bızde bu ılgı alaka varken adamlarda ohh cekıor ıyıce ellerını ayaklarını
bu yuzden boyle gelmıs boyle gıder dıcez yola devam

ayy gelın ne demekmıs o kızım olur benım
gul gıbı gecınırız bız

dıyorum hp zaten annemler ıcın tam kafa dınleme yaslarınızda bunlar sıze gore fazla dıye
babamla tam ıkıncı bahar donemlerınde torn torba yasıyorlar gencler kavga etse ıcınde cocuk aglasa ıcınde kapısını cekıp de rahatlayamıyor :S

kız benhamıle ıken kımse ılgılenmedı kı benımle evıme 2 3 ayda bır gelındı oda mısaıfr onlerıne yemek cay geldı sımdı karnım burnumda yenı yenı yapılıor kı oda mıllet gıbı degıl
ınsallah sızede hayrılı bır gelın gelırde basın agrımaz canım

valla ben diyorum arada senin getircegin gelin kendine benzer en iyisi biz sana secelim diye...
kayinvalidem de ilginc sekilde beni destekliyor...
o benden fazla gergin sanirsam bu konuda...
gecen gun bizim bir arkadas var yakin kozalagin cok yakin arki.. onun kiz arkadasi azcik dellenmis ilaclari karistirmis...
bende kizdan ztn hic hoslanmadim... icim bir turlu isinmadi... cocuga soyledim soylicem cnku kozalakla yedikleri ictikleri ayri gitmez.. neyse cocuk apartopar kiza gitti... cocuk megersem ayrilmak istiyormus...ztn 6 ay bile yok gorusuyorlar...
bende dun aksam kayinvalideye anlattim boyle boyle olaylar var diye...
o da direk kucuk oglana dondu duyuyorsun dimi iii dinllee ders al diyor... artik neler oluyor bilmiyorm...

özgennnn neler oldu kız nasılsın anlat bakalm iyimisin

tazebahar

cnm sayfalari sonra okursun ..... sen hele anlat neler oldu...

cnm gercekten sende hic mi yok dil yoksa akicimi degil ?
yani yoksa azcik basla birilerinden ders almaya bence.. yrn oburgun meryem okula fln gidicek nasil olcak??

Canim 5 sene oldu var tabi bisiler, anliyorum konusulanlari ama basta hic ogrenmek istemiyordum kozalagin baskilarindan kavgalardan bos bir inada bindirmistim.. Simdide konusmaya gelince cumle kuramiyorum pek o yuzdende cekiniyorum kac sene oldu , ing konusmak hem mesafe ben kolaylik oluyor.. Gectigimiz kis eylul- haziran haftada bir gun gittim derlere iste ilk kez gramer fln ogrettiler, olmadi bu senede konusma dersine gidiyim diyorum ama inan mecburiyetten, ayni dedigin gibi sirf Meryem icin , doktoru var okulu var, arkadaslari olcak korkuyorum nasil hallolcak diye ins ustesinden gelebilirim. birde o kadar uyuz bir dil ki, kozalaga diyorum anlamadim odevim var anlat diye sagolsun ben iyi ogretmen degilim , bende tam bilmiyorum niye kurallar boyle diyor oyununa devam ediyor, buda daha cok uzuyor beni .. Bakalim bisiler yapcaz artik, yumurta kapiya dayandi :)

Aslinda kafamda kuruyorum cumleyi soyle dicem diye ama nedense cikmiyor , ayni araba kullanmak gibi cok cesaretsizim ..

canım tesbihler 64000olmuştu dün ben 2500daha okudum 66500 oldu sanırım 700tanede burcuda vardı onu 1000e tamamlarım ben toplam 67500oluyo bide geçen seferden kaalnlar vardı ya onları saymadık onlar kaç taneydi unuttum ben

Canim bende 2000 daha okudum kendim icin,allah hapinizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah

Canim 5 sene oldu var tabi bisiler, anliyorum konusulanlari ama basta hic ogrenmek istemiyordum kozalagin baskilarindan kavgalardan bos bir inada bindirmistim.. Simdide konusmaya gelince cumle kuramiyorum pek o yuzdende cekiniyorum kac sene oldu , ing konusmak hem mesafe ben kolaylik oluyor.. Gectigimiz kis eylul- haziran haftada bir gun gittim derlere iste ilk kez gramer fln ogrettiler, olmadi bu senede konusma dersine gidiyim diyorum ama inan mecburiyetten, ayni dedigin gibi sirf Meryem icin , doktoru var okulu var, arkadaslari olcak korkuyorum nasil hallolcak diye ins ustesinden gelebilirim. birde o kadar uyuz bir dil ki, kozalaga diyorum anlamadim odevim var anlat diye sagolsun ben iyi ogretmen degilim , bende tam bilmiyorum niye kurallar boyle diyor oyununa devam ediyor, buda daha cok uzuyor beni .. Bakalim bisiler yapcaz artik, yumurta kapiya dayandi :)

Aslinda kafamda kuruyorum cumleyi soyle dicem diye ama nedense cikmiyor , ayni araba kullanmak gibi cok cesaretsizim ..

yaa gercekten bir ulkede yasayinca o dili mutlaka ogrenmek lazim.. .bide yarin obur gun dedigin gibi prenses icin sart... bence sen hic cekinme yarim yumukta olsa cabala konusmaya kozalaklaa ...
ama iste digerlerinde biraz akil olsa sana yardim etmeye calisirlar...
insallah simdi konu komsu ile biraz prtik yaparsin yoksa olmaz... utanilicak bisi degil ... buldugun her firsati degerlendir... cunku bi anda sular seller gibi dili cozulmuyor insanin maalesef.. hem senin ing superdir... alt yapi var yani dil icin sende...

ahh bide seni biraz gaza getirim.. soyle kayinvalidene fln cat cat cevap verdigini dusun :9::9:

yaa gercekten bir ulkede yasayinca o dili mutlaka ogrenmek lazim.. .bide yarin obur gun dedigin gibi prenses icin sart... bence sen hic cekinme yarim yumukta olsa cabala konusmaya kozalaklaa ...
ama iste digerlerinde biraz akil olsa sana yardim etmeye calisirlar...
insallah simdi konu komsu ile biraz prtik yaparsin yoksa olmaz... utanilicak bisi degil ... buldugun her firsati degerlendir... cunku bi anda sular seller gibi dili cozulmuyor insanin maalesef.. hem senin ing superdir... alt yapi var yani dil icin sende...

ahh bide seni biraz gaza getirim.. soyle kayinvalidene fln cat cat cevap verdigini dusun :9::9:

bencede sensenin dediği doğru kayınvalidene pat pat cevap verecegını dusun ozaman motıvasyonun gelır ya kızlar ozgen gırdı cıktı galıba yazmadı da brsey merak ettım hersey yolundadır ınsallah

canım tesbihler 64000olmuştu dün ben 2500daha okudum 66500 oldu sanırım 700tanede burcuda vardı onu 1000e tamamlarım ben toplam 67500oluyo bide geçen seferden kaalnlar vardı ya onları saymadık onlar kaç taneydi unuttum ben

Canim bende 2000 daha okudum kendim icin,allah hapinizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah

selam kızlar nasılsınız? ben okuyorum ama çok yazmaya fırsat bulamıyorum işe yineden başlamak zorunda kaldım çarşamba ayrılacağım inşallah raporu o zaman alıcam çünkü:( çok yorğun oluyorum akşamları eve gittiğimde bide telden yazmak çok zor oluyor.. ara ara ağrım da oluyor benim normal mi bilmiyorum ama bakalım.. sizler nasılsınız nasıl gidiyor var mı güzel haberler..

selam kızlar nasılsınız? ben okuyorum ama çok yazmaya fırsat bulamıyorum işe yineden başlamak zorunda kaldım çarşamba ayrılacağım inşallah raporu o zaman alıcam çünkü:( çok yorğun oluyorum akşamları eve gittiğimde bide telden yazmak çok zor oluyor.. ara ara ağrım da oluyor benim normal mi bilmiyorum ama bakalım.. sizler nasılsınız nasıl gidiyor var mı güzel haberler..

Canim senin bu is hic iyi olmadi, yasal dogum izni suren geldi zaten, yada raporu erken alamiyormusun, Allah korusun sancilarin var .. Dikkat et kendine nolur ..
Kizlarin haberleri bekliyoruz tazebahar geldi ama bisi yazmadan cikti , ins haberleri iyidir. Gorkemde kese gormeye gidicekti ins oda guzel haberlerle gelir birazdan..

oyyy hoşgeldin hemde iki kişi gelmişiniz hoşgeldiniz bakalım şuna bak 111haftalık olmuşta öyle sevindiriyo bizi allahım bağışlasın inş canım gözün aydın aramıza almak ne demek buarada duymamış olayım:)

sen sor muhakkak doktoruna duruma gör ebi bak dayanamazsan git bi kontrole derim :))

ohhhh ne güzel allahım topiğin güzel haberlerine bak şimdi sıra geldi yiğenimize inşşş kal kız ikize banada yoldaş ol hemen yetişte göbek tokuşturalım zaten fazla deil en geç 3. ayda büyümeye başlıyosun:))

anam anam paşa geliyomuş erkek egemen oldu topiğimiz maşallah canım hadi hayırlı olsun topikçene gözmüzaydın öğrendik nihayet o değerlerdende ben anlamam canım malesef yardımcı olmaıcam ben yaptırmadım biliyosun ama inş sorun yoktur rabbim saplık sıhhat versin ikinizede

kız tosuncukmu olcak ne takvimine baktım 110gr yazıyo oh ne güzel besliyosun bebişciğini (ay yanlışlıkla bebişler yazdım bizden sakladığın bişey yok dimi ikiz felanmı yoksa seninkide):)))

6-7 ay önce istanbulda simir testi hormon testi ve yumurtalıklarıma baktırmıştım doktor herhangibir sorun yok demişti.eşin sperm testi yaptırsın demişti onuda henüz yaptırmadı git diyorum gidicem diyor fazlada üzerine gitmek istemiyorum.tahinimiz yeni çıktığı için tedaviye yeni doktorla başlayacaz ben bu yaptırdığım testleri doktora göstersemmi yoksa hiç karıştırmadan yeni testmi yaptırsam anlamadım gitti sizce ne yapmalığım bide bu rahim filmi çektirmek istiyorum belki tüplerde sorun vardır doktor çeker mi acaba

canım bende çok istemiştim rahim filmi çektirmek okadar bekleyip olmayınca kesin tüplerde sorun var diyodum doktor hep bekleyelim dedi takip altındayken 6ay düzenli yumurtayı yakalayalım çatladığını görelim olmazsa ozaman isteriz dedi eşini sıkıştırma canım hep diyorum kendiliğinden hadi gidelim test yaptıralım diyen bile 2ayda anca kendini hazır hissediyo psikolojik olarak teste sen git doktora yeni testleri yaptır sonuçlar çıkınca önce yenilere baksın sonra eskileride gösterirsin bunlarda önceki testlerim diye doktora önceden doktora gittim felan diye anlatmamaya çalış o muayene etsin ne dicekse dedin sonra sen gerekirse söylersin ben gitmiştim doktora diye

az kaldı ınsallah hersey yolunda gıdıcek canım
kucuk bıreyımızın fotosunu al gel :)

canım valla bırsey demeyım dıyorum ama ılk cocugnuda kendı buyuttu denemez annem buyutttu evde ıken bıle gece emzırır anneme verırdı annem gece 3 4 onu uyuturdu sonra hala yemek saatı uyku saatı annemın kontrolnde ıkıncı cocuk nasıl olacak ayrı merak konusu

anneme cok ezıyet olucak kesınlıkle hepde ozlemınde bebegını yasına getırıp bırakıp gıtcem buraları dıyordu gıtmesın dıye onune engel koymak ıstedıler herhalde

20 yasında 2 cocuk sahıbı olacka Allahın gucune gıtmesın ama cehalet mı dıyım delı cesaretı mı dıyım yoksa boxvermıslık vurdumduymazlık mı dıyım ne dıyım kı
asgarı ucret alıor abım ıkı cocuk yazık cok yazık

seninkiler varya bulmuş kolayını ohhh annen büyütüyo nasılsa ee annenin yanında oturuyolar maddi olarakta yarı yükleri annein üzerindedir oda abinden geleni almış geleni almış bu aldıklarım çocuk olurmu dememiş hiç yani kötü niyetlimiyim bilmiyorum ama belkide evden ayrılmamak için yaptılar

Tünaydın kızlar,

ay ne çok konuşmuşsunuz okumaktan yazamadım.Sabah dusta yıgıldım ben elım ayağım bembeyaz kesıldı kendımı zor salona attım hemen anacıgımı aradm galıba tansyonum dustu doktora gttım c vıtmını verdı brde grıp ılacı brde serum taktılar sımdı de ofse geldım işte

geçmiş olsun canım ya dikkat et bakalım kendine hayırdır yaa canım öyle yığılma c vitaniminiyle geçiştirilirmi detaylı bi görün doktora

cokkk guzel haberler alınmıs dun.

burcummm ayyy bebegın maasallah kocamn olmus prenses ya hayırlısıyla bebegıne kucagına al da hayatına yenı bır ısık gelsın ınsallah canım.

sense canım senınde pasacık gelıyrmus maasallah pasalarımız cogaldı artık prenseslerınde zamanı geldı ınsallah prenseslerden de bız bat bekleyenlerden gelır ınsallah

nuran senınde kıst gıtmıs prolaktın dusmus hadı gozun aydın gelsın bebsler cfter cfter ınsallah

kızlar gozden kacrdıgım varsa kusura bakmayın.

huluuuuu ya bana kızmayın ama ben hala 1 yasını okuyamadım arkadasım kac gundur hastalıktan ya yerıme bırı alsa vıcdan azabı cekıyorum benımde duam olsun dyordum ama benım yuzumden eksık kalırsa coook uzulurum yerıme bırı alabılırse alsın ben aksam okuyabılırsem yıne ozgenıme ıleterek okuyacagım ınsallah

canım sıkma kendini zaten 1 tane fazla okunmuştu tam denk gelmiş oldu işte:))

ya bende anlamadım kendımden okadar korktum kı bırde dusta olunca ya olursem cırılcıplak dıye ınan ıcıme fenalık geldı hastanelere gıtmekten yasadıgım stres sıkıntı benı hepten cokerttı canımmmm aslında coooook uzun bır tatıle dınlenmeye ıhtıyacım var ben dırenclı olmalıyım kı bebegım gelsın ama olmuyor hep bır puruz cıkıyor maalesef

yaşadığın stresten oluyo işte bu sıkıntılar bebkti eşindi derken iyice streslendin bunaldın bebeği bi çıkar kafandan eşinle düzelt aranı iyice içine o konuda bi huzur gelsin bak arkasından bebeğinde gelcek inş

Tamam kizlar oyle genel bir cevap yaziyim ..

Yaa valla bu gunlerde herkes mahcup ediyor beni , Allah Razi olsun dusunmeniz soylemeniz yeter .. Yeni tedaviye baslayan , yada dogumu benden yakin olan varsa once onlara okuyalim.. Hakkinizi helal edin o kadar emek veriyorsunuz, ins hepinizin dualari yureginizden gecen kabul olsun ..

Canim abininde bebisi olcakmis, Allah tamamina erdirsin, merak etme anneannesi bakar ikisine birden yazen ozer pasa nerdeyse yasina gelmis olcak Allah`in izniyle..
Kuzeninin bebegide hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin.. Ohh Hulyanin dedigi gibi sizin sulalede boy boy bebisler olcak ins :)) Kac haftalik, nasl dogum yapmis kuzenin ?

canım şimdi seninkini okuyalım doğumu en yakın sen varsın sonrada kızlar olur derse merveye okuyalım şuan en çok ihtiyacı olan o gibi aramızda

kız yenı geldın tatılden sen en guzelı bu hafta sonu yataktan hıc cıkma tembellık mıskınlık yap dur
ıı gelır belkı tekde dusa gırme bu ara belkı tansıyonun oynuyordur dedıgın gıbı

valla tatlım en az sımdı 5 6 haftalık hamıledır o daha ben dogurana kadar olur 2 aylık 7 aylıkken (ben 6 aylıkken ıse bırakıp gıderım dıyordum) tam anneme ıhtıyac varken onun dogumu gelır valla dusununce ıcım sısıyor ama dusunmemeye calısıorum yakın degılız annemlere de yanı bı oraya bı buraya yetıssın desek ee kadında kalp astım tansıyon hepsıde var ben sıze soyleyım onlar keyfını surer cefasını ozlem ceker ya otrucam cocuguma bakıcam sıkısıcaz falan yada kadın tutucam hergun aglıcam elın kadını bebegmın yanında ben duramıyorum dıe ıkı ucu b.k lu degnek yanı

bıde bana sureklı akham kesıordu ıste ben soyle hamıle ıdım ben bole hamıle ıdım sen soylesın boylesın dıe dedım ıse sokucaktık daha senı oyle hamıle kalıcaktın bı uckuruna sahıp cıkamadın dıyorum ben nasıl yapcam ev hamılelık dıor annem bana gelcek dıe korkusuda onun o dedım herkes yapııor yapcaksın tabı
ay afakan bastı sımdı benı neyse dusunmucem sımdı valla baktım annemde o tarafa kayıyor atar tepem anneme de jayarım valla

kuzenımde 38 hafta sezeryan ıle dogum canım seker hastası ıdı normal yapmaktanda korktu

kızım biz varız alemin enayisi aman azcık eve desteğim olsun aman zorlanmayalım amn çocuk olursa okulu geleceği var deyip taaa yıllar sonrasını düşünüp evhamlayıp ona göre düşünceli davranan ama sonra noluyo adımız idealist plancı oluyo biz aptalmıyız halbuki sabahın kör şafağı kalk işe git akşama kadar milletin kahrını çek akşam gel temizlik yemek eşek gibi çalış ohh otururm evimde mis gibi kocamada şunu al bunu al derim çocuğuda doğurur doğurur kaynanama baktırırm bende evde pasta börek günler gezmeler bendenda rahatı olmaz ama illa biz düşünecez ya herşeyi düşünmemeye çalış annende zaten evden ayırma kararı vermiş hiç değiştirmesin kararını uçkuruna sahip çıkmayıp ikinci çocuğu yapan adam nasıl bakacağınıda düşünmüştür

canım valla bız 2011 nısanda evlendık onlar 2012 nısanda evlendı ocakta dogdu hemen ılk gunden yaptılar yanı bebegı sımdı 9 aylık oglu ıkıncı gelıor

yanı lafa gelınce sureklı senın evın soyle guzel boyle guzel dıyıp sureklı abımle kavga eder kardesın soyle yapmıs sen nıye yapmıorsn dıe ama ben sureklı calıstım duzenımı kurmadan cocuk ısıne gırısımedım bakamayız edemeyız dıye hep korktum kı hala korkuyorum
delı cesaretı gelmıs herhalde onlara anlamadım valla

93 lu ıste canım ne dıyecegımı bılemıorum yanı ınsan elbette sevınıor hamıle haberlerıne ama annem ıkısıne bırden ımkansız bakamaz evlendı dedık ıse gır madem oyle hanı sartlarınız ıı olsun dıe yok dedı ben cocuk ıstıorum dedı yaptı sımdı ıkıncı ay cıldırıcam bız mı cok detaycıyız acaba

abinde demiyomuymuş özlem çalışıyo kazanıyo alıyolar sende çalış bizde alalım gönlümüze göre diye kusura bakma ama abin söyletiyoda oda söylüyo böyle

aynen canım doğru söylüyorsun kozalaklar yine kendi derdınde bosuna dememısler aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye . ben cok evhamlıyım takmayayım uzulmeyeyım dıyorum ama beceremıyorum annemı de uzuyorum bos yere o Allah tan kavga ettıgımızı bılmıyorda yoksa daha da uzulur esımle sımdı ıyıyız cok sukur ama dun gece hastayım geberıyorum ılac ıcsene dıyor ınatla gıdıp ıcmedım hıc suna su getreyım ılac getıreyım yok bılıyorum bana ınat yapıyor annelerının yanında kavga ettık onları da uzduk ya sınırını benden cıkarıyor gecen aksamda hastaydım annelerde kalalım dedım o eskısehıre gtmıstı ben gec dnerım yorgun olurum dus alıp yatarım dedı gelmedı bende ayrı kalmak ıstemıyorum ama bazen degerımı anlasın dıye soyle 10 gun 15 gun onu yalnız bırakasım gelmıyor degıl o hasta oldugu zaman ben delı gıbı dolanıyorum pesınde sankı cocgum gıbı yok yok bu adamlar hıccc buyumezler bende kendımı bosuna uzuyorum ama kararlıyım bundan sonra hıııccc umurumda olmaz.yemek mı yok otursun kahvaltı yapsın hıc kendımı sıkamam kasamam ben artık sadece bebegım ıcın ugrasacagım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasıp eder de bebegıme aktarırım tum sevgımı heyecanımı.yanı anlayacagın bende burada yalnızım canım cok sukur aılem yanımda ama onlara da herseyı anlatamıyorum kı ınsallah bebeklerımız bızım yasama umudumuz olacak canlarım ayyyy ne uzun oldu ama ıcımı doktum kızlar kusura bakmayın:kkk:

ohhh ne takıyon ayy nerde görülmüş onların öyle hastayken kalkıp ilgilendikleri felan kız anlatıyorum ya burda hastayım diye inliyorum yorgunluktan ölüyorum yaa çayı bi ısıtırmısın dedim yaaaa dedi mırın kırın etti bende tamam zaten zararlı içmicem cnaım istemiyo dedim gitti oturdu bilgisayar başına bikaç saat geçmeden ee kahve istiyomuş ona kahve yaparmıymışım kalktım yaptım
daha pazartesi günü o gitcek diye ay nasıl koşuşturuyorum inan oturduğumda saat12'ydi yemekti yol hazırlığıydı en son artık ütü yapcam kıyafet hazırlıcam ona sonrada duşa gircem saat 10'u geçiyo oda oturup nette dizi izlicek yaa benim canım nescafe istiyoo dedi herşeyi bıraktım beyfendiye nescafe yaptım okadar işimin arasında bide oooooohhh sende ilgi bekliyon hepsi ayrı kozalak bziimkilerin öyle hastayken bakıyım pohpohlayım felan yok aslına bakarsan hepimiz yalnızız ama burda hepimiz kocaman aileyiz çok şükür

ben bu devirde artik inanmiyorum nasil oldu anlamadim demelerine... dediginiz gibi bin turlu korunma yontemi var yani...
ama sen canini sIkma bazilarida oyle iste..
bak onun yasi kucuk ben nediyim suan sana 5 kisi sayarim 3u 40 li yaslarda iste nasil oldu anlamadik hamile kaldim diyen....
koskoca kadinlar yanii... :9: yapcak bisey yok...
bizde anlamadik zati nasil hamile kaldik dimi kizlar .......

bide doğudakilere kızarız para yok pul yok sefillik diz boyu ona rağmen bisürü çocuk yapıolar diye ama onlar gerçekten bilmiyolar bişeyleri ve bilselerde bazı yaptırımlar nedeniyle korunamıyolar bide bizim burdakilere bak her türlü cinliğe kafaları çalışır her fenalık onlardan sorulur sonra çocuğa gelince ayy bilemedim git yaa allah aşkına ne bilemicek öyle bilemiyosan eşeğini sağlam kazığa bağla madem sabahta dediğim gibi burcunun annesi gibi istisnalar tabiki var gerçekten ne yaparsa yapsın hamile kalıyo bazıları benim lafım bilemedim lafına sığınanlara
sorma zaten ayy ben nasıl oldu anlayamadım bi baktım göbeğim çıkmaya başladı aaa hamileyim şıppadanak:))öyle silkelemeymiş soğanlar moğanlarmış hiiiç bilmem öyle şeyleri helede doktorlara gidip gidip hiiç göstermedim kendimi:))

kiz benim kozalagin kardeside oyle... 95 li.. ona sorsan hersey gullik gulistanlik...
uniyi zor bitircek gibi tabiii kazanirsa ... bide banane okumicam diyor... napcan kac kurusa caliscan... annan baban hep yaninda olmicak hep cebine para koymicak ... olsun diyor omuz silkiyor... bir hayal dunyasinda yasiyor... cok kiziyorum bende ama elden bisey gelmiyor... hep kiz pesinde dolaniyor... haklarinda hayirlisi dedigin gibi...

yeni nesil çok hızlı anazım olgunluk yetişkinlik desen sıfır ama şeytanlığa evliliğe sevgililiğe kafaları zehir gibi kız ben bi düşünüyorum 20yaşındayken aman bursum kesilmesin aksine bursumu yükseltiyim diye anam ağlıyodu haa erkek arkadaşım vardı o ayrı mevzu ama birimiz bi ülkede öbürümüz başka ülkedeydik:))

Kzalak eve erken geldi saat 3.30 normalde 6 dan once gelmez isler cok yogun der, bgn yagmur yokmus bisiklete gitcekmis .. dedim zaten anca bisiklete gitmek icin erken gel, hergun millet hril haril oteki evde calissin bir oda yapcaz alt tarafi bitiremiyelim , zaten kredide yerilandi orada ne banyo var hala ne tesisat ne mutfak ne pencere..

merak etme bitcek yapcaz napiyim kardesim hasta raporlu oyle geliyor calisiyor diyor, bizimki dogrucu davut ya hemen ise gitcek dedim gitme zaten ilk uc gunu kesiyorlar sonrasi full odeniyor.. Gitti olmaz cok is vr iyilestim diye.. Iyi dedim sen bitirince evi bende bende yemek yaparim dedim, sanki biz butun gun calismadik diyor, bende calstim icimde can buyutuyorum dedim ilk kez neymis bumuymus yeni bahanem.. uff icimden gelmiyor napiyim yani moral sifir , millet bitirsin girsin evine hadi doguma yetismedi insan uzulur hizlandirir, yok anacim biz anca etrafa para sacalim, nasilsa burcu ordan burdan artircak oducek o krediyi senelerce ..

Kzalak eve erken geldi saat 3.30 normalde 6 dan once gelmez isler cok yogun der, bgn yagmur yokmus bisiklete gitcekmis .. dedim zaten anca bisiklete gitmek icin erken gel, hergun millet hril haril oteki evde calissin bir oda yapcaz alt tarafi bitiremiyelim , zaten kredide yerilandi orada ne banyo var hala ne tesisat ne mutfak ne pencere..

merak etme bitcek yapcaz napiyim kardesim hasta raporlu oyle geliyor calisiyor diyor, bizimki dogrucu davut ya hemen ise gitcek dedim gitme zaten ilk uc gunu kesiyorlar sonrasi full odeniyor.. Gitti olmaz cok is vr iyilestim diye.. Iyi dedim sen bitirince evi bende bende yemek yaparim dedim, sanki biz butun gun calismadik diyor, bende calstim icimde can buyutuyorum dedim ilk kez neymis bumuymus yeni bahanem.. uff icimden gelmiyor napiyim yani moral sifir , millet bitirsin girsin evine hadi doguma yetismedi insan uzulur hizlandirir, yok anacim biz anca etrafa para sacalim, nasilsa burcu ordan burdan artircak oducek o krediyi senelerce ..

offfff canım ya takma bız bugun ne konustuk bunların hepsı odun hepsi madem o onemsemıyor sende onemseme sankı o yasamıyor o evde bazennn cok sınırlenıyorum senın su kozalaga yaaa

anladım canıımm. bakalım bu haftalarda benden istemezlerse ben sorayım idrar vercem proteine bakın diye :27:
Bizim özel hastane de muayene 27 TLydi. şimdi 50 olmuş. yani tam özel olsa neyse özel gibi de değil hiç sanırsın ki devlet yarısı.

benimde ütüler var duruyo öle. dün ütüleyim dedim anca 4 parça yapmışım belim ağrıdı bıraktım. artık hergün parça parça ütülüyecem :(

canıım ben dün 6000 demiştim sanırım dimi. sen onu toplam 8000 yap. 2000 daha okudum ben. bugünde annemlere gidecez kısmet olursa yolda çekebildiğim kadar yine çekerim yazarım ben sana..

Canıım dikkat et kendine yaa. bi doktora görün güzelce ayrıntılı şekilde A'dan Z'ye muayene etsin bi. İnşallah bişeyler yoktu. yatıp dinlenseydin ya bugünde nasılsa son gün. yarın bol bol dinlen bari canım.

yaa bende öyle parça parça yapıodum o düz şeyleri nasılsa kolay bunlar diye sallamıyodum anaaam birikmiş kalmış artık bi süreden sonra ikki büklü yaptım ama allaha şükür kolayladım gerçi kozalak geldi dün yine bi makine çamaşır çıktı tabi hepside ütü:(((

kız yok onlar sımdı hayatta evı ayırmazlar dun ev bakıorlardı ama bugun kalır o ıs cunku tek cocukla nasıl yapcaz modunda ıdılerdı ama karısının dırdırı ıle ev ayırma telası vardı sımdı hayatta gıtmez ooo ıyıce yerlesırler annemlerın rahatlama hayallerı suya dustu

valla halalık guzel duygu ama ben ılk bebekten babasından cok ılgılenmıstım ama onlar benımle hıc ılgılenmedı belkı aynı ılgı alakayı beklıyordu benden gectı o ısler ne kadar ekmek o kadar kofte

90 lı yıne bı derece ya azıcık ıdare eder dusun 93 lu ve ıkı cocuk yolda gorsem cocuk derım ama yanında ıkı cocuk gıbı gelıor yengem olmasa yanı dısardan bırı olsa garıbıme gıder

kız ben sana asıl hıkayeyı anlatsam soklara gırersın bunlar abımle bır hafta telefon ıle gorusuyorlar hıc yuzyuze gorusme yok
mersınde yasıordu kactı geldı buraya dusun hıc tanımadıgı bır adama cıktı geldı bız de soka gırdık delımısın ya senı satsa atsa organ mafyası cıksa ne yapacaktın dıyorum yaptım oldu dıyordu sonra hıc tanımadıgı adamdan hemen cocuk ıstıorum dıe tutturdu cocuk yaptı sımdı ıkıncı cocuk bu ne hız demı

ben 6 sene flort 2 sene evlılık hala kocama guvenemıorum dıyordum :))

demı bızde anlamadık gıttı nasıl yaptık bu cocukları :D:D
ohh maşallah anaam ben utanıyım kendimden valla 11sene flört 2yıl evlilik sonunda hamile kaldım ve hamile kaldığımda hala endişelerim vardı tüh bana kınadım kendimi durun bi kenarda utanıyımda geliyim kendimden elin kızları nasıl cesur yürek

hay sizin çeneniz çekilmeye :)
sabah evde elenktirik yoktu giremedim sizde yazmışta yazmışsınız.
ayy kendimi mal gibi hissettim yaa :D eskiler evde tv filn yokken napıyomuş acaba. abartısız yarım saat tek bi noktaya baktım oturdum öyle. hiç bişey yapasım gelmedi :D elektrik geldi de bende kendime geldim :))
canım hiç bişey yapmak istemiyo. ne yemek, ne ütü, ne temizlik. nolcak ki böle bu halim.. :(

hahahay ayy öldüm gülmekten yarım saat demek tek noktaya baktın allah seni netmesin emi ama bencede çeneniz çekilmesin emi bi kuran okuyum dedim anaaam sonu gelniyo sayfaların

doğru soyluyorsun benım esımde herkes tarafından efendı bılınır ve gercekten oyledır kavgalı olmadıgımız zaman dsarı cıkalım desem hemen cıkarız o yonden rahatım ama ıste bırde ınce anlayıslı olsa... ama maalesef hepsı bır arada olmuyor mesela kucuk ablasının bıraz maddı durumu iyi degil o gorumcemde bazen dengesızlık yapıp bıraz sacma konusur falan bana der sen alınma onun psıkolojısı bozuk dıye ama bende dıyorum kı suan benımde psıkoljım ıyı degıl bende her hasta oldugumda bebegım gelmedıgınde gızlı gızlı aglıyorum ve bu onu bılmıyor ama neden bana daha hosgorulu davranmıyor

çünkü biz fazla güçlüyüz dirayetliyiz canım bizim hertürlü zorluğun altından kimsenin desteği olmadan kalkabileceğimizi okadar iyi biliyolarki oyüzden bizim sıkıntılarımız gözlerine görünmüyo nasılsa halleder bi şekilde oluyo am bizde el bebek gül bebek çıtkırıldımlık yapsak bişey oldumu etrafa saldırsak bukadar güçlü lduğumzu belli etmeseydik bak nasılda herkesin ilgi odağı oluyoudk cahillik bizde esasında ama burcunun dediği gibi canım beterin beteri var çok şükür gözü dışarda eşler değiller birazcık hödükler okadar ne adamlar var evde akşama kadar yatıp karısını çalıştıran içki kumar harcayıp eve ekmek getirmeyen karısını döven eli işte gözü oynaşta cicim balım deyip aynı anda başka kadınlara kızlara bakan allah korusun böylelerinden düşmanlarımın bile başına vermesin

iyi demişinde deme bidaha yaaa allah korusun nedemek sonumuz öyle olur felan dillendirme öyle şeyleri allahım o noktaya getirmesin kimsein yuvasını

tamam yazdım canım

ee sence normal değilmi kız ha doğurdun ha doğuracan bide işe gidiyosun bırakta ağrısın artık bi bitseydi senin şu işte bi izne çıkabilseydin valla biz rahatlıcaz bu gidişle doğuma giderkende doğuma gitmeden bi yarım saat gelsen şu iş var diye çağırcaklar

offfff canım ya takma bız bugun ne konustuk bunların hepsı odun hepsi madem o onemsemıyor sende onemseme sankı o yasamıyor o evde bazennn cok sınırlenıyorum senın su kozalaga yaaa

sinirlenip sinirlenip , sinirimle kaliyorum iste, yarin diorum tamam duzelcek yapcaz iyi dusunmeye calisiyorum. 3. gun gene ayni anacim bizimkinden adam olmaz hala cocuk buyuk rolleri kesiyor aileme bakiyorum diye anasina babasina sahip cikip sirti yalandan sivazlaninca erkek oluyor iste..
Valla icimi bosaaltiyom bosaltiyom, saniyesine doluyor , halime gulsem mi aglasam mi sasirdim :1:

Back
X