Gunaydin bayanlar ,
yeni haftamiz herkese hayirli olsun...
bu hafta guzel haberler alicaz insallah

ozellikde TAZEBAHAR senden bekliyoruz cnm...
yaa ne cene var kiz sizde 1 gun girmedim oku oku ancak...
bu bel agrisi beni oldurcek...
dun bir akrabamizin ev mevludu vardi kayinvalide annem hep beraber oraya gittik... gerci sonuna yetistik.. bayramda burda olmucaz diye annem ve teyzem dedemin kabristan ziyaretine gittiler... ordan gectik mevlude... ev hediyesi almakta amma zormus yaa... cumadan beri ancak begenip aldik... bide isin komik tarafi ben sarap bardagi aldim... yani su ve meyve suyu icinde olur ama asil sarap... kayinvalidem bir dalga gecti valla carpilcaz diyo bende dedim su bardagi niyetine aldim

donustede tefal outlet varmis oraya girdik.. benim kozalak kati meyve sikacagi istiyordu... zatalileri illa havuc suyu icicekmis bu kis... vitamin olsun diye... kayinvalideminde duduklu tencereye ihtiyaci varmis... ne hikmetse bilmem nekadarlik alisveris yapana hediye cekide varmis.. bizim sikacak yari fiyatina geldi... gerci kendi odedi yine tamamini sagolsun

kayinperde sanirsam kendisini sabah kizdirmis isin yok benle ugrasiyorsun deme gafletinde bulunmus... bizimkide alisverisi is edindi galiba...
aksamda onlarda kaldik. gece kayinpeder geldi yurtdisindan misafirleri vardi... neyse diyoki Suzan cok israr etti duduklu icin ihtiyacmis... bizde aldik... oglunda meyve sIkacagi istiyormus onuda aldik... adamda napsin ben ordayim biseyde diyemedi caniniz sagolsun sizin icin calisiyoruz dedi...
ama outlette fiyatlar iyiymis gercekten... teshir urunleri dahada uygun... arada yoklamak lazim... gittgimiz mevlud sahibi 250 tl ye actifry ve mevye sikacagi katisi yine bide tava almis 2 ay once... o aklima girdi zatn...
biraz yuruduk ama belim beni olduruyor... hapsurmak bile agri yapiyor yaa...
ohh masallah annesinin kuzusuna... kocaman olmus baksana bebisin...

hani haftaya gitcektin dayanamadin tabii ozledin bebisini

.