canım sayı 5 milyondan az olunca direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor aşılama olupta zaman kaybetmek istemedi hem maddi hem psikolojık savaş dedi,aşılamanın yüzde 10 şansı oldugu için bide benim yaşım 30un altındayken hazır ilkini hemen yapalım 2. ye düşünürüz doğal yollardan dedi,doktoruma inandım güvendim sadece şimdi denicem olmazsa tekrar denermiym bilmem çok şükür 1 ay içinde değerimiz 2 katına çıktı ama garantisi yok işte ilk bebeğimizi kucağımıza alalım sonrasında eşim için tedavi düşünüyoruz inşallah
belkide ondan artık problem ne çözüm ne biliyorum içim rahat,sizlerin desteğiyle inşallah guzel olacak herşey..
canımcım aslında saklamak değildi amaç ilk öğrendiğimizde şok olduk bizde ben hemen kabullendik sonra tedavi iğne derken çünkü hayatım boyunca hiç iğne olammıştım ama bu sıpa için günde 2 kere iğne oluyorumbir de o sıralar malum eski topic b garip olmuştu ne yazılsa yanlış anlaşılıyodu şimdi yazarım olay başka şeylere gider ne bileyim elektriği farklılaşmıştı eski topicin amaç saklamak değil allah izin verirse güzel haberle gelmek topici şenlendirmek ve süpriz yapmaktı
neyse yapım aşamsına az bi zaman kaldıdualar ile beni yumoş toplama işlemine yollar transfer sırasında da dua edersiniz kendimi güpgçlü hissederim
![]()
Etmez miyiz hiç canım ay masallah bir çırpıda olmuş hersey inş bir çırpıda kalp atışlarını da duyarız :)
oo minnaklar için nelere katlanıyoruz daha da nelere katlamcaz tatlım :))
sende de haklıysın iyice gerilmişti topik inş yeni topik hepimize Uğur getirsin