- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
günaydın kızlarrr sabah yaptıgım test maalesef yıne negatıf bende kesın kıst oldu dıyerekten sabah 9 da doktorumun yolunu tuttum :) alttan muayene etti ve kist falan yok :) tabı kı kese goremıyorum ama kese ıcın zaten erken dedı ve rahım duvarında kalınlasmıs dedı ama bılıyorsunuz kı bu adetten hemen once de kalınlasıyor ve kan testı verdım saat 9:15 gibi 1 saate cıkar dedıler sonucu kardesım alacak umarım hayırlı haberler gelırrr :)
Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık.Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.
Kuzum insallah kan testi pozitif cikar biliyosun idrar testinde cikmayip kan testinde cikan bir suru bebis var :))heyecanla bekliyoruz sonucu:)
bende okadar heyecanlıyım kııııı sımdı kalpten gıdecegımmm herhaldeeee :) hakkımızda hayırlısı olsun negtıfe elbet uzulecegım ama hayırlısı buymus dıyecegım hersey Allah'tan .
Aynen oyle canimm hersey allahtan yoksa eger zamani gelmemis daha demektir hayirlisiyla saglikla gelsin de gec gelsin kuzucum :)geldi sanip kaybetmek oyle aci ki allahim kimseye yasatmasininsallah su an seninledir ama degilsede kasim icin calismalara tam gaz devam dimii :))
Canim nasilsin bugun?? Agrilarin gecmistir insallahpasamiz nasil kocaman olmus ohh bee:)) artik istedigi zaman gelicek annesi biz ne desek bos ama az kaldigi kesin kavusucaksiniz insallah saglikla :))
şimdi hastaneden aradılar hormon cihazlarında bir sıkıntı olmuş teknik servis gelecekmiş sonucunuz 5 ten sonra cıkacak dedıler hanı hastanedeysenız beklemeyın demek ıcınnn Allah'ım yaa aksılıge bakın kızlar neyse beklıcezz artıkk
Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık.Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.
Folikulden kastettigi ne acaba drun :s kist olmamasi da super hadi hayirlisi insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?