Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin Paşamız
Sen bide her pazartesi akşamı yeni bölümünü izle zamanla fitil olursun o kıza. hamile kaldı bi söyleyemiyo aptal aptal düşünüyo. Özlemin dediği gibi mıymıy biraz.
Maşallah canım negüzel daha da çabuk büyüyecek o annesi sen anlamadan kalacaksın :)
Olsun canım hiç bişeyi düşünüp takma kafana. sen kızına odaklan. Maşallah eşinde baya destekçi olmuş bu konularda sana. Annende gelsin hayırlısıyla halledilir herşey.
Enee anne psikolojisi bu mu acabaa :) duygusallık tavan tabi bide loğusalık durumu var. olacak o kadar.
Ama Meryemimiz de çok güzel ya maşallah. O arabadaki fotosuna bayıldım. Saçları desen bambaşka güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin. Maşallah kırkbinkere

Sagol canim benim, Allah senide hayirlisiyla kurtarsin, melekleimizi beraberce buyutelim saglikla ins..
unuturmuyum canım hepınıze dua ettım rabım kabul eder ınsallah
tabkı kargolarım sekerım ne demek sız ısteyen yegenlere can kurban
tmm canım o zaman beklıoruz makınayı sonrada fotoları :)
allahım ıcındekı sakınlıgı hıc bozmasın ınsallah
nıyetım bozuk valla dogurtucam tek tek :) gobek devrı olmalı sen sımdı gobusu devrettın ınsallah bakalım belgınle ben kıme devredıcez :)
amın canım amın bıldıgım kadarı ıle 40 gun surmesı lazım o kanamanın
tesekkur ederım dunurum dunurum
amın canım tesekkur ederım ne demek ferıde ve ırem gaza getırdı ama haklarını yemeyeyım sımdı
sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır
hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı
amın canım amın
hepınıze dua ettım rabbım kabul eyler ınsallah
Dunurum bu arada benim gelimin dogum gunu hediyeleri gelmis , cok tesekkur ederiz Carsamba soyledi anneannemiz kismet olmadi haber etmeye bu aksam gorcez ins ciclerimizi.. Cok tesekkur ederiz :))
Kis valla masallahin var ev isin misafirin bitmez bir ustune ciciler oruyon, ben sokuk dikcek vatit bulamiyorum hic bisey yapmadigim halde
Kanama iside 40 gun cok degil mi yaa

( Hamisligin en guzel yaniydi valla kirmizilarin gitmesi benimkiler geri geldi kizlarinkiler gitsinler azcikta gezmeye ins.. Aslinda bayagi azaldi kanamam camasirimi kirletir gibi gunluk ped yetiyor 2 -3 gune biter ins boyle az az devam etmez, dikislerin sisligide bayagi indi .. Minik kizim annesini hic uzmedi dogumuda dikissiz atlattik ama napalim kismetimiz boyleymis, cok sukur baska derdimiz yok :))
Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*
Kis aferin sesin esine, ne guzel oda heyecanla bekliyor sana destek duygularina ortak oluyor.. Allahin izniyle gelcek ins bir melek daha bu dunyaya .. Ha bir gun once ha bir gun sonra Allah nasip ettiyse annecim burdayim der, bence yap sen testi
cnm benim ohh neguzel evinize gelmissiniz... artik kizinda evine alismistir.... bu aksamda anneannesi gelsin bak gor iyice keyfi yerine gelir... emzirme olayinida kendine stres yapma emdigi kadar ... ac kalmaz merak etme annesi onun midesi daha nedkar ...
vallahi bak kozalaginda hemen alismis kizcesine ne guzel... hemen dusunmus silgi supurge... aferin vallahi ona...
kayinvalidenide hic kendine dert etme... insan ne ekerse onu bicer... omnu misafir gibi gor.... kendi ailene bak... belkide dahha iyi evine karismamasi en azindan edicek lafi olmaz... zaten annecigin bi gelsin bak nasil hallediverir herseyini...
bu arada masallah kizina teee buralardan nazarlamayalim prensesi....

Valla zaten oyle yapiyom canim , hala oynuyor esim geldi eve ayy havaalanina burcu nasilsa gidemicek ben gelmek gelmek istiyorum karsilamaya diyor. Demiyor ben bebekle kalirim gidin, hesapta beni dusunuyor agrilarim varmis yeni gelmisim hastaneden, kadin resmen adama oynuyor ama hic orali degilim, bizimki bisi demedi ama oda farkinda .. Evde ilk gecemizde Meryem`i emzrdim yattik dedim ilk gunumuzu evde boyle olucani dusunmemistim iste TR de boyle boyle olur hatta annem bile hazirlik yapti Nazlinin dogumuna ( Annemin kedisi ) fln diye. Biliyorum aslinda burdada boyle olmaz benim hatam vakit bulamadim sizi daha guzel hazirlanip karsilamam gerekirdi fln diye uzuldu adamcagizda .. Ama inan simdi hic umrumda degil, hic biseyim olmasin huzurum olsun yeter ..
kızlar menude ne var aksama
benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun
Valla benim yemekler hazir bile degil, bizimki yeni geldi isten simdi markete yolladim, Zaten market en yakin 4km birde bebisi birakip nasil gidiyim ..
Cabucak firinda tavuk , pilav cacik fln yaparim napalim bu aksam oldugu kadar.. Zaten annemin ucak rotarli kalkmis 45 dk Istanbuldan, bakalim ins Prag ucagini kacirmaz viyanadan, yoksa bir sonraki ucagi beklicek, zaten dil fln yok hayirlisiyla birgelse koca bir ohh cekicem..
canım doktoruma her gittiğimde sende sorun yok kafana cok takıyorsunnn 1 yıl deneyın dıyıp hep yolladı benı ama bu artık bardagı tasıran son damla oldu.kardesım hemsıre ve erkek doktorla konusmus o da zaten aynen sızın gıbı demıs esıne bakılmadan hsg cekılmeden nasıl hersey normal denılebılır demıs brde doktor ne dıyordu bılıyor musunuz daha gencsın acelen nıye sanane dıyemedım

neyse bunlar hep vesıle erkek doktor benım umıdım olacak ve hala adet olmadım adet olmazsam bayramdan sonra olursam da bıttıkten sonra godecegım doktoraa
Mervecim valla en iyisi cidden erkek doktor, hatta boyle daha sorumluklu meslek gruplarinda erkekler cidden daha iyiler.. Biz kadinlarin bir gunu otekini tutmuyor , yok adet piskolojisi su bu pisklojisi, ama adamlar rahat kafalarina bisi takmiyorlarki ohh rahat rahat islerine odaklanip daha duzgun calisiyorlar .. Benim dogumuda yapan doktor kadindi, kesin ondan diyorum
canımmmm hoşgeldinnn topiğe maaşallah meryemi mizie :) Rabbi'm ona ailesiyle güzel bir ömür nasip etsin kuzum göbeciğide biz isteyen tüm arkadaslarımıza konsun gelsın ılk olarak ozgen'e sonrada sırasıyla bızlere ınsallahh :) tabı bana konabılmesı ıcın once adet olup sonra calısmam lazım :)
Konar konar hayatim bak siraya girdik kizlarla ben acilisi yaptim, Daha Ozer pasayla , Poyraz pasa var sirada .. Ne bebisler dogcak ne gobisler duscek daha .. Ama cok heyecanliyim bakalim ilk hamis haberi kimden gelcek En yakin Ozgen`in haberi hayirlisiyla ins.. :))
İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..
Amin ins, Allah herkese gonlundekini versin, evimizden huzuru sagligi eksik etmesin gelmis gelicek butun meleklerle korusun ailemizi ..