- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeliz is
![]()
Canim bebisin de hicbi sorun cikmiycak bak amniyonun sonucunu al goruceksin sende zaten demissin icim rahat diye benim de cok rahat eminim hatta :))
sıradaki göbüş benim kimselere kaptırmamama benden önce gelecek olan varsa memnunıyetle yeterki dolsun göbüşler
![]()
O zaman senden de test bekliyoruz yarin sabaha bi gobus de belginden sana gelsin :))
yok kuzu yaaa aslında bu ay tam 4 adet yumurtam vardı sıkı da çalıştık
ama şimdi karnım ağrıyoya bütün ümitlerim söndü, göğüslerim ilk defa şişmedi,sadece uyurken afedersin ucunu biri sıkıyomuş gibi bişey oluyo,başka da bişe yok uyku halsizlik falan gayet dinç aktifim
ama yılmak yok bu ay ovulasyon testi alıp dah asıkı çalışıcam bu işi halledicem ocaka kadar![]()
kiz belirti arama okadar bende hic yoktu sisme fln elimle dokununca uclarda biraz hassaslik vardi basta sonradan oldu hepsi neyse yarin kirmizi karti yemeyince kendinde anlican insallah belirti aramamak gerektigini
canım belirti arama.yok kuzu yaaa aslında bu ay tam 4 adet yumurtam vardı sıkı da çalıştık
ama şimdi karnım ağrıyoya bütün ümitlerim söndü, göğüslerim ilk defa şişmedi,sadece uyurken afedersin ucunu biri sıkıyomuş gibi bişey oluyo,başka da bişe yok uyku halsizlik falan gayet dinç aktifim
ama yılmak yok bu ay ovulasyon testi alıp dah asıkı çalışıcam bu işi halledicem ocaka kadar![]()
sağol canım,inşşş.canım geçmiş olsun maşallah sana ne kadar sakin geçirmişsin, o kadarcık heycan olur ama bak gör çok guzel haberler gelecek eminim ben allahın izniyle
sağol canım,inşşş.
evet çok sakindim.
zaten insanın tek derdi bebeğe bişey olacak paniği oluyor.
doktorda çok rahat olduğunu söyledi.
bugüne kadar yaptığım işlemlerden en kolay olanlarındandı dedi.
şimdi üstümdeki yükün %50si kalkmış gibi,kalanı da perşembeye kalkacak.
Rabbimiz izni,sizlerin duası ile.
lütfen oğlumu aklınızdan geçirin.
kimin duasının kabul olacağı belli olmaz zira...
canım belirti arama.
bende de hiiiiççç belirti yoktu.
o yüzden hiçkendime konduramamıştım.
4 yumurtan varmış.4ünden 2si tutmuştur inşşş.
bu arada 4 yumurtayı nası yaptın leeeaan?
sağol canım,inşşş.
evet çok sakindim.
zaten insanın tek derdi bebeğe bişey olacak paniği oluyor.
doktorda çok rahat olduğunu söyledi.
bugüne kadar yaptığım işlemlerden en kolay olanlarındandı dedi.
şimdi üstümdeki yükün %50si kalkmış gibi,kalanı da perşembeye kalkacak.
Rabbimiz izni,sizlerin duası ile.
lütfen oğlumu aklınızdan geçirin.
kimin duasının kabul olacağı belli olmaz zira...
ahahahhaha valla sanırım tüp bebekteki ilaçların etkisiydi canımcım 1 tanesi kocamandı diğer üçü azcık dah aküçüktü ama istersem 15 yumurta olsun nasip değilse olmaz, inan belirti aramadım aslına bakarsan da kendimi ocakta dondurulmuş bebişimi almaya odakladım bu aylar fındık fıstık olsun dıye çalışıyoruz işteama güzel bi sonuc çıktıysa valla öküz keserim
oyy maşallah
bi iş nasıl başlarsa öyle gider unutma,çok rahat oldun sonucuda rahatlayacaksın,
duaarımız hep senınle
öküz için para bul hemen...
bebiş yolda olabiler.
adak olacak bak,öle konuşma.
ya da konuş kesersin.
bari koyun moyun diyeydin deli...