Dostlugun ve dayanışmanın topiği

allah yardımcın olsun canım inş allahım klaylık versin daha fazla yıpranmadan mutlu haberi alın inş bu işlem sonunda

canım ozaman tazebahar için okuyalım herkes için uygunmudur daha sonrada alpgulsun için okuyabiliriz arkasından da senin zamanın yaklaşmış olur sana okuruz nasıl sen bi sor istersen kızlara faceden isteyen varsa onu alırız öne

canımcım allah razı olsun, şimdi alpgulsun tüp bebek tedavisine başlayacakya biliyosunuz aynı aşamalardan geçtim manevi desteğe çok ihtiyacı var şimdi onun bence onun için okuyalım once zaten hemen bitiriyoruz sonra herkes için uygunsa benim için okuruz ne dersiniz???

canımcım allah razı olsun, şimdi alpgulsun tüp bebek tedavisine başlayacakya biliyosunuz aynı aşamalardan geçtim manevi desteğe çok ihtiyacı var şimdi onun bence onun için okuyalım once zaten hemen bitiriyoruz sonra herkes için uygunsa benim için okuruz ne dersiniz???

Allah razı olsun canım ama sıra sendeyse önce sana okuyalım bende okurum çok teşekkür ederim

Allah razı olsun canım ama sıra sendeyse önce sana okuyalım bende okurum çok teşekkür ederim

yok canım sıra falan yok saolsun hulyacım önermiş bana da okuruz herkese okuruz nasılsa hızlı ilerliyo
ama şimdi sen haftaya tedaviye başlicaksın allahın izniyle manevi güc çok onemlı benım tedavı aşamamda saolsunlar bana yasın okumuşlardı hepsinden tek tek allah razı olsun, onun mutlulugu hiçbişeyle kıyaslanamaz o yuzden ben once sana okunmasından yanayım bilmem diğer kızlar ne düşünür

yok canım sıra falan yok saolsun hulyacım önermiş bana da okuruz herkese okuruz nasılsa hızlı ilerliyo
ama şimdi sen haftaya tedaviye başlicaksın allahın izniyle manevi güc çok onemlı benım tedavı aşamamda saolsunlar bana yasın okumuşlardı hepsinden tek tek allah razı olsun, onun mutlulugu hiçbişeyle kıyaslanamaz o yuzden ben once sana okunmasından yanayım bilmem diğer kızlar ne düşünür

sen gün mü bekliyorsun geçmişi olkumadım kusura bakma ne zaman yaptırdın tüp bebeği

canım aşağı yukarı 1hafta 10günde felan bitiriyoruz zaten ya ben o yüzden önce sana okuyalım gülsünde haftaya yaptırcakmış ya sonrada ona okuyalım demiştim tam yaptırma aşamasına denk gelir diye düşünmüştüm ama önemli değil yer değiştirelim önce gülsün sonra sana okuyalım

canım sıra yok zaten kimin ihtiyacı varsa ona okuyoruz doğumu yaklaşan batı yaklaşan yada senin gibi tüp bebek yaptıran olursa hemen sıra onun oluveriyor belli bi sıra yok:))

sen gün mü bekliyorsun geçmişi olkumadım kusura bakma ne zaman yaptırdın tüp bebeği

canım ben eylülde yaptırdım ekim 13 te olumsuz haberi aldım şimdi yoluma normal devam ediyorum çünkü o sırada eşimin degerleri normale döndü , dondurulmuşlarım var benim bi kaç ay normal deneyip olmazsa dondurulmuşları alıcam nasip kısmet bekliyoruz işte

canım aşağı yukarı 1hafta 10günde felan bitiriyoruz zaten ya ben o yüzden önce sana okuyalım gülsünde haftaya yaptırcakmış ya sonrada ona okuyalım demiştim tam yaptırma aşamasına denk gelir diye düşünmüştüm ama önemli değil yer değiştirelim önce gülsün sonra sana okuyalım

ah benim ince düşünceli arkadaşım doğru ben o hesabı yapamadım tam onun tedavi sırasına gelir 1 haftaya kadar da benim batım var doğru o zaman önce bana sonra alpgulsune okuyalım doğru zamanlama olur:16::16::16:

canım ben eylülde yaptırdım ekim 13 te olumsuz haberi aldım şimdi yoluma normal devam ediyorum çünkü o sırada eşimin degerleri normale döndü , dondurulmuşlarım var benim bi kaç ay normal deneyip olmazsa dondurulmuşları alıcam nasip kısmet bekliyoruz işte

ah benim ince düşünceli arkadaşım doğru ben o hesabı yapamadım tam onun tedavi sırasına gelir 1 haftaya kadar da benim batım var doğru o zaman önce bana sonra alpgulsune okuyalım doğru zamanlama olur:16::16::16:

inşallah normal yollarla olur o sıkıntıları bi daha yaşamazsın

canikolarrr :) bugün dışarı çıktım eski şirketimdeyim şuanda oradan giriyorum nete... :) yarın için dr. arayp randevu alacağım. sizleri çok özledim. :(
Özleeemm..
1 yasinde benden say tatlım. Allah kabul etsin paşamıza sağlık versin..
Diğer kızçeler. kendinize iyi bakın. iyi çalışmalar yapın bak güzel haberlerinizi bekliyoruz. Öpüldünüz. :54:

inşallah normal yollarla olur o sıkıntıları bi daha yaşamazsın

canım inanki kızlarda biliyo gözünde büyütlecek bişey değil zor gelmedi bana tabiki allah normalden ya da tedaviden nasip etsin ancak sakın gözünde büyütme sende herşey her gun senı bebeğine kavusturacak herşey çok guzel olacak buna inan, şimdi o tedaviyi olan ben değilmişim gibi , bol bol dua moral depola çok ii gelecek inşallah

canikolarrr :) bugün dışarı çıktım eski şirketimdeyim şuanda oradan giriyorum nete... :) yarın için dr. arayp randevu alacağım. sizleri çok özledim. :(
Özleeemm..
Diğer kızçeler. kendinize iyi bakın. iyi çalışmalar yapın bak güzel haberlerinizi bekliyoruz. Öpüldünüz. :54:

şekerrrr nerelerdesin acaba neler yapıyorsun kaçamak cevap ver barii

off ya gene mantar oldummm.
deliriyorum kaşıntı ve yanmadan.
bıktımmmm.doktora da c.tesi gidicez.
nası geçecek bu?

Çok teşekkür ederim canım. Hepimize nasip olsun bu sevinçler. Yanlız ufacık bir karışıklık oldu :) Tüp bebek yaptırmıyoruz. İnşallah da ihtiyacımız olmadan rabbim nasip eder. Henüz 2. ayımız bu ay :)

Ay ne güzel telaşlar bunlar böyle. Gece uyanmalar 40'lar falan. Tabi uyanmasa keşke, ama o da ayrı zevk bence.

rabbim sizlerede nasip etsin canjm ama bazen cok zor oluyor :/

beni de aranıza alın facede ben kimseninkini bilmiyorum :(

esra canım ilgilen sen artık biz laptop yüzü görmüyoruz yapamıyoruz :(

Özleeemm..

Sagol canım Allah kabul etsin yarın için haber ver mutlaka

off ya gene mantar oldummm.
deliriyorum kaşıntı ve yanmadan.
bıktımmmm.doktora da c.tesi gidicez.
nası geçecek bu?

Off kötü olmuş canım kaşıyıp yara yapma sakın ara olmadı doktoru

Mantar kasntisina travazol sur...

Cok iyi geliyor. Bir iki sefer surdunmu hemen geciyor..

Denizz

Be.de diyorum bu kim ..tmm simdi kabul ediyorum.

Gunaydinlarr ……

haftasonuna son 1 gun…. :52::32: :46:

yalniz bugun hava berbat burda nasil yagmur var yaa…
yine kimsecikler yok gibi… gibisi fazla oldu aslinda :44:

ebda cnm git eczaneden bir mantar ilaci al sur en kisa cozum… hamileyim de ona gore verirler ztn… hatta bnm evde var doktor bana her ihtimale karsi vermisti ismine bakip yazim sana aksam..

canım bendende yazabilirsin 1 yasin heeheh ben koca göbeğimi attım faceden korku filmi izlemek istersen bakabilirsin:))

attım canım faceden sabah büyüdük biz teyzesi kocaman olduk buaralar doktora gitcez inş bebişlerinde son hallerini atarım artık size bulantılarının geçmesine sevindim inş geri gelmezler ve diğer sıkıntılarıda yaşamazsın hiç
paşamızada maşallah uslu uslu yaramazlık yapmadan büyüsün güzelce

ohh güle güle giyinin inş koy koy hepsini ne zevkli olur onları yıkayıp ütülemesi tabi bizim içinde bakması :)))

hayırlı olsun önemli bi eksiği kapatmışsınız arkasıda gelir inş annemin bi duası var bende sana onu söyliyim allah içini dolu etsin :))) inş allah hepimizin aldığı o cicilerin bicilrin arabaların içini dolu etsin boş koymasın amiinnn

Ama canim ben goremedim resim facede :$

topicimiz artık ilk sayfalarda çıkmıyo çok üzülüyorum kimsecikler yazamıyo eskisi gibi, kıslarrrrrrr hepiniz nerdesiniz canım ksılarrrrrrrrrrrrrr:50::50:

Back
X