canım benim stresler sarmış seni yine şimdi geçmişe bakmadım küt diye daldım ama varya ben o hastanede gördüklerimden sonra rabbime okadar şükrettimki içini ferak tut sende bitanem bak kadının biri 8,5aylık bebğini kaybetmiş karnında ölmüş hemde ihmal felanda değil kontrole gitmiş iyiymiş ertesi sabah hareket etmeyince bi bakmışlar ölmüş allahım ne verirse hayırlısını versin o verdiği yüzümüzü hep güldürsün inş en güzel en hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla gelsin inş seninde bebeğin ne güzel eşinle aranız düzelmiş en önemlisi bu inş bebekte arkasından çorap söküğü gibi gelir sakın öyle benim olup olmucağını bile bilmiyorum deme bende diyodum acaba kalabilecekmiyim ben daha onu bile bilmiyorum diye ama hamile kalıpta kaybetmek gerçekten binlerce kez daha acıymış şu 2gün onu okadar iyi anladm ve yaşadımki içini ferah tut nolur üzme kendini
doğru söylüyorsun tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını versin ama ne bilim insan bebeğini istiyor ya hemende oluversin istiyor hele ki benim gibi tez canlı birisi.yine de hakkımızda hayırlısı olsun snede dıkkat et kendıne ve bebelerıne ne olur dualarınızı esırgemeyın benden