Dostlugun ve dayanışmanın topiği

mervecim sağol canım beraberde beklemiştik senle,inşallah güzel haberler alacaksın sende,sakın pes etme yılma,bizim bebişler çoook nazlı olacaklar belliki

inşallah canım bakalım hayırlısı olsunda gec olsunda guc olmasın Allah'ım dermansız dert vermesınnn canım benım sen kan vermeden once ıdrarda da cıktı demı benım ıdrar negatıf maalesef

inşallah canım bakalım hayırlısı olsunda gec olsunda guc olmasın Allah'ım dermansız dert vermesınnn canım benım sen kan vermeden once ıdrarda da cıktı demı benım ıdrar negatıf maalesef

Evet canım sabah idrarda da çok silik çıkmıştı.Ben geçtiğimiz aylarda da idrarda pozitif sonuç alıyordum ama kan negatif çıkıyordu artık güvenmiyorum idrara en garantisi kan galiba

azzzzz önce lavaboya koştummmm heh adet oldum dedim ama kremsi akıntıymışşş Allah'ım adet olsamda kurtulsam eger bebegım yoksa

üçyüzbin yıl gibi geliyo bana şu- son -üç-gün yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooooooooooooooooooooooooop sonucum benimle
hepimiz hakkında hayırlısı olsun insanoğlu nelere alışmıyoki ,her durumu kabullenicez mecbur

cnm allah saglikla kucagina almayida nasip etsin .... tebrikler...

merve

cnm sende umutsuzluga hemen kapilma bnce... oncelikle bir test sonucunu gorelim... insallah supriz olur... ama olmassada regli olmani saglar...psikolojik olarak netlesmis olur durumun.... sonra hemen kaldigin yerden calismalara devammm doktorunkide laf... idrarda negatifse diyo..
idrarda cok degisken durumlar... en son guvenicegi sey o olmali bence...

ya benım kızdıgım ooo doktorlar bangır bangır dıyor gec dollenmeyse cıkmaz dıye sonucta tıpta tum ıstısnaları goz onune almak gerek madem okadar emındın bıraz daha bekle hamıle degılsın deseydııı bana yok yok hamıle de kalsam artık o kadına gtmcemm

ayyyy kadınmıydı bideeee öffff bu kadınalrdan kadın doğumcu olmuyo yaa ne kadar tanıdıysam saçma sapan şeyler yapıyo, tabi iyi olanlaırı tenzih ederim...banada bitanesi nıye ıdrar testı yapıyosunki demişti kendi doktorumda napacakmısız kurbaga testimi demişti

Kurbağa testi ha! Ay ne güldüm

İyi doktorları tenzih ederek söylüyorum ama genelde erkek doktorlar (kadım doğum) daha başarılı sanki. Ama ben de erkek doktorda rahat edebilir miyim bilmiyorum. Alttan muayenede utanırım herhalde. kadın doktorda bile utanmıştım smear yaptırırken

Son düzenleme:

Kadin kadin dogumcudan nefret ediyorum yanii mutlaka iyisi vardir ama bana hic denk gelmedi bi tek doktorlardaki julideyi seviyorumm :))) saka bi yana hakkaten erkekler daha basarili ve anlayisli rahatlatici konusuyolar bence hic cekinme muaynede zaten bi ortu ortuyolar gormuyo bile dr sadece ultrasonu yerlestirirken bakiyo biraz smear alirken daha hasir nesir olunuyo muayne oyle degil :))

kızlar çogu arkadasa soyledım ama buraya da yazayım dedım :) kan sonucum negatıf 0.46 çıkmış deger tabı kı kardesımde cok uzuldu ve hemen erkek doktorla konusmus durumu anlatmıs ablam subattan berı bebek ısıtyor ama olmadı demıs azızeye gelıyor yumurtlama takıbı falan yaptırdı azızede bır sorun yok deneyın dıyor her seferınde demıs soner bey hsg cekıldı mı ablan hayır esının sperm sayısına bakıldı mı hayır pekı azıze neye gore hersey normal dıyor demıs sımdı bakalım bayrama kadar adet olursam adetten sonra eger olmazsam bayramdn sonra yenı doktoruma gıdecegım hastanesedekı herkes kardesımde dahıl bana hep erkege gıt dedı ama ben hep utandım bugunde hastanedekı kadın ik çalışanı bencede sonere gıt zaten cok zor bır durum olmadıkca alttan muayene etmıyor edecegı zamanda hastanın bılgısını alıyor dedı kızlarrr ıcım okadar umut doldu kı bu doktorla basaracagıma ınanıyorummm cokk uzun oldu kızmayın ne olur :)

ayy bende kadin dogumcu pek sevmiyorum... onlar kadin olmalarina ragmen daha isi otomatige ve mantiga bagliyorlar... mekanik hareket ediyorlar. ama erkekler daha manevi dusunuyor... kendileri yasamadiklari icin daha anlayisli ve anlamaya niyetliler...
kadin oyle degil maalesef... herkes kendine gore degerlendiriyor durumu... bende boyle oluyor yani sende en fazla soyle olabilir gibi yaklasiyorlar.....

bazen bende bunalıyorum yemek yapmaktan. K.validelere gittiğimizde rahatlıyorum iş konusunda ama bu sefer sinirlerim geriliyo kısmen yaramıyo bana :)
vallahi ne çabuk geçiyo zaman.. başlarda çok geçmiyo gibi olsada sonlara doğru hızlı..
bu arada benim kozalak geçenlerde bebeğe ÇAĞAN ismini koyalım mı dedi. nerden geldiyse aklına :)

Hoşgldin canım. İnşallah hayırlsıyla bebeğin gelir.
Ateşini ölçerek başla. aynı zamanda akıntılarını takip et ve yumurtlama takibini yap. Ateş ölçme yöntemi için o isimdeki topikten destekte alabilirsin. Allah gönlüne göre versin

İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Rüyanda çok güzel hayırlara vesile olur inşallah

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hani 5 te çıkacakmıştı nolmuş. hayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya o dediğin erkek dr. git. zaten kızlarında dediği gibi o kadınlardan anlayışlılar.. Hadi inşallah olacak canım. sen yeter ki ümidini yitirme.

Tazebahar
Canım sendende haftasonu güzel haberler alırız inşallahh

bende çok gülmüştüm yaa benim doktorum bakmıyo bıle ortunun altında adersi gayet ii biliyo o yuzden hiç utanmadım zaten oda ışıklı degıl loş dah aii hissediyo ınsan kendini

aaa merve şuan öğrendim ben eşinden test istemediler eşinin değerini bilmedenmi sen yumurta takibi yaptırdın, ah kuzum benim bende şubattan beri istiyorum bende senin gibi hep kendimde aradım durdum ilaçlar ıctım yumurta için ama meğerse eşimde ufak bi problem varmış, lütfen eşin biranönce test yaptırsın sen rahim filmi çektirmeden önce çünkü allah korusun eşinde problem varsa tüpe yonlendırırlerse rahim filmine ye gerek yok , tabi inşallah allahım kapılarda dolanmadan kendiliğinden mucizeni nasip etsin allah taaa yürekten diliyorum bunu ama nolur eşinle konuş ve emin ol mutlaka kucagımıza alıcaz bu bebişleri

Tazebahar
Canım sendende haftasonu güzel haberler alırız inşallahh

canımmm inşallah ben de buraya hamileyimmmm yazmak ıstıyorum hatta şoktayım inanamıyorum falan yazmak ıstıyorum

negatif olursa zaten siz teselli edersiniz beni

yaa ben cuma aksami yola cikiyorumm........ teee obur pazar doncem... nasil ogrencem simdi test sonucunu... catlarim ben....
neyse artik bulcam bir yolunu internete girmek icin... cafe cafe dolasirim wi-fi icin...

yaa ben cuma aksami yola cikiyorumm........ teee obur pazar doncem... nasil ogrencem simdi test sonucunu... catlarim ben....
neyse artik bulcam bir yolunu internete girmek icin... cafe cafe dolasirim wi-fi icin...

yeterki olumlu çıksın canım telefonun varsa burda bırılerınde onlar sana haber verir kara haber değil güzel haber tez duyulsun inşallahhhhhhhhhhhhh
nereye gıdıyosun bakimmmm

Mervee

canim tam uzulecektim ki..yazinin sonunu gorunce yani senin dirayetli oldugunu yeni dr yemi umt
dusunceni gorunce sevindim. canim...

hopehope

kuz ben hatirliyorum seni...
hayirli olsun canim yaaaa...

iremmm..

cagan ismini ben koydum tunayi da babasi koydu...olabilir cagan ))

en ama eeeeeeen kocamanından "amin"

Kızlar sanırım biraz sancım var .. 15 dk ya düştü bebiş gelecek mi acaba merak ediyorum ve korkuyorum

Kızlar sanırım biraz sancım var .. 15 dk ya düştü bebiş gelecek mi acaba merak ediyorum ve korkuyorum

canım olabilir tabi. korkma sakın. evin içinde yavaş yavaş yürü sen. eğer doğum sancısıysa yardımcı olur doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…