aaamiiiin canım benim
canım benim hayırlı olsun rbbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasibetsin
Merveeeeee
yılmak yok yola devam inşallah bizde bu güzel haberleri alacağız,rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin inşallah
mervecim sağol canım beraberde beklemiştik senle,inşallah güzel haberler alacaksın sende,sakın pes etme yılma,bizim bebişler çoook nazlı olacaklar belliki
inşallah canım bakalım hayırlısı olsunda gec olsunda guc olmasın Allah'ım dermansız dert vermesınnn canım benım sen kan vermeden once ıdrarda da cıktı demı benım ıdrar negatıf maalesef
Merhaba kızlar, paylaşmak istedim belki beni hatırlayanlar olur şubattan beri her ay bekliyordum,bugün kan testi verdim pozitifallah isteyen bekleyen herkese kısmet etsin,benim umutlarımın bittiği ay geldi bebeğim,gelecek aya tedaviye başlayacaktık,inşallah hepinizden güzel haberler alırım bende
cnm allah saglikla kucagina almayida nasip etsin .... tebrikler...
merve
cnm sende umutsuzluga hemen kapilma bnce... oncelikle bir test sonucunu gorelim... insallah supriz olur... ama olmassada regli olmani saglar...psikolojik olarak netlesmis olur durumun.... sonra hemen kaldigin yerden calismalara devammmdoktorunkide laf... idrarda negatifse diyo..
idrarda cok degisken durumlar... en son guvenicegi sey o olmali bence...
ya benım kızdıgım ooo doktorlar bangır bangır dıyor gec dollenmeyse cıkmaz dıye sonucta tıpta tum ıstısnaları goz onune almak gerek madem okadar emındın bıraz daha bekle hamıle degılsın deseydııı bana yok yok hamıle de kalsam artık o kadına gtmcemm
ayyyy kadınmıydı bideeee öffff bu kadınalrdan kadın doğumcu olmuyo yaa ne kadar tanıdıysam saçma sapan şeyler yapıyo, tabi iyi olanlaırı tenzih ederim...banada bitanesi nıye ıdrar testı yapıyosunki demiştikendi doktorumda napacakmısız kurbaga testimi demişti
ayyyy kadınmıydı bideeee öffff bu kadınalrdan kadın doğumcu olmuyo yaa ne kadar tanıdıysam saçma sapan şeyler yapıyo, tabi iyi olanlaırı tenzih ederim...banada bitanesi nıye ıdrar testı yapıyosunki demiştikendi doktorumda napacakmısız kurbaga testimi demişti
Kurbağa testi ha! ay ne güldüm
İyi doktorları tenzih ederek söylüyorum ama genelde erkek doktorlar (kadım doğum) daha başarılı sanki. Ama ben de erkek doktorda rahat edebilir miyim bilmiyorum. Alttan muayenede utanırım herhalde.kadın doktorda bile utanmıştım smear taptırırken
Kadin kadin dogumcudan nefret ediyorum yanii mutlaka iyisi vardir ama bana hic denk gelmedi bi tek doktorlardaki julideyi seviyorumm :))) saka bi yana hakkaten erkekler daha basarili ve anlayisli rahatlatici konusuyolar bence hic cekinme muaynede zaten bi ortu ortuyolar gormuyo bile dr sadece ultrasonu yerlestirirken bakiyo biraz smear alirken daha hasir nesir olunuyo muayne oyle degil :))
Gunaydin kizlarrr...su cuma gelsede adana ya annemlere atsam kendii..yemek yapmaktan hergun
onun derdine dusmekten biktim...
heyecaniiii liii
kiz ne cabuk 10 hafta olmussun bacim..maasallh...gunler su gibii..benimde dun gibiydi 30 hafta bitecek...
kizlarin haberini aldigimizda oyle burcu ozlem belgin
iste dogum vakitleri geldi. dogdu bile birisi...
ne cok sey yasamisiz yavv.. opuyorum herkesiii.. ayni yerde olsakta
doyasiya bulussak konussak...
Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık.Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.
canlar nasılsınız? adete son 6 gün tabi ileri geri gitme gelme olmazsa:18:,ümitlenmiyorum hatta olmadıgını düşünüyorum,dünki değerim güzel inşallah güzel haber işaretidir.ama ben kötüyü kabullenip iyiyye sevinme politikasındayımmmm
Merhaba kızlar, paylaşmak istedim belki beni hatırlayanlar olur şubattan beri her ay bekliyordum,bugün kan testi verdim pozitifallah isteyen bekleyen herkese kısmet etsin,benim umutlarımın bittiği ay geldi bebeğim,gelecek aya tedaviye başlayacaktık,inşallah hepinizden güzel haberler alırım bende
kızlar çogu arkadasa soyledım ama buraya da yazayım dedım :) kan sonucum negatıf 0.46 çıkmış deger tabı kı kardesımde cok uzuldu ve hemen erkek doktorla konusmus durumu anlatmıs ablam subattan berı bebek ısıtyor ama olmadı demıs azızeye gelıyor yumurtlama takıbı falan yaptırdı azızede bır sorun yok deneyın dıyor her seferınde demıs soner bey hsg cekıldı mı ablan hayır esının sperm sayısına bakıldı mı hayır pekı azıze neye gore hersey normal dıyor demıs sımdı bakalım bayrama kadar adet olursam adetten sonra eger olmazsam bayramdn sonra yenı doktoruma gıdecegım hastanesedekı herkes kardesımde dahıl bana hep erkege gıt dedı ama ben hep utandım bugunde hastanedekı kadın ik çalışanı bencede sonere gıt zaten cok zor bır durum olmadıkca alttan muayene etmıyor edecegı zamanda hastanın bılgısını alıyor dedı kızlarrr ıcım okadar umut doldu kı bu doktorla basaracagıma ınanıyorummm cokk uzun oldu kızmayın ne olur :)
Kurbağa testi ha! Ay ne güldüm
İyi doktorları tenzih ederek söylüyorum ama genelde erkek doktorlar (kadım doğum) daha başarılı sanki. Ama ben de erkek doktorda rahat edebilir miyim bilmiyorum. Alttan muayenede utanırım herhalde.kadın doktorda bile utanmıştım smear yaptırırken
kızlar çogu arkadasa soyledım ama buraya da yazayım dedım :) kan sonucum negatıf 0.46 çıkmış deger tabı kı kardesımde cok uzuldu ve hemen erkek doktorla konusmus durumu anlatmıs ablam subattan berı bebek ısıtyor ama olmadı demıs azızeye gelıyor yumurtlama takıbı falan yaptırdı azızede bır sorun yok deneyın dıyor her seferınde demıs soner bey hsg cekıldı mı ablan hayır esının sperm sayısına bakıldı mı hayır pekı azıze neye gore hersey normal dıyor demıs sımdı bakalım bayrama kadar adet olursam adetten sonra eger olmazsam bayramdn sonra yenı doktoruma gıdecegım hastanesedekı herkes kardesımde dahıl bana hep erkege gıt dedı ama ben hep utandım bugunde hastanedekı kadın ik çalışanı bencede sonere gıt zaten cok zor bır durum olmadıkca alttan muayene etmıyor edecegı zamanda hastanın bılgısını alıyor dedı kızlarrr ıcım okadar umut doldu kı bu doktorla basaracagıma ınanıyorummm cokk uzun oldu kızmayın ne olur :)
Tazebahar
Canım sendende haftasonu güzel haberler alırız inşallahh
bende çok gülmüştümyaa benim doktorum bakmıyo bıle ortunun altında adersi gayet ii biliyo o yuzden hiç utanmadım zaten oda ışıklı degıl loş dah aii hissediyo ınsan kendini
aaa merve şuan öğrendim ben eşinden test istemediler eşinin değerini bilmedenmi sen yumurta takibi yaptırdın, ah kuzum benim bende şubattan beri istiyorum bende senin gibi hep kendimde aradım durdum ilaçlar ıctım yumurta için ama meğerse eşimde ufak bi problem varmış, lütfen eşin biranönce test yaptırsın sen rahim filmi çektirmeden önce çünkü allah korusun eşinde problem varsa tüpe yonlendırırlerse rahim filmine ye gerek yok , tabi inşallah allahım kapılarda dolanmadan kendiliğinden mucizeni nasip etsin allah taaa yürekten diliyorum bunu ama nolur eşinle konuş ve emin ol mutlaka kucagımıza alıcaz bu bebişleri
canımmm inşallah ben de buraya hamileyimmmm yazmak ıstıyorum hatta şoktayım inanamıyorum falan yazmak ıstıyorum
negatif olursa zaten siz teselli edersiniz beni
yaa ben cuma aksami yola cikiyorumm........ teee obur pazar doncem... nasil ogrencem simdi test sonucunu... catlarim ben....
neyse artik bulcam bir yolunu internete girmek icin... cafe cafe dolasirim wi-fi icin...
yeterki olumlu çıksın canım telefonun varsa burda bırılerınde onlar sana haber verir kara haber değil güzel haber tez duyulsun inşallahhhhhhhhhhhhh
nereye gıdıyosun bakimmmm
Selam kızlar, uzun zamandır aranızda dolaşıyorum. Selam verme zamanı geldi diye düşündüm. Cünkü artık biz de bebiş istiyoruz. Daha çalışmalara başlamadık.Ön araştırma yapıyorum, ovulasyon günümü bellirlemek için. Umarım hepimiz istediğimiz zaman saglıklı bebeklere kavuşuruz.
Kızlar sanırım biraz sancım var .. 15 dk ya düştü bebiş gelecek mi acaba merak ediyorum ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?