Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Tebrik ederim kuzuummm telefondan giriyorum halay da cekemiyorum ama tepine tepine cektigimi farzet artik :)) cok cok sevindim saglikla kucagina al insallahhhhh :) hadi bakalim simdi siradaki gobus dolucak birinci doldu :))

sıradaki göbüş benim kimselere kaptırmam:9::9::9::9: ama benden önce gelecek olan varsa memnunıyetle yeterki dolsun göbüşler:16::16::16:

Canim bebisin de hicbi sorun cikmiycak bak amniyonun sonucunu al goruceksin sende zaten demissin icim rahat diye benim de cok rahat eminim hatta :))

O zaman senden de test bekliyoruz yarin sabaha bi gobus de belginden sana gelsin :))

yok kuzu yaaa aslında bu ay tam 4 adet yumurtam vardı sıkı da çalıştık:1::1::1:

ama şimdi karnım ağrıyoya bütün ümitlerim söndü, göğüslerim ilk defa şişmedi,sadece uyurken afedersin ucunu biri sıkıyomuş gibi bişey oluyo,başka da bişe yok uyku halsizlik falan gayet dinç aktifim
ama yılmak yok bu ay ovulasyon testi alıp dah asıkı çalışıcam bu işi halledicem ocaka kadar :16:

ama şimdi karnım ağrıyoya bütün ümitlerim söndü, göğüslerim ilk defa şişmedi,sadece uyurken afedersin ucunu biri sıkıyomuş gibi bişey oluyo,başka da bişe yok uyku halsizlik falan gayet dinç aktifim
ama yılmak yok bu ay ovulasyon testi alıp dah asıkı çalışıcam bu işi halledicem ocaka kadar :16:

kiz belirti arama okadar bende hic yoktu sisme fln… elimle dokununca uclarda biraz hassaslik vardi basta sonradan oldu hepsi… neyse yarin kirmizi karti yemeyince kendinde anlican insallah belirti aramamak gerektigini…

kiz belirti arama okadar bende hic yoktu sisme fln… elimle dokununca uclarda biraz hassaslik vardi basta sonradan oldu hepsi… neyse yarin kirmizi karti yemeyince kendinde anlican insallah belirti aramamak gerektigini…

yok valla hiçbişecikler yok,aramıyorumki artık zaten batımdan 10 gun geçse yine hamileliği konduramam kendime :1: hatta çift çizgi görsem de inanmam:1:
ama kuzum bugun adet agrılarım var bugunen olmadı yarın gelecek sanki ama hayırlısı dediğin gibi olamsını o kadar isterimkiii:ssz:

kızlar günaydın.
dün eşimle 3te hastaneye gittik.
önce her türlü riski göze aldığına dair anne ve babadan kağıt alıyorlar.
4te içeri aldılar beni.eşimi almadılar.
bilmeyen arkadaşlar için ayrıntılı anlatıcam,belki birgün birine lazım olur.
çünkü ben de girmeden nasıl olduğunu çok merak etmiştim.
doktor önce bebeğin sağlığını kontrol ediyor ultrasonla.
sonra bebek uygun pozisyondaysa parmağıyla giriş yapacağı yeri belirlemeye çalışyor.
iğnenin girmesi için bebeğin hareket etmemesi lazım.
ben sitelerden araştırıp gittim zaten.
aç gidilirse ve özellikle şekerli gıdalardan uzak durursanız bebek fazla hareket etmez diyorlardı.
sabah kahvaltı yapmıştım 11 gibi.başka da bişey yemedim.
zaten stresten insanın canı yemek falan istemiyor.
neyse bebişim çok şükür hareket etmedi.
doktor önce alkol ve batikonla göbeğinizi siliyor.
sonra ultrasondan bakarak bebeğin olmadığı yere iğneyle giriyor.
iğne ilk göbeğinizden geçerken pek acımıyor,normal koldan iğne yapar gibi hissediyorsunuz.
sonra iğne bebeğin kesesine geldiğinde başka bir yere girdiğini anlıyorsunuz.bu biraz daha acı verici.
Allahtan ben şanslı gruptandım.tek seferde girebildi doktor.
sadece biraz itmesi gerekti iğneyi.
sonra enjektörle 15-20cc sıvıyı çekiyorlar.
sıvıyı çekerken de bir acı hissediliyor.dayanılmayacak gibi değil ama.2-3 dakika sürüyor.
ve iğneyi çekiyorlar,işlem bitiyor.acı da o an kesiliyor.
tüm yaptıklarını ekrandan izletiyorlar zaten.
bebekle iğnenin girdiği yerin alakası yoktu.
hemen ardından doktor bebeğin kalp atışlarını dinletiyor.
5 dk aralıklarla 4 defa kalbini dinletti bebeğin.
sorun yoktu maşallah.

sıvıyı çekerken benim tansiyonum düştü,midem aşırı bulandı.
ama hareket etmemem gerekti.
iğneyi çıkarınca hemen tansiyonumu ölçtüler.kalp atışım 50nin altına düştüünden alamadılar.
ayaklarımı havaya dikip,alkol koklattılar.
çok stres yapmışsın dedi doktor.
insan kendi için hiç endişelenmiyor.
ama ya o minik kalp...sürekli bişey olacak mı korkusu beni mahvetti.
doktorum çok rahattı.aslında tansiyonum düşmese hemen eve gidebileceğimi söylemişti.
mecburen 2 saat hastanede dinlendik.
zaten 15 dk ya kendime gelmiştim.
ağrım sızım falan yok.
her şeyi rahat yapabilecek güçteyim.
ama her ihtimale karşı 3 gün yatıcam,hiçbişey yapmıycam.
eşim sağolsun çok yardımcı.yataktan bile ben kalkarım dediğim halde o kaldırıyor.:nazar:

sonuca gelince fish yöntemiyle incelenecek.
yani hızlandırılmış yöntem.normalde amniyo sonuçları 15ile 21 gün içinde çıkıyormuş.
ama oz amana bebiş çok büyümüş oluyor.
yani sonucumuz bu perşembe günü çıkacak.
Allah yüzümüzü güldürür,sonucumuz temiz çıkar inşşş.

canım geçmiş olsun maşallah sana ne kadar sakin geçirmişsin, o kadarcık heycan olur ama bak gör çok guzel haberler gelecek eminim ben allahın izniyle

canım belirti arama.
bende de hiiiiççç belirti yoktu.
o yüzden hiçkendime konduramamıştım.
4 yumurtan varmış.4ünden 2si tutmuştur inşşş.
bu arada 4 yumurtayı nası yaptın leeeaan?

canım geçmiş olsun maşallah sana ne kadar sakin geçirmişsin, o kadarcık heycan olur ama bak gör çok guzel haberler gelecek eminim ben allahın izniyle
sağol canım,inşşş.
evet çok sakindim.
zaten insanın tek derdi bebeğe bişey olacak paniği oluyor.
doktorda çok rahat olduğunu söyledi.
bugüne kadar yaptığım işlemlerden en kolay olanlarındandı dedi.
şimdi üstümdeki yükün %50si kalkmış gibi,kalanı da perşembeye kalkacak.
Rabbimiz izni,sizlerin duası ile.
lütfen oğlumu aklınızdan geçirin.
kimin duasının kabul olacağı belli olmaz zira...

sağol canım,inşşş.
evet çok sakindim.

cnm benim gecmis olsunn tekrar… sen gonlunu ferah tutmaya devam et… hersey yolunda cunku…
hayirlisi ile persembeden sonra bu konu tamamen kapanicak insallah…

canım belirti arama.
bende de hiiiiççç belirti yoktu.
o yüzden hiçkendime konduramamıştım.
4 yumurtan varmış.4ünden 2si tutmuştur inşşş.
bu arada 4 yumurtayı nası yaptın leeeaan?

ahahahhaha valla sanırım tüp bebekteki ilaçların etkisiydi canımcım 1 tanesi kocamandı diğer üçü azcık dah aküçüktü ama istersem 15 yumurta olsun nasip değilse olmaz, inan belirti aramadım aslına bakarsan da kendimi ocakta dondurulmuş bebişimi almaya odakladım bu aylar fındık fıstık olsun dıye çalışıyoruz işte:16: ama güzel bi sonuc çıktıysa valla öküz keserim:9::9::9:

sağol canım,inşşş.
evet çok sakindim.

oyy maşallah:nazar::nazar:
bi iş nasıl başlarsa öyle gider unutma,çok rahat oldun sonucuda rahatlayacaksın,
duaarımız hep senınle

ahahahhaha valla sanırım tüp bebekteki ilaçların etkisiydi canımcım 1 tanesi kocamandı diğer üçü azcık dah aküçüktü ama istersem 15 yumurta olsun nasip değilse olmaz, inan belirti aramadım aslına bakarsan da kendimi ocakta dondurulmuş bebişimi almaya odakladım bu aylar fındık fıstık olsun dıye çalışıyoruz işte:16: ama güzel bi sonuc çıktıysa valla öküz keserim:9::9::9:

oyy maşallah:nazar::nazar:
bi iş nasıl başlarsa öyle gider unutma,çok rahat oldun sonucuda rahatlayacaksın,
duaarımız hep senınle

öküz için para bul hemen...
bebiş yolda olabiler.
adak olacak bak,öle konuşma.
ya da konuş kesersin.
bari koyun moyun diyeydin deli...

öküz için para bul hemen...
bebiş yolda olabiler.
adak olacak bak,öle konuşma.
ya da konuş kesersin.
bari koyun moyun diyeydin deli...

adak olsun canımmm eşimde öle diyo tüp falan denedikten sonra doğal yoldan olursa öküz kesecem diyodu:9:
yeterki sağlıkla sıhhatle olsun
ayy şimdi sen belkim hissetmişsindir o zaman kuzu gibi öküz diyeyim de adağım öle yuvarlak olsun gücüm yetmezse kuzu koyun bişe alırım:9:

şaka şaka 1 yılı geçti bekliyorum bebişimi öküz kurban olsun benim bebişime...aaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah:ssz:

Back
X