Dostluk biterse özlenir...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
İyi geceler herkese..
Benim doğum günümdü bugün ve çok güzel geçti. Bir kişi vardı doğum günümü kutlamasını beklediğim her yıl aksatmadan kutlayan. Öyle faceden görüp de değil gerçekten hatırlayan ve kutlayan.. ben onu kaybettim. Onu birisi ile tanıştırmıştım birisi yüzünden bundan 6 yıl önce. Sevgili oldular. Sonra ayrıldılar bir yıl geçti o kişiden bn hoşlanmaya başladım. İlk arkadaşıma gttim anlattım sorun yok hatta iyi bile olur anlaşırsınız diyince bnde o kişiyle sevgili oldum aradan bi yıl geçmişti ama onlar sevgili iken hiç bi şekilde yanlş düşüncem olmamıştı kader sonra böle oldu. Ve o kişi benim eşim oldu 3,5 yık flört 1.5 yıllık da evliyiz. Gel gelelim bu arkadaş zmnla bnden soğudu. Mesafe koydu sonra mesafeyi bırakır gibi oldu. sonra eşime tekrar böle yazar gibi oldu bn de soğudum ana sonra Ağladım yanında sarıldık. Hatta zaten hiö küsmedik hep konuştu evine de gttm sevgililerini de anlattı hep sonraları bana ama ölümden döndüm yoğun bakımda yattım annesş geldş o aramadı sonradan yazdı. Neblym artık hiç koşmuyorz zaten uzağız ve zaten kız tıp okuyor zmn yok anca ders çalışıyordur. Ama kısa keseyim gerçekten çok üzülüyorum.. Ben onu kardeşim gibi çok sevdim o da beni evlerimiz dip dibeydi hep. 1 yaşında arkadaş olmuştuk şimdi ben 21 o 20. Beraber uyurduk beraber gezerdik beraber oynar beraber ağlardık beraber üzülürdük beraber gülerdik her şeyi anlatır dertleşirdik hiç kavga etmezdik. Biz gerçek dosttuk... Ağlıyorum şuan.. Çok özlüyorum arkadaşımı..
Dostluk kolay kazanılmıyor... Dostunuzun kıymetini iyi bilin...

Ben olsam sen o gun bana geldiginde eski sevgilimle sevgili olmak istedigini soylediginde koparirdim iliskiyi yuzune bile bakmazdim colde su vermezdim olede bi gaddarimdir bence fazla bile arkadaslik yapmis senle ....kusura bakma bunlar benim dusuncem hala arkadaslik kurmak istemende cok garip ....napacak eski sevgilisine enistem die sarilacak mi

Zaten öle yakın olamayız ama en azından bari tamamen konuşmayı kesmese telde filan

Bn olsam bende yuzune bakmazdim benim eski sevgilimle sevgili olmaya niytlenen arkadasimi. " gercek dost" degilmis derdim ve biterdi. Yine iyi dayanmis o kiz, eski dostlugunuzu hice saymamis her ne kdr senin tutumun absurd olsada.

Edit: ama... yani olan olmus.
Yapicak bisey yok. Ama yasanilanlarda unutulmuyor maalesef. Bi arkadas guzel sormus; eskiden senin kocana ilgi duyan birisni neden hayatinda istiyosun bu kadr israrla?

Benim en sinir oldugum tipler de bunlar kusura bakma kuyruk acim oldugundan sana sarabilirim suan ....en yakin arkadasim aynen senin yaptigin hareketi yapmak istedi Allahtan ole bisi olmadi eger olsaydi emin ol gozlerini deser eline verirdim ....ay sevmedim ben bu olayi valla kusura bakma ama bence sen dost olsaydin dostunun horozuna yan gozle bakmazdin kiz iyi yapmis az bile yapmis benim gibi bi cirkefe dusmemissin sevin

Haksız sayilmaz..

Zaten gelse, gorusseniz bu senin hosuna gitmez...

Bosveeeerr

Sana seytan ucgeninden bahsedeyim mi..
16 yasindaydim. Cok yakin arkadasim bi cocukla çıkmaya baslamisti. O cocugunda en yakin dostuyla biz tanisiyorduk muhabbetimiz ilerledi baya yakin arkadas olduk. Ama arkadas.. simdi nisanliyim arkadaşımla ayri :)
O çocukla arkadasim ayrildi. Bizim diğerleriyle muhabbetimiz hep devam etti. biz yakin arkadasimla aşık olduk. Kimseye söylemedik.. arkadasin eski sevgilisi geldi bana hoslandigindan bahsetti. Ben dinlemedim bile. Tek dedigim ben duymadim sen söylemedin. Yakin kiz arkadasim bunu bir sekilde duymus. Asla yüzüme bakmadi.. halbuki benim sevgilim var.. simdi sevgilimle nisanlandim. O teklif eden çocukla onlar hala en yakın arkadaslar. Evli cocugu var. Nisanlima bahsetmis o. Ben bi hata yyaptım hakkini helal et diye taa evlenmeden önce. Onlar hala en yakin dostlar... Kırk yilda jir ayni sehirde denk geliriz. Yanyana iken telefonla konusurlarsa esine selam yollarim. Bu iliskilere bakar. Karsidakinin o anki durumuna yasina bakar. Bunu 20 yas üstnde yapani mahvederim. Ama cocukluk egenliktekiler affolunur.

Sadece telde olsun mesajlşmk istyrdum

yahu ne kadar bencilsiniz
kızın sevgilisiyle sevgili olmuşsunuz, evlenmişsiniz, ama benden kopmasaydı diyorsunuz
eski sevgilisine enişte mi diyecek deyince de sadece telde olsun mesajlaşmak istiyordum diyorsunuz
çocuk oyuncağı mı bu herşey sizin istediğiniz gibi olacak
ayrıca olay nasıl olursa olsun, gerçekten biten ilişkilerde, eski sevgili ile arkadaşlık etmek istemez genelde kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…