Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım sayı 5 milyondan az olunca direk tüp bebeğe yönlendirdi doktor aşılama olupta zaman kaybetmek istemedi hem maddi hem psikolojık savaş dedi,aşılamanın yüzde 10 şansı oldugu için bide benim yaşım 30un altındayken hazır ilkini hemen yapalım 2. ye düşünürüz doğal yollardan dedi,doktoruma inandım güvendim sadece şimdi denicem olmazsa tekrar denermiym bilmem çok şükür 1 ay içinde değerimiz 2 katına çıktı ama garantisi yok işte ilk bebeğimizi kucağımıza alalım sonrasında eşim için tedavi düşünüyoruz inşallah
belkide ondan artık problem ne çözüm ne biliyorum içim rahat,sizlerin desteğiyle inşallah guzel olacak herşey..

canımcım aslında saklamak değildi amaç ilk öğrendiğimizde şok olduk bizde ben hemen kabullendik sonra tedavi iğne derken çünkü hayatım boyunca hiç iğne olammıştım ama bu sıpa için günde 2 kere iğne oluyorum:9: bir de o sıralar malum eski topic b garip olmuştu ne yazılsa yanlış anlaşılıyodu şimdi yazarım olay başka şeylere gider ne bileyim elektriği farklılaşmıştı eski topicin amaç saklamak değil allah izin verirse güzel haberle gelmek topici şenlendirmek ve süpriz yapmaktı:21::21:
neyse yapım aşamsına az bi zaman kaldı:1::1:dualar ile beni yumoş toplama işlemine yollar transfer sırasında da dua edersiniz kendimi güpgçlü hissederim:21::21::21:

Etmez miyiz hiç canım ay masallah bir çırpıda olmuş hersey inş bir çırpıda kalp atışlarını da duyarız :)
oo minnaklar için nelere katlanıyoruz daha da nelere katlamcaz tatlım :))

sende de haklıysın iyice gerilmişti topik inş yeni topik hepimize Uğur getirsin

Tabi mala gelsin canım cana gelmesin ama ne bilim özeniyoruz niye ii çıkmıyor diye kızıyorum
aaa neymiş öyle acil e falan bakıyorlar sadece sende tuttur sancım var diye baksınlar doğru düzgün ;)
bende 32 de girdim 34 de girdim şimdi 35 de gircem ne güne randevu alsam bilemedim
haftada bir gel dedi ama acaba 10 gün mü yapsam büyüdüğü belli olur diyorum ne dersin sence ? mantıklı mı?

ay Bayram şekerine az kalmış yam Bayram öncesi inş

canım Hülya İtalyanlara gitti masallah birşey olmadı yüreğini bozma inş vardır ve birşeycik olmaz

Aaa hayırlı olsun canım ii saklamışsın kız ben heyecandan yüz kere anlatırdım :)
inş emeginizin umudunuzun karşılığı gelir canım ilk seferde tutar cankm

dualarımdasın bol bol dua edicim sana

haha sen desen kızardı kozLak belki iyi kendi görmüş çok güldüm ya bende Alman mantığı işte :)))

Hayatim haklisin tabi olsun bir suru ciciler yaptin bundada nazar cikmis olsun ..
Bence git haftada bir yine sen, zaman az kaldi..

kızlar uzun zamandır size söylemek istediğim ama söylemediğim şeyi açıklıyorum:))) dualarınıza ihtiyacım var, biz eylülde doktor randevusuna gittiğimizde eşimde sayı azlığı sebebiyle tüp bebeğe yönlendirildik valla nasıl olduğunu anlamadan pat diye kendimi tüp bebek tedavisi içinde buldum.1 haftadır iğne vuruluyorum pazartesi kontrol var sanırım çarşamba yumoşlar toplanacak allah kısmet eder bi aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olucak,sizler melek taşıyosunuz hepininiz dualarınıza ihtiyacım var
moral olarak çok iyiyim,inancım sonsuz çünkü çok şükür allaha bende bi problem yok eşimde sadece sayı az kalite olarak sıkıntı yok doktorlarımız ümitli ama önce Allah ol diyecek tabiki...
benim durumum bu sizden destek ve dua bekliyorum ben inanıyorum,sizin de inancınızı arkama alırsam daha güçlü giricem o işlemlere...

Canim benimmmm....iyi yapmissin en azindan vakit kaybetmeden caresine bakmissin..canimmmmm her namazdan sonra sana sahsi olarak dua edicem ve kizlarada tabiii..adjnizi vererek...ayyy cok sevindim...ins. bu ay sendende alicax guzel haberii

Hayatim haklisin tabi olsun bir suru ciciler yaptin bundada nazar cikmis olsun ..
Bence git haftada bir yine sen, zaman az kaldi..

neyse rıske gırmeyeyım ozaman salı gunune alayım randevuyu arayım bakım varmıymıs yer
dedıgın gıbı nazar cıkmıs olsun

gece ruyamdada cam kırıkları temızledım baktım ufrak tefek sıkıntılara delalet edıyormus ıns bunlaradır baska sıkıntılar degıldır

Ani bi kararla adanaya gidiyoruzzz annemlere...bi degisiklik olsun. ozlemistik....

canım arada mola vrıp yuru artık kızın buyudu ayacıkların sısmesın tatlım

Haftada gel dediyse haftada. git canim zaten haftada buyur o allahin izniylee...

salı gıtmıstım barı salı gıdeyım en guzelı bıde bu kez ogleden sonra gıdeyım dıyorum sabahları bebıs uyuyor ogleden sonra kasılmalarım falan oluyor barı dedım kasılma zamanlarımda gıdeyım saat 3 de 3,5 da alayım dıorum ınsallah vardır bos yer

Etmez miyiz hiç canım ay masallah bir çırpıda olmuş hersey inş bir çırpıda kalp atışlarını da duyarız :)
oo minnaklar için nelere katlanıyoruz daha da nelere katlamcaz tatlım :))

sende de haklıysın iyice gerilmişti topik inş yeni topik hepimize Uğur getirsin

ayyy teyzesi ağzının duası inşallah olsunda kalp atışlarını duyalım inşallah,katlanırım tabi yeterki gelsin o herşeye razıyım:16::16:

Canim benimmmm....iyi yapmissin en azindan vakit kaybetmeden caresine bakmissin..canimmmmm her namazdan sonra sana sahsi olarak dua edicem ve kizlarada tabiii..adjnizi vererek...ayyy cok sevindim...ins. bu ay sendende alicax guzel haberii

allah razı olsun canım,allah tüm duaları kabul etsin inşallah,bende bi ümit bekliyorum gzuel hbaer inşallah

Ani bi kararla adanaya gidiyoruzzz annemlere...bi degisiklik olsun. ozlemistik....

ohhh ne güzel hadi inşallah yolunuz açık olsun cnm

canlar nasılsınız? Benim için tesbih çekenlerden şimdiden allah razı olsun.Benim kırmızlar bizde misafirdi biliyorsunuz,bugün başlayamadım bende tesbihe,ama hemencecik başlayıp size yetişip sıradaki arkadaşlara okuyacağım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Anne adaylarımızı sağlıkla meleklerine kavuştursun,benim gibi aday adayı olan arkadaşlarada en yakın zamanda hayırlısı ile bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :16: iyiki varsınız

canlar nasılsınız? Benim için tesbih çekenlerden şimdiden allah razı olsun.Benim kırmızlar bizde misafirdi biliyorsunuz,bugün başlayamadım bende tesbihe,ama hemencecik başlayıp size yetişip sıradaki arkadaşlara okuyacağım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Anne adaylarımızı sağlıkla meleklerine kavuştursun,benim gibi aday adayı olan arkadaşlarada en yakın zamanda hayırlısı ile bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :16: iyiki varsınız

allah kabul etsin inşallah canım, herşey dua ile...inşallah annesinin göbişinde olan meleklerimize sağlıkla kavuşuruz bizimde göbişlerimiz meleklerle doğar onalrın tecrübesinden yararlanırız...

Ferideee yolda tesbihini cekiyorum canim. ama resbih olmadigi icin zor oluyor parmakla..sadece simdilik 700 tane cekebildim.. karsiyor elle:((

Ferideee yolda tesbihini cekiyorum canim. ama resbih olmadigi icin zor oluyor parmakla..sadece simdilik 700 tane cekebildim.. karsiyor elle:((

canım ne kullanıyosun bilmiyorum ama ben telefona zikirmatik yükledim o kadar kolay oluyoki,yolda işte heryerde eve giderken falan o yüzden çok rahat çekebiliyorum tavsiye ederim, ya da manuel zikirmatikler var onlarda güzel

bende zikirmatik kullanıyorum :8:
hülüüüü hoşgeldin sana mail atmıştım,bi ara uygun olunca cevaplar mısın

Selam arkadaşlar,

Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.

Sevgiyle kalın,

Canim hayirli olsn yeni topigimiz..
Simdi doktordan geldim topige baktim kapatilmis deyip uzucu seyler gorunce bu kizlar kesin baska topikte toplanmistir deyip aramaya koyuldum vee buldum :9:
Bugun doktorum vardii bebidimin teyzoslarii :)
7 haftamiz dolmus boyumuz 1 cm olmus kalbimizde pit pit atiyormus masallah :)
Oyle mutlu oldukki anlatamam sizi seviyoruz bebisim ve ben :)

Canim hayirli olsn yeni topigimiz..
Simdi doktordan geldim topige baktim kapatilmis deyip uzucu seyler gorunce bu kizlar kesin baska topikte toplanmistir deyip aramaya koyuldum vee buldum :9:
Bugun doktorum vardii bebidimin teyzoslarii :)
7 haftamiz dolmus boyumuz 1 cm olmus kalbimizde pit pit atiyormus masallah :)
Oyle mutlu oldukki anlatamam sizi seviyoruz bebisim ve ben :)

maşallah canım çok şükür annesi rahat ettin dimi kalp atışlarını duyunca :nazar::nazar::nazar:sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun inşallah

maşallah canım çok şükür annesi rahat ettin dimi kalp atışlarını duyunca :nazar::nazar::nazar:sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olsun inşallah

Amin canim benim aminn cokk sukur :) rahatladik gercekten rabbim kimseyi uzmesin hasretleri dindirsin insallah en kisa zamanda sizlereen alalim guzel haberleri :) minicik fasulyem pıt pıt atıyor artik elhamdulillah..

Son düzenleme:
Amin canim benim aminn cokk sukur :) rahatladik gercekten rabbim kimseyi uzmesin hasretleri dindirsin insallah en kisa zamanda sizlereen alalim guzel haberleri :) minicik fasulyem pıt pıt atıyor artik elhamdulillah..

kız daha fasülye bile olmamıştır o mercimektir hala, maşallah allahım sağlıkla kucaına alıp en güzel günlerine tanık etsin seni :nazar::nazar: heycanınız devamlı olsun bebişlerimiz sağlıkla doğsun inşallah

kız daha fasülye bile olmamıştır o mercimektir hala, maşallah allahım sağlıkla kucaına alıp en güzel günlerine tanık etsin seni :nazar::nazar: heycanınız devamlı olsun bebişlerimiz sağlıkla doğsun inşallah

Aminnn canim Allah razi olsun darisi tum isteyenlerin basina en hayirli zamanda :nazar:

Back
X