Dostlugun ve dayanışmanın topiği

inşallah canımm maşallah allah nazarlardan saklasın sağ salim kucagına almayı nasip etsin biliyodum bugünleri göreceğimizi inanıyorum senin için bak ne zaman toparlandın o zaman geldi bebişimiz sana maşallah sürekli maşallah demek geliyo içimden aminn allahım kimseynin kucağını boş bırakamsın, isteyen herkese en hayırlı zamanlarda sağlıkla yaşatsın inşallah..

iiz canım sen nasılsın ne değeriydi o dur ben kaçırmışım noluyo?? hadi guzel haberlerle gel inşallah

merve

canımcım biz de seni çok seviyoruz, sen de benim gibisin bende şimdiye kadar istediğim herşeye kavuştum azmettm kazandım çok şükür bu bebek olayı olmayınca çok bozulmuştum ilk başlarda nasıl ben isterim de olmaz tabi yanlış bi tutum,sonrasında allaha teslim ettim kendimi o ne verirse başım gözüm üstüne..zamanı var işte..zaman zaman dedikçe aklıma hep murathan mungan şiiri geliyo

Bana zamandan söz ediyorlar
Gelip size zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından, ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
Hepsini bilirsiniz zaten, bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
Dahası onalar da bilirler.
Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler, öyle düşünürler.
Yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle yeniden karşılaşmak
kolay değildir elbet.
Kolay değildir bunlarla baş etmek, uğruna içinizi öldürmek.
Zaman alır.
Zaman alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, açılar dibe
çöker.
Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir.

Progesteron tahlili yaptırdım 23.6 çıktı canım

Super bi ruyaymiss insallah gercek olsun tatlim :))

Aminn canim aminn oncelikle topigimizdeki butun kizlar ve dunyanin neresinde varsa bu duyguyu yasamak icin yanip tutusan allahim nasip etsin insallah :)tabii hamilelere de bi cirpida saglikli dogumlar saglikli bebekler nasip etsin allahim:)siire bayildim bu arada :)

Bizde seni cok seviyoruz bu aradaaa :))

Teşekkür ederim bebeğimmm

süpermişşş bu aynen zaman herşeyin ilacı aslındaaaa.Rabbi'm biz kadınlara öyle bir kudret vermiş ki aslında her ay yıkılıp yıkılıp yeniden dikilioyruz bebeğımız için ve yeniden baslıyor hayat bebegımız için yeniden yeniden bıkmadan usanmadan Rabbi'm hepimizin gonlune gore verseın eger bugun bebegımız olmuyorsa bunda da vardır bır hıkmet emınım Rabbı'm goruyordur da bizim göremediğimiizi ondan nasip etmıyordru

Merhaba kızlar, paylaşmak istedim belki beni hatırlayanlar olur şubattan beri her ay bekliyordum,bugün kan testi verdim pozitifallah isteyen bekleyen herkese kısmet etsin,benim umutlarımın bittiği ay geldi bebeğim,gelecek aya tedaviye başlayacaktık,inşallah hepinizden güzel haberler alırım bende

Tebrik ederimm canim saglikla kucagina al insallah bebisini :))

ohhh ne guzel yumurtlamışız yani maşallah
hadi güzel haber gelsin şimdi

aaamiiiin canım benim

canım benim hayırlı olsun rbbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasibetsin
Merveeeeee

yılmak yok yola devam inşallah bizde bu güzel haberleri alacağız,rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun,allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin,maşallah
yakında eminim bu topikte hamile olmayan kalmayacakkkk

canım benim hayırlı olsun rbbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasibetsin

amin canım hepimize nasip olur inşallah,sendende güzel haber bekliyorum

s

seni hatırlıyorummmmm :) Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah bende şubattan beri bekliyorum bebeğimi ve bende bugun kan verdim umudum olmasa da sonucumu beklıyorummm inşallah Rabbi'm isteyen herkese nasip eder.

haklısın yılmak yok bızde bu guzel haberlerı alacagızzz ve mınıgımızzzz geldıgınnndeee poposundan kocamnnnn bır ısırık alacagız hayırlısıyla bugunlerın hatrına :)

mervecim sağol canım beraberde beklemiştik senle,inşallah güzel haberler alacaksın sende,sakın pes etme yılma,bizim bebişler çoook nazlı olacaklar belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…