Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu arada sen klomen,glifor vs. bişeyler kullanıyor musun?
süreç nasıl ilerliyor,doktor ne demişti?
hem sen pkolu değil miydin?
Yaaa kac gun oldu bgn hergun temiz dolabi siliyom hala kokuyor, birde bizim odada yatarken cami kapiyom sanki koku artiyor cami aciyom soguk, koltukta yatmaktan sirtim belim daha cok agridi valla, napcamda gecicek bu koku sinir oldum((
Ne kokusu canim
Yeni mobilya kokusu be canim kac gundur cikmadi kokusu hadi dicem bana kokuyor ama kozalagada kokuyor![]()
sağol canım.sizin tayin de hayırlı olsun.
kansızlık vardı ben de.
işte perşembe doktora gidince kan ilacına başladı.
valla cuma itibarıyla baş ağrım azaldı.c.tesi pazar ağrı yok.binlerce şükür.
yalnız ben ağrının olmamasını kan ilacına değil,kozalağın eve gelmesine bağlamıştım
valla doğru galiba.ilacı aldığımdan beri tık yok.maşşşşşaaaallaaahhh!
valla kızlar başağrısı da çok zor oluyor.delirecektim neredeyse.
canım bu arada bu kan ilacını ne zamanlar alıyorsunuz.yemekten 2 saat sonra mı?ben gece yatmadan alıyorum.olur mu ki?
zaten ishal oldum:26:
face bana yasak ya lütfen burda takılın.
ben arda bir kaçamak face e giriyorum.
esra seni ekledim ama sen hala beni kabul edemedin.
açık olduğumda yakalaaaaa...
İyi bari tacın gelmesi iyi olmuş biz umudu kesmiştik ama demkki o yetiştirmiş :) Aferin geline şimdilik benden 2 puan kaptı bakalım doğumunda napıcak :))
hafta içi ziyaretlerine gidicem bakalım doğumu nasıl olmuş nerde olmuş bilgi alıcam :)
Oh ne güzel herşey geçmiş bitmiş artık beklemeye çekilmişsin. sağlıkla gelir inşallah bebeğinde zamanında :)![]()
Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi
Yaaa kac gun oldu bgn hergun temiz dolabi siliyom hala kokuyor, birde bizim odada yatarken cami kapiyom sanki koku artiyor cami aciyom soguk, koltukta yatmaktan sirtim belim daha cok agridi valla, napcamda gecicek bu koku sinir oldum((
ya kızlar bnada dua edn bat 1 ekım![]()
canım ateş olayını ben yapmıştım bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim sana şimdi sen hiç başladınmı yapmaya yani fertility friends'e üye felan oldunmu olmadıysanda sen düzenli olarak sabahları 6-8arasında yataktan kalkmadan uyanınca ölçmeye başla tablonu oluşturalım bat ne senin buaradaKızlar rahat huzurlu topic duyunca bende geldim
Bi cogunuzu tanıyorum zaten
Diğerleriylede tanısırız :)
Su ates olcme işini kolay ogretenilecek biri var mı
Kucuk kucuk yazıları gozum secmiyor anlamıyorum ben
Tesbih işinide ogretirseniz cekerim(hayatımda cekmedim ceken gormedim)
Ama niyet onemli die biliyorum
Hdi bakalım topiğimiz hayırlı olsun![]()
hadi gözünüz aydın arkadaşınında sneinde allahım şifa versin inş o beebciği annesine annesini bebeciğe bağışlasın ayırmasın allahımsabah bi arkadaşımın haberiyle uyandım :) Hamileydi tabi dr. 15 eylülden sona doğuma hazırlan demişti. hamile kalmadan önce arkadaşımın beyninde iyi huylu da olsa bi tümör vardı. dr. doğumun riskli olur o zaman demiş. burada değil Ankara'da bi üniversite hastanesinde doğum yapman lazım demiş. bende onun o haberini duyduğumdan beri üzülüyodum. Ama sabah msj atmış kızı dün gece dünyaya gelmiş :) tabi doğum nerde oldu bilmiyorum. Koca bi Ohh çektim haberini alınca. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.![]()
İsteyen herkese de sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhh![]()
canım doktorum 18 hafta dedı tabı ama dogumdan once 8 dogumdan sonra 10 dedı sımdı 8 haftalık raporum var dogumda yenı rapor alacagım ıcın almadm henuz emın degılım yanı :S
kaynanacıgın neler hazırlamıs kız sana borek acmısmı kızbızsız yersen bogazında kalır he
hosgeldın evıne ozaman sekerım faceden baktım yoktun bulamadım senı haberdar edemedım kusura bakma ama sen dogru yolu bulmussun helal sana
bebegı husursuz etme gerktıgınde agrı kesıcı kullan tatlım doktorum hamıle ıdı ben bıle mecbur kaldıkca ıcıyorum bebegı huzursuz etmek daha kotu demıstı
sensenın bebegı de sense gıbı cıktı saglıyo kutuyu
tayın ıcınde tatlım sende cık gel ıstanbula alalım senıde sehrı ıstanbula
bak bak bak esını gorunce gecmısmıs ılac gıbı adammıs wuww hamılelıgın en duygusal donemıne gırmısssın gıbı gıbıme geldı
allah bozmasın tatlım aranızı anlayısını
senın suprızlerın ne bakalım yoksam sende mı ogrendın cınısıyetı bu sır gıbı saklama huyuda kımden bulastı ya
bulastıranı cezalandıralım valla
sen evınde saklan bız senı nasıl bulak yavrum adres ver bıdaha kıne posta atayım![]()
teşekkür ederiz teyzesi iki tane ilgi düşkünü cadı geliyo baabsının başına 3 olcaz adam evden kaçacak sanırım zaten şimdiden olmadı askere giderim diyo yolunu yapıo:)))ya canım parolu alıcam ama etrafımdaki herkes aman alma almaaa,bişey olur diye kafamı karıştırıyor.
zaten ben onları dinlediğim için sonunda hastanelik oldum.migren gibi,sonunda midem de bulanıyor.
geçen haftalarda yeminle evde yalnız olmama rağmen bırak internete girmeyi telefonla bile konuşamadım doğru düzgün.
ölü gibi yattım.zaten de eski tadı kalmamıştı.
valla çok iyi etmişsin canım burayı açarak.
yalnız ben gerideki sayfaları başım ağrıyacak diye korkumdan okuyamıyorum.
bu satırları da ekrana bakmadan yazıyorum
hülüünün tek kızı geliyordu şimdi iki olmuşlarrr.
maşallahçok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkese tabiii.
senseeeee sana inanmıyorum.kesin gördün de bize söylemiyorsun di mi?
sen söyleyene kadar ben de söylemiyorum cinsiyeti.
birisi benim kızların evlenmesindenmi bahsetti yoook olmaazzz ayy bide bunlar şimdi ikisi aynı anda bulurda ikisi birden evlenmek isterse kafalarını uçururum bunların evden kapı dışarı adım atmak yok benimkilere yoksa anaları gibi bulur birini ben evlencem diye tuttururlar:)))o tıpler doktorlardan daha ıı bıldıgı ıcın genelde sonumuz doktorluk oluyor ya neyse S:
canım yorma o zaman kendını gunde 1 saat ızın sana sonra kac yıne yorma kendını bebesımızı uzme agrıların ıle
gobek kordonundan bebege gecıor aynı agrı acıyı oda cekıor demıstı doktorum ben kum dokerken
sorma damat bulmak durumunda kalıcaz hulunun kızlarao her ne kadar vermeyecem dıye tepınsede
bence senın oglusun gelıyor bahıslerı acıyorum
bız ıkı gunde hem faceden hemde topıkten bır kaynattık ooo aylardır ıcımızde kalmıs sankı dedıkodu kazanı kaynıyor![]()
sağol canım.sizin tayin de hayırlı olsun.
kansızlık vardı ben de.
işte perşembe doktora gidince kan ilacına başladı.
valla cuma itibarıyla baş ağrım azaldı.c.tesi pazar ağrı yok.binlerce şükür.
yalnız ben ağrının olmamasını kan ilacına değil,kozalağın eve gelmesine bağlamıştım
valla doğru galiba.ilacı aldığımdan beri tık yok.maşşşşşaaaallaaahhh!
valla kızlar başağrısı da çok zor oluyor.delirecektim neredeyse.
canım bu arada bu kan ilacını ne zamanlar alıyorsunuz.yemekten 2 saat sonra mı?ben gece yatmadan alıyorum.olur mu ki?
zaten ishal oldum:26:
face bana yasak ya lütfen burda takılın.
ben arda bir kaçamak face e giriyorum.
esra seni ekledim ama sen hala beni kabul edemedin.
açık olduğumda yakalaaaaa...
Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi
eveeet günaydın diyebiliirm valla arada cevap yazmadıklarım varsa kk'nın azizliği ben hep alıntı ile işaretle dedim ama sanırım hepsini almamış neyse neyse herkese mutlu güzel haberlerle dolu haftalar son yarım saat kaldı inş ilk güzel haberi almamıza
kocam bugün gidiyor sakarya'ya dua edin yaaa hocalarla konuşcak 3haftada felan geliyim sorun olurmu diye inş sırun yapmazlar acırlar haline yoksa orda kalcak hoş gitse benide gıcık etmeemiş olur buaralar yine olur olmaz fikirlere sahip kendisi görümcemin evlenme durumu var istanbula gelin gidecek(buarada istanbuldaki kızlarla buluşmak için fırsat çıktı bana) neymiş kocaman evmiş babası zaten eve gelmiyomuş annesi yalnız kalırmış biz yanına taşıncakmışız
gunaydin hanimlar,
ohh vallaha senlik gelmis topige...
ayy ilk 3 ayda kusmadigimi 4 uncu ayda kustum...
benim bebek kesin bana benzicek... kesinlikle kofte fln sevmiyor... nezaman yesem aradan 10 dakka gecmiyo daha 2.incide hersey disari...
bide bu sabah kan ilaci kusturdu... ben hap gibi olanlari icemiyorum yaa... eskiden de oyle idi... doktora ilk sivi yazdirmistim... hop diye iciveriyordum... sonra hap olarak yazmis... vallahi daha yarisina gelmedim... berbat etti midemi....
yaw kizlar bide bu 4'lu teste acmi gitmek lazim.. bnm randevu ogleden sonra 3.30 da... ozamana kadar ac duramam heralde![]()
ve asil haber sonunda kilo almisim.... tuzlada gece tuvalete diye kalktim bir baktim tarti... bir tartildim ....
yok artik... seninkide sakaryada... artik kaynana gelin takilirsiniz....
aman aman bence sen hic konuyu fazla acip irdeleme... bi kisadevre anina ver hic usteleme...
vallahi bnim kaynananin hakkini yemim... karsi daireleri bostu... benimkide orayi tutalim dedi... kayinvalidem de yok istemem sizi orda... aklim sizde olur sesinizi duyarim merak ederim biseymi oluyor diye fln dedi... azcik kendi rahatinida dusundu tabii de ... neyseki ikna etti kozalagi...
bence seninkide istemez sizi... kadin ne guzel kafasini dinlicek... ayaginin altinda biri olmicak...
eveeet günaydın diyebiliirm valla arada cevap yazmadıklarım varsa kk'nın azizliği ben hep alıntı ile işaretle dedim ama sanırım hepsini almamış neyse neyse herkese mutlu güzel haberlerle dolu haftalar son yarım saat kaldı inş ilk güzel haberi almamıza
kocam bugün gidiyor sakarya'ya dua edin yaaa hocalarla konuşcak 3haftada felan geliyim sorun olurmu diye inş sırun yapmazlar acırlar haline yoksa orda kalcak hoş gitse benide gıcık etmeemiş olur buaralar yine olur olmaz fikirlere sahip kendisi görümcemin evlenme durumu var istanbula gelin gidecek(buarada istanbuldaki kızlarla buluşmak için fırsat çıktı bana) neymiş kocaman evmiş babası zaten eve gelmiyomuş annesi yalnız kalırmış biz yanına taşıncakmışız
gunaydin hanimlar,
ohh vallaha senlik gelmis topige...
ayy ilk 3 ayda kusmadigimi 4 uncu ayda kustum...
benim bebek kesin bana benzicek... kesinlikle kofte fln sevmiyor... nezaman yesem aradan 10 dakka gecmiyo daha 2.incide hersey disari...
bide bu sabah kan ilaci kusturdu... ben hap gibi olanlari icemiyorum yaa... eskiden de oyle idi... doktora ilk sivi yazdirmistim... hop diye iciveriyordum... sonra hap olarak yazmis... vallahi daha yarisina gelmedim... berbat etti midemi....
yaw kizlar bide bu 4'lu teste acmi gitmek lazim.. bnm randevu ogleden sonra 3.30 da... ozamana kadar ac duramam heralde![]()
ve asil haber sonunda kilo almisim.... tuzlada gece tuvalete diye kalktim bir baktim tarti... bir tartildim ....
vee gelelim haftasonuma
cumartesi eşimin halasının oğlunun nişanı vardı pazarda düğünü bizimkiler aşırı uzaktırlar akrabalarıyla ama akraba işte allhatan nişan 2-4 arasıymış bende geç çıktım bide kayınpedrimin okulda program işleri felan varmış o arabayla götürmeyecek olunca kynanam sağolsun düşünmüş yorulmasın o demiş kendisi gitmiş hoş zaten işten 2de çıktım ben neyse eve gittim görümcem geldi sofra mofra hazırladık biraz oturduk derken kaynanamda geldi saat 4gibi bide ben uykusuzum önceki günden habire esniyorum neys eoturduk felan akşamda onları otobüse bindirdik yürüyüşte yapmış olduk ama eşim tutturdu neymiş bizde gidecekmişiz annesinde kalacakmışız bi sus dedim sustu oturdu ertesi gün sabah karga kahvaltı etmeden uyandım çaktırmyın (9,30du saat) hazırlandım kayınvalidemler geldi bzii aldılar düğüne gittik eşimin iki halasıyla birlikte oturduk sofraya ayyy 1sat içinde beynim afedersiniz şey edildi anlatsam gülmekten ölürsünüz nasıl dayandın dersiniz bide herkese laf yetiştiriyo bide insnaları taramalı tüfel gibi tarıyo kaıdnın birni kıstırdı resmen sen benim düğünüme gelmedin diye ne terbiyesizliği kaldı kadının ne kabalığı ne görgüsüzlüğü sadece şunu anlatıyım yemekteyiz zaten habire benim karnıma bakmaya çalışıyo bende bol giyindim zaten önümede çantamı aldım bide elimde hırkam vardı önüme kapattım sürekli göremedi çatladı meraktan yemekte otururken ee zor olmucakmı iki tane dedi ya hani zor olur sıkıntı çekersin ama çok güzel olur sonradan denilir zaten herkes diyo bende biliyorum ama zor olmucakmı diye sorulupta cevap beklenmez bu soruya bende yine patavatsızlığım üsütmdeydi sanırım bide ayar olmuşum iyice zor olcak evet ama napıyım birini geri gönderme ihtimalimiz yok hadi git diyemeyiz allah verdi zor mor bakcaz dedim sonra kendimde afalladım nasıl dedim diye kendide bozuldu ama iyi oldu sustu oturdu ordanda gıcık eşimin düşüncesizliği yüzünden ben kaynanama gitmek zorunda kaldım gece 11,30felandı işte eve geldiğimiz tüm hafta sonum mundar oldu bugün gitcek doğru düzgün gömlek pantolon yok hepsi ütüde ee yolluk yapmakta lazım ee akşam yeeğide yapılcak bide bende bikaç gün annemde kalcağım için evi buzdolabını felanda toparlamam lazım sonra yorma kendini yapma dinlen ohh gelde yapma
dün geec sabaha kadar uyu uyan uyu uyan bi hal oldum karnım çok acıdı tuhaf bi şekilde hareket bile etmekte zorlandım ve çok rahatsızdım süreklide tuvalete gittim içimide bi korku sardı hastanede beebği karnında ölen bi kaıdn vardı karnındaki ağrıyı doktora tarif ediyodu bendeki ağrıda ilk defa olunca aklım çıktı kendimi rahatlatmaya çalıştım ama hala içim içimi yiyo kötü bişeymi var diye