Yaa kizlar tam makinedekileri astim bebegin nevresimleri fln yikicam anasi geldi iste kargo gelmis odeme yapilmasi lazim diye..
Internetten verdik banyonun musluklarinin siparisini 2 lavoba, bir taharat muslugu , dus muslugu basligi, kuvet muslugu basligi , neyse gittim odemeyi yaptim guzelce hepsini sarmislar. Kaynimin kiz arkadasi anasi babasi kiz hepsi orda herci hos haftanin 5 gunu tum sulale hazir burdalar , okuzun trene baktigi gibi ellerinde cay kahve fincanlari bakiyorlar, birisi demedi birak ben tasiyim iceri diye, koca paketi kendim getirdim eve tamam uzak degil kapidan eve 100- 150 m tasidim ama maden yardim etmiceksiniz niye bakiyonuz..
Insan olan benide cagirir disari dimi, yemin ederim sirf bu yuzden cami acip nefes aliyorum koca bahce dururken, yarin olucam37 hafta, karnim burnumda sanki sanki ben p..c o kari torun dogurcak.. Aglamak bebegimi uzmek istemiyorum ama alamiyorum kendimi ben niye bunlari hakediyorum.. Tamam kimse kimseye yardim etmek zorunda degil ama bakmayin bari be , ben orda usta tutmusum saatlik dunyanin parasini oduyorum, kozalagin babasi , kizin babasi , kozalagi kardesi 3 oteki tarafta calisiyorlar hesapta kozalagin kardesi hasta raporlu isten, benim kocam hala oksuruk krizlerine girdigi halde kalkti ise gittti bu hafta..
Niye bu cifte , ustelik gecen cuma anasi evde yanliz yemek yedik beraber kozalak annem evde yanliz tek basina yemesin dedi, sofrasini kurdum sarabini actim tatlisini meyvasini verdim, sonra ikeaya gittik oynuyor bide aman kizim sen ellme Jan alir diyor alt tarafi en fazla yarim kilo sepet, bgn noldu o duyarli hanima .. Biktim artik asagilanmak resmen bu cok canimi yakiyor ya..

.
Kozalagi aradim geldi urunler diye , noldu sesine dedi dedim eve tasidim simdi yoruldum ondan dedim, ee soyleseydin birine niye tasidin diyor, dedim soylemeye gerek yoktu herkes ordaydi zaten isteyen gelir yardim ederdi neyse ben kendi isimi kendim gordum, biraz dinleniyim acarim paketi ararim yine dedim..