hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın kuzum??sinirin geçtimi ???dur mi yi ayrı yazayımsinirin geçti mi??
bak benim mniklerimi üzme sakın taaaaaaaaaam mı![]()
allah seni güldürdün beni allah senide güldürsün emi:))
düşünmemeye çalışıyorum canım şuan dikkatimi yolda olan ve hanımefendi yumurtacıklarla beyfendi spermlerin biraraya gelmesiyle yola gelecek olan yiğenlerime dua etmeye odakladım gerisi vız gelir tırıs gider modundayım:))
Aminnn canim ins hepimize , valla ne yalan soyliyim cok korkuyorum napcam nasilbuyutcem burda hemde kiz cocugu diye, Allah elbet kz evlat verdiyse bizlere onu guzelce yetistirmek icin sabrini yolunuda gosterir. Ins Allah hepinize guzel hamilelikler kolay dogumlar nasip eder , topigimiz bebis sesleriyle civil civil olur ins..
Hulunun sinir gecmicek kolay kolay gibi duruyor ama kntrolu bir gelsin , o minikler bir iki haftaya dahada bir hareketlensin , o zaman cidden diyorsun amannnn bosver diye, hicbisi meleklerdedegerli degil kozalaklar buu belki daha gec anlcaklar ama kendini uzmemeye kafana daha az takmaya basliyorsun.. Zaten olcaklar belli hulyaninda dedigi gibi tek yapilabilcek oturcaz dua etcez beklicez Allah ins en kisasurede haklarinda hayirlisini eyler, mutlu saglikli beraberce buyuturler fistiklarini evlernde..
aamin canım benim amin allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın inş benim kızdığım onun bu kadar düşüncesiz davranması kafasına bişeyi odaklıyo ilerisini gerisini hiç düşünmüyo sonrada ben inatçı dediği dedik fazla ince düşünen oluyorum