canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım
bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs

narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor

bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak

bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de

oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın
valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah

ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun
tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın