Dostlugun ve dayanışmanın topiği

ayy canım inşşşş pozitif çıkacak.
çok merak ediyorum valla.
ben sabırsızlıktan öldüm seni beklerken.
cuma olaydı biiii

ya canım ben sana sormuştum,bir sorununuz var mı diye?
yok demiştin sen de.
hakkaten eşine de sana da test yapılmadan nerden bilebilirsin ki işler yolunda mı?
bence sen o testleri yaptırana kadar hala yolun başındasın.
ben de kendimi öye saymıştım.
pkolu olduğumu bilmeden önce hep boşa kürek çekmişim.
yok yere aylarca ümitlenmişim.
çünkü daha yumurtlayamıyormuşum bile....
bu nedenle önce testler yapılsın,sonra önüne bakarsın.
burda onca kişi hsg çektiriyor,eşi sperm analizine gidiyor.
sen neden hiç düşünmedin ki?
koş koş hemen yeni bir doktor bul kendine.
yeni bir sayfa aç,ümitlerle dolu

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin inş.

canım olabilir tabi. korkma sakın. evin içinde yavaş yavaş yürü sen. eğer doğum sancısıysa yardımcı olur doğuma.

ay anam çok heyecanlııı....
sakiin ol tatlım.elbet gelecek ahyırlısıyla.
yanında birileri var di mi?

Canım annemle ve eşim yanımda yalnız değilim ama hafifledi sancılarım biraz duş aldıktan sonra baya bi heyecanlarımıştım bebişim gelecek diye ama bakalım inşallah gelir belli olmaz dua edin benim için lütfen ..

Ben okuyunca heyecanlandım. Seni tahmin edemiyorum. Sağlıkla, sorunsuz gelsin inşallah.

Canim insallah sag salim gelir senin yazdiklarini okudukça biz daha cok heyacanlaniyoruz allah yardımcı n olsun canim

Günaydın kızlar,herkese çok teşekkür ediyorum ebda,sesse,esra güzel dilekleriniz beni mutlu etti ve bütün kızlar,inşallah hepimiz güzel haberler veririz ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

günaydınnn :2:

Bu gün adetimin 16. günündeyim. 12. ve 15. günü yoğun çalışmalarımız oldu İlk denememiz bakalım tutcak mı?

Allah razi olsun hepinizden canim bende 8500 okudum simdilik toplam 22500 oldu

Âmin inşallah canım ..
Özlemcim 1000 kelime i tevhid de benim için ekle lütfen ..

Belginde yukarda yzmis 1000 tane okumus.

toplamda 23500 oldu o zaman.

ve bende 2500 okuyarak 26000 yaptık o zaman son sayımız bu sekılde kızlar

Allah saglıkla kucagına almanızı da nasıp etsın hayırlı olsun canım

Bu gün adetimin 16. günündeyim. 12. ve 15. günü yoğun çalışmalarımız oldu İlk denememiz bakalım tutcak mı?

bence calısmalara devam daha en az 1 hafta calısmalısınız bazen bellı olmuor gec dollenme olabılıor ınsallah tutar

Günaydın sekerler nsılsınız bakalmmmm

belgın ne yaptın canım gelısme var mı?
Bu hulya 0311 nerelerde ya kayıplar bı suredır

Olmusmu Feride ve İrem teyzoslar :)

Eki Görüntüle 827958

Günaudınz kızlar..
Yok canım yine kandırdı benim afacan dün çok umutlabmıiştım ama gelmedi ağrım da tam geçmedi zaten yine var bakalım .. Hemen Dr a gitmek istemiyorum tam kesin 5 dk ya düşerse ağrım o zaman gidicem suni sancı almak istemiyorum ondan çok korkuyorum ..
Özlemcim çok güzel olmuş güle güle giysin küçük prensimiz .. Ellerine sağlık..

Eki Görüntüle 827958

canım çok şirin olmuş,güle güle giysin paşamız,

kızlar bugün adetin25. günü,bu adamlar neden çalışma günlerinde sinir ederlerki bizi,dün çalışma olması gerekiyordu,akşam hiç yoktan bir sebepten beni sinir etti dün gece boş geçti sabah yüz vermedim telafi ederiz diyor bide gıcık nolacak

Feride
Kiz kacirmayin bugunu de bari.. ama25. Gun diyosun yum. suren
bitmistir. ama sen genede tedbirini al..

patiklere bayildimmmmm..iremmm...

Feride
Kiz kacirmayin bugunu de bari.. ama25. Gun diyosun yum. suren
bitmistir. ama sen genede tedbirini al..

patiklere bayildimmmmm..iremmm...

canım valla akşam sinir etti beni işte, doktor bize adete kadar gün aşırı dedi,ama açıkça söyliyim bende sıkıldım bu maratondan

ayy canım inşşşş pozitif çıkacak.
çok merak ediyorum valla.
ben sabırsızlıktan öldüm seni beklerken.
cuma olaydı biiii

inşallah canımm inşallah öyle olur hiçbişey hissetmiyorum ama inşallah olumlu olur,yalnız cuma değil cumartesi yaptırıcam cumadan vazgeçtim her iki türlü sonucu da yalnız karşılamak ıstemıyorum kaldıramam gibi geliyo

Cuma sabah mi yapacaksin testi canim...
yok bebeğim cumartesi yaptırcam cma işinden vazgeçtim, korkuyorum test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum cumartesi doktorun verdiği test günü eşimle birlikte teste gitmek ıstıyorum bi garip haller içindeyim

aaa çalışmaya devam şekerim 12-14-16-18. günler derdi bana doktorum ama ben bi baktım 18.gunde yumurtluyorum hiç belli olmaz bu işler adete kadar yola devammmmm

Eki Görüntüle 827958

ayyy ben bu patikleri yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya bu nası guzel bişey nası duygulandım özleeeeeeeeeeeem daha bu bebişin sende olduğunu silik çizgileri hatırlıyoum ne çabuk böyle oldu pöffff maşallah yaaaaaaa

canım valla akşam sinir etti beni işte, doktor bize adete kadar gün aşırı dedi,ama açıkça söyliyim bende sıkıldım bu maratondan

canımcım biliyosun benimkiside ölyedi genelde erkekler böyle yapıyo anladıgım kadarıyl aistisnalar hariç, bende bi ara allahım yaa birileri alsa şu yumurtalarımı da şu spoşlarla birleştirse ben bu peşinden koşma işinden yoruldum dediğimi hatırlıyorum sonra hooop kendimi tüp bebekte buldum
allah korusun tabi sizler için en doğal en gzuel yollardan nasip etsin sizlre ama beklenen gun gelecekse çekilen çilekutsaldır, napacan çekecen mecbuuuuuuuuuur
azcık daha sabret bence az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…