Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım benım afacan vısne suyuna bayılır dene ıstersen cıkolatada ye ama randevundan on dk once ye ole odaya gırerken degıl bı ınsın bebıse bak nasıl kımıl kımıl olucak :D:D

iyi dedin hic aklima gelmemisti.... yalniz dr ogun ultrasonda olcum yapicak mi 4lude... bide orda oyun oynamasin bizimle...
tamm bir parca bitter cikolata ve bi visne suyu... menumuz hazir... saat 3 te yiyip icsem 3.30 4 e kadar idare eder heralde.. :34:

Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile

ohhh hamaratlar dökülüyo yavaş yavaş :3: canım ben sirke kaya tuzu bide limon dilimleri koyuyum diyodum ama limon tuzu koymaya karar verdim eşime soledim getiricek nohutta koyarım sağol canım benim ağız tadıyla yiyin inşallah:56:

Kiz sadece kuslar bocekler olsa ne ala, bahceye cikica benim komsu kaynana, birde yeni gelcek komsum var birkac aya Kaynanamin birtanesi torununun annesi tasincak yanimiza o zaman gor sen asil buyukbaslar bende :9:

ayy sen ozaman gor buyuk basları sımdılık rahatsın bence
benım bır alt komsum var ev dısko mubarek hele ılk tasındık dugun salonlarında olan buyuk kolonlarından var bı acıyordu gece 12 falan yer sallanıordu esımle yanyana konustugumuzu anlamıorduk neyse sımdı azaldı haftada 2 falan yapıo bı saat o kadarına susuyorum gercı benım kozalak esımde bı pes ması yapıorlar bagır cagır bıgun kız mesaj atmıs kavgamı edıorsunuz cok uzuldum dıye dedım ben evde yokum erkekler evde mac yapıor ondandır hemende laf bulmustu

kiz masallah nasil cekiyonuz o tesbihleri, Allah`in gucune gitmesin benim uykum geliyor nedense .. :(

evde aynen dedıgın gıbı oluyor seytanın vesvesesı kanmamak lazım ama ıste nefs

ayy kızlar bide size ne danışcam ben. hani bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızı oldu. Önümüzdeki günlerde ziyarete gitcem ama nasıl bişey alsam.
Mayısta 8 aylık olucak acaba 9-12 aylık giyabileceği yazlık bişeyler mi alıp götürsem. ?
yoksa 6-9 aylık mayısa kadar giyebileceği bişey mi alıp götürsem.. Şimdi küçük şeyler de almak istemiyorum. yavrucaklar hemen büyüyo kalıyo sonra küçük gelenler.

bence ılk etabı onlar fazlası ıle dusunmuslerdır bu yuzden en kotu 6 9 aylık bısı al canım sımdı zaten sadece pıjama gıyecek donemde etek elbıse gıydıremez usutur falan mazallah en guzelı yaza gelecek doneme gore cıcı elbıse al en guzelı

oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde. :52:
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)

ayy senın cekırdegıne ne alem kızsın sen ya senı bıze gotursem gelırmısın sabaha kadar konusup gulermıyız beraber :D:D

canım allah kabul etsin, allah razı olsun allahım dualarını sana çevrisin canım benim çok saol

allahım yüüznüzü güldürsn ne diyim ay dilenciler gibi iki saattir dua ediyorum am açok içimden geliyo,çok duygulanıyorum benim için oturup dua okumanızdan çok etkileniyorum, gücüme güç katılıyo,inancıma inanç katılıyo,allahım hepinizden razı olsun :16::16::16:

ya ben telefona indirdim zikirmatik yolda yürükende çekiyorum,arabadayken otobusteyken otururken sohbet ederken otmatiğe bağladım geçen eşim aradı telefonu cevaplarken lailaheillalah dedim efendim diyeceğim yere:1::1::1:

Allah duaların karsılıgını ınsallah verıcek canım hepsı gonulden olan seyler kımse kımseye zorla yaptıramaz bak nasılda gonul rızası ıle yapıldı

bu arada koptum telefon acısına adam soka gırmıstır :D

canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım

bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs :D:D

narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor :D
bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak :D:D

bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de :D:D

oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın

valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah :D:D

ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun ;)

tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın

inşallah canım değişik bir belirti olmuştur belki benimkide :37: maşallah büyümüş paşa hayırlısı nezamansa ozaman gelsin inşallah sen ona aldırırsın sonra kiloları :16:

cnm sen isme karar verdinmi ?

hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?

tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?

belki isim hirsizligi yaparimmm :27::37:

hahhaah tam adamına sordun bizde iki tane üstelik çift isim koycaz üstelik fazla seçiciyiz ve isim yok elimizde en son olmadı huriye ve nuriye koycaz:))) ben sude ismini çok seviyorum ama eşim olmaz diyo erkek olsa birtanesininki hazırdı eymen musab koycaktım amma iki kız ve isim yok hayırlısı bakalım

kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar

ohhhh gözün aydın şakacı bu şakacı ilgi düşkünü velet olcak bu ben diyorum sana oynuyo senle maşşşaaallllaaaah kocaman delikanlı olmuş yalnız önünde daha belgin var burcu var bu çıktı yola hayırdır kıskaaannnççç özser herkes onla ilgilensin topiğin abisi olsun diye bunlar bide şimdi burcunun kızı alcam dedin okaadr erkek adam büyük olur diye meryemden önce gelmeye çalışıyo
ama sen hala perde diyosun pes yaa çocuk yolda valiz elinde bekliyo sen perde diyosun bırak sen doğuma gidince annen gelir yapar merak etme dinlen

ebdayı merak ettim yaaa gelemedi o nerde kaldıki ufff sabaah kadar aklım onda valla şimdi

kesin cinsiyeti ogrendi ... bana inat bekliyor simdi :9:

ayy saka bir yana hayirlisi ile gelsede o da guzel haberleri verse... bende merak ediyorum... ama onun daha gecti randevu ... belki sonra esi ile fln bulusmustur...

Kızlar ülker kadınlar matinesinden 2 adet bilet kazanmışım :) ama yarın saat 1 de başlıyor nasıl olsa çıkmaz deyip form doldurmuştum gidemeyeceğim gitmek isteyen varsa benim yerime gidebilir şimdi mail geldi :)

ahh ahh ben cok ısterdım ama cocugu matınede dogurup adını mustafa yada mehmet koymak ıstemem :S:S

var cnm gidiyorum markete tarihlerine bakip en gec olani seciyorum.... :9::9:
kucuk kavanoz ozellikle 2 kere yenip bitsin diye... bide karsik olanlari cok guzel oluyor.. tercih edilen markada var ama yazmim simdi :34::9:

ayy geldiler bana yine... saka bir yana ben sadece mor lahana tursusu yaparim... onuda 3 litrelik kavanoza yaparim bittikce... normal lahana havucta yapmistim guzel olmustu...
limontozu mutlaka kullan... azcikda sarimsak... 1-2 disi sIk ama butun atma yani...

bende cok ıı becerıyorum kız aynı dedıgın gıbı secıorum alıorum gelıorum
ama ıkı uc aydır odemden korkuma yıyemıorum dogumdan sonra performansıma devam edecegım :D

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.:52:
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipi:52:göbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

ebda

gordum seni asagida.... ogrendin dimi cinsiyeti sole bakemm neyimiz olacak?
karar verdim dunurum seni yapcam... herkes herkesle kesti nisani valla...
bi biz kaldik senle :31:

kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar

Ayy kiz her an dogurabilirmisssin. ins. biraz daha dayanir...cok iyi 500 gr almis. hadi hayirlisi canim...

Hulyaaa kiz senin kizlardan birini alcaz artik...napalim..:))))

Oglum diye demiyorum tum kizlar hasta...opup duruyolarr...;))

Ebdaaa seninde kontrolun vardi nolduuu baciiii

Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))
geçmişler olsun canım.kendine dikkat et.
valla ben hasta olucam diye çok korkuyorum.
kozalağa sıkı sıkı tembihliyorum,sakın terleme,soğuk su içme,hastalanmayasın diye.
sanıyor onun için söylüyorum.buraya gelince bana bulaştırır falan:47:

ebda

gordum seni asagida.... ogrendin dimi cinsiyeti sole bakemm neyimiz olacak?
karar verdim dunurum seni yapcam... herkes herkesle kesti nisani valla...
bi biz kaldik senle :31:
bi kız doğurman lazım şekerim.
hemen beşik kertmesi yapalım.ama seninki çok nazlı olacak kız olursa.
kaç haftadır bi göstermedi mal varlığını:37:
kızsa ben alıcam,ilk ben dedim,kimse heveslenmesin.
tabe bizim pipi göbek kordonu çıkmazsaaaa:52:

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.:52:
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipi:52:göbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

yaaa sende kaldin bnm gibi iki arada bir derede... bekle bakalim ne suprizler edicek bebis sana.... :9:
aman aman saglikli olsunda olmazsa ztn bidahaki kontrolde netlesicek durum...
ozaman bende ogrenmis olursam ve soylemeye hazir isem duruma gore nisani keseriz artik :5:

2 hafta daha dayanır merak etme.
bak ne günlerden geçtin sen.kilo alır mı diyordun?nasıl da aldı miniğimiz kiloları.
bundan sonrası hayırlısıyla beklemek.
valla sen bu gidişle kapı cam silerken doğurucan.dikkatli ol tatlım.

yaaa sende kaldin bnm gibi iki arada bir derede... bekle bakalim ne suprizler edicek bebis sana.... :9:
aman aman saglikli olsunda olmazsa ztn bidahaki kontrolde netlesicek durum...
ozaman bende ogrenmis olursam ve soylemeye hazir isem duruma gore nisani keseriz artik :5:
söylemeye hazırsan mı söylüycennnnn:41:
ya sen beni delirteceksin.
bak valla doktoruna söyle birimize mail atsın.biz gizliden sana çaktırmadan öğreniriz.
sana da bişi demeyiz:52:

söylemeye hazırsan mı söylüycennnnn:41:
ya sen beni delirteceksin.
bak valla doktoruna söyle birimize mail atsın.biz gizliden sana çaktırmadan öğreniriz.
sana da bişi demeyiz:52:

yok kiz benide iyice merak ettirdiniz valla... :31::26:
ben beklersem boyle kerte kerte benimkine bisey kalmicak gibi... :27:
gosterirse ogrencem ve solicem ....
ilk sana solerim mustakbel dunurum merak etme... :9:

ama kiz ise vallahi nazli ve inat bisey olcagi kesin ... artik oglun nasil ugrasir bilemem...

Gunaydin kizlarr :)) cok hastayim yaa basim catliyo dun aksam atesim cikti minoset hamilelikte de iciliyo dedi annem onu ictim biraz dustu ama iniyo cikiyo off:((oksuruk de basladi insallah biran once gecer su hastalik :((allahtan kusadasina geldik annem ananem teyzem kardesim herkes bi yandan biseyleri yapiyo bende dinlenebiliyorum ;))
canım minoset in plus ı var,onu içmiyorsun,sakın haa.minoset plus 250 mg.içinde kafein ve başka maddelerde var.
dikkat et.minoset 500 mg içebilirsin.parol ile aynı.

yok kiz benide iyice merak ettirdiniz valla... :31::26:
ben beklersem boyle kerte kerte benimkine bisey kalmicak gibi... :27:
gosterirse ogrencem ve solicem ....
ilk sana solerim mustakbel dunurum merak etme... :9:

ama kiz ise vallahi nazli ve inat bisey olcagi kesin ... artik oglun nasil ugrasir bilemem...
çok şükür,şu cinsiyet sözünü aldık senden.
biz de ikna kabiliyeti yüskek merak etmeyin:37:

Back
X