Dostlugun ve dayanışmanın topiği

ne gzüel etrafımdaki herkes inanıyo inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir, isteyen herkesin önce göbekleri sonra kucakları dolsun sağlıkla..
içim rahat olumlu olursa bakın taaa şubattan ahtım var halay çekip horon tepicez:9::9:
olmazsa zaten siz varsınız...:48::48::48::48:

Sen olumsuzu cıkar kafandan :) olacak olacak

ve nuran ıcın 1000 tane daha tesbıh cektım ve sayıyı 27000 olarak guncellıyorum kızlar :)

Canim bende 10000 daha cektim 37000 oldu biz yarin yola cikacagiz orda net yok o yuzden ben okudugumu merve icin okuyacagim merveye gectiginizde direk yirmibesbin uzerone sayin ben onu okurum olurmu canım

İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..

tmm cnm gece ben bı senı dusunerek yatayım bakalım basarabılıryormuyum senı de dogurtmayı :D
kız burcunun bebısı kendı gobegımde bıle gordum ben
:D

Canim bende 10000 daha cektim 37000 oldu biz yarin yola cikacagiz orda net yok o yuzden ben okudugumu merve icin okuyacagim merveye gectiginizde direk yirmibesbin uzerone sayin ben onu okurum olurmu canım

Allah kabul etsın canım hadı bakalım sen madem oyle merve ıcın artık cek bız de kalan 23000 ı cekerız sende duanı yaparsın
sımdıden ıı ylculuklar sekerım

kızlarrr hepinizeee kocaaaamana tesekkr etmek ıstoyorum bır derdım olsa esımle sorunum olsa dınledınız negatıflerı gordugumde destek oldunuz ve cekecegınız tesbıhler ıcın sımdıden Allah hepınızden tek tek razı olsunnnn bunu dusunmenız yeter Rabbım hepınızın gonlune gore versın
ben sızınle her seferınde yenıden umut doldum mutlu oldum bılıyorum Allah'ım bebegımı bana da nasip edecek belki de zamanı var :) ben artık herşeyi zamana bıraktım dun gece esime sıkı sıkı sarıldımmm benımle oldugu ııcn mutlu oldugum ıcınnn Allah'ıma sukrettımmm oda gece boyunca hep sarıldı bana bız aramızdakı buzların cogunu erıttık emınım kı bebegımızde yakında gelecektır.Sizleri çooook sevdiğimi birkez daha soylemek isityorum hakkınızı helal edin

tmm cnm gece ben bı senı dusunerek yatayım bakalım basarabılıryormuyum senı de dogurtmayı :D
kız burcunun bebısı kendı gobegımde bıle gordum ben
:D

Allah kabul etsın canım hadı bakalım sen madem oyle merve ıcın artık cek bız de kalan 23000 ı cekerız sende duanı yaparsın
sımdıden ıı ylculuklar sekerım

biliyorum canım okumuştum o rüyanı.. hadi bakalım sıra bende vala beni de doğurtsan ne güzel olur o kadar çok istiyorum ki anlatamam:) şaka bi yana bakalım hangimiz önce doğuracağız çok merak ediyorum hesaba göre 9 günüm kalmış benim bakalım son güne kadar bekleyecekmi benim afacan .. onu heycanla bekliyoruzya merak ettirmek ve sabrı öğretmek için hemen gelmiyorlar sanırım. Rabbim hayırlı zamanda sağılıklı sıhhatli doğmaların nasip eder inşallah..

Eki Görüntüle 828299

bu patıgı ust kattakı arkadasın bebısıne ordum demın kız 1,5 saatte bıtıor tıkır tıkır

sımdı ıcımden namaz kılmak( 7 8 aydır tembellık ıle bırakmıstım ) ve kuran okumak geldı kızlar sımdılık bıraz mola verıorum hepınıze dua edecegım ınsallah
gorusmek uzere

Allah kabul etsin canım. Bana da versene bu patiğin tarifini madem bu kadar kolay. bi patiğimiz daha olur :)
bakma ördüklerime aslında ben karışık örgüleri pek beceremem :1:

sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır

hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı

gaza getirdik getirmesine de sende az hamarat değilsin hani içinde var seninde :)
valla güncelleri hamile olduğunu hala söylemediği için bende izlemiyorum. eşimide benide fitil ediyo :27:

Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*

yap yap yap yappp :) olumlu çıkacak bak gör. Allahım yardımcın olsun :16:

kızlar menude ne var aksama

benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun

Kurufasulye var, pilav yapcam birasdanda.
canımda nasıl pırasa istiyo dolapta var ama yemek için limon kalmadı. limonsuzda hiç yiyemem. artık yarında onu pişiririm :D

kızlarrr hepinizeee kocaaaamana tesekkr etmek ıstoyorum bır derdım olsa esımle sorunum olsa dınledınız negatıflerı gordugumde destek oldunuz ve cekecegınız tesbıhler ıcın sımdıden Allah hepınızden tek tek razı olsunnnn bunu dusunmenız yeter Rabbım hepınızın gonlune gore versın
ben sızınle her seferınde yenıden umut doldum mutlu oldum bılıyorum Allah'ım bebegımı bana da nasip edecek belki de zamanı var :) ben artık herşeyi zamana bıraktım dun gece esime sıkı sıkı sarıldımmm benımle oldugu ııcn mutlu oldugum ıcınnn Allah'ıma sukrettımmm oda gece boyunca hep sarıldı bana bız aramızdakı buzların cogunu erıttık emınım kı bebegımızde yakında gelecektır.Sizleri çooook sevdiğimi birkez daha soylemek isityorum hakkınızı helal edin

ah canım inşallah bu doktorla açılan yepyeni sayfada evladın da sizinle olucak. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
vakti var diye düşünmek en doğrusu. Bence en doğru zamanda gelicek bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.
Benden yana helal olsun canım. seviliyosun :16::54:

Burcuuuu
canimmmmm. geldinmiii eveeee....seni burda gormek cok mutlu etti beniii..

bende geldim biraz oncev okuldan hemen yemek bulasik. camasir topladim bidaha atacamm.
yarinn adanaya gitcez..

dun cagan hastaydi kustu falan okuldada uyumus garibim. ogretmeni ustunu
ortmus.babasini aramis.. dr a goturdu serdarda... ilaca basladik...
simdi sukur iyi...

burcu senin minik nasil aman sarilik a dikkat et canim... genellikle bebekler ilk hafta
sarilik olur..kontrol altinda tut canim.:34:cu

Ozgennnnn

yarin yap yap yapppp.testiniii. meraktan catlicazzzzz..

feride senin son 5 gun mu. nuran sen ne alemdesin canim.

hulyaaaa yaseminnnn nerdesiniz ayol......
yelizz de yokkkk..

merve canim boyle dusunmene cok sevindim. esinle hem buzlar gitmis hem daha bagli olmussunuz
birbirinize... gercekten once saglik. dun cagan hasta oluncada daha iyu anladim.
ora boka herseye ta agliyorum yada sjnirleniyorum...
amaaa nankorluk yaptigimida biliyorum.. sukredecegimiz cok sey var. inanki. senjn de oyle...
zaten sende jnancli bi kiz oldugun icin hep boyle dusundun.. he boyle devam et canim emin ol
bebegin gelicek en dogru zamanda...

Ozgennnnn

yarin yap yap yapppp.testiniii. meraktan catlicazzzzz..

feride senin son 5 gun mu. nuran sen ne alemdesin canim.

hulyaaaa yaseminnnn nerdesiniz ayol......
yelizz de yokkkk..

merve canim boyle dusunmene cok sevindim. esinle hem buzlar gitmis hem daha bagli olmussunuz
birbirinize... gercekten once saglik. dun cagan hasta oluncada daha iyu anladim.
ora boka herseye ta agliyorum yada sjnirleniyorum...
amaaa nankorluk yaptigimida biliyorum.. sukredecegimiz cok sey var. inanki. senjn de oyle...
zaten sende jnancli bi kiz oldugun icin hep boyle dusundun.. he boyle devam et canim emin ol
bebegin gelicek en dogru zamanda...

Evet canim geri sayim basladi :)

ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınıne cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu
sonra baska bırını bulmak ıcın 2 ay ugrastık falan

sımdı yerıme baslayan kız maıl atmıs 8 haftalık hamıle ımıs :S
saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya

ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınıne cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu

saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya

:52::52: haha vallaha yaa.. sen doğum iznin bitince odanın bi köşesine türbe aç bence işe yarar :27:

e canım şimdi 8 haftalıksa daha önünde 7 ayı var. sen iznini ne kadar uzatacaktın ? 6 ay kullansan sonra iş başı yapsan olmaz mı ki?

Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin Paşamız :16:

Sen bide her pazartesi akşamı yeni bölümünü izle zamanla fitil olursun o kıza. hamile kaldı bi söyleyemiyo aptal aptal düşünüyo. Özlemin dediği gibi mıymıy biraz. :27:

Maşallah canım negüzel daha da çabuk büyüyecek o annesi sen anlamadan kalacaksın :)

Olsun canım hiç bişeyi düşünüp takma kafana. sen kızına odaklan. Maşallah eşinde baya destekçi olmuş bu konularda sana. Annende gelsin hayırlısıyla halledilir herşey.
Enee anne psikolojisi bu mu acabaa :) duygusallık tavan tabi bide loğusalık durumu var. olacak o kadar.
Ama Meryemimiz de çok güzel ya maşallah. O arabadaki fotosuna bayıldım. Saçları desen bambaşka güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin. Maşallah kırkbinkere :nazar::nazar::nazar:

Sagol canim benim, Allah senide hayirlisiyla kurtarsin, melekleimizi beraberce buyutelim saglikla ins.. :16:

unuturmuyum canım hepınıze dua ettım rabım kabul eder ınsallah

tabkı kargolarım sekerım ne demek sız ısteyen yegenlere can kurban

tmm canım o zaman beklıoruz makınayı sonrada fotoları :)
allahım ıcındekı sakınlıgı hıc bozmasın ınsallah

nıyetım bozuk valla dogurtucam tek tek :) gobek devrı olmalı sen sımdı gobusu devrettın ınsallah bakalım belgınle ben kıme devredıcez :)

amın canım amın bıldıgım kadarı ıle 40 gun surmesı lazım o kanamanın
tesekkur ederım dunurum dunurum

amın canım tesekkur ederım ne demek ferıde ve ırem gaza getırdı ama haklarını yemeyeyım sımdı

sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır

hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı

amın canım amın
hepınıze dua ettım rabbım kabul eyler ınsallah

Dunurum bu arada benim gelimin dogum gunu hediyeleri gelmis , cok tesekkur ederiz Carsamba soyledi anneannemiz kismet olmadi haber etmeye bu aksam gorcez ins ciclerimizi.. Cok tesekkur ederiz :))

Kis valla masallahin var ev isin misafirin bitmez bir ustune ciciler oruyon, ben sokuk dikcek vatit bulamiyorum hic bisey yapmadigim halde :52:

Kanama iside 40 gun cok degil mi yaa :(( Hamisligin en guzel yaniydi valla kirmizilarin gitmesi benimkiler geri geldi kizlarinkiler gitsinler azcikta gezmeye ins.. Aslinda bayagi azaldi kanamam camasirimi kirletir gibi gunluk ped yetiyor 2 -3 gune biter ins boyle az az devam etmez, dikislerin sisligide bayagi indi .. Minik kizim annesini hic uzmedi dogumuda dikissiz atlattik ama napalim kismetimiz boyleymis, cok sukur baska derdimiz yok :))

Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*

Kis aferin sesin esine, ne guzel oda heyecanla bekliyor sana destek duygularina ortak oluyor.. Allahin izniyle gelcek ins bir melek daha bu dunyaya .. Ha bir gun once ha bir gun sonra Allah nasip ettiyse annecim burdayim der, bence yap sen testi :46:

cnm benim ohh neguzel evinize gelmissiniz... artik kizinda evine alismistir.... bu aksamda anneannesi gelsin bak gor iyice keyfi yerine gelir... emzirme olayinida kendine stres yapma emdigi kadar ... ac kalmaz merak etme annesi onun midesi daha nedkar ...
vallahi bak kozalaginda hemen alismis kizcesine ne guzel... hemen dusunmus silgi supurge... aferin vallahi ona...
kayinvalidenide hic kendine dert etme... insan ne ekerse onu bicer... omnu misafir gibi gor.... kendi ailene bak... belkide dahha iyi evine karismamasi en azindan edicek lafi olmaz... zaten annecigin bi gelsin bak nasil hallediverir herseyini...
bu arada masallah kizina teee buralardan nazarlamayalim prensesi.... :nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla zaten oyle yapiyom canim , hala oynuyor esim geldi eve ayy havaalanina burcu nasilsa gidemicek ben gelmek gelmek istiyorum karsilamaya diyor. Demiyor ben bebekle kalirim gidin, hesapta beni dusunuyor agrilarim varmis yeni gelmisim hastaneden, kadin resmen adama oynuyor ama hic orali degilim, bizimki bisi demedi ama oda farkinda .. Evde ilk gecemizde Meryem`i emzrdim yattik dedim ilk gunumuzu evde boyle olucani dusunmemistim iste TR de boyle boyle olur hatta annem bile hazirlik yapti Nazlinin dogumuna ( Annemin kedisi ) fln diye. Biliyorum aslinda burdada boyle olmaz benim hatam vakit bulamadim sizi daha guzel hazirlanip karsilamam gerekirdi fln diye uzuldu adamcagizda .. Ama inan simdi hic umrumda degil, hic biseyim olmasin huzurum olsun yeter ..

kızlar menude ne var aksama

benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun

Valla benim yemekler hazir bile degil, bizimki yeni geldi isten simdi markete yolladim, Zaten market en yakin 4km birde bebisi birakip nasil gidiyim ..
Cabucak firinda tavuk , pilav cacik fln yaparim napalim bu aksam oldugu kadar.. Zaten annemin ucak rotarli kalkmis 45 dk Istanbuldan, bakalim ins Prag ucagini kacirmaz viyanadan, yoksa bir sonraki ucagi beklicek, zaten dil fln yok hayirlisiyla birgelse koca bir ohh cekicem..

canım doktoruma her gittiğimde sende sorun yok kafana cok takıyorsunnn 1 yıl deneyın dıyıp hep yolladı benı ama bu artık bardagı tasıran son damla oldu.kardesım hemsıre ve erkek doktorla konusmus o da zaten aynen sızın gıbı demıs esıne bakılmadan hsg cekılmeden nasıl hersey normal denılebılır demıs brde doktor ne dıyordu bılıyor musunuz daha gencsın acelen nıye sanane dıyemedım :( neyse bunlar hep vesıle erkek doktor benım umıdım olacak ve hala adet olmadım adet olmazsam bayramdan sonra olursam da bıttıkten sonra godecegım doktoraa

Mervecim valla en iyisi cidden erkek doktor, hatta boyle daha sorumluklu meslek gruplarinda erkekler cidden daha iyiler.. Biz kadinlarin bir gunu otekini tutmuyor , yok adet piskolojisi su bu pisklojisi, ama adamlar rahat kafalarina bisi takmiyorlarki ohh rahat rahat islerine odaklanip daha duzgun calisiyorlar .. Benim dogumuda yapan doktor kadindi, kesin ondan diyorum :D

canımmmm hoşgeldinnn topiğe maaşallah meryemi mizie :) Rabbi'm ona ailesiyle güzel bir ömür nasip etsin kuzum göbeciğide biz isteyen tüm arkadaslarımıza konsun gelsın ılk olarak ozgen'e sonrada sırasıyla bızlere ınsallahh :) tabı bana konabılmesı ıcın once adet olup sonra calısmam lazım :)

Konar konar hayatim bak siraya girdik kizlarla ben acilisi yaptim, Daha Ozer pasayla , Poyraz pasa var sirada .. Ne bebisler dogcak ne gobisler duscek daha .. Ama cok heyecanliyim bakalim ilk hamis haberi kimden gelcek En yakin Ozgen`in haberi hayirlisiyla ins.. :))

İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..

Amin ins, Allah herkese gonlundekini versin, evimizden huzuru sagligi eksik etmesin gelmis gelicek butun meleklerle korusun ailemizi ..

Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan

Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan

Hayırdır canım sorun mu var ? Ağla aslında açılırsın hamileliğin son döneminde insan psikolojisini daha çok değiştiriyor doğdu doğacak sancı geldi gelecek derken zaman geçiyor :((

ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınınek cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu

Kiz odan ceketini atsa hamile birakiyor herhalde :1:geleni.

Back
X