Dostlugun ve dayanışmanın topiği

kızlar bugun dr a gittim 36. hftadayım..
bebeh 2650 gr boyu 48-49 cm olmuşş

doğum tarihim 13 aralık 9,30 :18::18::18:

tırsıyorum daaaa başıma gelecekleri bu sefer bildiğim içinnn :52::52:

Masalllah kizimiza annesi kocaman olmuss…
hadi artik gun saymaya basliyoruz yani :51:
13 aralik gunu kucuk hanim geliyor aramiza ….
ne tirsiyorsun kiz… herseyi biliyorsun madem hazirla psikolojini oan gore … :26::23::23:

canım,doktor %80 kötü bişey yok dedi.
her 3 haftada bir fetal eko çekip büyüyüp büyümediğini kontrol edecekler.
büyümezse sorun yok dedi doktor.
yani 3 haftada bir kardiyologtayız.
doğunca da takipte olacakmış bir süre.
hakkımızda hayırlısı.
küçülüp kaybolma ihtimali yokmuş...
büyümezse ona bir zararı da olmayacakmış.

cnm hadi bu da gecti ozaman… kontrol takip fln takma bunlari …
pasa bey biraz nazli ilgiyi sevdigi icin herturlu oyunu oynuyor size :55:

gulsunu tesbihler 40,000 oldu
:16::16:

cnm 2100 de bende… 42.100 oldu…

bu arada gunaydin kizlar….
dun yatip dinlencem dedim nerde….
sabah kalktim kahvalti hazirla - camasir at fln derken 12 oldu ztn… sonra arkadaslar aradi hava cok guzel sahilde yuruyelim diye..
hazirlanip gelmeleri 2 yi gecti.. ciktik yola avcilardan kalamis sahile… caddeye kadar yururuz dediler… haremden feribotla gectik allahtan ama saat 4 u buldu… 4 te bir baslarsin yurumeye saat 6.30 a kadar… koptu belim sonlara dogru o ayri… ama hava ve insanlar cok guzeldi… herkes atmis kendini disari… sahilde cimlerin ustunde… bisiklet paten havada sicakti tabii..
bir bebek ve yavru bir kopek vardi… bebek yeni emeklemeye baslamis kopegin arkasinda gitmeye calisiyor… nasil bogusuyorlar :9::52: bayildim hallerine valla…
benim dinlenme isi yalan oldu yani… :1::26:

Masalllah kizimiza annesi kocaman olmuss…
hadi artik gun saymaya basliyoruz yani :51:
13 aralik gunu kucuk hanim geliyor aramiza ….
ne tirsiyorsun kiz… herseyi biliyorsun madem hazirla psikolojini oan gore … :26::23::23:

cnm hadi bu da gecti ozaman… kontrol takip fln takma bunlari …
pasa bey biraz nazli ilgiyi sevdigi icin herturlu oyunu oynuyor size :55:

cnm 2100 de bende… 42.100 oldu…

bu arada gunaydin kizlar….
dun yatip dinlencem dedim nerde….
sabah kalktim kahvalti hazirla - camasir at fln derken 12 oldu ztn… sonra arkadaslar aradi hava cok guzel sahilde yuruyelim diye..
hazirlanip gelmeleri 2 yi gecti.. ciktik yola avcilardan kalamis sahile… caddeye kadar yururuz dediler… haremden feribotla gectik allahtan ama saat 4 u buldu… 4 te bir baslarsin yurumeye saat 6.30 a kadar… koptu belim sonlara dogru o ayri… ama hava ve insanlar cok guzeldi… herkes atmis kendini disari… sahilde cimlerin ustunde… bisiklet paten havada sicakti tabii..
bir bebek ve yavru bir kopek vardi… bebek yeni emeklemeye baslamis kopegin arkasinda gitmeye calisiyor… nasil bogusuyorlar :9::52: bayildim hallerine valla…
benim dinlenme isi yalan oldu yani… :1::26:

new güzel gezmişin güzel havanın tadını çıkarmışın işte canım sende haftaya dinlenirsin artık:))

canım benimde 10.000daha var 50.000 oldu yazmıştım görmedin heralde neyse şimdi biraz daha okudum seninkiyle toplam 55.000 oldu

Canım 40 haftayı baz alıyo ilk verdikleri tarih ama bebeklerin keyfi biliyo cogu zaman
sen ikizsin 37 de falan en geç alınır herhalde

hiç bilmiyorumki canım doktorun verdiği tarih işte 38. hafta ve sordum son gittiğimde verdiğim tarihte olursa ben gircem doğuma acil gelirsen kim varsa o girer dedi tabi özel olmadığı içinde bişey diyemedim inş güzel bi ayar geçebilirim:(((

hiç bilmiyorumki canım doktorun verdiği tarih işte 38. hafta ve sordum son gittiğimde verdiğim tarihte olursa ben gircem doğuma acil gelirsen kim varsa o girer dedi tabi özel olmadığı içinde bişey diyemedim inş güzel bi ayar geçebilirim:(((

Canım sezeryan bilmem ama normal dogumda doktorun rolü çok az aman doktorum da doktorum diye düşünme yani
inş sürpriz olmazlar

Alpgulsunu n tesbihi bitmistir en son 55000mis sezgi 16200 okumus 71200 olur 1200 artti bende10000 okudum 11200 oldu esranin tesbihi

Canım sezeryan bilmem ama normal dogumda doktorun rolü çok az aman doktorum da doktorum diye düşünme yani
inş sürpriz olmazlar

aslına bakarsan bi yandan doğumu düşündükçe bildiğin korkudan titriyorum bi yandanda garip bi rahatlık var niye bilmiyorum hayırlısı bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş

Alpgulsunu n tesbihi bitmistir en son 55000mis sezgi 16200 okumus 71200 olur 1200 artti bende10000 okudum 11200 oldu esranin tesbihi

allah kabul etsin kızlar benden de 8800 ekleyelim ozaman toplam 20.000 olsun

günaydın kızlar hep 6,30 da kalkıyorum erken yatıyorum..

bu arada benim tesbihlere başlanmış saolun kızlar...:54::54::54::54::54:

ayy nolcak senle benim bu halimiz bende aynen öyleyim ama beni bıraksan sabah uyanıp bikaç saat sonra tekrar uyumak istiyorum akşam gözlerim kapanıyo bildiğin saate bi baktım daha 9 10a kadar sıktım dişimi dayanamadım uyudum sonra

aslına bakarsan bi yandan doğumu düşündükçe bildiğin korkudan titriyorum bi yandanda garip bi rahatlık var niye bilmiyorum hayırlısı bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş

ayy nolcak senle benim bu halimiz bende aynen öyleyim ama beni bıraksan sabah uyanıp bikaç saat sonra tekrar uyumak istiyorum akşam gözlerim kapanıyo bildiğin saate bi baktım daha 9 10a kadar sıktım dişimi dayanamadım uyudum sonra
aynen akşam olunxca doğru düzgün tv bile izleyemiyorum.. bu ftada geçsede iznnim başlıyor.

12 gün evdetyim sonra doğummmm:18::18:

kız hülya sen ne zamna 27. hafta oldun maasallah sanaa kız...valla günler bir su ......
akıp gidiyor

aynen akşam olunxca doğru düzgün tv bile izleyemiyorum.. bu ftada geçsede iznnim başlıyor.

12 gün evdetyim sonra doğummmm:18::18:

kız hülya sen ne zamna 27. hafta oldun maasallah sanaa kız...valla günler bir su ......
akıp gidiyor

valla esra şaka gibi dimi sanki daha bir iki ay önce ilk haberimi almış gibiyim senin takvime bakıyorum 37yi görünce maşallah diyorum sonra kendim aklıma geliyorum aramızda tam 10 hafta var özlemin tesbihlere ilk başaldığımızda esranın daha çok var doğuma diyoduk hatırlıyomusun zaman çabucak geçiyo

kizlar selamm ,

hem iyi hem kotu gibi sonuc…. malum bugun seker yuklemesi vardi..
biraz sinirdan yuksek cikti ama doktor supheli dedi… dun aksam yediklerim ve ictiklerimi sayinca onlarin etkisi var dedi… 50 lik yukleme yapildi… 149 cikti sonuc 125 max ….
tatli ve sIkma meyvesularina elveda… icilcekse bile 200 ml gecmicek.
testi tekrarlatma geregi gormedi gerci cunku seker ile beraber aradigimiz diger bulgular sende yok dedi… aksam 8 den sonra tatli yok… ben dun aksam 10 da yemistim en son biraz kendim kasinmisim ama canim sIkildi yinede…
hakkimizda hayirlisi bakalim…
oyle kilo almamisim… 51 kiloyum…
onun disinda oglusum kocaman olmus … parmagini emip duruyordu … doktor bile renklide bakip babasina benzicek dedi.. :31:
bundan sonra 3 hafta sonra randevu ondan sonra 2 haftada bire dusucek dedi…

kizlar selamm ,

biraz sinirdan yuksek cikti ama doktor supheli dedi… dun aksam yediklerim ve ictiklerimi sayinca onlarin etkisi var dedi… 50 lik yukleme yapildi… 149 cikti sonuc 125 max ….
testi tekrarlatma geregi gormedi gerci cunku seker ile beraber aradigimiz diger bulgular sende yok dedi… aksam 8 den sonra tatli yok… ben dun aksam 10 da yemistim en son biraz kendim kasinmisim ama canim sIkildi yinede…
onun disinda oglusum kocaman olmus … parmagini emip duruyordu … doktor bile renklide bakip babasina benzicek dedi.. :31:

Maşallah Suzim, oğlana ii bakıyon, kendinede dikkat et azcık, çok takılma şekere... Rabbim bugünümüzü aratmasın...:16:

Çünkü ilk dogumu başına gelecekleri bilmiyorsun da ondan şekerim
korkma sen yinede korkup strese sokma bebişlerini herşey olacağına varır

kizlar selamm ,

eger sende seker varsa bebiş normalden daha kilolu oluyo ve suyun co fazla oluyo bunlar olsa kesin bi daha isterdi demekki bu olgulara rastlamadı csnım
neyse az daha dikkat et sen diyet falan vermesin donra

Ve başıma gelenler
2 gündür baş agrısı dan ölüyordum ben sadece bas agrısı sanayım meger ateş de fora imiş hiç aynaya bakmadığından olsa gerek yanaklar al al imiş dün saba yine baş ağrım tuttu ama başımı kımıldatamıyorum. Sonra bi kalktım baş dönmesi aynaya bi baktım pancar gibi yanaklar sonra bi ateşimi ölçeyim dedim 38.3 :( aradım eşimi başım dönüyor diye hemen çıktı geldi annemde geldi annem bebege baktı biz hastaneye gittik gögüs yaraları ateş yap ar dedi tansiyon 7ye 4 çıktı
sinirlerde biraz tomalı oksijen az gittiği için zorlanıyorsun ddi ilaç verdi yollDı akşam 9 da bir istiğfar ishal üsüme baş dönmesi ateş 40 larım üstünde duş alıp 39.8 e düşürdük hemen hastane tabi artık ne tansiyon kaldı ne güç baygın ben ateş düşürücü serımlarla mide için serum ağrı kesici serum derken 38.8 düştü şimdi biraz daha iyiyim gece cocuğa hiç bakmadım duymadım bile baygın gibi uyumuşum 7 de duydum sesini 7 e kadar deliksiz uyku
inş bidaha Yükselmes bebek işinin en zor kısmı emzirmekmiş :(

gunaydin hnmlar ,

asimi oldum geldim. 2 doz … :14: ufff oldu kolum :31:
suan icin pek bir sorun yok gibi ama bakalim aksama dogru ne durumda olcam… :26::18:

ozlem

cnm valla dikkat ediyorum az bile olsa tatli yememege calisiyorum.
artik cnm istese bile evde yapilmis seylere agirlik vercem gibi…
makarna - spagetti cok cnm isterdi suan icin ondan da vazgectim…
bolbol kirmizi ve beyaz et normal meyve bakalim nolcak… sinir 125 iken 149 cikti ama bebegin herseyi normal dedi … bende biraz ondan rahatim dedigin gibi…

Ve başıma gelenler
2 gündür baş agrısı dan ölüyordum ben sadece bas agrısı sanayım meger ateş de fora imiş hiç aynaya bakmadığından olsa gerek yanaklar al al imiş dün saba yine baş ağrım tuttu ama başımı kımıldatamıyorum. Sonra bi kalktım baş dönmesi aynaya bi baktım pancar gibi yanaklar sonra bi ateşimi ölçeyim dedim 38.3 :( aradım eşimi başım dönüyor diye hemen çıktı geldi annemde geldi annem bebege baktı biz hastaneye gittik gögüs yaraları ateş yap ar dedi tansiyon 7ye 4 çıktı
sinirlerde biraz tomalı oksijen az gittiği için zorlanıyorsun ddi ilaç verdi yollDı akşam 9 da bir istiğfar ishal üsüme baş dönmesi ateş 40 larım üstünde duş alıp 39.8 e düşürdük hemen hastane tabi artık ne tansiyon kaldı ne güç baygın ben ateş düşürücü serımlarla mide için serum ağrı kesici serum derken 38.8 düştü şimdi biraz daha iyiyim gece cocuğa hiç bakmadım duymadım bile baygın gibi uyumuşum 7 de duydum sesini 7 e kadar deliksiz uyku
Canimmm cok gecmis olsunn,

Ve başıma gelenler

tatlimm cok gecmiss olsun…. dikkat etmeye calis kendine… sadece goguslerden degil bence bukadar olay…
ne zamandir yorgun bunye halsiz falan goguslerde ustune gelmis… amna aman cok dikkaet kuzum… bir kac gun artik birak isi gucu evde sadece yat dinlen bebisle …
ekstra ates dusurucu fln verdimi peki boyle biseyle karsilansinca devamli serum serum olmaz heralde… :26:

Ve başıma gelenler

Canim benim yaa cok uzuldum :(( dikkat et kendine dinlenmeye calis sen iyi olucaksin ki ozser de iyi olsun kuzum vitaminine yemene dikkat et biran once toparlarsin insallah

Canim bebis iyi ya sen fazla kafana takma sekeri drun dedigi gibi azcik dikkat et yeter hem bak tamamende tatliyi yasaklamamis aksam yeme demis o bile super :)) senin parmagini emen oglusunu yerim :))

Canim bebis iyi ya sen fazla kafana takma sekeri drun dedigi gibi azcik dikkat et yeter hem bak tamamende tatliyi yasaklamamis aksam yeme demis o bile super :)) senin parmagini emen oglusunu yerim :))

saol tatlim aman sende dikkat et farkinda olmadan etkileniyoruz valla yediklerimizden demekki… insan yinede geriliyor boyle diyince doktor…
bu arada ben face e giremiyorum. mesajlarim gitmiyor …sende durum ne ?

Ve başıma gelenler

ayyy özelmm göüğüs yarası yapıyor tabii o ateşii bilmezmiyim bende de oldu acile gitmiştik..
mastit miydi adı neydi..

off allah yardımcın olsun canım.. benimde en korktuğum o göğüd yarasııııı:18::18::18::18:

suziii

canım bebeğinin herşeyi normalmiş.. sende biraz şekere dikkat edersen hiiiç nişeycik olmazz..:54::54::54:

ağırlığı boyu ne olmuş oğlumuzunn

Back
X