Dostlugun ve dayanışmanın topiği

yaa canım benim allah kabul etsin ağzına sağlık güzel yüreğine sağlık ayyy çok etkileniyorum sizler dua okudukça bak yine bi güç geldi bana:16::16::16: allahım sizlerin de yüzünü hep güldürsün inşallah...

ah canım annem dolabımı doldurdu da gıttı , evet şimdi sayenizde dah aiyiyim ben şimdi kendimi toparladım cuma da yumurtalarımı toplasınlar
,sonra gelsinnn bebeğimmmm:49:

ahh su anneler butun yavrularina yetismeye calisiyorlar....
allah basimizdan eksik etmesin onlari gercekten...
haftasonuda sen esinle bisiler yaparsin tmm iste...

kayinvalidenlere fln durumu soylediniz mi?
ilaclar fln etkiledimi seni? bunyeni fln yani

ahh su anneler butun yavrularina yetismeye calisiyorlar....
allah basimizdan eksik etmesin onlari gercekten...
haftasonuda sen esinle bisiler yaparsin tmm iste...

kayinvalidenlere fln durumu soylediniz mi?
ilaclar fln etkiledimi seni? bunyeni fln yani

canım kayınvalidemler biliyo durumu zaten iğnelerimi görümcem ve eşim yapıyo çok şükür bugun son 2 iğnemi vurunucam, şimdiye kadar allaha çok şükür ilaçlarınm bi etkisini görmedim sadece yumoşlar büyüdüğü için 4 gündür oturamıyorum sürekli, yürüyemiyorum sünnetli çocuklar gibiyim ama çok iyi hissediyorum kendimi,
asıl ilaç sanırım yumurta toplamadan sonra,progestan kullanıcam sanırım onun yan etkisi fazlaymış,3 başka ilaç daha kullanıcam asıl onemlı olanlar onlar sanırım hepsinin yan etkisi ile meşhur:9::9:hayırlısı bakalım onlara nasıl tepki vericem
ya annem bana yardım ederken bile bana hizmet ediyo dıye ahatsız oluyorum,o yuzden yalnız olmayı tercıh ederım bu surecte kimse gelip kalmasına gerek yok yanımda ne bilim bi garip hal aldı işler:26:

Merveciiimm

gunaydin sanada canim.. topigimiz seninde gelmenle iyice senlendi..;)
Hulyaaa

seve seve alcaz kizini...ana guzel baba yakisikli senin kizlar fistik gibi olur kocanin kiskandigi kadar olur..ama oglumda cook agirbasli teuzesii..:)))

Digerinide ebdosa verirsin. olduda bitti..;)

Kizlar daha oncede dedim ya hic vakit olmuyor surekli dunya isi benimki okuyamiyorum...kafam hep dolu..sinifima 5 nakil geldi hrpside okuma yaa nerdeuse bilmiyor...canim cok sikkin yoruluyorum...aksam yemek ye bulasik tv karsisinda uyuyakaliyorum sabah yogunluguda biliyosunuz...yasin falan okuyamiyorum...hafta sonu bakayim....lutfen affedin beni...

esracığımmmm canım benim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)benimde moralim sizler sayesinde tekrar yerine geldi iyi ki varsınız.

canım geldim doktordan herşey yolunda bu gece çatlatma iğnelerimi vurucam inşallah iğnelerim bitiyo cuma günü saat 11.30 da yumurtalarım toplanıcak,

canım o kadar sıkkınki ablam meğerse tek yumurta ikizlerine hamileymiş tek değilmiş ama allah hepimizden uzak tutsun dün bebeklerin kalbi durmuş birazdan kürtaj olacak.annemi gönderdim ablamın yanına, kaldım yalnız burda ne düşüneceğimi bilmiyorum o yzüden bugun doktora sormadım bile kaç yumurtam var diye,herşeyin hayırlısı inşallah bende guzel haber veririm sizlere de değer herşeye:25:

canımmmm ablan için çok üzüldüm Allah'ım sabır versin ona.Ama sen üzülme Allah'ım sabrını verir inşallah o da tekrardan bebeklerine kavuşur yine tez zamanda inşallah.

Yaa kizlar tam makinedekileri astim bebegin nevresimleri fln yikicam anasi geldi iste kargo gelmis odeme yapilmasi lazim diye..
Internetten verdik banyonun musluklarinin siparisini 2 lavoba, bir taharat muslugu , dus muslugu basligi, kuvet muslugu basligi , neyse gittim odemeyi yaptim guzelce hepsini sarmislar. Kaynimin kiz arkadasi anasi babasi kiz hepsi orda herci hos haftanin 5 gunu tum sulale hazir burdalar , okuzun trene baktigi gibi ellerinde cay kahve fincanlari bakiyorlar, birisi demedi birak ben tasiyim iceri diye, koca paketi kendim getirdim eve tamam uzak degil kapidan eve 100- 150 m tasidim ama maden yardim etmiceksiniz niye bakiyonuz..

Insan olan benide cagirir disari dimi, yemin ederim sirf bu yuzden cami acip nefes aliyorum koca bahce dururken, yarin olucam37 hafta, karnim burnumda sanki sanki ben p..c o kari torun dogurcak.. Aglamak bebegimi uzmek istemiyorum ama alamiyorum kendimi ben niye bunlari hakediyorum.. Tamam kimse kimseye yardim etmek zorunda degil ama bakmayin bari be , ben orda usta tutmusum saatlik dunyanin parasini oduyorum, kozalagin babasi , kizin babasi , kozalagi kardesi 3 oteki tarafta calisiyorlar hesapta kozalagin kardesi hasta raporlu isten, benim kocam hala oksuruk krizlerine girdigi halde kalkti ise gittti bu hafta..

Niye bu cifte , ustelik gecen cuma anasi evde yanliz yemek yedik beraber kozalak annem evde yanliz tek basina yemesin dedi, sofrasini kurdum sarabini actim tatlisini meyvasini verdim, sonra ikeaya gittik oynuyor bide aman kizim sen ellme Jan alir diyor alt tarafi en fazla yarim kilo sepet, bgn noldu o duyarli hanima .. Biktim artik asagilanmak resmen bu cok canimi yakiyor ya.. :14::14::14::43::43::43:

.

Kozalagi aradim geldi urunler diye , noldu sesine dedi dedim eve tasidim simdi yoruldum ondan dedim, ee soyleseydin birine niye tasidin diyor, dedim soylemeye gerek yoktu herkes ordaydi zaten isteyen gelir yardim ederdi neyse ben kendi isimi kendim gordum, biraz dinleniyim acarim paketi ararim yine dedim..

burcucugum ya kıyamam saaa.bunlar insanlıktan nasibini almamışlar ya :( inanamıyorum ya.sen üzülme tatlım yapacak birşey yok belli ki seni çekemiyorlar seninle az da olsa tanışma imkanım olduğu için biliyorum sen çok tatlı akıllı ve aklı başında bir kızsın belli ki seni çekemiyorlar.Meyve veren ağaç taşlanır derler ya aynı o mesele.Seni kendilerine dişli bir rakip olarak görüyorlar.Ama sabrın sonu selamettir bunu sakın unutma tatlım.Rabbim sana peygamber sabrı versin inşallah.Ya hep soracagım soracağım unutuyorum belkı yazmıssındır ama gozumden kactı sen esınle nasıl tanıstın kuzum :) özel degilse merak ediyorum

canımmmm ablan için çok üzüldüm Allah'ım sabır versin ona.Ama sen üzülme Allah'ım sabrını verir inşallah o da tekrardan bebeklerine kavuşur yine tez zamanda inşallah.

çooook teşekkür ederim hayatım allah bole uygun gördü napalım kader kısmet, allah yeğenime sağlık sıhhat verisn, yine hamile kalır nasıl olsa bedava dan hamile kalabiliyosun dıyorum ben ona:9::9::9::9:

sen nasıl oldun? nasıl hiissediyosun kendini

çooook teşekkür ederim hayatım allah bole uygun gördü napalım kader kısmet, allah yeğenime sağlık sıhhat verisn, yine hamile kalır nasıl olsa bedava dan hamile kalabiliyosun dıyorum ben ona:9::9::9::9:

sen nasıl oldun? nasıl hiissediyosun kendini

iyiyim tatlım sadece ağzım burnum heryerim yanıyor şuanda :)dünden beri bana dediğin şeyi tekrarlıyorum inşallah bu benim bahanem olur :) hasta olduğum için eşime de çok yanaşamıyorum inşallah çatlamayn yumurtam vardır :)

iyiyim tatlım sadece ağzım burnum heryerim yanıyor şuanda :)dünden beri bana dediğin şeyi tekrarlıyorum inşallah bu benim bahanem olur :) hasta olduğum için eşime de çok yanaşamıyorum inşallah çatlamayn yumurtam vardır :)

eneeeeeeee:52::52:adetin kaçıncı gunudnesin şeker sen???

ben yumurtalama doneminde gun asiri degil 3 gun arka arkaya degerlendirdim...
ondan oncesi ve sonrasi gun asiri oldu...

ya canım bizim bu ay boş geçti gibi olursa mucize olur galiba.çünkü kavgalıydık ilişki de oldu 2 kere ama bakalım.kızlar ben şu şeyi tutturamadım ya yumurtlama gunum bugun ılıskı olsun dedıgımde bana gorev gıbı gelıyor :) ve afedersınız ne zevk ne brsey hatta kuruluktan canım bıle yanıyor ama onemsemedıgım zamanda galıba yumurtlamayı kacırıyorum var mı onerısı olan :) preesed kullandım 1 sefer o da sonrakı ay enfeksıyon yaptı fıtıl falan kullanmak zorunda kaldım napıcam ben ya

ben yumurtalama doneminde gun asiri degil 3 gun arka arkaya degerlendirdim...
ondan oncesi ve sonrasi gun asiri oldu...

e sonuç malum canımcımm:46::46: çalışmanın sonucu zaferdir:))

yes sekerim :) dedim ya kavgalıydık ama nasılda mik mik oldu 2 kere birde pazartesi günü oldu 16. gün yani.bakalım bebeğim gelecek mi :26::26::26:

ya canım bizim bu ay boş geçti gibi olursa mucize olur galiba.çünkü kavgalıydık ilişki de oldu 2 kere ama bakalım.kızlar ben şu şeyi tutturamadım ya yumurtlama gunum bugun ılıskı olsun dedıgımde bana gorev gıbı gelıyor :) ve afedersınız ne zevk ne brsey hatta kuruluktan canım bıle yanıyor ama onemsemedıgım zamanda galıba yumurtlamayı kacırıyorum var mı onerısı olan :) preesed kullandım 1 sefer o da sonrakı ay enfeksıyon yaptı fıtıl falan kullanmak zorunda kaldım napıcam ben ya

canım olacagı varsa oluyo benim arkadaş yumurtalama olmadan ilişkiye girdikten sonra rahmınde yara oldugu için yarayı yaktırdı snra zaten ılsıkı yasaktı ama o ay hamile kaldı ,olacagı varsa herşey bahane eskiden yumurtlama donemı mi biliyolardı,
malsefki görev haline gelmesi kaçınılmaz yumurtlama takibi yaptıgın sürece ister istemez düşünüyosun

ben en son allahım yokmu baska caresi dedim birileri yapsa rahmime koysa dedim allah bana tüp bebek yolunu verdi ama ben bunu derken hiç o aklıma gelmemişti:1::1::1: çünkü 1 senedri valla bıkmıstım takip etmekten,allah yar ve yardımcımız olsun ne diyelim ben bi formül bilemedim bulamadım

e sonuç malum canımcımm:46::46: çalışmanın sonucu zaferdir:))

canım olacagı varsa oluyo benim arkadaş yumurtalama olmadan ilişkiye girdikten sonra rahmınde yara oldugu için yarayı yaktırdı snra zaten ılsıkı yasaktı ama o ay hamile kaldı ,olacagı varsa herşey bahane eskiden yumurtlama donemı mi biliyolardı,
malsefki görev haline gelmesi kaçınılmaz yumurtlama takibi yaptıgın sürece ister istemez düşünüyosun

ben en son allahım yokmu baska caresi dedim birileri yapsa rahmime koysa dedim allah bana tüp bebek yolunu verdi ama ben bunu derken hiç o aklıma gelmemişti:1::1::1: çünkü 1 senedri valla bıkmıstım takip etmekten,allah yar ve yardımcımız olsun ne diyelim ben bi formül bilemedim bulamadım

doğru soyluyorsun tatlım maalesef yok bir formülü bunun aynen kısmet bu işler önceden yumurtlama mı biliyordu bak ben yumurta takibi yaptım ateş ölçtüm yumurtlama testleri yaptım vadesi gelmeyince olmuyor maalesef vadesini beklemek gerek ama ben okadar sabırsızım ki okadar uğrasıyorum ugrasıyorum Rabbim yukarılardan sen ıstedıgın kadar ugras ben ol demedıkten sonra olmaz dedı ve bende artık okadar zorlamıyorum mesela esım yorgunsa ılıskı ıcın falan hıc zorlamıyorumm demek nasıp degılmıs dıyorum :) vadesı gelınce o ay tek ılıskı bıle olsa nasıl olsa olacak Rabbim okadar buyuk kiiiiiii

doğru soyluyorsun tatlım maalesef yok bir formülü bunun aynen kısmet bu işler önceden yumurtlama mı biliyordu bak ben yumurta takibi yaptım ateş ölçtüm yumurtlama testleri yaptım vadesi gelmeyince olmuyor maalesef vadesini beklemek gerek ama ben okadar sabırsızım ki okadar uğrasıyorum ugrasıyorum Rabbim yukarılardan sen ıstedıgın kadar ugras ben ol demedıkten sonra olmaz dedı ve bende artık okadar zorlamıyorum mesela esım yorgunsa ılıskı ıcın falan hıc zorlamıyorumm demek nasıp degılmıs dıyorum :) vadesı gelınce o ay tek ılıskı bıle olsa nasıl olsa olacak Rabbim okadar buyuk kiiiiiii

şüphesiz canım,elimizden geleni yaptıktan sorna hep zamanını bekliyolar işte... emin ol ..inan..mutlaka gelecek..

ay kızlar bugün üzerimde bi tuhafık var bi yorgun gibiyim uykum geliyo başım çatlıyo ağrıdan valla elim size yazmayada gitmiyo elimi kolumu kaldırasım yok anamın evinde rahatlığa alıştım sanırım:)))

demin kaynanam aramış düşünün iki gün olmuş eşim gideli ee nasılsın iyimisin bişeye ihtiyacın varmı yalnız kalıyosun ya istersen biz gelelim diye ya tamam allah razı olsun hiç düşünmeyedebilirdi ve aramadığı esasında benim için daha iyi çünkü geliyim deyince gelme diyemiyorum ve onlar gelincede çok yoruluyorum annemde kaldığımıda söyleyemiyorum ne biliyim utanıyorum ama hamileyim ve benim annemde kalmadığımı evde yalnız kaldığımı düşünüyosan insan iki kap yemek yapar arar yemek getircez yalnız kalma sende felan diye gelir dimi benim annemi düşünüuyorum kardeşimin arkadaşı gelmiş dün mesela bizim yazlık evde kalcaklarmış şusu varmı yemek yedilermi naptılar dedi durdu bide taa arkadaşı yani akraba felan değil bırak annemi ben bile orası soğuk olur örtü varmı diye telaşa düştüm ki ben onun geliniyim 2gün sonra aklına gelyo ondada zaten eşimi sormak için aradı naptı iyimiymiş nezman gelcek diyo zaten canım burnumda başım çatlıyo sinir oldum

buarada bide mervecim ilişki görev haline geliyo demişin ya ben bir ay gün aşırı ilişki yapalım dedim anaa bildiğin bende eşimde stres oldu yaaa felan yapıodk baktım olmuyo akışına bıraktım sonraki aylarda allah ne verdiyse denk gelişine yaptım hep ama o yumurtlama zamanları ful oldu hep bide doktor takibindeydim ya doktor yumurtan çatlamak üzere deyip olayı abartıp saat vermişti bu gün şu saatte ertesi günde şu saatte diye nan o iki gün işkence gibi geldi sende akışına bırak allah ne verdiyse kocacım kocacım yap aban adamın üzerine yada o abanınca hiiiç geri çevirme ne gelirse başım gözüm üzerine de:)))

buarada şunuda söyliyim hep söylüyorum zaten doktorun çok öenmli diye diye verdiği saatlerde biz eşimle küstük ilişki oldu o saatten baya bi sonra ama öylesineydi ve 17.gün sabah ilişki oldu nasılsa yumurta mumurta bitti diye ben direk kalkıp duşa girdim işe yetişmek için ve zaten 5dakikalık bişeydi ve muhtemelen bu sıpaların biri o uyduruk ilişkiden oldu :)) eşim bile zaten bu ay nasıl oldu yaa doğru düzgün sp...m yoktu bile dedi(afedersiniz biraz açık oldu ama kusura bakmayın) bide ben cidden o aydan artık ümidimi kesmiştim herkeste biliyo doktorlada konuşmuştuk ramazanda artık vücudum dinlensin diye ve son iki hakkım kaldığı için klomeni bırakıcaktım bir sonraki ayda tüp bebek merkezine gidicem diyodum allahım kimseyi çaresiz koymasın herkesin dileğini aratmadan uğraştırmadan nasip etsin inş

vallahi tatlim onun caresi pek yok gibi...
azcik hayal gucu azcik fantezi yaparak ; ozamana kadar birbirinizden uzak kalarak ozlesme fln.
yoksa dedigin gibi fazla bir caresi yok...
birde emir demiri keser tatlim... napacazzz mecburr....

hülyacım canım benden 12 bin tespih yazabilirsin hayatım,şimdi kendiminkine başlicam benimki bitince yine kime yapılacaksa buyuk bır zevkle tespih çekerim, allahım kabul etsin inşallah

bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan kızlar ben söyliyim size deli gibi çikolata yiyiorum ben yaa hergün midem bulana bulana 1 tane çikolata yiyorum kendimi tutmasam 2.yide yerim

Back
X