Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kizlaaarr cok sukur kalp atislarimizi duyduk :)))

Gözün aydın olsun canım. Rabbim büyütüp kucağına almayıda nasip etsin inşallah :16:

kızlaaar ben geldim acil yetiştirmem gerek bir çeviri var o yüzden gelişmeleri okuyamıyorum sadece görkem pıt pıtları duymuş çok sevindim.Sonucumu aldım sonuç 23.6,aile hekimim gebelikle alakalı bir hormon bu normalde ama adet öncesi de yükselme olabiliyor dedi,gebelikte olabilir şuan kesin birşey diyemiycem dedi,öpüldünüz şimdilik

Sonucun bana çok iyi geldi. İnşallah bebeğinin habercisi olur canım. :16:

Kiz bi okuka gittim geldim..ozlem noldu gecmise bakcamm simdi.

gorkemmm kalp atislatda duyulmus cok sevindim...senin gecen seneki gebeliginde duyulmamisti degil mi
cok sukur bu gunlerede...

bu arada snn ve özlemmmm bebegım geldın mı doktordan nasıl gectı randevunuz

Kizlar nerdesinizzzz ayni saatte gittik ben geldim siz yoksunuz :(
Merana kızlar ni geldik aslında çoktan çıktım ama annem le biraz gezmee takıldık işte :) biz iyiyim çok şükür 3600 olmuşuz boyumuz da 51 cm .. Suyumuz gayet normal dedi Dr çatı muayenesi yapmadı arefe günü ne randevu verdi o gün yapalım doğumu tetiklemesin dedi 19 Ekim son gün büyük îhtimal o zamana kadar gelir Bayram şekeri olur dedi ..
Merve cim üzülme ben bebişimi adetten 7 gün sonra öğrendim kan testi yapana kadar idrar da çıkmadı geç döllenme olmuş dedi Dr ilk teste de değerim az çıkmıştı umudunu yitirme inş bebişin seninledir.
Bebek cim çok sevindim bebeğin kalp atışlarını duymuşsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip eder ..
Özlem le de konuştuk çok şükür onun da herşey yolundaymış özet paşa kilo almaya devam ediyor o da bayrama kadar doğum yapmayı bekliyor Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ..
Tazebahar değerin inşallah yükselir bebişin seninledir inşallah ..

Belgin maasalah canim bebisineeeee..ne guzelbkilo almis uzamis.
darisi bizimkine insallah...

ozkem napmis nolmus anlamadim yaaa... haftayadogumumu var...:27:

Yok canım daha ne zaman olacağı belli değil açılması ilerlememiş öyle söyledi bana ..

Ver canım iyi kilo aldı .. İnşallah canım sizinkiler de sağlıklı sıhhatli tombiş bebişler olacak Allah I'n izniyle ..

irem 3300
belgin 2000
esra 1500
ben 2700 cektım sımdılık durum bu sekılde

9500 devamı gelınce eklerız yıne kızlar uzerıme kalmadan netımız de gelmısken hemen yazayım dedım

Kizlaaarr cok sukur kalp atislarimizi duyduk :)))

ohhh gozumuz aydın canım artık ıkılı testı uclu testı cınsıyetı derken ınsallah gobus fotoları ıle senlenecek topıgımız cok sevındım canım

kızlaaar ben geldim acil yetiştirmem gerek bir çeviri var o yüzden gelişmeleri okuyamıyorum sadece görkem pıt pıtları duymuş çok sevindim.Sonucumu aldım sonuç 23.6,aile hekimim gebelikle alakalı bir hormon bu normalde ama adet öncesi de yükselme olabiliyor dedi,gebelikte olabilir şuan kesin birşey diyemiycem dedi,öpüldünüz şimdilik

canım anlamıorum ama arkadaslar ıı demıs sanırım ıı seylerın habercısı olucak hulya ebda nerede ya onlar daha bılgılı ıdı sanırım yorumlarlar gelınce ınsallah

haklisin canımmm üzülmedim ki :) zaten yarın sabaha da var idrar testim oda negatif çıkacak diye cokk korkuyorummmm ama korkunun ecele faydası yok hakkımda hayırlısı olsun ne bılım ıcımden bır ses uzulme dıyor ve ben o sese kulak vermek ıstıyorum sonucta adetım gelene dek umudumu yıtırmek yok

canım ınsallah sabah ıı haberler verırsın oglen vaktı cıkması zor sabahları zor cıkıor zaten bızım afacanlar :S

Arife günü Özser bey geliyooooooooooooooooooooo:52::52::52:

yelız sorunla arıfe gunu dogurucam kız ahanda 40 ı tamamladın :D

Kiz bak simdi ..... :1:

yok kizlar yaa ozlem cikmis doktordan.. eve gidiyormus. ...
hersey ii mis .... dogum yakin gibi demis doktor...
ama kesin tarih belli degil...
gerisini annemiz gelince kendi anlatir..

sagol canım Allah razı olsun :)

Merana kızlar ni geldik aslında çoktan çıktım ama annem le biraz gezmee takıldık işte :) biz iyiyim çok şükür 3600 olmuşuz boyumuz da 51 cm .. Suyumuz gayet normal dedi Dr çatı muayenesi yapmadı arefe günü ne randevu verdi o gün yapalım doğumu tetiklemesin dedi 19 Ekim son gün büyük îhtimal o zamana kadar gelir Bayram şekeri olur dedi ..
Merve cim üzülme ben bebişimi adetten 7 gün sonra öğrendim kan testi yapana kadar idrar da çıkmadı geç döllenme olmuş dedi Dr ilk teste de değerim az çıkmıştı umudunu yitirme inş bebişin seninledir.
Bebek cim çok sevindim bebeğin kalp atışlarını duymuşsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip eder ..
Özlem le de konuştuk çok şükür onun da herşey yolundaymış özet paşa kilo almaya devam ediyor o da bayrama kadar doğum yapmayı bekliyor Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ..
Tazebahar değerin inşallah yükselir bebişin seninledir inşallah ..

masallah oglusuna tatlım yarısa gırdı bızım afacanlar :) hadı bayram sekerlerı gelsın artık saglıkla ınsallah canım

Nuran icin toplam tesbihim 2200 oldu...

canım demın toplamıstım sımdı guncellıorum

irem 3300
belgin 2000
esra 1500
ben 2700 cektım sımdılık durum bu sekılde

9500 devamı gelınce eklerız yıne kızlar uzerıme kalmadan netımız de gelmısken hemen yazayım dedım

esranın sayısına 700 daha ekleyınce 10200 ettı kızlar :)

[FONT=Arial, sans-serif]selam kızlar yazdım yazdım ve sılındı ya :(

sımdı baslayalım doktor ozetımıze

ozser pasa 2800 olmus 49 cm bas cevresı 9,32 cm dedı acılmamamızı kontrol ettı hala 1 cm acılman artmamıs dedı
ama bebek ck asagıda duruo gelesı var gıbı duruo dedı
doktor alttan bakarken elıne akıntı geldı bende evet sıze soylıcektım sımdı dedım oda amnıyo sıvısı olabılır bı kontrol ettırelım dedı
kontrol edıldı fakat amnıyo sıvısı degılmıs cok sukur
nst de sancılarımız var ama duzenlı degıl
tansıyonumuz 12/6

bunlar teknık bılgılerımız

gelelım doktorla sohbetmıze
doktor bu bebegın gelesı var gıbı duruo aslında bayramı gecırse ıı aslında dedı ama bence bayramda gelıcek dedı
ben yılllık ızın kullanmadım bu sene o yuzden bayram haftasına aldım cuma son dedı 21 ınde donucem dedı
ama 17 sıne kadar ıst olucam gerekırse cagırabılırsınız dedı (ekstra ucret karsılıgında)
bızm kızlarda bu bebek arıfe gunu gelıcek dıyıp duruyorlar (nuran- ırem - yelız)
ama ben cumaya kadar gelsın bayrama gelıcekse dıyorum

neyse doktordan cıktık hersyeımız de ıı sorunum sıkayetım yok bırkac eksıgım vardı onları alayım dogum oncesı dedım
yolda bır agrı gırdı ınanılmaz ve hala agrım var
eve gelıp yattım bıraz yemek ye anca sıze bakabıldım gecıkmeden dolayı kusura bakmayın bu agrılar cok canımı yaktı ya dogum nasıl olur acaba merak etmıor degılım
[/FONT]

cnm benim hadi gozun aydin.... artik daha da rahatlamissindir.. Insallah bundan sonrasi cinsiyet ozaman :34:

tatlim insallah bebisle ilgilidir... 15 gune kadar guzel haberi alirsin insallah... :49::49:
iyice bir arastir netten musait zamaninda degerini...
aaamiiiiin canım inşallah öyle olur

kızlarrr maalsefe testımmm negatıffff ıste bundan korkuyordummm yıne kıst oldu galıba sabah ılk ıdrarımla da yapacagım ama umudum kalmadı :(
tatlım bu saatte yaptıgın için olabilir hemen üzülmek yok :20: İnşallah sabah idrarında güzel haberleri alırız

Degerin cok guzel insallah bebis habercisidir :))
İnşallah tatlım
Gözün aydın olsun canım. Rabbim büyütüp kucağına almayıda nasip etsin inşallah

:16:

Sonucun bana çok iyi geldi. İnşallah bebeğinin habercisi olur canım. :16:

Amin kızlar doktor betahcgye bakalım demişti ben istemedim negatifse üzülmek istemedim

Gelelim bugünüme öldüm resmen ve şuan belim kopuyor.Sabah 8:30 da noterden çeviri var diye aradılar güya bugünki plnım halılarımı açmaktı,gittim belgeleri aldım geldim ve 16:30a yetiştirmem gerekiyordu koşa koşa gittim topuklarım delindi resmen.Sonra eve geldim yemek yaptım temizlik yaptım,halılarımı açtım,saat 8dede misafirim geldi,Şuan bi diploma çevirim var gözüm ağrıyor onu halledip yatıcam,Geçmişi okuyamadım ama,görkem,belgin, özlem bebişlerinizin iyi olduğuna sevindim

Gunaydin bayanlar ,

yeni haftamiz herkese hayirli olsun...
bu hafta guzel haberler alicaz insallah :52: ozellikde TAZEBAHAR senden bekliyoruz cnm...

yaa ne cene var kiz sizde 1 gun girmedim oku oku ancak...
bu bel agrisi beni oldurcek...
dun bir akrabamizin ev mevludu vardi kayinvalide annem hep beraber oraya gittik... gerci sonuna yetistik.. bayramda burda olmucaz diye annem ve teyzem dedemin kabristan ziyaretine gittiler... ordan gectik mevlude... ev hediyesi almakta amma zormus yaa... cumadan beri ancak begenip aldik... bide isin komik tarafi ben sarap bardagi aldim... yani su ve meyve suyu icinde olur ama asil sarap... kayinvalidem bir dalga gecti valla carpilcaz diyo bende dedim su bardagi niyetine aldim :9::9:
donustede tefal outlet varmis oraya girdik.. benim kozalak kati meyve sikacagi istiyordu... zatalileri illa havuc suyu icicekmis bu kis... vitamin olsun diye... kayinvalideminde duduklu tencereye ihtiyaci varmis... ne hikmetse bilmem nekadarlik alisveris yapana hediye cekide varmis.. bizim sikacak yari fiyatina geldi... gerci kendi odedi yine tamamini sagolsun :9: kayinperde sanirsam kendisini sabah kizdirmis isin yok benle ugrasiyorsun deme gafletinde bulunmus... bizimkide alisverisi is edindi galiba...
aksamda onlarda kaldik. gece kayinpeder geldi yurtdisindan misafirleri vardi... neyse diyoki Suzan cok israr etti duduklu icin ihtiyacmis... bizde aldik... oglunda meyve sIkacagi istiyormus onuda aldik... adamda napsin ben ordayim biseyde diyemedi caniniz sagolsun sizin icin calisiyoruz dedi... :34:
ama outlette fiyatlar iyiymis gercekten... teshir urunleri dahada uygun... arada yoklamak lazim... gittgimiz mevlud sahibi 250 tl ye actifry ve mevye sikacagi katisi yine bide tava almis 2 ay once... o aklima girdi zatn...

biraz yuruduk ama belim beni olduruyor... hapsurmak bile agri yapiyor yaa... :14:

ohh masallah annesinin kuzusuna... kocaman olmus baksana bebisin... :nazar::emir_bebek::49:
hani haftaya gitcektin dayanamadin tabii ozledin bebisini :34:.

Canim sorma ozledim tabi :) ama bahanemde vardi doktoru aradik bu cumartesi sehir disina cikacakmis bayram tatili dolayisiyla bizde cagirdigi gunde gitmek zorunda kaldik yoksa kendiside dedi bir hafta sonra gelmenizin bi sakincasi yok ama ben yokum dedi.. bizde gittik minigimizi gorduk cok sukur :))

Back
X